![]() |
Čekajte jel ti updateovi popravljaju bugove nekakve ili?Sad sam krenuo pa da ne napredujem bezveze kroz igricu ako će s updateovima bolje radit??
|
Citiraj:
|
Neznam jel vi igrate pirate ili orginal ali meni na konfi iz siga leti iznad 50fps i dropova nema ispod 30fps, stalno imam fraps ukljucen, fkt ne kuzim zasto je vama tako, ni frend nema, btw radi se o orginalima sa svjezim updatovima iako ni prije nije bilo problema samo ponekad sa bugom u igri a vise ni bugova nema.
|
E jel kradete po kućama ljude i to?Gubi se karma..jel ona nešto puno utječe?
|
Pokušavam regrutirati Veronicu ali nikad nemam onaj odgovor da pođe samnom...samo da onaj da ću kasnije doći po nju...
Jel to bug ili fakat ne može samnom poći do nekog trenutka u igri? |
Dali je nekome od vas nesto onaj leteci robot ED-E?meni ga jednostavno vise nema a pisemi da ja samnom. problem je u tome sto nemogu uci u cezarov sator jer mi stalno govori da moram biti sam a oko mene nikoga. ima li rijesenja za ovo?
|
Citiraj:
|
Now Available - Fallout New Vegas: Dead Money
Izvor: Steam |
Napokon sam nakon debakla sa save-om opet poceo igrati New Vegas no imam mali problem.
Naime kada se vratim u kucu sa pocetka igre (kod onoga doca), doc mi pocne onaj tutorial u kojem mi govori kako da uzem, hvatam stvari i sl. Tu se igra zbloka tj. lik mi ostane doslovce visit u zraku i ne pomaze nista osim da opet pokrenem prijasnji save.....naravno ako se vratim u kucu opet je tu navedeni problem. Cim me doc vidi pocne mi tutorial sa pocetka igre. Stavljen je zadnji patch tj. patch 5 te su instalirani svi DLC-evi. Malo je iritantna stvar, googlanje nije pomoglo pa da pitam vas dali znate rijesenje ovoga glitcha. |
dobro ljudi , dajte please neko mjesto di je steam cd key do 30€ a ne 50 € i da je in stock , za Fallout NV , naravno , svuda je ili out of stock ili je 50€..
|
Imam jedno pitanje vezano uz quest "ED-E My Love"
Edit: Rijeseno! |
Pitanje u vezi onog malog robotića ED-E..
Nije spojlanje.. Može on bit onako stalno uz mene da mi sluzi kao pokretno skladise ili preporucate da ga odvedem u Novac? Jer jedan od kvestova (optional) je da se ga odvedem u taj grad.. Meni je bas ovako fora sa njim :D |
Citiraj:
Danas mi se dogodio malo veci problem, naime kursor mi uopce ne radi u igri. Pokrenem igru no kursor se ne mice tj. igru ni ne mogu pokrenit jer kursor ne radi, ne mogu ga micat, ne radi mi nikakav klik ni nista te ne mogu nista pokrenit. Stavljen je zadnji patch i update no ne znam zasto mi to ne radi!? Prije mi se to ito tako dogodilo no proradilo je nakon sto sam igru prebacio u "window mod" i opet u full screen no sada mi to ne pomaze. Stavljeni najnoviji driveri za GPU, njuskao sam okolo no nista ne nalazim. Dali netko zna kako to rijesti...stvarno bih bio zahvalan jer se danas cijelo dopodne ebem sa time! :fuming::hitthewal: |
Novi DLC izlazi sutra - Honest Hearts
Citiraj:
|
Citiraj:
Skuzio sam u cemu je bila stvar! Cijeli Fallout mi je ostao u sandbox-u i zato nije radio ok! :lol2: |
Skoro dovršio Honest Hearts, ali me bug sprečava da ga i završim. Naime, kada Joshua Graham aka Burned man treba upucati poglavicu White Legsa, njega jednostavno nema! Da li je netko imao ovaj problem?
|
19.7 izlazi novi DLC - Old World Blues Available
Citiraj:
|
Odigrao Old world blues i moram reci da je genijalan, daleko najbolji DLC koji su izdali, stvarno su se potrudili da potaknu zelju zaviriti u svaki kutak, pogledati kroz svaki prozor i detaljno proci svaku granu razgovora. Ima i novih bugova tipa teleportiranje neprijatelja ali ih atmosfera u igri ( i V.A.T.S :D) potpuno marginaliziraju.
Ocjena 11:10! |
Old Blues mi je super DLC...pokidao sam se "tiny little penises" i "Big Mt. used to be a mountain 'till a slight mishap. Now it's a crater."
Jedva čekam Lonesome Road... :D |
Da malo spoilam, ne otvarati spoiler i ne gledati link, osim ako nemate zhelje za ovim DLC-om :D
http://www.youtube.com/watch?v=CYd0HZepdC0 |
kako je ova igra dobra:D , sad kupio prije tjedan dana na steamu i počeo sve ispočetka:D , svi dlcovi i sve:))
|
20.9 stize novi DLC: Lonesome road, i najavljena 2 manja DLC-a nepoznatog datuma izlaska.
|
Citiraj:
konacno sam "priredio profil" do Lv15 i sad idem u siera madre u izvidnicu nego,zna li netko kako do lucky shades bez da se zamjerim NCR-u? jel dovoljno odradit neagresivne misije da bi dobio kljuc za safehouse znam da je postojao exploit (visestruko objasnjavanje razminiravanja u cottonwood cove) ali me zanima moze li se i bez toga? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da ce biti dobar kao zadnji DLC Old World Blues. :) |
ajde , razumijem 10€ za novi DLC , ali sve skupa 5 € za nova oružja kod gun runnersa i slične gluposti su čista pljačka
|
Citiraj:
|
Krenio bi igrati i ovo,dosta mi fantasy RPG-ova,a ne bi vanilla igru,pa jel moze preporuka nekih modova koji mijenjaju gameplay,poboljsavaju grafiku,dodaju nove lokacije,total conversion mods...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:27. |