PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   HARDVERAJ.HR OBAVEZNO PROČITATI! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=151941)

Amepshi 21.08.2009. 22:08

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1412527)
A i puno je ''povoljniji'' u odnosu na primjerice ADM:
cijenaADM <-> cijenaHARDVERAJ
Valjda je ta razlika zbog jako kvalitetne usluge :D

Ne, to je kombinacija novog kriznog poreza koji se mora dvaput racunati i jos dodanog PDV-a...

Nije mi jasno zasto ljudi jos raspravljaju o Hardveraju... sve je vec receno...

AuX 22.08.2009. 00:53

au kurac...
nisam neko vrijeme bio na forumu i onda ovakve vijesti...
ja imam jednu sprzenu graficku (4870) iz hardveraja xD

jos saljem mail i cudim se sto nema odgovora. mislio sam da je lik mozda na godisnjem, ali nije pobogu 2 mjeseca na godisnjem... :lol2:

imam kutiju sve zapakirano stoji, ali mi fali racun... jamstveni list glasi na microline. dakle njima to saljem? prije pitat ako ce uvazit bez racuna (jao) preko serijskog broja...

Crash009 22.08.2009. 09:49

Microline sve RMA zahtjeve radi preko serijskih brojeva. Najbolje ih nazovi pa pitaj, mislim da nebi trebalo biti problema.

fordam 24.08.2009. 15:39

Evo Hardveraj.hr jos uvjek ''radi''

Srecom po mog prijatelja da me je pitao vezano za donju prepisku emailova i ponude za monitore :

lijep pozdrav,

na navedenu cijenu na webu Vam odobravamo 20% popusta, znači Vaša cijena bi bila 3871,48 Kn po komadu (sa uključenim PDV-om). Molim Vas informaciju što je prije moguće jer imamo još trenutno 2 komada za isporuku odmah (odn. 1 dan po uplati). Treći komad bismo Vam mogli isporučiti u petak ili ponedjeljak kad nam stiže nova količina. Ponavljam, naša dostava na Vašu adresu je uključena u cijenu!

lijep pozdrav

Hardveraj
Darko Tubić
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
info@hardveraj.hr
www.hardveraj.hr
GSM: 385/99/3365 952
Poštovani

Primili smo Vaš email, zanima nas još moguči popust za ta 3 monitora. Danas tokom dana ocekujemo jos dva odgovora na naš upit pa cemo Vam se javiti sutra tokom dana.

pozdrav

Hardveraj web shop wrote:
lijep pozdrav,

u subotu sam Vam poslao mail sa upitom da li želite da Vam pošaljem ponudu na firmu za tražena 3 monitora? Ukoliko trebate ponudu molim Vas pune podatke (naziv, adresa, matični broj, kontakt telefon) kako bih Vam mogao poslati ponudu.

hvala i lijep pozdrav

Hardveraj
Darko Tubić
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
info@hardveraj.hr
www.hardveraj.hr

__________ wrote:
Zanima nas nabavka 3 monitora http://www.hardveraj.hr/shop/product...a163decf4694c7
E sad danas jos ovaj email :

lijep pozdrav ponovno,

evo upravo sam dobio odobrenje da Vam mogu dati još 2% popusta obzirom na traženu količinu monitora, no molim Vas ako je ikako moguće da mi danas što prije javite da li biste ih uzimali da znam radi rezervacije (imam još neke upite pa da znam planirati). Ako nije problem, ujedno Vas molim podatke od firme da Vam pošaljem ponudu (i broj telefona za kontakt).

hvala i lijep pozdrav

Hardveraj
Darko Tubić
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
info@hardveraj.hr
www.hardveraj.hr

D-I-A-B-L-O 24.08.2009. 19:03

Zanimljivo je samo kako lik radi i kako je uslužan kad treba uzet lovu :D

tech 24.08.2009. 20:26

Ovaj thread ode iz krajnosti u krajnost :D

Niš, pošalji mu mail sa linkom na ovu temu i pitaj el istina, možda se usudi nekaj konkretnoga guknut:)

fordam 24.08.2009. 20:42

Nema potrebe slat link. gosp. T. prati ovaj thread redovno, reagirao je na moj post već u 16:35.

Doink the Clown 24.08.2009. 20:47

Citiraj:

Autor fordam (Post 1414996)
Nema potrebe slat link. gosp. T. prati ovaj thread redovno, reagirao je na moj post već u 16:35.

I što kaže dotični? Je li ponudio još dodatni popust na monitore?

LUXX 24.08.2009. 20:53

Ma da ga prati dao bi nam svakom po monitor gratis samo da se prestane pisat ovdje. :)
to mu tjera lovu

fordam 24.08.2009. 21:21

Pa naljutio se da se o toj ponudi pise na forumu ....:lol2:

Nece niko vise vidit monitor previse je to novca za par tjedana bez threda

StreetJosip 24.08.2009. 21:35

Očito da ih nezanima njihovi monitori pa im se negleda, a što se tiče novaca kriza je ljudi imaju malo para :spam:

tutix 24.08.2009. 23:14

Sad bar znate da mu inspekciju možete poslat i sporit se s njim preko suda. Mislili smo da je u zemlju propo pošto ga nema nešto na forumu...

Malacrass 25.08.2009. 04:58

Koliko sam shvatio poneki su uplatili novce a nisu dobili robu, a dotični gospodin i dalje posluje.
Pa ljudi marš mu u radnju po lovu ili po robu.

Uostalom. Jedan veliku mudrac je jednom rekao: Ljepom riječi i pištoljem sve se da riješiti...

Amepshi 25.08.2009. 10:47

Meni je i dalje zao sto Hardveraj nije zazivio jer su nudili hardver koji nitko nije nudio.

Jest da sam cekao ta svoja dva rezervoara vise od dva mjeseca, mozda bi stigli puno prije da sam ih sam narucio od EK...

Nije da branim hardveraj, ali eto - narucio sam u Ve-mulju maticnu pa ju vec cekam vise od mjesec dana. Odustao sam jucer od cekanja, sve otkazao.

D-I-A-B-L-O 25.08.2009. 19:29

A jbt, još ima obraza se ljutit, pitam se šta bi onda trebao nemali broj ljudi koje je preveslao napravit...

fran123456 25.08.2009. 19:42

I meni je zao sto tako nesto nije zazivjelo, a Hardveraj je bio sluzbeni zastupnik Noctue za Hrvatsku.

tutix 26.08.2009. 01:31

Citiraj:

Autor Malacrass (Post 1415252)
Uostalom. Jedan veliku mudrac je jednom rekao: Ljepom riječi i pištoljem sve se da riješiti...

Ma kakav pištolj. Imaš teve, novine, Antenu Zagreb, inspekciju, policiju, sud - organe koji se bave takvim stvarima. Da ne bi još u zatvor zbog par stotina kuna.

Citiraj:

Autor fran123456 (Post 1415827)
I meni je zao sto tako nesto nije zazivjelo, a Hardveraj je bio sluzbeni zastupnik Noctue za Hrvatsku.

Šmuc i meni je ful žao. A kako nije zaživjelo, pa još radi?

Naručite onda kad ste, oprostite na izrazu, tak blentavi. Evo Noctue tu koliko hoćeš. Đaba Fleks trubi o Chieftec YL-u za 30 kuna već par godina...

fanATIk 26.08.2009. 06:58

Ova tema je postala fakat dosadna, ono, žešče presipanje iz šupljeg u prazno...

dukee 27.08.2009. 10:53

Citiraj:

Autor tutix (Post 1416187)
Ma kakav pištolj. Imaš teve, novine, Antenu Zagreb, inspekciju, policiju, sud - organe koji se bave takvim stvarima. Da ne bi još u zatvor zbog par stotina kuna.
.

Exactly, prijava DI, odjvjetnik i prijava na MUP cine cuda. Neko ce se lijepo iznenadit dok mu ulete doma.

Amepshi 27.08.2009. 11:41

Citiraj:

Autor tutix (Post 1416187)
Đaba Fleks trubi o Chieftec YL-u za 30 kuna već par godina...

Hodocastim u Bjelovarski Ve-mulj vec mjesecima, narucuju te ventilatore, ali nikako da stignu jer ih nema na centralnom skladistu. Valjda se stornirala narudjba robe iz vana...

win32 01.09.2009. 11:20

Sada gledam malo taj on-line ducan i trazim si memoriju te jos neke stvari i vidim da imaju zanimljive stvari, ali nakon sto sve tu citam......sve mi je bed tamo bilo sta uplatit unapred.
Makar da me se zahebe svi mi rade u policiji + teta mi je sudkinja i mislim da ne bi bilo dobro da me se zahebe pa mozda nesto i narucim.
Ako se zahebe...hehehe...nece biti bas ok. :fiju:
A vi koji ste platili i niste dobili lovu.....hebiga, prijavite to ili rijesite to vec nekako jer ja ne bih dopustio da me netko tako voza i zahebava.
Uostalom, cudi me da ta tzv. trgovina i dalje posluje.

Joke 01.09.2009. 12:17

Citiraj:

Autor Amepshi (Post 1417271)
Hodocastim u Bjelovarski Ve-mulj vec mjesecima, narucuju te ventilatore, ali nikako da stignu jer ih nema na centralnom skladistu. Valjda se stornirala narudjba robe iz vana...

I ja sam za doticne ventove isao 2-3 puta u vemulj u 2 mjeseca i pise na webu ima pa nema, ali nema nikako.. :D Kao dostupni su dodem tamo a ono nista, kad ce doc neznaju :D

Lud76 01.09.2009. 13:27

Citiraj:

Autor Amepshi (Post 1417271)

Uzmi onda Zalman F3, lošiji je ali dovoljno dobar

MIK 02.09.2009. 22:32

Citiraj:

Autor MIK (Post 1375645)
Meni je komp na popravku pa javim kako je prošlo...

Evo da sam sebe quotam.

Nije prošlo nikak, katastrofa...

Duboko sam razočaran sa Darkom i arsenalom laži koju jedna osoba ima.
Auto na popravku, problemi sa mobitelom, problemi sa zaposlenikom, pa baca foru: bio sam te zvao a ti si bio na moru (a on komp nije ni taknuo) i tako prolazi dan za danom, već uhodana šema zavlači te do srijede pa vidi već skoro pa vikenda pa budemo u ponedjeljak. Kad sam "lagano" popizdio i tražio komp nazat Darko je rekao da će sve srediti neki njegov frend koji se time bavi i koji mu duguje uslugu. Kažem ja O.K. ajde zahebo je ali se želi iskupiti i pošto je u pitanju disk i podaci na njemu budem se još strpio.
Darko se nudio da će to njegov frend srediti besplatno a ja se još ponudim da ću dati tipu i 500-600KN samo da to sredi i da se ne ciganim.
Nakon što je prošao još jedan tjedan Darko mjenja ploču i počne drobiti kako je to skupo i da to košta tolko i tolko ali će dati popust. Ja još jednom pristanem ali neka napravi bez računa pa neka ga voda nosi. Opet prođe još jedan tjedan od posla ništa jer je u gužvi i bla bla.
Prekjučer mi je prekipilo i rekao sam da hoću komp u srijedu ma u kakvom stanju bi komp, Darko je i to htio izigrati (nazovem te za 15min pa se ne javi- klasična fora na kraju ga dobijem sa drugog mobitela) na kraju sam morao potegnuti do Samobora po komp i to ga je dala neka statija gospođa. Sve isprike su već davno izrečene tako da se Darko nije ni pojavio. SRAMOTA!!!

Evo to je ovako nabrzinu nabacano, cijela priča traje kojih 2,5 mjeseca; na kraju se nalazim gdje sam i bio komp ne radi :fuming:

Žalim onoga koji ima reklamaciju u Hardveraju:baad:

fran123456 02.09.2009. 23:17

+ imaš trošak od benzina, potrošeno vrijeme

Ima li itko pozitivno iskustvo s reklamacijom u hardveraju ? :D

Lud76 02.09.2009. 23:29

Citiraj:

Autor fran123456 (Post 1422631)
+ imaš trošak od benzina, potrošeno vrijeme

Ima li itko pozitivno iskustvo s reklamacijom u hardveraju ? :D

Imam ja, 2-3 tjedna nakon reklamacije dobio novce nazad, prošle godine u ovo doba, ozbiljno

Nedam se je*** :D

Apacer ft Bozja 03.09.2009. 00:09

Koja je to sramota sa MIKovom reklamacijom, to je strasno.
Pa stvarno covjek treba imati tonu zivaca ako misli imati ista sa tim hardverajom :/

Alfa_R 03.09.2009. 00:49

Jeste li vi koje je hardveraj izigrao sto zbog garancije, sto zog isporuke ispunili prijavu inspektoratu? Koliko znam, registriran je...

On se igra s vama, igrajte se vi malo s njim....

dukee 03.09.2009. 14:50

Ja se atm igram, inspektorat je upucen i igraju se :)

supernova 03.09.2009. 18:51

Citiraj:

Autor dukee (Post 1423019)
Ja se atm igram, inspektorat je upucen i igraju se :)

Izgleda da kod njih nema reda, bas ih se dosta razvlaci po netu.

Hellsing 03.09.2009. 19:40

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 1422677)
Koja je to sramota sa MIKovom reklamacijom, to je strasno.
Pa stvarno covjek treba imati tonu zivaca ako misli imati ista sa tim hardverajom :/

ko zna sta je tu u igri s tim hardverajom...

extremepc 03.09.2009. 21:35

Meni samo nije jasno da se apsolutno niko nije mogo postavit kako spada?

Svi cekate i zovete i nista...

