![]() |
Danas sam isprobao igru i požalio sam tih 1.5 gb koje sam skinuo.
Za mene je igra totalno smeće, zvuk u igri mi se uopće ne sviđa, jedino dobro je to što je igra super optimizirana, grafika je dobra, ali kretnje u igri su bezveze, netko je u prijašnjem postu napisao:"kao u pudingu" |
danas malo probao ja u opce nevidim neprijatelje strasno od tog blura i blooma i ostalih eye candy fora joooj smece vracam se bfbc2
|
A ovo je za popizdit, vec je zagadjena citerima
|
Citiraj:
|
ja isto probo. prvo dojam - sranje nemilo :D
jedino sto je dobro je to sto mi se vrti u 60fps uvijek, ostalo nevalja ni kurca :D |
Medal of Horror. :care:
|
Zvuk je barem eonima ispred BF-a, puške zvuče stvarno močno.
Čak je i recoil malo povečan u odnosu na prošlu betu, bar mi se tako čini. HC je bar donekle, kao i u BF-u igriv, za razliku od retard-infested SC-a Uglavnom... bolje od BFa, lošije od CODa, ali opet... igra ni-po-čemu za pamčenje, bar ne u beti. |
tebi je moh bolji od bc2?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Igra napravljena čisto za exploitere (assault/medic/engeneer) bez imalo faktora zabave kao što je BF nije my idea of fun - naravno da je MOH bolji. |
Pa i meni je BC2 odvratan, totalno NE zabavan, spor itd itd itd...
A ovo je jos BETA i ko zna sta ce bit od konacne verzije. |
uh da beta je a igra izlazi za par dana, sve će rješit do tada :)
a tebi hammer of thor nemam što za reć, igraj tu arkadicu, nemoraš čak nikog ni ubit i iskakat će ti medaljice po ekrančiću, pa da imaš osjećaj da rulaš |
Naravno, Hammeru rulaju mape veličine tri metra. :banana:
Exploit? Zar nije ljepše kada možeš birati načine kako doći do objektiva? Ah, zaboravio sam...to nije važno, važno je trčati i pobiti što više ljudi. U COD-u i MoH-u postanem klaustrofobičan, jer su mape oooogromne. |
super su mape u MOHu imaš zacrtan linearan put širine 3 metra i samo tamo možeš ić, nedaj bože da se odlučiš malo preko brda sastrane, dočeka te nevidljivi zid
|
Nema šanse da kupim ovu izdrkotinu koju neki nazivaju i igrom...:suicide:...isto kao ni Black Ops!
|
Citiraj:
Ovaj MoH je takav fail, mape su, pa mislim da najgore od svih igara koje sam do sada igrao u MP, grafika je shit, jebem ti ja taj next gen kad oni zabluraju sve, napucavanje je najgori dio igre, a zanr je FPS :wtf2:, recoil necu ni spominjat, snajpanje je prelagano, itd itd Jedino sto mi se svidjelo je zvuk u nekim segmentima i optimiziranost, ali ne bi ni to naveo pod plus jer je ionak sve u bluru |
Probao napokon BETA-u i mislim da je igra prilično loša. Od hit detectiona, izgleda mapa, zvuka, grafike... Nije to 1 od 10, ali ukupna ocjena svega toga je "neigrivo".
Dešavalo mi se da sam trenutno padao mrtav od assault puške, a opet nekada su pucali po meni jedno 2 sek i tek onda padam. I pokazuje mi da me pogađa od drito naprijed, dođem u zaklon i svejedno crknem (dakle isto kao u BC2 :fiju: ) Sve oružije zvuči jako slično i sa puno basa. Rpg je ko iz 1.svj rata :roller: Mapa su užasno linearne i male kod objective orijented moda kojeg sam probao. Nakon prvog spajanja izbacilo me nakon kojih 30 sek, i onda me ubrzo obradovala ova poruka http://slike.hr/slike-male/1/12_64ac0.jpg U igri mi se jedino svidio interface, main menu, pronalaženje server, prijatelja i sl. |
Ma i BC2 i MOH meni su sranje. BC2 ponajvise zbog toga jer iako imam dobar dual proc i nelosu graficku, trza ko ludo da je ne igrivo. I 345323 metaka sta moram ispalit u osobu da umre...
Sa druge strane MOH mi je nekako lega, mozda zato sta jos nemam sa kime igrat, pa nije team play toliko bitan, jer ga u mohu nema. Ne znam, imam zamjerki, ali bolje mi je od BC2 sigurno. |
Sad sam odigrao 10 min i igra je totalni šit!
Nema niti jednog jedinog faktora koji bi me mogao privuć da igram tu igru!!! Jedino dobro je grafika koje je sad optimizirana za razliku od BC2 gdje je to moglo bit mrvicu bolje izvedeno. |
Citiraj:
Radije ću igrati ovo i trčkarat na manjoj mapi pa da mi iskaču medaljice nego BF u kojem svako pokušava exploitat neku klasu na jedan ili drugi način po svim tim [sarkazam on] ogromnim prostranstvima BF-a [/sarkazam off] Asti vel'ke igre tog BF-a, etape na mapi su 20% duže i 40ak % šire od ovoga. Mislim, dont get me wrong, ova igra je loša, ali sa obzirom tko ju je napravio, i ne može biti dobra. |
kad svi mogu, mogu i ja
EPIC FAIL 1. mape su nevjerojatno glupe i ruzne, choke point na svakom koraku - savrseno za smrdljive kampere 2. sva oruzja su laseri (halo reach anyone?) 3. svi kampiraju na kvadrat 4. beskrajno dosadno 5. kretanje likova katastrofalno (valjda zato svi kampiraju s RPG-ovima?) 6. sto je s tom granatom, ko da bacam kladivo? 7. otkud samo toliko nabova? 7. BFBC2 je smece od igre, ali jos uvijek je... mrtvu mamu ovome, a bome i modern lagfare-cheaterfare-warfailu tako da ne znam cemu rasprava o to troje laku noc |
Dovoljno. A taman sam je mislio nabaviti...
|
Medal of Ponor. konzole ce nas sve ubitiii!! aaaaaaaa :facepalm:
|
hammeru nisi ti puno stariji od mene pa da razjasnimo ovo je FPS a arkada kao arkada ne postoji vec jakooo dugo tu i tamo neka dode za komp. Ali danas mnogi igraci koriste rijec arkada za stari tip igara tip FPS u rangu Duke nuke 3d koji ides i rokas nemas nista fizike ni tome slicno. Problem cod 6 i moh pate od jedne gluposti a to je da su svi putevi zacrtani nemozes ko u cod 4 ili cod 5 pogotovo u Bc2 doc sa druge strane napravit flank pa nekog sjebat nego imas mjesta gdje svi naviru a ti se dobro sakrijes sa snajperom ili nekom uber assault puskom i ownas igru i cekas svojih 25killstreak da opalis nuklearku i onda si faca. btw U cod 4 i 5 kad dodes do artiljerije tj do aviona totalno mozes ownat mapu cucis u kutu i stalno ti dolazi kill streek i prvi si ziher. To je ono sto se meni nikad nije svidalo u codu. ja sam u codu znao nalomit killstrek preko 15 bez vecih problema sa tim cudesima. Dok u Bc2 moras jebeno znat igrat da dodes do toga ili ako imas dobar tim pa te neko voza u helicu ili tenku. Ko mene moj kolega Gruber (veki) I my little tank :D
|
Gledao sam sada nekakav gameplay na youtubeu i uglavnom kaže lik da s vremenom dobiješ nekakav missile koji ima instakill radijus od 40m :roller:
I demonstrirao je mislim artilery attack koji po mojoj procjeni ima radijus killa od bar 25m... da skratim priču ubijo ga je vlastiti artilery attack iako ga je bacio na relativno udaljenog neprijatelja GG DICE :goood: EDIT: ispravak, zove se air strike oko 6:20 http://www.youtube.com/watch?v=jV_BOGei0F8 |
Citiraj:
|
Tvrdili su da će biti.Ako ima, skriven je, ili se otključava killstreakom. :D
|
|
Citiraj:
meni s druge strane nije jasno zašto se ne može zaleći. ajd, lean dobro dođe tu i tamo, ovisno o situaciji, i nije baš presudan (iako mi je kretenski što ga nema). međutim, mape su pune preniskih zaklona, gdje čučneš i viri ti glava, i bum! headshot. nema teorije da se sakriješ, pa stvarno ne znam čemu služe. također, fali killcam. pa onda, doslovno vidiš kako te netko upuca kroz kamen, ej. čekaš na onoj planini da se netko smiluje baciti dimnu pa da protrčiš, i lik te spraši kroz ogroman komad kamena. ajd da je drvo pa okej, međutim.. e da, kad smo već kod toga: najavljuju "realistično uništenje okoliša" - LOL, u bazi ima valjda 3 daske koje možeš propucati, fantastično :) |
Citiraj:
ubiti nisam siguran ni da znaš šta je SNES i NES, no u to neću ulaziti, ubiti zaš se prepirem s tobom kad si jedini koji je rekao da je igra dobra, igra u kojoj se na mapi nakoti 20 likova i imaju 4 četvorna metra za hodanje i svi stoje samo i buijaju se?igra u kojoj ispred sebe vidiš prolaz malo drugačiji od onog uobičajenog gdje idu svi ostali, i onda kada kreneš tim prolazom dočeka te nevidljivi zid USRED NIČEG bez ikakvog smisla eto on postoji, da ne pričam o grafici nakon koje te bole oči kao da si ih namazao koprivama, od silnog blura da zamagle očito lošu grafiku i teksture, to isto rade i curice od 14. godina kad stavljaju slike na fejs da im se ne vidi prištić. mislim da osoba koja kaže da MOH rula, da je bolji od BC2 (koji da se razumijemo nije savršen i svaki dan vajnamo na TSu i krešemo cijelu familiju zaposlenicima DICE-a, i opet vjerojatno svi mi smo super sretni što taj bc2 postoji nakon što smo probali MOH) nema veze sa životom niti ima pojma o igrama i multiplayeru pogotovo još jednu stvar si napisao ''Asti vel'ke igre tog BF-a, etape na mapi su 20% duže i 40ak % šire od ovoga.'' ja bih prije nadodao još jednu nulu iza 20, i 40, jer neznam uopće dal si igrao bc2 ali mape su nedvojbeno veće od MOHa, ono što MOH nudi za mapu u bc2 je spawn point, eto tako nekako. |
mamutarka imaš +1 od mene! :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I sam sam rekao da je MOH loša igra. :no2drug: Ali je isto tako svemirski brod za exploit-orijentiranu igru BFa u kojoj baš i nema razlike između varanja i ne-varanja jer si u svakom slučaju overpowered koju god klasu izabereš osim Recona, jer sa Reconom nisi over-powered već obična kemperčina :D Citiraj:
Kao što sam rekao, ETAPE u mapi, dakle u Rushu imaš samo određen prostor ako odeš naprijed umireš i nemoš otići dalje dok se oba MCOMa ne unište, isto tak i ovdje ovaj napad na šta već... srušeni helić i mortar gnjezdo. Kad pogledaš mape uopće nisu puno veće ali su bar u BFu puno ljepše, ako ništa |
''Mape u BF su samo malo veće.''
pa ja ću se ranit..oprosti ali ja nemogu vjerovat da je netko ovo napisao, pa recimo prva etapa na valparaisu je veća od obje mape koje su sad u MOHu, ja neznam možda sam ja neš pobrkao.. |
Citiraj:
|
Još sam jednom probao ovu igru i NEIDE. Spawnanje nasumično i death 5 puta za redom u 20-ak sekundi.
Vidim samo bljeskove iza kamena i metke koji prolaze kroz kamen i ubijaju me. Ni sa RPG-em ni m16 ga nemos pogoditi. Spustio sam detalje da nema blooma i drugih eyecandy-a i svejedno ja protivnika u 80% slučajeva nevidim kada zapuca na mene @hammer_of_thor: ruku na srce tebi BC2 jednostavno nije išao, navikao si na cod i točka. Najbolje nemoj više BC2 spominjati i mirna Bosna... A što se tiče veličina mapa... Arica :D |
Citiraj:
recon rula posto ima motion senzore, uzmes sacmaricu ili vss (auto snajp s silencerom, WTF, znaci dobar za prakticki sve rangeove osim extra daleke) i gazis sve pred sobom, jos lijepo c4 za m-com, zgrade il tenkice ......... |
Citiraj:
|
Onda igraš pogrešnu igru zbog pogrešnog razloga :)
|
Citiraj:
U BC2 ima sigurno više čitera negu u svim CODovima skupa ne računajući MW2. Zašto? Zato šta punkbuster je zakurac, a pošto nema kill cama možeš imat undetected aimbot a da te niko neskuži. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:08. |