![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako recimo dobijes adsl 15.11 a ti se spojis recimo 17.11. imas flat do kraja 11 mjeseca + 12 mjesec + 1. mjesec dakle 2.5 mjeseca flata. to je fora koju t-com dopusta bas iz tog razloga sto je bilo dopsta problema kad se ljudi spoje krajem mjeseca pa im propadne flat za taj mjesec. ak se spojis do 15. ukljucujuci i 15. onda si lagani pusing rodjo. Dakle rezime: spojite se iza 15 u mjesecu i imat ce te dva i pol mjeseca flata, dakle u t-coma je to ostvarivo samo treba znat i pitat. ako se spojis prije onda si popusio mjesec flata. |
Darth Vader nije istina
Mene ukopčali 10.9. a flat istekao 1.11. Po tvojoj računici bi trebao imat još cijeli mjesec flat ali nemam |
@ Darth Vader
Ne znam otkud ti to, frend mi se prvi put spojio 16.9 i imo je flat do 1.11. Za ovo sta kazes neznam mozd su sad uveli takvu politiku.:confused: |
Citiraj:
Citiraj:
ak je netko mozda dobio prosli mjesc flat i spojio se recimo krajem 10. mjeseca aj nek nazove t-com i provjeri do kad mu je flat. ak mu je do 31.12. to je to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedan drugi frend, je kupio adsl modem. Znate onu punu cijenu, dan prije nego sto je pocela akcija za 1. Kunu za modem. Poludio je... i nitko da mu rece, pricekaj 24 sata. Pa navrati sutra i kupi ga za jendu kunu. Koliko postenja od t.coma. :fuming:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aj sad stvarno ako se netko sa foruma spojio prvi put u 10. mjesecu u drugoj polovini nek nazove i provjeri do kad ima flat da razrjesimo ovu misteriju. |
Pa onda treba obavjestit sve ovde na forumu. Da se ne zahabu kao mi. :gringo:
|
nne kuzim kak ne kuzite?
2 obracunska razdoblja su u pitanju... ako si se spojio 15.9,prvo obracunsko razdoblje ti je do 30.9 i onda drugo ti je isteklo 31.10...tak da nije to nikaj novo,...nema tu 60 dana ko kod iskona!poz |
A sto je onda s onim kaj prica,Darth Vader - ako se spojis 17 u mjesecu?
Tko tu koga: bonker : |
Citiraj:
|
Citiraj:
:confused: A da netko pita koga od nadleznih iz T-coma. Da vidimo kako zapravo stoje stvari. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |