![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oće li se snimat još epizoda, ili je serija odbačena? Mislim ono serija je neloša. |
Band of Brothers, nisam sve pogledao prvi put pa sad gledam:)
|
Citiraj:
|
koliko sezona dextera ima??
|
....
|
Dr.House*,Uvod u anatomiju,Malcom u sredini,Rat u kući,Združena braća
*pošto ga gadovi više ne puštaju,skidam ga:goood: edti tu i tamo Zločinači umovi,ali su u isto vrijeme kao i Združena braća pa neamju prioritet;zakon i red kad stignem |
Zasad su dvije od Dextera, no na jesen ide nova.
Pogledao Six Feet Under(iliti 2 metra pod zemljom). Ne volim inaće drame al ova serije je bog bogova, ona i Sopranosi su jedine koje mogu pogledat iz tog žanra. Zadnja epizoda je preeedobro napravljena. Sad gledam zadnju sezonu Losta, a vidim da je prva epka Fringe izašla pa moram i to pogledat |
A dok je bila PETICA ponedjeljkom na 2., nisam nijednu propustio, Bračne vode zakon, Dexter preprejak, a i Đoni Bravo ;)
Sad trenutno samo jos Na Rubu Znanosti gledam, a mozda se zametne i koja serija Heroja, al...dalje 0 bodova. |
Citiraj:
Od serija pogledam: Rat u Kući, Bibin svijet, Zločinački umovi. Ali i to pogledam kad uhvatim! E da mrzim: Lud Zbunjen Normalan! |
Citiraj:
|
Lud, zbunjen, normalan :)
|
Zakon braće
Gledam teletext i kao gotovo je, samo 13 epizoda. Jel neko zna dali će biti još serijala? Najbolja serija koju samo ikad gledao!
|
Supernatural :)
|
Citiraj:
Znači isto nešto ~10 epizoda! |
Jel ima šta pametno za gledat od ovih ljetnih serija,neka komedija,akcija triler,samo da nije drama,može nekak preporuka...
|
....
|
What about Brian!!!
|
Prison Break bi trebao imat 7 sezona.
U 6. će valjda postat Esmeralda il nešto tako, au 7. će bježat s hodalicama i pelenama za odrasle u 84. godini :/. |
Hvala,već sam u nabavi:D
A od hororaca nešt ko supernatural,može i starije a da nisam gledao(Dosje X sam gledao:D) |
Jel se to meni čini ili su na htv-u preskočili prve 3 epizode 3. sezone House-a ?
|
Zašto nitko ne kaže da je PSYCH krenuo dalje, prije 2 tjedna - evo već 3 epizoda 3 sezone :)
|
malcom u sredini...sam to .:)
al to nema na popisu... :D i zaboravio da sam glasao odavno na nesto :D |
Metalocalypse
Ovo je "must see" za metalce.
Naime,Metalocalypse je serija sa Adult Swima,ima jednu i po sezonu dosad,radi se o bendu od 5 metalaca,koji su POOOTPUNI morbidni moroni.Bend je inaće po ekonomiji ispred bugarske :D i trenutno su jedna od najvećih svjetskih opasnosti.Stalno SLUČAJNO ubijaju ljude,i stalno se ljudi zbog njih ubijaju,imaju stražare koji su poznati po crnim maskama i crnoj odjeći,a likovi su bazirani ovako: Toki Wartooth-Onaj lik iz Meshuggah Skwisgaar Skwigelf-Alexi Laiho iz Children of Bodoma William Murderface-Basist iz Black Sabbatha Nathan Explosion-Pjevač iz Cannibal Corpsea(I cum blood,hahha) Pickles-Baziran na LEGENDI Devinu Townsendu Inaće bend je stvaran,stvoren zbog serije,zove se Dethklok i imaju apsolutno sjajne pjesme,super solaže,sweep u pjesmi Duncan Hills Coffee Jingle je pre jak a dost lagan :D najjače pjesme(bar meni) Dethklok;Duncan Hills coffee Jingle,Crush My Battle Opponents Balls,Go forth and die,Thunderhorse,Into the water,Detharmonic,Awaken Ugl zabava zajamčena,evo jučer se emitirala zadnja dosad emisija 2 sezone :D i za kraj veliko :care::care::care: seriji i tvorcu pjesama Brandonu Smallu |
serije i dokumentarni
jel imamo ovaj topic? ako da, molim moderatore da premjeste i ne zamjere
:chears: uglavnom nemojte gledati Ghost Hunters Original / International jer su vrlo losi ali ne na zabavan cheesy nacin nego su nekako vise pateticni. bili u Predjamskom dvorcu u Sloveniji. bilo vrlo jadno. ista epizoda i posjetili su dvorac u slovackoj u kojem je umrla zatocena Erzsebet Bathory. vrlo vrlo jadno i bijedno, i populisticki. cak nemaju ni inventar koji bi pravi ghostbustersi trebali imati. |
Pratio sam Zabranjenu ljubav al su mi je ukinuli smrc smrc,a sad definitivno Malcolm u sredini
|
Citiraj:
|
My name is Earl...prejebena serija :)
|
dali ko zna koliko ima nastavaka 4 sezona Housa ja ih imam 14????
|
ima ih 16
|
Sad bu vam nova serija na RTL-u. Zove se Dexter. Inače je super serija! Ima 2 sezone i sad bu treča išla.
|
Da jedva cekam 27 ili 28. 9 kad pocinje 3. sezona Dextera.
Nego ja krenuo gledat Prison Break(iliti ga zakon braće), svi moji su to gledali ja se opirao no eto sad sam na 2. sezoni i uživam :) |
Pogledao Prison Break s4e1 i vidim da ima dosta mrtvih vec na pocetku sezone.
|
Citiraj:
|
U ponedjeljak je bila na Foxu 4. epizoda nove sezone PB-a, danas ću ju vjerojatno pogledati. Inače, nakon 1. epizode ima još mrtvih, a neki su i živi :D
Jučer je na FOXU krenula i nova sezona Housa, baš me zanima jel će se i oni razvodniti i mlatit praznu slamu, do sad su se držali na dobroj razini kroz 4 sezone... |
Citiraj:
|
Citiraj:
U Terminator: TSCC, stigao je novi model T-1001 - evo vještice :D |
Neki dan gledao Šljam na HTV-u...dobri stari Richard 'Richie' Richard i "Eddie Elizabeth Hitler":D
Sutra nastavak HTV2 00:35 |
Superiska, krenula 4. sezona Supernaturala, kewl :D
|
Di je nestao dr House sa HRT? zar su ga prestali prikazivat.... psmtr
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |