![]() |
Zar Slovačka danas nije imala gol iz zaleđa?
Inače opet san skinio Brazil < 3 |
Narodni heroj JI! Mislim da će mu podići bistu u nekom parkiću. :D
|
Citiraj:
|
Ajde neka i korejci ovi iznad vide neki qurac sa SPa :D
|
mene su ovi mali odusevili :chears:. danas portugal i obala bjelokosti su se bas fino krljali, bezvezan nogomet. gledam ove korejance, em su sporiji, em su fizicki manji i gube svako gradenje, em su sporiji u sprintu, em slabiji u dodavanju, gube lopte poprilicno lako....... i zakucaju golcinu jednom brazilu :goood:. koliko je reprezentacija igralo 0-0, ovi su odmah zatresli mrezu.......
i najdraze bi mi bilo da upravo brazil i koreja idu dalje, a portugali i obala doma. iako nema sanse, jedino ako korejanci imaju top formu i udu u sljedecu tekmu sa istim zarom i istim tempom. |
Obala Slonovače - Sjeverna Koreja i mogla biti super utakmica.
BTW Pogrešna skraćenica je stavljena za Sjevernu Koreju. Piše PRK, a oni nisu narodna republika nego demokratska republika... |
sluzbeno; demokratska narodna republika korea, ili DPRK.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Brazil je jad i bijeda.
Dungu poštujem ali kakve on levate vodi na SP to je za sjest i plakat. Melo se u 70 oj minuti prvi put sastane sa loptom, Juan lošiji nego ikad, Ramires neki koji lopte nije dobio a žuti zaradio u 2 minute. Ako Španjolska ili Nizozemska ne osvoje ovo prvenstvo, to će biti teška nepravda. |
A nizozemska je kao nesto pokazala.
Jedva su dobili dance Prvenstvo ce osvojit spanjolska ili argentina |
Sad mi je žao što sam televiziju kupio. HNL je jebena Liga Prvaka za ovo sr*** od nogometa.
|
Bit ce da i igracima smeta buka onih trubadura pa se ne mogu koncentrirati na igru. Zato svaka tekma izgleda isto.
Jedino je Njemacka pokazala nesto (dobro, igrali su protiv Australije ali svejedno). |
SP bi se trebalo uvijek odrzavati u EUROPI sto se mene tice. Pravo navijanje, stimung, volja za igrom,sve je nekako drukcije kad je nekakavo prvenstvo u Europi. :D
|
ahahahahahaha! to svicarski!
ne navijam za "neutralne", ali volim kada jaci dobije gol! puno puno jaci....... |
80.-i neka minuta i još ih drže u šahu... :stoopid:
|
que maravillosa juego y que lastima. puta madre :D
|
Od sad navijam za švicarce :D
Ozbiljno :) |
5 minuta nadoknade (?), i jos sudac laganini sudi za spanjolce..........
uglavnom, svicarski u sjeverna koreja - za njih navijam. |
Citiraj:
Ja navijam za NZ:D |
Meni je drago. Ne zbog svicarci nego zbog ziheraske igre s kojima su nastupile "zvucne" drzave. Treba igrat za pobjedu. Iako Španjolci su imali šansi al neče da uđe.
|
11 je bio koeficijent na Švicarce :D daje bilo ubaciti koju stotku :D
A šta reći , ovo je stvarno iznenađenje, mišljenja sam bio da će Španjolci daleko dogurati (možda tako na kraju i bude) |
Ideš.
Ja pratim preko stream-a na kojemu neam komentatora, niti piše reza. Mislio sam da se Španci žure jer žele 3 boda pokupit. I paff na kraju...reza 1:0 za Švicu :D Svaka cast dečkima, dobro su se branili. p.s. jeli tko skuzio srednjak oko 91" - 92" minute kada je kamera ulovila nekoga na tribini?:) |
Ovo je bunker gori od Interovog :D
Jel se samo meni pobogu čini da je gol od damn neutralsa bio faul? Onaj je u padu pokosio Piquea nogama po leđima :D Šteta za Španjolce, šteta da jedna od najtalentiranijih generacija u nogometnoj povijesti uopče ovako izgubi. 25 šuteva na gol. Raj za oči gledati kako Španjolci igraju. Zastrašujuče dobra igra, ali neće pa neće. |
Svejedno idu dalje i jedni i drugi 100%, tako da se nema sta uzrujavati Španjolska, pokupiti će 6 bodova u sljedeće dvije utakmice. Švicarska uz malo sreće i zatvorenu igru do rezultata koji će biti upisan u njihovu povijest
|
Španjolska - katastrofa. Onaj mulac od Busketska u ekipi, cijelu utakmici nije napravio nista, Sergio Ramos pogubljen na boku. Torres na klupi od pocetka. Dva zadnja vezna na takav bunker. I treba im poraz da se srede malo.
|
Ove utakmice u JAR-u kao da su ispale iz Zone Sumraka :D
|
Citiraj:
Očito treba dvoznak na outsidere igrat |
Prototip Hrvatske vuvuzele
Potrgao sam se jučer kad sam to vidio:roller: |
Citiraj:
Inače, Španjolci također super ko individualci, a inače ono.... |
Citiraj:
Jaooooo :D :D :D Srozo se pervan ali ga još uvijek zna nekad pogodit :D |
Ideš. Korejci nisu uopće loši...
2:2 prognoza ako ovako nastave edit: Što nevolim kad se nogometne zvijezdice ljute kad im se nesvira prekršaj, ili kad oni napreve pa se svira. Buci buci :D Od Kristine do Lionele :) edit: ebote led... |
Po meni najbolja tekma by far dosad. Odlican nogomet, brza igra, bez filozofiranja, i napokon dosta golova. Korea dosta dobra do sredine drugog poluvremena, s ovom igrom bi trebali ic dalje.
Argentina FTW :goood: |
haha, ja sam tek uoci ove tekme s Argentinom skuzio da su obje Koreje na prvenstvu :D
Gledam najavu i mislim si "pa sto ne igra Koreja s Brazilom u skupini" |
Onako loše utakmie su vjerovatno bile iz razloga sto je to bilo prvo golo pa niko nije htio da izgubi (bio je cilj braniti se, pa dati go u slučaju kontre). Sada se već zna kome je pobjeda POTRBENA i drugo i treće kolo bi trebalo biti dosta zanimljivije nego one utakmice na otvaranju.
|
Konačno tekma kak spada :D J.Koreja dostojan protivnik...šteta što messi nije ubacio koji :D
|
Maradona je mama =) Argentina do finala ;)
|
|
Zakaj bi bila premala cijena?
U odnosu na naše prenapuhane cijene, ovo je čisto normalna cijena. Pa već ohoho se takva roba radi na azijskom tržištu gdje je jeftinija radna snaga i sa uvozom i izvozom materijala i sirovina jeftinije ispadne nego da se radi u matičnim državama naprimjer. Go for it :) |
Izgleda da je SP počelo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:15. |