PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   MMA i K1 (UFC, Strikeforce, Bellator, Dream) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=150231)

Jelc 20.09.2009. 10:05

Nisam gledal, zbudil sam se u pol devet i čuo kratki rezime od žene

Citiraj:

dve runde mu je bežal okolo, u trećoj ga je ulovio i razbio
tak da nisam ni snimku pogledal...

Burko 20.09.2009. 10:36

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1435836)
tak da nisam ni snimku pogledal...

prvu rundu, ajd, malo brazilac jaci. mirko se bori.
druga runda, mirko nema snage ni muda. i pogada brazilca u muda. obojica dosta losi, mirko losiji.
treca, mirko krece iznenadujuce aktivno u rundu. prvih 15 sekundi. onda krece brazilac i razbija mirka.

uglavnom, koliko vidim, nitko se ne boji mirka. a mirko se prakticki boji svih ostalih, koji tek stasaju i zele se dokazati. sasvim razumljivo, ali u ovom sportu nema straha........

i da, u jednom trenutnu (prije druge runde) se bas vidi da je ostario u licu. nije vise to to, koji vrag se igrati sa ozljedama kad jednostavno - gubi.

Jelc 20.09.2009. 11:34

Ma, snimila je pa sam sad pogledal.
Bolje da nisam:D

Doink the Clown 20.09.2009. 11:42

Rasprodaja davno stečenog ugleda se nastavlja, priprema za meč nikakva, opet srljanje u slijepo bez jasne taktike, I think it's time to call it a day Mirkec... :nono:

Halos 20.09.2009. 11:54

Da, gadno je i za gledat...dobro. neznam, ako se covijek zeli borit ok. Ali treba imat malo samopoštovanja i rec...to je to. Zaglibio sam kad sam dao onom frajeru da me pogodi nogom u glavu, i sad me se nitko vise ne boji :)

prije sma se tresao prije borbe i slicno, sad nisam znao dali da pogledam snimku na jubitou ili vremensku prognozu.

Svaka cast Mirku za sve do prije Gonzage

nino 20.09.2009. 12:10

Postao je vreca za udaranje, nazalost. Nadam se da mu je dosta konacno. IMO, kad se pogleda unazad, kad je bio na vrhuncu snage, Fedor ga je dobio, a bilo je sanse da ga skine.

Lako je bilo rusit nedostojne protivnike, cim je netko od top boraca dosao, Mirko je gubio (Minotaur, Fedor....).

Makar kod njega nije problem u snazi nego u glavi. Nikad nije "pojurio" iz kuta ko pitbull nego je uvijek "cekao" protivnika na potez.

Penzija Mirko.

trouble 20.09.2009. 13:58

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1435836)
Nisam gledal, zbudil sam se u pol devet i čuo kratki rezime od žene

rezime od žene je epic :lol2:

Dobro je opisala to,nema šta.

Mislim da je nekome vrijeme za penziju uz integralnu i zdravu hranu :P

micek_kc 20.09.2009. 15:42

Citiraj:

Autor trouble (Post 1435974)
rezime od žene je epic :lol2:

Dobro je opisala to,nema šta.

Mislim da je nekome vrijeme za penziju uz integralnu i zdravu hranu :P

zao mi je sto to moram potvrditi ali tako je.ali prve dvije runde je on plasirao puno vise udaraca nego protivnik.gledajte njegovu facu na kraju prve runde a gledajte od protivnika.

i ako se mene pita imao je toliko prilika lupiti protivnikovu lijevu nogu low-kickom i nije iskoristio niti jednu.
runda prije njih ako je tko gledao oni predborci,onaj brazilac je doslovno tako dobio da je protivnika lupao stalno low kickom i dok ga je izmorio par udaraca u glavu i byebye...vidi se izmedju 2 i 3 runde kako je liku noga skroz ljubicasta iznad koljena.

Mirku su nekad noge bile ubojite a u ovoj borbi je pokusavao par high-kickova naprazno dok su protivnikove noge bile otvorene i mogao je par udaraca plasirati i baciti ga iz ravnoteze...meni se Mirko cinio pospan...

m4dm4n 20.09.2009. 17:49

Stavivši to sve sa strane, ali mlatnuti onako protivnika u jaja, i još izgubiti od istog je epic fail. :)

spawn 20.09.2009. 18:13

Po meni,on se jos bori zbog love, a ne zato sto zeli naslov. Naslov ne moze dobit nikad, i zna da mu je ovo bila sansa da zaradi pare. Ima jos dvije borbe za odradit i to je to. A mozda i uopce nije htio pobijedit? Mozda je mislio na bodove izgubit i ne ozlijediti se previse. Jer zna da ako pobijedi ide na Minotaura ili Couture-a a oni bi ga puno jace nalupali.
S druge strane, mozda je stvarno zeljan pobjede,ali nije bas pokazao tu zelju.

Router 20.09.2009. 18:19

Falilo mu je agresivnosti , solidna borba ali nista nezaboravno kao mir - noguiera .

Mirko ima ime , ima popularnost , siguran sam da ga je tamo na aerodromu docekalo vise novinara nego sto ga je kod nas otpratilo . Malo su glupe ove izjave da je za penziju , jos on moze svasta , ja mu se divim i dalje jer ima hrabrosti uci u oktogon , on bar pokusava :)
A to kaj nasi novinari i oni kvazi komentatori od nocas imaju neke fiks ideje o napadu na naslov , to je apsurd , ocito nisu bar pogledali ostale borce,pogotvo Brocka koji bi realno pojeo Mirka .

Mad_Duke 20.09.2009. 22:31

Evo intervjua
http://jutarnji.hr/sport/borilacki_s...,20,,176969.jl

Codiac 20.09.2009. 22:31

samo cekam da fedor dodje u ufc pa da brocku pokaze sta je ruska skola...

o mirku nemam vise sta reci izgubio je bez "ispaljenog metka" iskreno nije trebao ni ici u ufc jer samo dobiva batine...

spawn 20.09.2009. 22:58

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1436385)

Ajde bas mi je drago da je covjek realan. I ima pravo kad kaze da razmislja o pecanju, taj period dodje svakom u zivotu. Ot tolikih teorija,na kraju ispada ono sto sam napisao gore. Bori se jos 2-3 tekme da zaradi jos malo para,i nema volje ici izazivati ostale jace od njega. I ima potpuno pravo.

fanATIk 21.02.2010. 04:50

Al ga je isjeko...
Šta reć, protivnik uletio dva dana prije zato što se tip koji se trebao fajtat s mirkom razbolio. I nekako mi bilo očito da baš i nisu par, ono, ista klasa. Al nisam mislio da će se vratiti u borbu nakon onog krvoliptanja. Mirko bio solidan, navaljivao, al opet, Perosh se zadnji put u UFC tukao 2006. Tak da meč i nije baš mjerodavan za ocjenit sadašnje Mirkove kvalitete.

Thoroughbred B 21.02.2010. 05:02

haha koja borba e :D

Baja 001 21.02.2010. 05:42

Nisam baš oduševljen sa Cro Copom, jednostavno nije nešto posebno bio. Da je bio Rothwell bilo bi mu jako teško ako bi se isto borio s perošom.

Ostale borbe odlične, čekam još Velasqueza :)

Baja 001 21.02.2010. 06:31

Velasquze preprejeben borac ^^

dacho13 21.02.2010. 06:35

ne mogu vjerovati da je minotaur tako lako pao.......
velasquez nice fight.

fanATIk 21.02.2010. 06:36

Silva - Bisting skroz dobar meč.
Velasquez moćan. Nekako ga već vidim protiv Fedora.

Los Sam 21.02.2010. 06:36

Dobra je ta mlada nada od 27 godina :D
Aj barem nemam nesanicu ni za sto...

dacho13 21.02.2010. 06:37

Silva ponovno dobar "skoro" kao prije.... jako dobra borba

Thoroughbred B 21.02.2010. 15:34

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1576160)
Nisam baš oduševljen sa Cro Copom, jednostavno nije nešto posebno bio. Da je bio Rothwell bilo bi mu jako teško ako bi se isto borio s perošom.

Ostale borbe odlične, čekam još Velasqueza :)

Ti i svi ostali razočarani niste očito ni skužili kako ga Mirko nije ni htio ozlijediti koliko je tip bio slab,i jadan...to se totalno kužilo,da je Mirko htio mogao ga je nokautirat u prvih 20 sec borbe...tek kasnije kad je vidio da je ovaj uporan i da ne odustaje,zabio ga je u parter dolje i riješio borbu.

+ Perosh je kao hrvat ovo-ono,borba bila u Australiji,itd...

Bio je totalno suzdržan...

A Minotaur,jbg,protivnik je imao muda...mnogi se ne usude napadat kako je Velasquez napadao,sve je u psihi...kad pokažeš muda,onda se ovaj drugi malo distancira,primiri,a kad pokažeš oprez (pretjeran) i strah,daješ protivniku psihološku prednost...

isto tako je i silva pobjedio...ništa ništa ništa,i na kraju napad i ovaj englez se sav izbezumio,pao,dobio par udaraca i gotova borba...a do tada borba bila izjednacena,ovaj englez je bio kao klokan dok ga ovaj nije išao napast u zadnje 3 sec borbe.

D-I-A-B-L-O 21.02.2010. 15:41

Jel ima gdje na netu borba minotaura??
Zaspao sam jutros prije njega a nisam snimio... :(

Baja 001 21.02.2010. 16:00

Citiraj:

Ti i svi ostali razočarani niste očito ni skužili kako ga Mirko nije ni htio ozlijediti koliko je tip bio slab,i jadan...to se totalno kužilo,da je Mirko htio mogao ga je nokautirat u prvih 20 sec borbe...tek kasnije kad je vidio da je ovaj uporan i da ne odustaje,zabio ga je u parter dolje i riješio borbu.
I ja sam to mislio, ali nije mi djelovao poletno, kažem bilo bi mi drago da je Rothwell nastupio.
Citiraj:

A Minotaur,jbg,protivnik je imao muda...mnogi se ne usude napadat kako je Velasquez napadao,sve je u psihi...kad pokažeš muda,onda se ovaj drugi malo distancira,primiri,a kad pokažeš oprez (pretjeran) i strah,daješ protivniku psihološku prednost...
Pa minotaur čeka priliku i to je to. Valasquez ima 7-0 i stalno napada, jednostavno to je njegov stil. Meni se jako borba svidila :)
Citiraj:

isto tako je i silva pobjedio...ništa ništa ništa,i na kraju napad i ovaj englez se sav izbezumio,pao,dobio par udaraca i gotova borba...a do tada borba bila izjednacena,ovaj englez je bio kao klokan dok ga ovaj nije išao napast u zadnje 3 sec borbe.
Silva u početku nezainteresiran, Bisping je bio ono poletan ali je izgubio snagu. Ja sam navio sa Slivu, jebo engleza :)
Citiraj:

Jel ima gdje na netu borba minotaura??
Zaspao sam jutros prije njega a nisam snimio...
Naravno Nova je uvijek dobra po tom pitanju >>link<<

Cuky 22.02.2010. 15:16

meni mirkec jos uvijek djeluje preplaseno. i izgleda mi ko da mu fali snage, tesko dise. neznam, nadam se da mu je ova borba vratila bar malo samopouzdanja. vjerujem da bi on jos koju godinu mogo bez problema, ali neka rijesi problem sa psihom.

Baja 001 22.02.2010. 17:27

Citiraj:

Autor Čuks (Post 1577186)
meni mirkec jos uvijek djeluje preplaseno. i izgleda mi ko da mu fali snage, tesko dise. neznam, nadam se da mu je ova borba vratila bar malo samopouzdanja. vjerujem da bi on jos koju godinu mogo bez problema, ali neka rijesi problem sa psihom.

Pa fizički je on spreman to nije problem, ima i starijih boraca. Nego baš kao što je Fedor rekao nema više onaj žar za borbu. Doduše sada protiv peroša nije se povlačio i čekao livi high kick, ali mi jednako tako nije odisao željom. Možda što je peroš "hrvat" a možda nije još psiha na mjestu ;)

E već sam rekao mogao bi se topic preimenovat u Mirko Cro Cop.

Lihto 22.02.2010. 18:00

Sniper je dao dobru teoriju,kaže od kad je dobio dijete Mirko više nije isti...Poslije 2006 ga baš i nismo gledali u nekom top izdanju..

Cuky 22.02.2010. 19:24

samo da nekako tu psihu uspije rijesit imo bi on jos toga za pokazat. svidja mi se kako je lakat potego :)

a sto se tice perosha i meni se cini da ga je malo stedio na podu. mogo ga je 5 puta zavrsit.

Baja 001 23.03.2010. 22:01

Zanimljiv je bio ovaj UFC Live, jedva čekam UFC 111 i Mira :)

Dos Santos odličan i stvarno zasada ima dobar UFC niz i MMA record općenito ;), Kongo me razočarao. Ostale borbe isto vrlo dobre ;)

VIDEO UFC LIVE: Sijevali nokauti u prvoj rundi!

Router 23.03.2010. 22:08

GSP-Hardy me cak i vise veseli osobno od Mir-Carwin,iako i to bude epski za pogledati.

Baja 001 28.03.2010. 05:41

Izgubio mi favorit Mir :(

Ostale borbe manje više ok.

MAGARAC 28.03.2010. 15:42

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1606577)
Izgubio mi favorit Mir :(

Ostale borbe manje više ok.

moram priznat da mi ga je žao al onaj carwin je životinja težeg kalibra.
dobre borbe na ovom ufc.

Baja 001 28.03.2010. 15:57

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 1606868)
moram priznat da mi ga je žao al onaj carwin je životinja težeg kalibra.
dobre borbe na ovom ufc.

Je Carwin jak ali ni Mir nije beba, još je nabacio dodatnu masu i ima prejebenu tehniku. Po meni je pre olako uša u borbu.

Inače GSP je bio odličan + komentatori legnde :D

MAGARAC 28.03.2010. 16:04

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1606888)
Je Carwin jak ali ni Mir nije beba, još je nabacio dodatnu masu i ima prejebenu tehniku. Po meni je pre olako uša u borbu.

Inače GSP je bio odličan + komentatori legnde :D

Nevjerojatno je što Hardy nije tapkao na one dve poluge. Uglavnom bilo je puno dobre jie na ovom ufc. Vuh al one poluge se bila jake al ne dovoljno da slome hardya,respect

Mira nikad nisam volio al mi ga je sad bilo žao

Veselim se što ču opet gledat Andersona je on mi je number one borac

Baja 001 28.03.2010. 16:08

Citiraj:

Nevjerojatno je što Hardy nije tapkao na one dve poluge. Uglavnom bilo je puno dobre jie na ovom ufc. Vuh al one poluge se bila jake al ne dovoljno da slome hardya,respect
U uvik je bio na rubu koliko sam vidio, samo bi se i izvukao. Nekako ga GSP nije hvatao u prave poluge, nego više onako bezveze kao da nije imao želju. U svakom slučaju Hardy zaslužuju respect.
Citiraj:

Mira nikad nisam volio al mi ga je sad bilo žao
Pa mislio sam u jednom truntku kada je počeo padat i hvatat nogu od Carwina da će se izvuć. Inače on je meni legenda u hw diviziji, skupa sa Cainom i još par legendi.

MAGARAC 28.03.2010. 16:16

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1606898)
U uvik je bio na rubu koliko sam vidio, samo bi se i izvukao. Nekako ga GSP nije hvatao u prave poluge, nego više onako bezveze kao da nije imao želju. U svakom slučaju Hardy zaslužuju respect.

Pa mislio sam u jednom truntku kada je počeo padat i hvatat nogu od Carwina da će se izvuć. Inače on je meni legenda u hw diviziji, skupa sa Cainom i još par legendi.

Vjeruj mi ona prva poluga je bila full,savršena pozicija ,sve na mjestu al očito je da Hardy ima jeko flekisbilne laktova i herc ogromni.Imam par godina juda i jie u mladosti i kad sam gledao i mene su počela bolit ramena i laktovi.
Mir je odličan all raound borac s naglaskom na parter gdje se najbolje snalazi al i kod brocka i carwina mu nije pomoglo jer su oba životinje težeg kalibra. Cain tek treba postat legena,kao i junior koj me imresionirao u zadnjoj borbi. Super je konkurencija u teškoj kat i očekujem dobre borbe

Baja 001 28.03.2010. 18:02

Citiraj:

Vjeruj mi ona prva poluga je bila full,savršena pozicija ,sve na mjestu al očito je da Hardy ima jeko flekisbilne laktova i herc ogromni.Imam par godina juda i jie u mladosti i kad sam gledao i mene su počela bolit ramena i laktovi.
Ma ima herca kako si reka ;) Inače stalno ga je rušio bez problema, pa sudci nisu imali baš tešku odluku ;)
Citiraj:

Mir je odličan all raound borac s naglaskom na parter gdje se najbolje snalazi al i kod brocka i carwina mu nije pomoglo jer su oba životinje težeg kalibra. Cain tek treba postat legena,kao i junior koj me imresionirao u zadnjoj borbi. Super je konkurencija u teškoj kat i očekujem dobre borbe
Naravno, meni je hw daleko najjača divizija, pogotovo što ima eksplozivnih boraca. Što se tiče Dos Santosa i Caina dokazat će se oni u to ne sumnjam.

MAGARAC 11.04.2010. 17:57

Franky vs B.J. ?

Router 11.04.2010. 18:02

Anderson - Sonnen bude match i pol,ak ga potvrde,ovo nocas mu nije trebalo onak se glupirati.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24.