PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Automobili (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16972)

BmwMPower 20.02.2005. 14:00

Daj stavi te slike! :clap:

Emissary 20.02.2005. 14:30

Citiraj:

Originally posted by vudu2
i onda moj brat vozio po puteljku i kako ima 13 godina pobjegao mu volan i završio u jarku.
E da je serva bilooooo...:D Vozači Lade ne moraju u teretanu. Bildaju okrećući volan.:D
Citiraj:

Gume ne dotiću tlo (a gume su ukrainske Voltyre sa zračnicom :clap: )
Sve je to zakon u usporedbi sa Tigrom na Yugiću. Zalupiš vrata po kiši i auto bočno prokliže.:D

IceFisherman 20.02.2005. 15:32

evo ovak
međutim da nemamo doma auta odlučili se moji kupiti jednoga , ja bi naravno štel novu opel astru ( a ko nebi :D ) samo kaj njim je to preskupo , sad sam našel još jen autek koji mi se dopada ali rabljeni
OVAJ

pa bi vas pital a se splati to kupiti :rolleyes:

E da još sam gledal škodu fabiu 1.9SDI ( cca 90000 kn ) samo kaj sa klimom , abs i sličnim stvarima dojde opet prek 100000 a onda mi se ne splati zeti nju kad bi več mogel za tu lovu dobiti opel astru ,
gledal sam još corse ali kak god mi se auto dopada h njega jedva stanem i uvek s glavom treskam po krovu ak po nekakvoj cesti s rupama idem )

BmwMPower 20.02.2005. 15:40

Pa neces ono smece od m€rc€d€s@ kupovat?!?!? UZMI ŠKODU UZMI ŠKODU !!!:clap: :clap:

4444josip4444 20.02.2005. 15:52

pa kako tako mozes pljuvat po mercedesu....
kad se provozas u nekoj novijoj s klasi.... onda seri.... ma i u okcu pa da vidis udobnosti.... jos ako ste malo krupniji poput mene.... hebote
a to sto mercedesi ne idu.... bmw mogu se okladit da te moj susjed odere svojom meckom iz 79 sa ORIGINAL motorom.... jedino ak ti bmw nema prek 140ks....
mecka je automatik.
zelis li prihvatiti izazov ? :beer:
istina da meca papa preko 18l u sportu al sta se moze :D

IceFisherman 20.02.2005. 15:55

ma evo ovak

Mišn impasibl ( možda)
da vidim koji bi mi vi auto preporučili a da odgovara sljedečim uvjetima :p
1. 5 vrata
2. nesme biti mali - nutra mora stati 5 osoba bez problema
3. nesme biti slabiji od 75 konja ( najbolje da je prek 80 )
4.da ne troši preveč
5.da ne zgleda ko nekakva škatulja za cipele na 4 kotača :rolleyes:
6. ABS i servo ( mislim to nisam ni trebal napisati kaj ne :p )

u slučaju da neko zna nekakvog rabljenog takvog
1. da nije stariji od 2000
2.da nema prek 50000 km
3.naravno da nije razbiti
4. da se nalazi u hrvatskoj
5. pogledaj broj 6 kod novoga

e da i za kraj - u bilo kojem slučaju ja bi štel XENON SVETLA :D
i još jena stvar - sigurnost mi je na prvom mestu - znači minimalno 2 zračna jastuka i da ima minimalno 4 zvezdice na ncap testu

a cjena , e pa sad recimo ovak možda bi se moglo dati i 110 tis ak ima nekakav super povoljni način otplate ali najbolje da je ispod 100000 kn

da vidim kaj bute zmislili :D

P.S. nije mi bitno da auto ide miljun km na sat več mi je glavno da ide i da more speljati na određene bregove koji okružuju moju dragu Krapinu , dakle brzina nije važna :beer:

vudu2 20.02.2005. 16:07

Citiraj:

Originally posted by BmwMPower
Daj stavi te slike! :clap:
Daj mi nađi link od nekog programa koji to stavlja u gif pa da to zipam jer ovako tih 5-6 slika ima 3.2 megića.

4444josip4444 20.02.2005. 16:09

ako sam si dobro izracuno to je oko 13000E iliti oko 26000 maraka (nemogu se ja naviknut na eure, to me samo zbuni) to nije mala lova za polovni auto.... jos ako imas kes.... pogledaj sa starim po ovim auto kucama sto prodaju polovne aute, za te novce mozes kupit dobar auto....
ja bi za te noce kupio polovnog mercedesa E klasa.... to bi negdje bila 97g.... vecina ima klimu.... to je meni zelja.... i ono sa kilometrazom nemoj nikad gledat.... moli Boga da nema preko 200 000.... sto pise na satu je za budale....

vudu2 20.02.2005. 16:21

Citiraj:

Originally posted by 4444josip4444
ako sam si dobro izracuno to je oko 13000E iliti oko 26000 maraka (nemogu se ja naviknut na eure, to me samo zbuni) to nije mala lova za polovni auto.... jos ako imas kes.... pogledaj sa starim po ovim auto kucama sto prodaju polovne aute, za te novce mozes kupit dobar auto....
ja bi za te noce kupio polovnog mercedesa E klasa.... to bi negdje bila 97g.... vecina ima klimu.... to je meni zelja.... i ono sa kilometrazom nemoj nikad gledat.... moli Boga da nema preko 200 000.... sto pise na satu je za budale....

Super je to auto, ali Ice je iz zagorja a okan ima zadnji pogon. Razmisli o A4, Passatu, Octaviji, sve 1.9 TDI pumpa diza. Mislim da ti je Octavia najbolji izbor, auto je odličan.

BmwMPower 20.02.2005. 16:36

Citiraj:

Originally posted by 4444josip4444
pa kako tako mozes pljuvat po mercedesu....
kad se provozas u nekoj novijoj s klasi.... onda seri.... ma i u okcu pa da vidis udobnosti.... jos ako ste malo krupniji poput mene.... hebote
a to sto mercedesi ne idu.... bmw mogu se okladit da te moj susjed odere svojom meckom iz 79 sa ORIGINAL motorom.... jedino ak ti bmw nema prek 140ks....
mecka je automatik.
zelis li prihvatiti izazov ? :beer:
istina da meca papa preko 18l u sportu al sta se moze :D

Prihvacam izazov. Moja bembura ima 202 KS :clap: :clap:

Sad ce kao svaki pravi m€rc€d€sov@c odustat :beer:
Ali nemojmo se svađat....

Ivan_1 20.02.2005. 16:59

Ice Fisherman! slušaj, uzmi Ford Focus, nećeš pogriješiti. tvoji kriteriji se u potpunosti slažu sa mojim autom, samo ovaj nije na prodaju. Potraži na internetu, mislim da ga ima sad i sa klimom ispod 100000kn ovisno o motoru. moj stari je kupio novog pred 4 god i nije bilo nikakvih kvarova, samo redovne izmjene filtra za zrak, i ostale sitnice. Ford Focus je proglašen po mnogim novinama i kao najbolji rabljeni automobil, po zahtjevnim nemačkim testovima i anketama, tako da je na tom području definitivno best buy...razmisli svakako o tome.

vudu2 20.02.2005. 17:01

Citiraj:

Originally posted by Ivan_1
Ice Fisherman! slušaj, uzmi Ford Focus, nećeš pogriješiti. tvoji kriteriji se u potpunosti slažu sa mojim autom. Potraži na internetu, mislim da ga ima sad i sa klimom ispod 100000kn ovisno o motoru. moj stari je kupio novog pred 4 god i nije bilo nikakvih kvarova, samo redovne izmjene filtra za zrak, i ostale sitnice. Ford Focus je proglašen po mnogim novinama i kao najbolji rabljeni automobil, po zahtjevnim nemačkim testovima i anketama, tako da je na tom području definitivno best buy...razmisli svakako o tome.
Istina, neka te ne zavarava to što nije jako poularan kod nas, vani je #1 kompakt, izvrstan auto. Kod nas Focus ili Octavia ti ne drže cijenu kao Vw i ostali a svejedno su odlični, ako ne i bolji. Na tvome mjestu bi uzeo karavan!

Ivan_1 20.02.2005. 17:26

Citiraj:

Istina, neka te ne zavarava to što nije jako poularan kod nas, vani je #1 kompakt, izvrstan auto. Kod nas Focus ili Octavia ti ne drže cijenu kao Vw i ostali a svejedno su odlični, ako ne i bolji. Na tvome mjestu bi uzeo karavan!
Popularan je on kod nas jako, pa bio je europski auto godine 1999, a i HR auto godine neznam sad koje.
Što se tiče izvedbi karavan, hatchback, razlike u cijeni su vrlo male, izuzevši limuzinsku. Evo na ovom linku ima dosta novosti o starom i novome Focusu, kao i cijene, zlatna ponuda Ford Focus Gold!!! Ice Fisherman, evo prilike-->http://www.autohrvatska.hr/news_ford.asp

Emissary 20.02.2005. 17:37

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
E da još sam gledal škodu fabiu 1.9SDI ( cca 90000 kn ) samo kaj sa klimom , abs i sličnim stvarima dojde opet prek 100000
Dizelaš u toj klasi se ne isplati po meni.

Možda da pogledaš novi model Civica sa "repom" (4 vrata), sad je 113.000 kuna na popustu, 1.4Si, 90ks.
Dobra stvar je šta se 4-vratni modeli Civica proizvode u Japanu, i u prosjeku imaju 30% kvarova manje nego 3-vratni i 5-vratni iz Velike Britanije. A Honda je i inače pouzdana.:beer:

Fleks 20.02.2005. 17:59

Kupi xsaru, megana il 307. Francuski su ti svi ok. Nemreš fulat. Ponosni buduči vlasnik xsare. :cool:

Emissary 20.02.2005. 18:04

Škripanje plastike u 206-ici od 13000 eura je nedopustivo.

4444josip4444 20.02.2005. 18:45

nisam znao da je covjek iz zagorja....

Emissary 20.02.2005. 19:21

Citiraj:

Daj mi nađi link od nekog programa koji to stavlja u gif pa da to zipam jer ovako tih 5-6 slika ima 3.2 megića.
www.irfanview.com

Veki-os 20.02.2005. 19:58

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Kupi xsaru, megana il 307. Francuski su ti svi ok. Nemreš fulat. Ponosni buduči vlasnik xsare. :cool:
Jel znaš ti koliko dođu rezervni dijelovi za francuze:rolleyes:

Fleks 20.02.2005. 20:05

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
Pa ne trebaju ti tak često (nikad, ak sjebeš imaš uvjek kasko).

Sam Fischer 20.02.2005. 20:08

Citiraj:

OHooo, da znate kolko je košto zadnji servis od starog Lagune...
A fala bogu za garanciju, onaj mjerač tlaka u gumama se pokvari u prosjeku jednim mjesečno:D .Al inače super auto.

-POP- 20.02.2005. 20:21

Citiraj:

Originally posted by BmwMPower
Prihvacam izazov. Moja bembura ima 202 KS :clap: :clap:

Sad ce kao svaki pravi m€rc€d€sov@c odustat :beer:
Ali nemojmo se svađat....

Koji BMW imaš?

IceFisherman 20.02.2005. 20:30

pune fala na predlogima

eto ovak , idem ja ovaj tjedan ljepo sa starim u opel tu blizu ( da malo razlgedamo aute ) i ak ga uspem nagovoriti bil bum ponosan vlasnik nove opel astre ( naravno bi-ksenonska svetla obavezno ) a ak ne onda bumo zeli ford focus koji mi se isto dopal :) :beer:

MadBoY 20.02.2005. 20:42

Nova astra mi je super. Izgled je odlican. :)

Btw: zna netko imal kakav site sa tuning opremom...za Golf2... naravno Hr/BiH/SiCG/SLO...site :D

Emissary 20.02.2005. 20:43

Citiraj:

Previše ljudi ne uplaćuje kasko.:(

Veki-os 20.02.2005. 22:08

Citiraj:

Nisam znao da kasko pokriva troškove normalnih popravka(koji nisu uzrokovani sudarom). :rolleyes:

EDIT:A kako ovo,nikad ti ne trebaju,francuzi se nikad ne kvare?:rolleyes: Mislim da su francuzi precjenjeni,meni se osobno ne sviđaju ali to je moje mišljenje.

Fleks 20.02.2005. 22:17

Citiraj:

Nisam znao da kasko pokriva troškove normalnih popravka(koji nisu uzrokovani sudarom). :rolleyes:

EDIT:A kako ovo,nikad ti ne trebaju,francuzi se nikad ne kvare?:rolleyes: Mislim da su francuzi precjenjeni,meni se osobno ne sviđaju ali to je moje mišljenje.

