![]() |
Jos kad znamo da Gainward seronje zakace onu nalju otraga na PCB preko backplatea/vijaka od coolera, pa nek je kupac lagano skida ako ga oce minjat i riskira garu. A to sta je netko naveo da i prakticki sama otpadne - bas super, aj to dokazi u ducanu. Zbilja su "GREEN" (stedljivi) u glavi, mamu im ogranicenu.
|
Ma bjezi od tog gainwarda, uzmi gigabyte.Promjenio sam 3 gejnvardice 8800GT i sve 3 su odapele , poslije toga sam uzeo gigbyte 8800 GT ( zlatna sa zalmanom); jos uvijek veselo kuca kod kuma .Moj prijedlog gigabyte.
|
Citiraj:
EDIT: BTW temp. ide i na 80°C (1 GB modeli) |
Nije u idleu nego u loadu, 75cm od grafe. Recimo da su u TweakTownu mjerili 2cm od grafe i dobili 56.4 dBa. Kaj je je, grafa je tiha ali najbrži Oc modeli troši kao 5870 i rade buku u rangu gtx470.
|
Koliko ja znam, Gainward daje garanciju jednu godinu kad su u pitanju reparirane karte, tj. popravljane u fabrici. Na sve druge, tj. nove, garancija je 24-36 mjeseci.
|
jel itko radio s ovom grafičkom u 3D programima? 3Ds max,Maya, Cinema 4D, SU i sl.?
|
Citiraj:
Citiraj:
Svejedno bi im onu naljepnicu sta ih stavljaju na poledjinu grafulja zalipija na tajvansku tikvu :), pa nek se misle |
Citiraj:
Izvor |
Zna li netko kad stize Asusov model od 1 GB?
|
Kontaktiraj MSAN ili pričekaj Druga Brku da provjeri kod susjeda :D
|
Bio danas kod ADM-a i kažu da još imaju samo dvije gigabyte-tice. Prvi dan ih je 10 isparilo. Tko razmišlja o kupnji best buy je grafa definitivno i trebalo bi se požurit po nju il čekat desetak dana da dođu nove.
|
pozz
može pitanje?? Kakva je naspram gtx285? |
Pa ako ju uspoređuju sa 5850 glede snage/mogučnosti onda mislim da bi trebalo biti sve jasno:D
|
Jel CX400 može držati konfu pod moj pc (jedna optika i dva venta) a da ne prdne ili da je pod prevelikom opterećenju?
EDIT: Prioritet je na tome dal drži GTX460 da nebi neko mislio da sam fulo temu. |
Citiraj:
|
Moj primjerak Gigabyte GTX460 1Gb OC:
http://i33.tinypic.com/206n58l.jpg http://i37.tinypic.com/m64bk.jpg http://i36.tinypic.com/2r7scja.jpg |
Citiraj:
Moga si nabacit i koju sliku kartice (u thumb :)) te dojmove oko buke, cijenu i ducan di si nabavija. Uzivaj u (g)rafulji. |
Kaj je to max oc ili nisi probal? Mislim da 900mhz nebi trebalo bit neuhvatljivo za takvu grafu. GTX470 staje na nekih 850-855mhz i daje preko 20k gpu.
|
Nije loše, ti se da bez fizike odvrtiti test?
|
Max je 880 za GPU i 2050 za mem.
Grafa je izuzetno tiha. Test sam vrtio na def, ništa čačkao. :) Hardware kupujem u Srbiji jer je tamo PDV 8%. |
I koliko te došlo?
|
1400kn.
|
Kako rješavaš garanciju pošto je druga država u pitanju?
Cijena je super, a kakve su inače u sloveniji? |
Citiraj:
Slovenija nije puno jeftinija od nas, tj. njima je jeftinije, nama je to skupo jer imaju veće plaće od nas. kad zbrojiš poštarinu ili benzin, na kraju te dođe i više. ja kad sam gledao procesore, memorije i napajanja, razlike kao da nije ni bilo. |
Znači ne preostaje ništa drugo nego čekati pad cijena kod nas (ako će ga uopće biti), srbija ne dolazi u obzir, pre daleko za takvo kemijanje
|
Citiraj:
mislim da ti je prerano za takve kalkulacije. no ukoliko te žulja 1700kn, kupi gigabajtušu OC verziju od 1GB i gotovo. ako i dođe do pojeftinjenja, to nebu bilo 50%, ako bude 10% u sljedećih 6 mjeseci to će biti ono, ravno čudu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
na tvome mjestu, ja bi sada kupio GTX 460 1GB, a onda kasnije lagano mašinu upgradeao šta se tiče ostalih komponenata. no kako te volja. ništa nije badave, sve je skupo i za sve se treba malo pogrbiti, ali bez para nema muzike. tako ti je to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
šalu na stranu, to što se tiče RMA je dobro, bit će da se cigani samo kod nas. Što se GTX 460-tki tiče, imaju li štogod osim Gigabyta, recimo KFA2 :D daj nabaci kakav link. |
Citiraj:
tebe sam čeko,ipak si uzeo gtx 460,s obzirom da imamo slične konfiguracije kolki ti je skok u 3dmarku i igrama u odnosu na gtx 260?? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
2madman
moze link di si to kupio (ako ima) |
Koju uzeti ako se može izabrati između ove dvije:
Gigabyte GTX 460 1gb OC ili Palit GeForce GTX 460 Sonic 1gb |
Điđibajt po meni. Da se ne bi zalomila jednogodišnjia garancija kao i sa Gainwardom a znamo da su Palit i oni jedna te ista pašta.
|
Gigabyte. Garancije podjednake?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |