![]() |
Vigor Fusion neon blue + piva =dobar provod
|
dzomba i bambus-strava provod,nakraju sve to zalite sa pivom
|
Citiraj:
: lol2 : ...jucer sam pila nescafe od kokosa...nisam imala pojma da to uopce postoji :confused:...i bilo je jaaako fino...:) btw...ja sam zensko pa isto pijem pivu ;) |
Piješ pivu jel si malo muškobanjasta !!!!
( BEZ UVREDE ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
and Baned :D
Nescafe od kokosa? Di? :confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
...ma...zaboravi...mislila sam napisati malo "zesci" odgovor ali sam se predomislila... :D |
kada se dva puta ubijete ko stoke od viljamovke vise ju SIGURNO necete piti ....
p.s. nemojte nikada piti toplu rakiju udara brzo i jako..... |
...
|
Citiraj:
E jesi bre đentlmen... :smoke: Ne pije ona tak puno pive...samo malo. :) |
Citiraj:
i da, ne pijem ja tako puno pive...samo ponekad:) ...ali npr piva mi vise pase od nekih drugih pica...npr od zestokog...ne volim bas zestoko.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
I nije "jel" nego "jer"."Jel" je za nešto drugo,kad nešto želiš pitati. I nekulturan i nepismen:rolleyes: |
Citiraj:
..aaa....ti to mislis zbog onih 7 koktela:) ...hehehe...pa kokteli mi pasu...jer se ne osjeti bas jako zestica...to je vise kao neki sokic:D ... ...nisam bas npr za cistu votku ili nesto slicno...a pogotovo ne volim "biljna" pica tipa jeger, pelin i sl... ...nema niti jedno zestoko pice koje mi je dobro cisto...samo pomijesano s necim...npr s kolom, švepsom ili sl...:) |
Nisam mislio na tu vrstu žestine... :rolleyes: :D
|
Moja malenkost voli fancy pivicu - Bavaria :D
Turska kava je dakako stvar koja je nezaobilazna barem 2x dnevno - ujutro i nakon ručka. Bavaria za vrijeme i nakon ručka, par komada dok glumim zombija pred ekranom ( monitorom :p ) :beer: |
Citiraj:
...ha, ha, ha...Beren, Beren...: roller : ...hm...pa to ti najbolje znas...;) ontopic: pago od marelice je jako fin....od gustih sokova taj mi je najbolji :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mlijeko ... :beer:
|
@ fairy - jesam, probala sam granini i mogu reci da je odlican :)
...mlijeko je super samo kad je jako hladno...toplo, samo s kakaom :) |
pago brusnica... za zdravi zivot...
odnosno tangerina+gp ak je vani vruco a nije mi do piva... |
Lubenica punjena sa votkom je ZAKON
To morate probat,a jednostavno je za napravit |
Trebate probati pivu + pelin.
Nije okus ali je osječaj :D Evo pozdrav od mene koji se tek probudio jer sam ujutro odlučio (i naravno ne jedini) zamijeniti nastavu sa birtijom pa recimo da smo jedno 90 min glumili ranojutarnje fino ispijanje kave a poslije .... a eto 100 kn manje u novčaniku :rolleyes: .... opet..... e ta piva ..... hmm u pola 2 cijeli svijet je bio moj.... |
Citiraj:
|
Je,ali onaj sistem na koji je on radio previse traje,imam ja puno jednostavniju stvar
|
Citiraj:
daj! :D |
Ma kakva lubenica s votkom ...
Uzmeš dinju i rasjeckaš je na male kockice. Staviš to u neku zdijelicu ... Zatim uzmeš 2dcl ruma i presipaš preko toga. Poklopiš aluminijskom folijom i staviš u zamrzivač. Ostaviš 2h (ako možeš izdržat) ... i onda testiraš mozak na hladno :D UBIJAAAA ..... (isprobano 10x) |
Ne volim dinju
A ovo je jednostavno,uzmes 1l ili 0.5l votke,i lubenicu.Lubenici izdubis povecu rupu i izvadis malo vise mesa kojeg nasjeckas na kockice(NE POJESTI),zatim u rupu nalijes votku i bacis te kockice unutra i sve to stavis u frizider ili u led(moze u zdjelu led i lubenicu unutra)Poslje ljepo to odneses na plazu i da vidis veselja:D NAKON TOGA NE PREPORUCUJE SE VOZNJA |
sule ovako se to radi :D
litru votke trojke :D best za tu shemu :) napravis trkut chep malo veci i izvadis taj trokut van kao kada prodavac napravi i samo sipas u libenicu votku i uspias litru i fino u frizider na sat vremena Nakon toga sa par frendova pojedes lubenicu popijes dvije votke i mrtav..... |
1.heineken
2.jegermaister 3.redbull-votka |
haha..jedva čekam lubenice :D
|
Citiraj:
|
Evo ga,ja sam jucer dero po Pivama,Votki i Pelinu
Mozete zamislit kakav sam bio:burn: |
Za Riječane- u gradu ima za kupit Absinth:D ,u robnoj kući korzo,dole ispod u onom marketu,ali nije onaj najači.Ovaj ima samo 55 posto:p ,stoga ljudi navalite
|
Nabavio sam ga direktiva iz Praga.i mogu reć da će me ljepo biti za vidjet u subotu:
|
Evo malo osvjezenje ovog posta:
- moja draga i ja kupili smo 2 boce ruma Stroh u free-shopu (to je onaj od 80 % !!!) - uzeli case od 2 dcl - uredno mijesali pola-pola s Colom - nismo stigli popiti vise od 4 ture :D Posljedice su bile grozne, najgori mamurluk u zivotu... |
...kod mene je bilo slicno pred par tjedana samo su u kombinaciji bili gin i tonic...
strasno... : evil : |
Ja sam ove subote ležo na podu uz cestu,i nisam osjećo ni ruke ni noge,nisam se mogo micat.Potpuno u komi,jučer sam cijeli dan bio lagano pripit,a danas sam tek mamuran:beer:
Pa šta stroha ima u djutiću??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:50. |