Gle auto koj je novi se u pravilo ne kvari, ak se pokvari - garancija. Ak ga skršiš kasko. Imam xsaru več 3.5 godine i ništa. Fino kad ove godine položim vozačku ću ga vozit 2 godine i prodat, pa kupit novi auto. Da se stari auti ne kvare svi bi vozili rabljene, jeftinije. Novi auto je novi auto. Uvjek rađe novi "francuz" nek neki pretpotopni '93 BMW sa 500ks kojem samo kaj ne odpadne auspuh i onda si brijem da sam faca jel imam bmwov znak naljepljen na haubu. To je moje mišljenje. :beer:

Veki-os 20.02.2005. 22:24

Citiraj:

Gle auto koj je novi se u pravilo ne kvari, ak se pokvari - garancija. Ak ga skršiš kasko. Imam xsaru več 3.5 godine i ništa. Fino kad ove godine položim vozačku ću ga vozit 2 godine i prodat, pa kupit novi auto. Da se stari auti ne kvare svi bi vozili rabljene, jeftinije. Novi auto je novi auto. Uvjek rađe novi "francuz" nek neki pretpotopni '93 BMW sa 500ks kojem samo kaj ne odpadne auspuh i onda si brijem da sam faca jel imam bmwov znak naljepljen na haubu. To je moje mišljenje. :beer:
Svatko ima pravo na svoje mišljenje,hvala Bogu.
Pa ako ti svake 2 godine prodaješ auto i kupi novi onda nemaš problema s dijelovima ali i tome imam svoje mišljenje(koje se razlikuje od tvojeg) ali ga neču reči jer je to tvoja stvar očeš jedan auto voziti 2 ili 10god:beer:

Fleks 20.02.2005. 22:29

3.5 + 2= 5.5g. Pogledaj malo bolje kaj sam napisao. 5godina je bogami novi auto i bogami se ne kvari ak ga ne voziš ko da je rent a car.

IceFisherman 20.02.2005. 22:42

eh da

zaboravil sam vam reci , jednog dana kad izmislim perpetuumobile kupil si bum OVAJ AUTO

Chuby 20.02.2005. 23:07

Citiraj:

ma nije fora u BMW-ovom znaku na haubi, stvar je u tome sto novi auto kosta poprilicno, pa kad ti se zbroje rata kredita + rega + kasko + obavezni servisi kod ovlastenog servisera + origigi dijelovi ispadne da radis samo za hebeni auto sto je tuzno
zato ja ostajem kod starijeg auta koji istina tu i tamo crkne ali odes kod npr tokica kupis dijelove i popravis ga kod lokalnog mehanicara u garazi i ustedis bar 2 soma kuna. Tko god tvrdi drugacije nije nikad bio u ovlastenom servisu na ozbiljnjijem popravku
nije sve crno-bijelo....

Fleks 20.02.2005. 23:28

No dobro nije važno. :rolleyes:

-POP- 08.12.2005. 23:48

http://www.forum.hr/showthread.php?s...5&pagenumber=1
Novi golf VI?!

McG 08.12.2005. 23:54

Ne znam baš.....sumnjivo mi je to.

-POP- 08.12.2005. 23:58

Slažem se, ali jako dobro sređeno i malo promjenjeno, taman da bude iduća VI.

McG 09.12.2005. 00:05

Da, auto lepo zgleda, nema kaj.....ali ko god da je to predelal u Photoshopu (ili sličnom programu) mogel se bar potruditi da ''stopi'' auto s okolinom.
Na prvoj sliki se vidi kak je umetnuto u brege ili su bregi umetnuti...ko bi ga znal.

BmwMPower 09.12.2005. 00:48

Da, to je nova VI... :)

McG 09.12.2005. 00:49

Ajde onda......pa štancaju ih ko na traki:D
Još kad izađe GTI i R32 verzija toga.....pa di bum im kraj.
Nego, kolka bu cijena Golfeka?

Izlgeda da stiže na tržište krajem 2008.

''Die neue Generation des VW Golf steht nach Informationen der Zeitschrift "Auto Straßenverkehr" bereits in den Startlöchern. Wie das Magazin berichtet, kommt der Golf VI Ende 2008 in zwei Karosserievarianten auf den Markt.''

Izvor: http://morgenpost.berlin1.de

Bleki 09.12.2005. 02:45

Citiraj:

To objasni vlasnicima novih C4 koji ostavljaju gadne novce na popravke (od garancija i zamjena ni traga).

BTW, maj rajd klik

"Smirena" na 160KS, 400Nm, 7.4 sec 0-100Km/h..

BmwMPower 09.12.2005. 03:39

Citiraj:

Originally posted by Bleki
To objasni vlasnicima novih C4 koji ostavljaju gadne novce na popravke (od garancija i zamjena ni traga).

BTW, maj rajd klik

"Smirena" na 160KS, 400Nm, 7.4 sec 0-100Km/h..

Vidimo i na avataru :)

MAJ RAJD (nije autentična slika)

Smiren na 200KS :)

I ne želim sad rasprave kako ja imam 18 godina i da se pravim važan sa tim autom i kako to nije za mene. Sve to vec znam- hvala :smoke:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:19.