![]() |
Kolko dugo vam je trebalo da dobijete mail potvrdu da ste postali Z-Lister?
|
Z-Listers,
This is it! We're having the redemption for Z-Listers only at Lockerz.com. To accommodate our global audience in different time zones across the world, we are going to have two prize waves. Our first wave begins on Monday, November 23 at 7PM EST and we'll do our second wave on Tuesday, November 24 at 12:00PM EST. We've sent you an email with all the important details you'll need to know before you go to PTZ Place. Before you redeem, please read this email and also make sure your address is correct in your settings as well as in your shipping confirmation page so we can get the order to you as quickly as possible. Congratulations on being a Z-Lister and good luck with your redemption! |
imam 323 boda, i ako bi sutra dobio još jedan imo bi taman za itouch 8GB kojeg su maknuli.. baš fora..
i razer podlogu za miša.. i kaj da sad uzmem?? |
Moze meni pozivnica :)
EDIT , dobio pozivnicu hvala |
pa nisam valjda ja jedini dobio nagradu, kad se nitko ne hvali :) ?
|
LOL, redeeming je trebao biti u 1:00, na kraju su odugovlacili dok nisu ubacili nove proizvode na stranicu. Procitao sam na njihovom Facebook profilu da redeeming nece biti danas (tj. jutros) i onda danas skuzim da je pisalo da ce biti kasnije, inace je bio poslije 3:00, valjda ce biti danas predvecer vise srece :D
Sto si ti osvojio ? |
|
Cestitke :)
Koliko ti je trebalo da se stranica ucita i da narucis iPod ? |
pratio sam na Facebooku informacije sto je lockerz bio stavljao. Onda odjednom proradila njihova stranica, ali sa hrpom novih stvari, pa dok sam se snasao (bio sam ciljao na iPod nano) i vidio da ima i iPod touch i odmah njega narucio. Dok ispunis podatke, ako brzo pises 20 sekundi, i malo me zezao onaj captcha code, 3 puta sam ga morao refresh, nisam vidio sto pise. Ukupno negdje oko 30-40 sekundi
|
obavezno javi kad ti stigne,i ako si isšta platio,misllim na carinu jer je proizvod preko 300 kn,koje su nove stavri bile ako se ičega sjećaš od brzine??
ako nekom treba pozivnica.. |
ok, javim.
nove stvari su ove sto su tamo pod electronic. novi psp, taj ipod touch (8, 16, 32, 64 GB), filmovi i serije, apple mouse..... pogledaj tamo sta ima |
ja sam ne z-lister pa mi trenutno piše z-lister only redemption,general redemtpion coming soon,u kolko je sati točno bila grabaža??ja imam 120 bodova,mislio sam wii jednog dana,da sad ne uzimam neke nepotrebne stvari.znači još traje rasprodaja??
|
Citiraj:
|
da, ali samo za z-listere
danas u 6 ili 7 popodne je opet. A sinoc je trebao biti u 1 sat, a na kraju oko 3.15. Vec sam mislio otici spavati, ali dobro da sam sacekao :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
z-lister only redemption,general redemtpion coming soon |
stranica sa novostima vezanim za lockerz http://lockerz411.blogspot.com/
|
ne mogu napraviti screenshot, snagit nesto ne radi
|
screenhunter?
|
mozhe meni invite na robertmiliu0107@yahoo.com
|
Citiraj:
|
ako treba kome pozivnica mail na PM ;)
|
evo mogao dobiti jos jedan iPod touch 8 GB ali nisam nista dirao
http://img413.imageshack.us/img413/9...0112009.th.jpg |
Uspio sam redemat iPod shuffle ovaj novi 4GB!!!!
|
http://img81.imageshack.us/img81/1231/88491889.th.png
Uspio sam i ja nekaj upecat. Samo kaj sam se malo sje..l. Onak u zaru borbe umjesto HR pod STATE sam napisal CR. Nadam se samo da nece radit neke probleme oko toga posto su sve ostale informacije tocne . |
Mislim da ti to nema veze, toe nekaj za amere valjda, jer su samo dve znamenke moguće, kak bi onda BiH ili SLO napisali.
Btw. kaj si uspio redeemat? EDIT: aha vidim |
Ma i to kaj velis.
|
http://i46.tinypic.com/15517cj.png
Evo i meni se posrecilo, znaci u 19:05 je jos bilo iPod Toucha :D btw, uspio sam doci do zadnjeg koraka narudzbe iz 5-6 pokusaja. Koliko vidim, meni je jos sve dopusteno za redeemanje, no ne smijem vise zbog pravila. Onaj tko nije nista uhvatio, neka se pozuri, jos ima vremena. Hint: ako nesto zelite, onda samo to otvorite, i *nemojte* vise puta klikati na "redeem now", nego je jednom dovoljno. |
jos ima ipod toucha :)
jesu ti ostali svi bodovi? |
Citiraj:
|
meni jos od sinoc/jutros stoje svi bodovi. al glavno da sam dobio mail :)
|
stranica nedostupna... nego dokad se mogu skupljati bodovi tj. do kada ce se moci unovciti bodovi... da mi ne propadnu :) hvala
|
Jel to samo z-listeri mogu danas pokupiti stvari? :)
|
da.. ostali za par dana valjda, koliko ja znam...
|
Moze i meni jedna pozivnica na pm , hvala puno!
|
Nesto imam osjecaj da vam narucene stvari nece stici, evenutalno majice i stini pokloni, ali IPod i skuplji pokloni tesko:lol2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma mora doci, nebi si oni to dopustili, ipak je to amazon. A i ako kojim slucajem ne dode, svejedno nisam nista ni platio ni izgubio (osim 2 sata sjedenja pred komp.) |
Kome treba pozivnica, nek mi na PM posalje svoj mail..Imam ih jos dosta.
|
Citiraj:
Evo i ja sam uspio redeemat ovaj Ipod nano 16 gb,black i ovaj usb pizza :lol2: . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:53. |