![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
makar po viđenim in game materijalima ne obećava previše, ali pričekajmo dok izađe i dok probamo |
Citiraj:
Onaj stari je rulo! :amen: |
eto.......nekome smeta volan, nekome hud, nekome ništa a mene jedino može preglupi AI, al vidli bu mo i vidli bumo kak bu funkcionirao multiplayer
|
|
Autosport je napravio mali preview i razgovor sa Anthoniem Davidsonom i developerima:
Na 4:20 možete vidit da vozi na moj prototip volan :) A šta se tiče mojih volana, sljedeći tjedan izlazi "carbon fibers" verzija ;) |
Strava je volan!
|
Citiraj:
edit: sad sam bacio oko na tvoju temu s volanom, svaka čast! puno sreće u daljnjim poslovnim poduhvatima! |
Citiraj:
|
review igre http://www.incgamers.com/Reviews/1091/f1-2010-review
čini se da bi mogla biti dobra :) |
Citiraj:
|
na f1fanaticu je keith objavio opsežan interview sa tvorcima igre, sve u svemu izgleda zbilja obečavajuće
ono što je meni osobno najveća garancija je davidson koji je aktivno sudjelovao u razvoju igre, a obzirom da je bivši f1 vozač i opsesivan gamer sigurno je znao kako i što sugerirati njegova izjava (koja se prvenstveno odnosila na kojekave kvazi realne rfactor modove) da tvorci igara u nastojanju da ponude što realniju fiziku pretjeraju i da je na kraju zapravo teže voziti bolid u igri nego pravi na stazi mi je najveća garancija da bi igra mogla biti jako jako dobra još koji dan i bumo vidli |
Citiraj:
Da vozi u ovako nečemu bilo bi puno lakše doživjet pravu fiziku. http://www.youtube.com/watch?v=qIe9O529MR0 Inače te izjave "kvazi realne rfactor modove" izjavljuju oni koji su kao nekad nešto i vozili pa onda uspoređuju sa realnom vožnjom i oni koji nežele i nemaju volje da nauče voziti takve simulacije. Edit: u Redbullu voze na rfactoru na svom simulatoru.... http://www.youtube.com/watch?v=dJz2s...ayer_embedded#! |
Citiraj:
|
Nešto slično ovom red bull simulatoru bi svatko zelio imati.
Ali onaj simulator u filmicu prije definitvno ne bi želio imati. Ako bi to trebala biti realna fizika dok voziš auto, onda nek sve ide u...da voziš neku avio simulaciju još nekak, ovak je definitvno preveć ekstremno to naginjanje...a da ne govorim da bi te cura/žena, i svi ostali strpali u vrapče da to imaš u kući. :) |
To naginjanje nije nista drugo nego imitiranje G sila. Bez toga kao i da nemas simulator.. Ne vidim svrhu osim da zauzima doma prostor XD
|
igra izgleda predobro,ima li negdje kakvi demo za skinuti pa da se proba
|
nema
|
Citiraj:
|
Video sa Singapora
i jos jedan filmic, nznam sakoje staze, mozda Imola |
Krasno. uletavanje u zavoj sa 200km/h, trkaća putanja nebitna za ulazak i izlazak iz zavoja...ma divota :D
|
Za koji to video?
Ovaj drugi video kaj lik vozi na porsche volanu igra bez ikakvih pomoci i kuzi se ak fulas putanju da gubis stotinke. Ovo ce biti igra, ak ju mogu sudit po svim materijalima koji se mogu nac na netu za koju cu si morat kupit volan :D I imam jedno pitanje za vas sa volanima. Kolko ti volani zuje/buce? |
Citiraj:
ja ću je haklat na Rumblepadu kao i sve do sada. |
Ma ja bi upiknuo volan. ak ce biti tak dobra kak svi govore isplati se dat 500kn za polovnog DFP-a jedino me brine zvuk koji ispusta :D
jer ak buci previse bi sve probudio navecer kada bi igro |
Citiraj:
|
kolko se vidi po snimkama nije da je bas arkada
ak se iskljuci pomoc je dosta tesko vozit i pogodit apex zavoja i tocku kocenja od istog lika filmic na kojem se vidi da ak se kasno koci ima understerra, a na izlasku iz zavoja ka se da prerano gas ima oversterra kao sto se i vidi na filmicu, nakon jedno 6te min pocinje radit brze krugove i vide se greske. mislim da je jako tesko odvozit brze krugove konstantno. prvih 6min objasnjava menije u igri. Bumo vidli sutra kada igra izadje :D |
sutra??? šta nije 22.09. i to na podučju Sjeverne Amerike.?
|
je sry 22.09 :D
al znas da bu bilo i prije |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Za sad je rFactor neka zamjena još 2 dana! |
Po po meni je volan dobar i za totalne arkade, tipa 4x4 Evolution:D Ono, dobra je zajebancija, a ako taj volan nije plaćen 3000 kn, nego nabavljen polovno za neke razumne pare, onda je dobra i investicija:beer:
Ja ovaj Logitech Driving Force Pro uzeo ima godinu dana za 250 kn, taman:D |
igra izgleda presavršeno! Morat ću izmisliti neku prehladu ili megrenu da ne idem u školu pa da se doma zavalim i igram! Jer se može nazvati već sad neki shop za igre i predbilježit se?
|
nažalost još jedna u nizu od codemastersovih arkada :(((
na ovom videu u singapuru se to ocito vidi... zahvati rubnik sa gotovo pola bolida i ne zanese ga ni malo... ovo se ne isplati kupovati prije nego skinem pa probam |
Citiraj:
Tak da mi izjave o tome kak je to sve arkadno idu na živce. Isto kak i za brzine s kojima se ulazi u pojedine zavoje. Pa recimo kroz jedan Eau Rogue bolidi prolaze sa 260km/h, a svatko ko prati formulu 1 bi trebal znati kako izgleda taj zavoj. Ali hrpi ljudi bude valjda i to nerealistično, a veliki su poznavateji F1, kakti. A što se tiče vožnje s volanom ili gamepadom, tu se nema što diskutirati. Daleko bolji osjećaj će biti voziti sa volanom jer puno bolje moreš dozirati gas pri izlasku iz zavoja. Najbolje su mi izjave onih koje voze na gamepad, a furaju se na rfactor spiku i realizam. Za rfactor je volan must have, isto kak i ovdje dok se odabere najveća razina simulacije. Uglavnom, svatko će se snaći na svoj način. Najsigurnije jest i isprobati na kojigod način prije kupnje originala kad već nisu izdali demo. |
F1 2010 Hockenheim Gameplay - Lotus
voznja po kisi :D nekak mi je AI glup, krivuda po stazi lijevo desno kada se vrsi presing na njega. neznam kak ce biti iz t-cam vozit po kisi jer se iz ove kamere nista ne vidi evo i sudara |
1:14 LOL :D
Hamilton leti po stazi, ali doslovno :D salto ;) |
hehe :D
neki sudari mi zgledaju realisticno, a neki bas i ne, al to sve valjda ovisi o tome na kolko se je namjestila steta |
Još je najrealniju štetu imao F1C 99-02 kad si naštelao na 100%. čim si taknuo nekoga, otpadala u krilca, a malo jači dodir i kotači.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:40. |