PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Fallout: New Vegas (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=164084)

rodriguez 28.12.2010. 22:57

Čekajte jel ti updateovi popravljaju bugove nekakve ili?Sad sam krenuo pa da ne napredujem bezveze kroz igricu ako će s updateovima bolje radit??

Gism 28.12.2010. 23:37

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 1811677)
Čekajte jel ti updateovi popravljaju bugove nekakve ili?Sad sam krenuo pa da ne napredujem bezveze kroz igricu ako će s updateovima bolje radit??

Popravljaju hrpe bugova sa questovima i ostalim stvarima. Također poboljšavaju performanse same igre.

crocro25 29.12.2010. 10:53

Neznam jel vi igrate pirate ili orginal ali meni na konfi iz siga leti iznad 50fps i dropova nema ispod 30fps, stalno imam fraps ukljucen, fkt ne kuzim zasto je vama tako, ni frend nema, btw radi se o orginalima sa svjezim updatovima iako ni prije nije bilo problema samo ponekad sa bugom u igri a vise ni bugova nema.

rodriguez 29.12.2010. 16:10

E jel kradete po kućama ljude i to?Gubi se karma..jel ona nešto puno utječe?

denied 31.12.2010. 08:40

Pokušavam regrutirati Veronicu ali nikad nemam onaj odgovor da pođe samnom...samo da onaj da ću kasnije doći po nju...
Jel to bug ili fakat ne može samnom poći do nekog trenutka u igri?

jero 04.01.2011. 17:35

Dali je nekome od vas nesto onaj leteci robot ED-E?meni ga jednostavno vise nema a pisemi da ja samnom. problem je u tome sto nemogu uci u cezarov sator jer mi stalno govori da moram biti sam a oko mene nikoga. ima li rijesenja za ovo?

win32 04.01.2011. 21:39

Citiraj:

Autor Overclock (Post 1765861)
Spoiler alert.......ali i rjesenje moguceg fatalnog bug-a

" Da li je itko zavrsio quest u kojem gulovi idu raketama u svemir i da mu dalje igra normalno radi? (neda mi se trazit ime questa :) )

Ugl. kad zavrsim zadnji dio tog questa, vise ne mogu loadati niti jedan save game, zavrsavanje tog questa unisti svako napredovanje.
BTW i e-de zna zaglavit negdje sto dovodi do istog problema, pa treba bit oprezan s njim i save-anjem dok je u pratnji.
"

Kod mene bio isti problem nakon rijesavanja questa sa navedenim raketama. Save mi je bio otisao u vjecna lovista i hedino rijesenje mi je bilo igrati sve ispocetka. Zna netko kako rijesiti taj bug posto sada vec dugo nisam igrao Fallout posto mi se nije dalo sve ispocetka igrati no sada a opet polako igram....i ne zelim da mi se ponovi ista stvar!

e1ectra_one 22.02.2011. 01:50

Now Available - Fallout New Vegas: Dead Money

Izvor: Steam

win32 21.04.2011. 13:43

Napokon sam nakon debakla sa save-om opet poceo igrati New Vegas no imam mali problem.
Naime kada se vratim u kucu sa pocetka igre (kod onoga doca), doc mi pocne onaj tutorial u kojem mi govori kako da uzem, hvatam stvari i sl.
Tu se igra zbloka tj. lik mi ostane doslovce visit u zraku i ne pomaze nista osim da opet pokrenem prijasnji save.....naravno ako se vratim u kucu opet je tu navedeni problem. Cim me doc vidi pocne mi tutorial sa pocetka igre.
Stavljen je zadnji patch tj. patch 5 te su instalirani svi DLC-evi.
Malo je iritantna stvar, googlanje nije pomoglo pa da pitam vas dali znate rijesenje ovoga glitcha.

ivan77 25.04.2011. 21:03

dobro ljudi , dajte please neko mjesto di je steam cd key do 30€ a ne 50 € i da je in stock , za Fallout NV , naravno , svuda je ili out of stock ili je 50€..

win32 03.05.2011. 11:52

Imam jedno pitanje vezano uz quest "ED-E My Love"

Dodem do onoga dijela gdje trebam kao pricati sa ED-E no prevrtim cijeli playback i nista se ne desava...i dalje mi stoji onaj dio na questu gdje mi kaze ovo: "ED-E appears to have some Enclave log data stored that is triggered by some keywords."

Odslusam sve no nista se ne desava dalje. Moze mi netko reci sta napraviti da mi se quest pokrene dalje od ovoga?

Edit:

Rijeseno!

Omerta 05.05.2011. 19:51

Pitanje u vezi onog malog robotića ED-E..
Nije spojlanje..

Može on bit onako stalno uz mene da mi sluzi kao pokretno skladise ili preporucate da ga odvedem u Novac?
Jer jedan od kvestova (optional) je da se ga odvedem u taj grad.. Meni je bas ovako fora sa njim :D

win32 16.05.2011. 14:13

Citiraj:

Autor Omerta (Post 1903559)
Jer jedan od kvestova (optional) je da se ga odvedem u taj grad.. Meni je bas ovako fora sa njim :D

Budem ti ovo pod spoiler ipak napisao...

Mozes zavrsit sve questove i on ti ostaje uz tebe. Kasnije mu samo nabriju armor i to je to....uz tebe je.

Danas mi se dogodio malo veci problem, naime kursor mi uopce ne radi u igri. Pokrenem igru no kursor se ne mice tj. igru ni ne mogu pokrenit jer kursor ne radi, ne mogu ga micat, ne radi mi nikakav klik ni nista te ne mogu nista pokrenit.
Stavljen je zadnji patch i update no ne znam zasto mi to ne radi!? Prije mi se to ito tako dogodilo no proradilo je nakon sto sam igru prebacio u "window mod" i opet u full screen no sada mi to ne pomaze.
Stavljeni najnoviji driveri za GPU, njuskao sam okolo no nista ne nalazim.
Dali netko zna kako to rijesti...stvarno bih bio zahvalan jer se danas cijelo dopodne ebem sa time! :fuming::hitthewal:

veve 16.05.2011. 16:05

Novi DLC izlazi sutra - Honest Hearts
Citiraj:

Description:
An expedition into the unspoiled wilderness of Utah's Zion National Park goes horribly wrong when your caravan is ambushed by a tribal raiding band.
As you try to find a way back to the Mojave you become embroiled in a war between tribes and a conflict between a New Canaanite missionary and
the mysterious Burned Man. The decisions you make will determine the fate of Zion.

Key Features:
  • New Terrain: Navigate the highs and lows of the steep canyon walls, caves, riverbeds, waterfalls and explore the lush landscapes and rugged terrain
    in beautiful and sprawling Zion Canyon.
  • New Enemies: From the deadly Yao Guai and exotically lethal Greek Geckos to new hostile tribals, Zion Canyon is as dangerous as it is beautiful.
  • New Perks and Weapons: Survive the wild with Tribal Wisdom or exact increased damage with Eye for Eye.
    Honest Hearts offers a host of new perks and weapons including the .45 Auto Pistol, .45 Auto Submachine Gun, the Compliance Regular, Fire Bombs,
    War Clubs, and Yao Guai Gauntlets.

win32 17.05.2011. 00:18

Citiraj:

Autor veve (Post 1908642)
Novi DLC izlazi sutra - Honest Hearts

Jedva cekam....pogotovo posto mi igra sada opet radi!
Skuzio sam u cemu je bila stvar! Cijeli Fallout mi je ostao u sandbox-u i zato nije radio ok! :lol2:

Garro 22.05.2011. 03:12

Skoro dovršio Honest Hearts, ali me bug sprečava da ga i završim. Naime, kada Joshua Graham aka Burned man treba upucati poglavicu White Legsa, njega jednostavno nema! Da li je netko imao ovaj problem?

veve 12.07.2011. 23:25

19.7 izlazi novi DLC - Old World Blues Available
Citiraj:

Description:

The residents of the Mojave have long assumed the trackless wastes of the ‘Big Empty’ are a no-man's-land, a desolate stretch where no living thing can survive.
In Old World Blues, you discover that it is anything but...

After being transported to the Big MT research crater, you find you're the only hope of saving the Think Tank – the strange group of post-human researchers who inhabit the facility.
They enlist your aid to save them from their own experiments - experiments that have gone horribly out of control. As you explore the huge stretch of the Big MT crater and its many
underground labs, you’ll confront strange mutated animals, battle terrifying new atomic robots, and discover a new home base to call your own.
Recover all the weapons, armor, and tech of the Pre-War era and use them to help save all of Science!
Key Features:
  • New Terrain:Explore the expanse of the ‘Big Empty’ and its huge variety of research centers, arboretums, canyons, and scientific labs.
    Even better, find and upgrade your own home base, the Sink, within the Big Empty's central dome!
  • New Enemies:Confront the surgically-altered Lobotomites, bizarre robot scorpions, the dead occupants of the Y-17 Trauma Harnesses
    as well as the terrifying disembodied brain, Dr. Mobius. Look out for other strange and terrifying creations of the Think Tank!
  • New Perks and Weapons:Old World Blues increases the level cap by 5 and introduces a range of new weapons including the Sonic Emitter,
    K9000 Cyberdog Gun, Proton Axe, and several varieties of Mad Scientist Gloves such as the Sterilizer Glove and Corrosive Fist.

