![]() |
Direkt u petu ligu i najbolji strijelac lige. Može :)
|
Citiraj:
Ili je imao neke malo nerealne cifre?? Ja sam bio sa prvim klubom prodao tako par igrača koji su kupili susjedi,frendovi,...i nisu me probili:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, ti Hattrick nogometaši redom izgledaju ko teroristi :p (sorite na OT) |
čak sam i ja počela igrati,ali nije to baš za mene.
baš sam dobila neki zadnji klub u V.ligi koji je skoro sve izgubio. :( |
Citiraj:
Citiraj:
|
dali da stavim igrace na trensfer listu sada ili poslije subote kada je update sitea
|
ja bi stavio poslije.
sada dok još nije počela sezona opiči trening Izdržljivosti barem 2 tjedna i onda kreni u novu sezonu te tada prodaj igrače koje želiš. :chears: |
JA sam otreniro izdržljivost prije koji tjedan,dok nisam sredio trening(pošto sam trenirce-golmane prodao nisam imao šta za trenirati).I igračima mi se diglo za +1 gore.Sada mi je svim veznim na Impresivan ili Odličan,manje nesmije....
|
jesi samo jedan tjedan opičio Izdržljivost ili ?
ima još kaj "pametnog" trenirati dok sezone ne počne? |
Citiraj:
A ja ću u međusezoni nastaviti sa normalnim treningom napadača,jedni su igrali u subotu,drugi će sutra;i onda će opet ovi prvi drugu srijedu,a druga ekipa za 2 tjedna. A ta 2 treninga će im dobro doći,pošto će se krajem druge sezone dignuti za 2 skilla,tj.1 sjajan,2 izvanredna,3 Impresivna,a onda ta 3 zadnja idu na prodaju i okrećem se treningu mida. Tim treningom ću nešta i zaraditi,ali ću svakako pojačati ekipu:goood: Kakva ti je izdržljivost mida??tj.svakog pojedinog igrača |
Vidim igra se HT... Mene cekaju kvalifikacije
Sad u medusezoni obavezno 2 treninga izdrzljivosti...mislim da je tako najisplatljivije... |
Citiraj:
|
ja ću ovaj tjedan imati još Trening golmana i onda ću 2 tjedna opičit Izdržljivost.
tako da za sljedeću sezonu svi igrači imaju izdržljivost barem dobar,a pošto mi svi veznjaci imaju minimum odličan onda računam da će im se dići na impresivan. jedina negativna strana Izdržljivosti jest pad forme,ali pregrmit ću. :D @s.u.l.e.l.u.s - imaš rep up :beer: |
Citiraj:
Hvala,ali mislim da repa više nema:chears: |
ma sve je to random. :D
ima jedna svijetla strana gledajući na kvalifikacijsku tekmu u subotu.Pogledao sam i vidio da mi protivnik ima po 30 000 gledatelja na svakoj tekmi te se čini da ću dić dobre pare pošto se novci od karata dijele 50/50. :beer: |
Citiraj:
|
na to i računam.
sa novcima od promocije,prodaje 2 igrača te gledatelja dovest ću se u plus od nekih 5 milja. :beer: i onda ulažem u neka pojačanja te juriš na V.ligu. |
malo kasnim ali njajbolje je ovako sada dok je pauza 2 tjedna staviti izdrzljivost, pa unda 2 tjedna opceniti da se vrati forma i onda normalno s treninzimasto vec trenirate i na polu sezoni 1 ili 2 tjedna jos opcenitog treninga ovi kakva vam je forma..
|
jeli mozda netko zna koliko je dobije prvo mjesto u lizi tj direktan plasman u V ligu
|
900 000 Kuna + 600 000 Kuna
sinoć sam si ubra novog igrača, nadam se da je on ta karika koja nedostaje :) |
daj malo više detalja da vidimo o kakvom se igraču radi?
ja sam si sada relativno dobro pojačao ekipu. 2 odlična obrambena sa nedovoljnim iskustvom starosti 27 godina te prolaznim proigravanjem za samo 900 000kn. i 1 veznog sa dobrim kreiranjem, odličnom izdržljivošću, nedovoljnim iskustvom te samo 26 godina. :D |
Joel Paris
TSI = 4 370 , 20 years, inadequate form Has disastrous experience and inadequate leadership abilities Stamina: formidable Keeper: disastrous Playmaking: formidable Passing: passable Winger: inadequate Defending: wretched Scoring: wretched Set pieces: wretched Igrat če wing - towards middle s nadom da mi poboljša midfield... još da mu dignem skill.... |
Evo da se pohvalim.Usao danas u 1 HNL!!
|
da ziher, CESTITAM a koji ti ime kluba
ja sam usao u V ligu :)) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
@s.u.l.e.l.u.s: 11 sezona i 4-5 tjedana.. |
Citiraj:
Nego sada kad si u prvoj,šta ćeš trenirati??I kolko navijača imaš |
Citiraj:
a ne treniram vec neko vrijeme...3500 |
Citiraj:
Onaj koga spominju na konfi... |
kupio 18 god igraca sa impresivan kreiranje igre , treniram vezu i brijem da mogu od njeg a napraviti velikog igrace :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego me čisto sada zanimaju neki detalji(naravno ako se smije znati),kakva ti je momčad,tj.skillovi igrača,plaće i sl. Kolko dobivaš od sponzora tjedno? |
Citiraj:
sto se tice placa sada su oko 5.4 milje ici ce nesto malo gore (na nekih 5.6 milja nadam se ne vise od 5.7) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne kupio sam ga kada je imao 17 a sada imatek 18 :)
|
Citiraj:
Računaj otprilike 8 tjedana,naravno sa solid trenerom. Kakvo mu je proigravanje?? |
na kraju ovog tjedna kupujem trenera koji je ima ocjenu treniranja dobar
|
Ako imaš para kupi,...nemoj se samo sa minusom zaj...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:43. |