Pa nadi covjeka i reci da ides na sud i amen..pa nek se igra...

Varat ljude na takav nacin je krajnje bezobrazno...ja da nekog zajebem za 100kn ne bi mogao mirno spavati....

sinisa1989 03.09.2009. 22:24

A ako on neš izmulja na sudu i izvuče se?Ko će ti vratit sudske troškove?
To se jedino isplati ak je riječ o većem iznosu.
Imao sam ja nekih problema (vrijednost oko 1500 kn, niš vezano za hardware) i trebao sam ić na privatnu tužbu. Kad su mi nabrojali šta sve moram napravit i kolko će me to koštat i kolko trajat, okrenuo sam se i otišao.

MIK 03.09.2009. 22:28

Ma koji sud kod nas nije ovo amerika. Ima i drugih metoda ali ne za ovakve stvari. Više se ljutim na sebe što sam se dao toliko zavlačiti. Pošto imam i drugi komp nisam zivko svaki dan što je Darko i koristio. Mada mi još nije jasno zašto si dozvoljava takve stvari kad se to sve dade elegantno riješiti. Kvar je taj i taj to dođe ili ne dođe tolko i tolko, popravi se u tom roku i kraj priče.
Ne bi ovo sve ni pisao da se je barem udostojio sam vratiti komp a ne da se skriva iza suknje...

Falcone 03.09.2009. 22:46

iz dana u dan ista prica... mislim da je i pticama na grani jasno da hardveraj treba otpisati! Sto je bilo, bilo je... koga je zaj***** gotova stvar,ili se udruzite i zajedno dignite tuzbu, sredite ga do kraja i ciao.

coconut 04.09.2009. 08:09

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1423408)
A ako on neš izmulja na sudu i izvuče se?Ko će ti vratit sudske troškove?
To se jedino isplati ak je riječ o većem iznosu.
Imao sam ja nekih problema (vrijednost oko 1500 kn, niš vezano za hardware) i trebao sam ić na privatnu tužbu. Kad su mi nabrojali šta sve moram napravit i kolko će me to koštat i kolko trajat, okrenuo sam se i otišao.

Da, ali u slučaju da dobiješ spor tuženi mora nadoknaditi troškove suda, sve tvoje sudske troškove, dug koji ima prema tebi i zatezne kamate na taj dug. Imao sam slučaj u firmi gdje smo čovjeku napravili ovrhu zbog 3.000kn duga. Sam dug (bez sudskih troškova obe strane) je s kamatama za 3g. narasao na 11.000kn. A znaš šta je najtragičnije? Da lik opet skuplja dug iako ima dovoljno para da podmiri mjesečne rate (<100kn/mjesečno). Kao što kaže stara poslovica: pametan čovjek uči iz tuđih grešaka, a glupan ni iz svojih ništa ne nauči.

sinisa1989 04.09.2009. 09:22

To znam. I u tom se slučaju isplati tjerat na sud. Ali ovakve muljatore radi malih novaca, po mojem mišljenju ne. Jer ćemo izgubit spor, vrijeme, novac i živce.
Takvi lopovi uvijek nađu sebi slične i izvuku se.

De5tr0yer 04.09.2009. 09:38

Citiraj:

Autor win32 (Post 1421207)
Makar da me se zahebe svi mi rade u policiji + teta mi je sudkinja i mislim da ne bi bilo dobro da me se zahebe pa mozda nesto i narucim.
Ako se zahebe...hehehe...nece biti bas ok. :fiju:
A vi koji ste platili i niste dobili lovu.....hebiga, prijavite to ili rijesite to vec nekako jer ja ne bih dopustio da me netko tako voza i zahebava.
Uostalom, cudi me da ta tzv. trgovina i dalje posluje.

Ne razumijem zašto nakon svega napisanog bi ti i dalje naručivao iz hardveraja... Jasno mi je da postoje malkec mutavi ljudi, al zaboga, ne moraš to biti jer ti je policija praktički familija... Taman da su ti i specijalci, isti kurac je to sve...

Dajte više okončajte ovo trkeljanje vamo tamo, zovite inspektorat, trsite se koliko znate, na kraju krajeva, naručujte, kako vam drago.

Samo nema smisla ovo više...

For me, it's EOD.

Bubba 04.09.2009. 09:56

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1423607)
Ne razumijem zašto nakon svega napisanog bi ti i dalje naručivao iz hardveraja... Jasno mi je da postoje malkec mutavi ljudi, al zaboga, ne moraš to biti jer ti je policija praktički familija...

:D :D :D

Pwnd! :D

tor 04.09.2009. 10:35

dobar, bar sam se pošteno nasmijao na ovoj temi :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:14.