![]() |
ma nema do starog Hot Pursuita,nadam se da će ovo barem upola biti dobro ko ono...vidjet ću navečer pa javit dojmove :D
|
Dosadno, lagano i uninstall nakon sat vremena igre.
Auti ne voze nego plove po cesti. Bilo kakve rasprave o fizici su suvisne jer to nije fizika nego nesto drugo. Sjecam se kak je ekipa pljuvala novi Test drive. Ja sam ga igrao dosta i nakon par patcheva, samo voznja je 30x realnija od ove ovdje. Ovo je skoro kao jurnjave na onim starima automatima za igru. Ovo mi je isto ko i novi CoD. Napravljeno samo da se pokupi lova od gamera, bez ikakvog truda da se napravi nesto novo i grafika sucks. |
Citiraj:
|
Jel u igri samo automatski ili se moze izabrati i rucni mjenjac? Procitao sam jucer da ps3 verzija ima samo auto :/ I jel probao ko s volanom, jel radi i ima li kakvih opcija za podesavanje?
|
jel radi u lanu to ?
|
Citiraj:
|
Nema pogleda iz kabine....neću se ni trudit!
|
Citiraj:
|
Meni trza za poludit... kao Black Ops hehe
|
ja odigrao u career par utrka i mogu reć da sam ugodno iznenađen, igra je 100% arkadna i nekako mi to paše za zabavu, grafika je okej, glazba super, kontrole jednostavne, čak i nitro nije overpowered već eto tek toliko.
|
Mislim da je glupo da kod HP kukate na nerealnu vožnju i arkadnost kada je on s tim u cilju i napravljen. Ima dvije vrste racing igara, arkadne i simulacije. Nabavite si Shift ako hoćete pogled iz kabine ili realno odbijanje. Kod ove igre važna je zabava i mozak na pašu, a ne da gubim živce zbog tamo nekog prokletog zavoja zbog kojeg nemogu skinuti rekord.
Usput, par stranih review-a je dalo sasvim fine ocjene. |
Dali je konstantno sunce u igri ili ima i padalina?
|
Ima i mraka i padalina, kise sad dal ima i drugih ne znam.
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=CmN7jpoFV3k na 1:00 |
odigro par utrka i na prvi pogled mi se čini čisto ok za arkadu,što su kontam svi i očekivali koji su igrali stari NFS...grafika lijepa,radi fino na konfi iz potpisa,jedino nema AA za uključit...gameplay mi je na razini,jedino mi se malo lagano čini ali kontam da kasnije neće biti tako,baš je ok igra za mozak na pašu i nabit po gasu i uživat u krajoliku :D
jedina zamjerka je onaj nitro šugavi i što se ne može retrovizor maknuti onaj,malo me to iritira jedino,ostalo je sve ok iz prvog dojma :goood: |
znaci samo meni trza??
|
Citiraj:
|
Pitanje jel neko probo na volan ili mislim da kao i sve arkade najbolje na tipkovnicu i mozak na pasu....
|
Citiraj:
nego jednostavno kao da ne radi sa SLIjem kako spada, pa mi koristi samo pol GTXice... Imam takav osječaj edit: sada sam opet isao igrat nakon jucer navecer i sada igra leti... čudno |
samo jedno pitanje. Ima li free roam? :)
|
Ima
|
Citiraj:
jedino sto me smeta u igri je sto nema Manual Transmission i slab je zvuk motora :D |
jel ima semi-auto za nas polu-njubare?
|
Odličan je ovaj NFS, nije simulacija, što mi najviše možda smeta, al je zato jako zabavan... Grafika je odlična, čak je možda dobar ko i onaj stari NFS HP... Konačno da EA-u krene, krenulo sa Shiftom i nastavilo se sa Hot Pursuitom...
|
Dobro.. Hvala. Sljedeće što trebam jest.. PA KAKO AUTO TUNIRAT ? -.-
|
Nikak, jer nema potrebe za tim, niti je ovaj NFS još jedan u nizu tunerskih pizdarija s kojima je EA iz godine u godinu srozaval cijeli serijal. Osim toga kaj bi tuniral - Zondu, Reventóna?:)
|
Citiraj:
|
još da nisu ubacili onaj nitro samo,al aj svi ga forsaju u arkadama sad pa ih i kontam donekle...
inače nakon nekih sat vremena igranja mogu reći da mi je zanimljiva igra jako,sve u svemu sam zadovoljan,puno auta ima,gameplay zanimljiv kao što sam rekao već i fora je što moš i ko pandur igrat,moja ocijena 8/10 :D |
Grafici mi fali jedno 4x AA da bi bila lijepo "zagladjena", ali nema :(
|
igra je ovako odlicna, ali fizika me ubija: auti su tvrdi do ibera, skretanje se temelji na ulasku u zavoj za 360+ kmh i uljetanja rucnom u drift da se izvozio taj zavoj bez imalo problema.
|
da si igrao prijasnje vruče potjere i neke druge igre criterion gamesa nebi se čudio
|
Jucer je malo probo i zabavna je. Malo mi je jedino cudan polozaj kamere, nekak je pre nisko i bezveze mi je kaj nema mutije u free roamu.
Nisam ocekivao fiziku iz rfactora tak da time nisam razocaran, al me nitro i dalje smeta, al valjda je to da se moze bolje prodat jer je to kod klianca VAU efekt :D |
Ustvari ovaj NFS je pravo osvjezenje - obecali su arkadu i dobili smo arkadu! Ako shift 2 ucine "malo ozbiljnijim", to ce biti korak u pravom smjeru. Bilo bi stvarno dobro da ova dva serijala idu paralelno...
Tko zna, mozda astronomski uspjeh GT5 bude dobar za PC. Mozda managerima iz EA zamirisi taj silni cash pa i oni obrate vecu paznju na NFS?!? A sto se tice "mozak na pasu" filozofije, ponekad mi bas to treba. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jako mnogo zadovoljan ovim Hot Pursuit-om. Zapravo nakon svih tih simulacija jedna arkada sasvim fino sjedne, a i prošlo je jako dugo vremena od kad je i bila neka arkadna racing igra vrijedna spomena. Vjerojatno zadnji Burnout no on mi je bio malo overrated. Jedino šta mi ide na živce kod Hot Pursuit-a je onaj mutavi autolog, fakat nepotrebna retardacija.
|
Jel se meni cini il ima neke cudne kontrole igra. Jednostavno imam osjecaj da auta ne skrecu....kako treba, il lag. A na samom pravcu slalom je spor uzasno za izvest. Doduse, nakon Dirta2 i Grida, svaki NFS je ocajan u pitanju kontrola.
Em nema gotovo nista opcija za grafiku namjestit, da ih jebo port glupi. Autologin dize tlak isto kao u Burnoutu, al sam tamo uzivao u osjecaju brzine i driftanju kojeg si mogao u milimetar kontrolirati... Ceka se patch (koji kao i inace nece ama bas nista ispraviti, nemo samo zajebat ATI vlasnike) |
Citiraj:
Odigrao nekoliko utrka i ugodno me iznenadio. Igra radi na pristojnih 50-60 fps-a na 1920*1080. Zasad mi je nekako najdraža uloga pandura.:D Malo mi je čudan onaj "auto drift" u zavojima, ali ok, valjda se samo treba priviknut (slična stvar je bila u Carbon-u sa drift utrkama). Najviše od svega me živcira što ne mogu koristit nitro u lijevim skretanjima. Fucking tipkovnica.:hitthewal: |
koji je smisao free roama nikakav??se mogu trkat s nekim??di je mapa u free roamu??emp??:D,jojoj.
|
mislim da smisao free roma ima jedino sa onim auto logom :D
ak sam dobro shvatio, mislim da se moze utrkivat do vas 8. |
Citiraj:
koliko si puta morao pogledat taj dio da zapišeš sve točno?? haha Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:29. |