You’ll also find new armors such as the Sneak Suit and Mad Scientist Scrubs to make your life in the Mojave easier.
Look out for implants that can switch your body parts in and out for new effects and defenses to aid you in the Big Empty and the Mojave wasteland!

Overclock 09.08.2011. 11:34

Odigrao Old world blues i moram reci da je genijalan, daleko najbolji DLC koji su izdali, stvarno su se potrudili da potaknu zelju zaviriti u svaki kutak, pogledati kroz svaki prozor i detaljno proci svaku granu razgovora. Ima i novih bugova tipa teleportiranje neprijatelja ali ih atmosfera u igri ( i V.A.T.S :D) potpuno marginaliziraju.

Ocjena 11:10!

Garro 10.08.2011. 11:55

Old Blues mi je super DLC...pokidao sam se "tiny little penises" i "Big Mt. used to be a mountain 'till a slight mishap. Now it's a crater."

Jedva čekam Lonesome Road... :D

Overclock 10.08.2011. 13:13

Da malo spoilam, ne otvarati spoiler i ne gledati link, osim ako nemate zhelje za ovim DLC-om :D
http://www.youtube.com/watch?v=CYd0HZepdC0

Jedan od brutalnijih razgovora:

Courier: Once you're back in my head. I'll watch television. Lots. And lots. Of Television.
Couriers brain in tank: You...you wouldn't! That's inhuman!
Courier: I would. And I'd follow it up with an alcohol-and-ant-nectar cocktail every night.
Couriers brain in tank: You're a monster! A deranged, self-destructive monster!

ivan77 12.08.2011. 17:03

kako je ova igra dobra:D , sad kupio prije tjedan dana na steamu i počeo sve ispočetka:D , svi dlcovi i sve:))

Overclock 26.08.2011. 12:30

20.9 stize novi DLC: Lonesome road, i najavljena 2 manja DLC-a nepoznatog datuma izlaska.

klokan057 26.08.2011. 20:06

Citiraj:

Autor Overclock (Post 1962755)
20.9 stize novi DLC: Lonesome road, i najavljena 2 manja DLC-a nepoznatog datuma izlaska.

ajoj,pa kad cu stici to sve kalitetno odigrati....
konacno sam "priredio profil" do Lv15 i sad idem u siera madre u izvidnicu
nego,zna li netko kako do lucky shades bez da se zamjerim NCR-u?
jel dovoljno odradit neagresivne misije da bi dobio kljuc za safehouse
znam da je postojao exploit (visestruko objasnjavanje razminiravanja u cottonwood cove) ali me zanima moze li se i bez toga?

ivan77 26.08.2011. 21:57

Citiraj:

Autor Overclock (Post 1962755)

meni za rođendan:D

veve 14.09.2011. 17:28

Citiraj:

Watch the newly released (and awesome) trailer for Lonesome Road — the fourth game add-on pack for Fallout: New Vegas, coming out on September 20th. Props to our very own Salinee Goldenberg for her great work on all the New Vegas DLC trailers!

In Lonesome Road you are contacted by the original Courier Six, a man by the name of Ulysses who refused to deliver the Platinum Chip at the start of Fallout: New Vegas. Ulysses promises the answer as to why he didn’t take the job,
but only if you make one last journey into the hurricane-swept canyons of the Divide, a landscape torn apart by earthquakes and violent storms. It’s up to you whether you take the job or not.

Nadam se da ce biti dobar kao zadnji DLC Old World Blues. :)

ivan77 27.09.2011. 21:19

ajde , razumijem 10€ za novi DLC , ali sve skupa 5 € za nova oružja kod gun runnersa i slične gluposti su čista pljačka

subabuse 01.10.2011. 03:50

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1986050)
ajde , razumijem 10€ za novi DLC , ali sve skupa 5 € za nova oružja kod gun runnersa i slične gluposti su čista pljačka

Bah, ma na nexus i skines par modova i imas gun runners deluxe...

blava 20.01.2012. 17:57

Krenio bi igrati i ovo,dosta mi fantasy RPG-ova,a ne bi vanilla igru,pa jel moze preporuka nekih modova koji mijenjaju gameplay,poboljsavaju grafiku,dodaju nove lokacije,total conversion mods...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:27.