![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo za dobro drustvo kod mene ce lako prevladati da ipak negdje zbrisem. samo sto mi nece bit fora ako ne budem cugao, a svi oko mene supijani/polupijani/pijani........ osjecas se glupo, u drugoj dimenziji. |
Ozderat se ko azdaja. Klasika. Turneja 4 skakaonice po birtijama.
|
Citiraj:
Ja jos ne znam, gadi mi se ic u Dubrovnik svake godine, lokat po kafanama silne pare, a nit se napijes, nit se zabavis. Ove godine ili nesto organizirano malo dalje odavde - idealno Zagreb kod moje zečice :D ili doma (cesto govorim, a nikad ne ostanem :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šta sretnp, jedva živ, uzeo sam jučer jedan dan pauze da malo poravnam i namastim skije, danas napad na kritičnu točku :D
|
Večeras samo geekovski. Privatan stan, provjerena ekipa gejmera, pleja se Pathfinder i kasnije možda neki cyberpunk ili Vampiri. Od cuge becherovka, absinthe, pelin, vodka, višenjevac, 10 litara burgundca, 7 litara graševine, ima čak i nekaj sokova. A od klope svega i svačega.
|
ja penzionerski skroz :). kod tetke i tetka i klinaca njihovih sa mojim starcima :). jebe mi se, malo pojest, malo popit, bacit koju partiju jamba, bacit oko malo na TV, mozda i gledat mirka........ uglavnom, bez buke, bez naguravanja, bez unistavanja u pelinu i pivi, bez zagusljivog prostora....... inace dobro za moj tlak, malo zdravije i mirnije poceti sve raditi.
i da, sve najbolje svima ljudima u novoj 2013-oj! puno zdravlja prvenstveno, ljubavi, tolerancije, novaca, dobrih prilika - sto poslovnih, sto seksualnih :). a sutra da se utopite u papici, ja znam da budem :chears:. |
Pazi ovog kak prodaje "seksualne prilike" :P
|
:D
ja se ne racunam, samo zelim tko procita da se onako, slobodnjaci barem, ponada :). sta fali uostalom, u svakom americkom kvalitetnom filmu ima na takvim tulumima/zurkama neka usamljena djevojka koja bas ispuni zelju nekome muskome.......... hej, hej......... hej........ |
Kod frenda. Oni, mi i još jedni frendovi, sve kumovi između sebe. Žene djeca i ostalo. Neko janje se peče, a bit će i žlahtine. Sutra ko živ ko mrtav. :D
|
Kod best frendice se slavi, njeni starci i još par prijatelja i to je to.
Htio bi samo reć, al nemojte previše obraćat pozornost na to, da se dobro provedete, al u smislu da budete u dobrom društvu, napravite si plan za sljedeću godinu, onako na brzinu u glavi. Jer znate kak vele, kak uđeš u novu god, takva će ti bit cijela. Ja to mogu potvrdit za zadnje 4 god., a pogotovo sam ponosan na prošlu u koju sam ušao radeći, zato je i bila toliko uspješna. Idem sad na vlak, budite mi dobri i pametni ;). |
Citiraj:
Ja ću kod cure. Neka večera i tako to. Ako ne postam u idućih nekoliko dana, znači da sam zaradio trovanje hranom.:D |
Pa upravo o tome i govorim, mladi cugaju svaki vikend...:)
|
Pa ono, cugali bi i da su ušli trijezni u novu. :D Ali eto, sve je onako kak si postaviš to u glavi. Ja sam se za prošlu pristojno sredio. Nisam baš bio totalka, ali pola litre viskija za nekog ko ne pije je dosta. I u ovoj sam se dvaput napio.:)
|
Ja nisam bio trijezan od osmog razreda osnovne tak da ne znam kaj je to :P
|
doma s curom uz "fensi" večericu i domaćeg bijelog vinčeka.
Moram još vidjet što će se gledati :D |
Dolaze nam kumovi i prijatelji, presetina, puretina, francuska i mlinci.
Za nas trojicu Belje (graševina) i Orahovica (Silvanac zeleni) a žene će bambusa od ždrepčeve krvi. Milina.:D |
Svima puno zdravlja i sreće u Novoj 2013. godini :)
|
Evo naših poznatih pogonski imžinjera na temu nove godine, malo je staro, ali vrijedi.
|
Evo da se pohvalim,doma sam,picim po PC-E,igram WOT,gledam NBA....odredila: viroza :D
No nakon 30 godina sustavnog uništavanja tjela sa svime i svačime,te nakon šta sam iščašio mozak na tome,ništa mi ne fali....HNY :D |
:chears:
|
Sretna nova godina svima ;)
|
Sretna Nova svima!
|
Sretna svima Nova 2013 godina
:chears: |
Sretna nova Godina!:goodnite:
|
Sretna nova godina svima.
|
Sretna nov...a!
|
Sretna vam nova kolege forumaši :chears:
|
sve najbolje forimaši.))))
|
Citiraj:
I tebi prijatelju :) I svima ;) |
Sretna Nova godina svima.
|
Sretna nova svima!
|
Sretna Nova godina svima i nadam se da će vam biti bolja nego prethodna (unatoć tome što ova ima 13 u sebi :D)
|
Sretna Nova 2013... Evo buđenje uz laganu glavoboljicu, vino je odradilo svoje... Doček kod kume u gostioni. Kako se deru "košulje za u crkvu ić" i majce kad zaurla "I tebe sam sit kafano". U sekundi pola gostione golo do pasa... Muški, naravno. Žene su umirale od smijeha. Čudna je ta povezanost alkohola i skidanja.
|
Sretna nova svima ;)
|
Sretna nova ;)
|
Sretna NG svima! :goood:
|
lijepo malo popio, lijepo dosta pojeo navecer, lijepo jos pojeo malo oko ponoci, bilo rokenrola, bilo malo starih narodnih, bilo malo TV-a (iznenadujuce kvalitetan i dobar docek na HRT1, svaka cast), jos malo poslije se bilo budno, islo spavati malo prije 2...........
dobro odspavao, ja sretan sa docekom. svima dobra i zdrava, bogata svime (i novcem ;)) godina, vise pameti i pozitivnih stvari. ljudi, sve najbolje u Novoj vama i vasim obiteljima :chears:. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:18. |