![]() |
Jel mogu mirne duše igrat ME 2 ili moram obavezno proć jedinicu, mislim jesu li to kao nastavci ili su posebne priče i likovi?
|
ne prica se nastavlja iz me1 kako je stala u mass effect 2 ako imas sacuvane savegame-ove
uglavnom preporuka prijedji mass effect 1 prvo kako zelis,ako ne skini save-ove jer igrati mass effect 2 ne znajuci pricu mass effect 1 je po meni barem glupo prica se nastavlja znaci a u me3 ce se zaokruziti sve :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne,nemozes. |
dakle samo da još jednom ponovim svoje pitanje (tako da prestanem biti paranoičan da se sve urotilo protiv mene :D)
da li i vama malo miš uhvati lag ili kao da se smanji broj DPI-ja kad spajate elektroničke elemente za bypass. kao što rekoh nešteka mi igra nikako jedino kod bypassa mi je nekako malo teže nanišaniti one elemente |
meni je sve ok,jedino kod skeniranja planeta mis stavim na 4000 dpi-a da brze ide.
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
2. |
U kojoj misiji se dobije m-9 tempest smg ?
|
Citiraj:
|
Za ponosne vlasnike Crossfire konfi
Issue Description: The option to use Anti-Aliasing is not available in ATI CrossFireX™ mode when using an ATI Radeon™ HD series graphic card http://support.amd.com/us/kbarticles...Crossfire.aspx |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Toliko mi je igra dobra da cu je proc jos jednom a mozda i jos 2 puta jer je meni na normal trebalo oko 35 h da predem sve misije,nekak mi je taj broj premal nazalost al jbg.
|
Imam problem kad naredim suborcima da odu na poziciju( sa q i e) oni se ne vracaju za mnom kad krenem negdje
|
ja imam pitanje.. Presao sam game 1 put i sad me zanima, jel mogu ozivit one likove koji su mi poginuli??? :)
|
Citiraj:
|
Ovako, ne znam baš puno o DLC-ovima..al zanima me ovaj Mass Effect DLC pack..ne kužim kako to radi..kad to instaliramo, jel dobijemo to odmah u igri ili nekako kasnije kroz priču...nije mi jasno kako dobivamo sve te kul stvari iz tog DLC-a?
|
u tom dlcu dobis : (neznam dali da ovo korisitim al cu korisit)
|
I jedan "epski" quest po meni
|
Citiraj:
stigao sam do 25 lvl soldier i to je mislim max.. sumnjam da moze 26... |
|
Citiraj:
edit: evo presao sve iz DLCa... i sad sam lvl26 soldier i mislim da je to max.. jer sam sve misije rijesio, nije da sam neku propustio ili da nisam uspio rijesiti |
|
Ako želite da svi prežive morate imati
a) potpuno upgradean brod b) svi vođe i oni koji nešto rade moraju biti lojalni + 2 vaša kompanjona u zadnjoj borbi. Ukupno treba 6 ili 7 lojalnih da nitko ne umre nisam ziher. |
imao sam i a i b i svejedno mi je
|
ma... i tako ko da je bitno.. u suicidalnu misiju posaljes nekog koga nikad ne koristis i zdrav.. ja poslao Jack...
u mass effectu 3 bi mi i tako samo smetala :) |
mene zanima, pošto mass efect koristi windows live, kojeg koristim za orginal igru Dirt 2, a ovaj ME 2 koji sam skinuo naravno to nije, da li onda smijem koristiti taj acc i za ovu igru ?? pitam jer sam uvijek za to koristio offline acc...
|
igra godine
|
Veterean tezina dosa do 29. lvla i ostalo mi jos 940 do 30. Nisan siguran jel se to moze dosec posto san vec neke sidequestove napravia, a inako nose sitni exp ( 40)
|
54 SS-a (17MB, donji desni kut klik na "click here")
Igra je awesome. 9.6/10 Meni također ova jack riknula, a ionako sam je odhebo kada se svađala s mirandom. Mogao sam birat ona ili miranda, heh naravno sam mirandu izabrao i pofukao je kasnije. Koga zanima kako to izgleda sa mirandom evo koji SS: slija 1 slija 2 slija 3 slija 4 Šta veli illusive man na to? slija 1 A kasnije se možete mazit s njome slija 1 slija 2 Miranda u real life (ova je dala glas i stas tom liku) -> slija |
bas da ta lici na mirandu...
|
zapravo lici poprilicno,cijelu vrijeme dok sam igrao sam se prisjecivao chucka(serija u kojoj ta glumi)
|
Našao sam jedan bug, ako se to može nazvati bug-om.
Ona misija na Illomu gdje treba recruit-at samar-u ona tamo čeka kod neke detektivke dok ti nenađeš lokaciju nekog broda i neki dokaz... Tamo vani na doku se nalazi onaj mali debeli (volus rasa), a evo i slike kako izgleda(skroz dolje lijevo): http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e8e80f56.jpg Uglavnom nabaviš neki dokaz da on krijumčari i to i možeš taj dokaz dati asari detektivki ili nekome pa će ga uhititi. Ja to nisam napravio nego sam priveo kraju misiju i vratio se na normalni prostor Illuma i problem je taj da više nemožeš uzeti onaj "shuttle" do tog dijela grada gdje taj mali debeli i detektivka,a pod assignment je žut taj objective (da predam dokaze detektivki). Uglavnom nemogu više dovršit zadatak i sada bi ja zbog toga ponovno prelazio cijelu igru... I ako itko zna, na citadelu sam našao neki ID card i to trebam nekome dati,kome i gdje se nalazi na citadelu, ja sam prešao sve nisam nikog našao ili trebam bolje tražit? Hvala |
|
znam te bugove ja sam jednom tako zaglavio...
steta mi sto nemogu stare drugove recrutirati iako neke mogu... igram ponovno sa soldierom i mogu reci da sam odusevljen kako su sve klase izbalansirane,jedino mi biotic moci nedostaju |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |