PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Assassin's Creed 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144755)

gibo 26.04.2010. 09:39

Odeš na youtube i pogledaš truth filmić.Ja sam završio glavnu priču pa onda igrao side questove.Dobro dođu cape-ovi pa te ne ganjaju okolo dok rješavaš stvari i kolješ :zdero:

TheProfiler 26.04.2010. 09:53

Citiraj:

Autor gibo (Post 1630055)
Odeš na youtube i pogledaš truth filmić.Ja sam završio glavnu priču pa onda igrao side questove.Dobro dođu cape-ovi pa te ne ganjaju okolo dok rješavaš stvari i kolješ :zdero:

A ček, znači nakon što završiš main quest ne završi igra? Moš ostat i šalabajzat dalje po gradovima? Ooooo, to je vrlo korisna informacija. Onda ću i ja izganjat priču do kraja pa onda plahutat okolo i pikat stražare u najnabrijanijem armoru i najsjajnijim oruđima :D
Mislio sam da je ko većina igara, da kad odradiš zadnji glavni quest, idu credits i nema nazad...

gibo 26.04.2010. 10:01

Kad završiš idu credits al ti kažu da možeš nazad u Animus i dalje rješavaš stvari što su ti ostale.

chingyos 27.04.2010. 15:46

Cesto mi se dogodi blue svreen dok igram,jel ima netko iskustva s time ?

Hamm 27.04.2010. 15:49

Ja nemrem prejti onu prvu "utrku" s bratom do krova crkve. :D

chingyos 27.04.2010. 15:58

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1631099)

hahahha :roller:

ShebY 27.04.2010. 16:02

Citiraj:

Šala ili..? ak nije samo operi popreko di je najbliže nemoraš tit am di i on ide ;D

Flikoman 27.04.2010. 16:02

Citiraj:

:lol2:

Citiraj:

Autor chingyos (Post 1631096)
Cesto mi se dogodi blue svreen dok igram,jel ima netko iskustva s time ?

Meni tu i tamo samo od sebe izađe iz igre, nakon npr sat vremena :wtf2:

Ponovno pokrenem igru i sve ok nakon toga.

TheProfiler 27.04.2010. 16:07

Mene ubi onaj zadnji tomb (za zadnji dio Altairovog armora), u Veneciji pod maskama. KAd se mora povuć lever i onda a-la Lara Croft ispreskakat sve ukrug prije nego se lever uvuče.
Problem je s glupom kamerom tako da mi je uber teško na nekim mjestima izvest onaj skok u stranu kad se popneš do zida i takve stvari....koma, već sam pop*zdio lagano.:hitthewal:
Glupa kamera se sama na nekim mjestima promijeni u panoramsku ili što već i to mi onda poremeti cijelu koncepciju i nikak sa glivama na gamepadu više da pogodim dobar smjer...:fuming:

TheBEaST 27.04.2010. 16:38

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 1631124)
Mene ubi onaj zadnji tomb (za zadnji dio Altairovog armora), u Veneciji pod maskama. KAd se mora povuć lever i onda a-la Lara Croft ispreskakat sve ukrug prije nego se lever uvuče.
Problem je s glupom kamerom tako da mi je uber teško na nekim mjestima izvest onaj skok u stranu kad se popneš do zida i takve stvari....koma, već sam pop*zdio lagano.:hitthewal:
Glupa kamera se sama na nekim mjestima promijeni u panoramsku ili što već i to mi onda poremeti cijelu koncepciju i nikak sa glivama na gamepadu više da pogodim dobar smjer...:fuming:

I ja sam na tim skokovima s glupom kamerom izgubio puno živaca. Doduše ne na tom mjestu, ali ima još jedno puno gore za prolazit nego ovo, ali čini mi se da tu misiju ima samo black edition verzija igre.

viper 27.04.2010. 17:11

stvarno su zasrali te kamere,deset puta moram ponavljat neki skok -.-

xGAME 27.04.2010. 17:33

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1631150)
...ali čini mi se da tu misiju ima samo black edition verzija igre.

Pa doda se sadržaj Black Edition verzije u običnu, tako sam ja sve radi:goood:

Jackson 27.04.2010. 17:33

Je, promjena kamere je potpuno nepotrebna.

BTW DLC level, Templar cache u brodogradilištu, mi je jedan od bolje dizajniranih koje sam ikad vidio:)

Hamm 27.04.2010. 18:10

Citiraj:

Autor chingyos (Post 1631113)
hahahha :roller:

Nije smiješno. :D

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1631118)
Šala ili..? ak nije samo operi popreko di je najbliže nemoraš tit am di i on ide ;D

Nije šala. Jednostavno dok mi se učita (dok stojim u onom praznom bijelom prostoru) lik več počne trčati i ima prednost.

ShebY 27.04.2010. 18:16

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 1631124)

Ako je ono di je voda po dnu prostorije, i ja sam se tu mučio nekih dobrih pol sata. Preporuka: nakon što napravi wall run ima malo luft gdje on zastane na najvišoj točki wall runa onda pust sve tipke i ponovo stisni samo smjern na gljivi i skakanje

Hamm 28.04.2010. 08:13

Evo odradio sam prvu misiju. :D

umjesto da trčim za burkijem ja sam se ko šonjo zaletio drito na crkvu i prek prozora dohopsao do vrha :p

TheProfiler 28.04.2010. 08:34

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1631231)

Ako je ono di je voda po dnu prostorije, i ja sam se tu mučio nekih dobrih pol sata. Preporuka: nakon što napravi wall run ima malo luft gdje on zastane na najvišoj točki wall runa onda pust sve tipke i ponovo stisni samo smjern na gljivi i skakanje

Ma radio tako al i dalje me hebe, uspijem jednom od 5-6 puta, i onda naravno padnem negdje iza i ajd sve ispočetka....grrr....al tješi me što je to zadnji tomb.
Nisam jučer igrao, prkupljao živce, budem se danas opet bacio na to.:D

ShebY 28.04.2010. 10:45

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 1631645)
Ma radio tako al i dalje me hebe, uspijem jednom od 5-6 puta, i onda naravno padnem negdje iza i ajd sve ispočetka....grrr....al tješi me što je to zadnji tomb.
Nisam jučer igrao, prkupljao živce, budem se danas opet bacio na to.:D

Treba imat sreće i strpljenja :goood:. Inače jako glupo, tu me uči kako napravit dotični potez a ja ga napravio već x puta i radi savršeno prije i poslje a na tom mjestu pr.a u mozak.

Inače mali hint ekipi koja igra nešto što sam otkrio tek na kraju :(
Kad se fajtate a ima onaj heavy armor lika u grupi, pogledajte dali ima onaj sa kopljem isto te ga disarmajte ili pokupite koplje ako ga ubijete, pa onda napravite counter na ovog heavy lika te bude instant kill!

@mod neznam što spoiler gore pričam samo o mehnici igre stim se ljudi susreću odma u igri...

Hamm 28.04.2010. 11:13

Način igranja nije spoiler. Sam ti pričaj. :)

TheProfiler 28.04.2010. 19:51

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1631744)
Treba imat sreće i strpljenja :goood:. Inače jako glupo, tu me uči kako napravit dotični potez a ja ga napravio već x puta i radi savršeno prije i poslje a na tom mjestu pr.a u mozak.

Ma ja prebacio na tastaturu i miša i prošo od prve hehe....

perich 28.04.2010. 23:21

mene muci kretenski problem... nikak da prokuzim kak da ovaj lik potrci... hodam napred, drzim stisnut space i ovaj samo malo protegne korak... ne kuzim u cem je fora...

Hamm 28.04.2010. 23:33

Desni klik. :)

hammer_of_thor 29.04.2010. 07:36

Jedinstven sistem kretanja :)

Naprijed i desni klik su lagano trčanje
Naprijed, desni klik i space su šprint
Naprijed, desni klik, space i shift su šprintanje sa odgurivanjem drugih (neće te srušiti ako se zaletiš u nekoga)

danc00 29.04.2010. 09:47

Citiraj:

Autor perich (Post 1632401)
mene muci kretenski problem... nikak da prokuzim kak da ovaj lik potrci... hodam napred, drzim stisnut space i ovaj samo malo protegne korak... ne kuzim u cem je fora...

Rekli su ti kak.

Al nabavi gamepad, preporodit ćeš se igrajući na gamepadu.

perich 29.04.2010. 17:50

a evo skuzio sam... jos da se malo priviknem na sve te silne mogucnosti kretanja, skakanja, puzanja, spajdermeniranja i slicno... inace, igra mi je mrak...

TheProfiler 30.04.2010. 10:47

E, jel neko slučajem kupio CE? Gledam na google onu figuricu i odjednom mi sline cure, izgleda savršeno za stajat na stolu svakog gamerskog nerda, pogotovo jer mi je igra odlučna, 5 puta bolja od jedinice.
Vidim da imaju dva CE, white edition (Ezio u bijeloj odori) i black edition (Ezio u Altairovoj obleki, prehebeno mi zgleda). Pa ak neko ima da kaže riječ dvije o kvaliteti tih figurica, jesu onak ofrlje ofarbane ili su high-quality i slično....fkt mi dođe da kupim CE (black po mogućnosti) samo zbog te figure :D
http://autaku.files.wordpress.com/20...reed_ii_10.jpg
http://autaku.files.wordpress.com/20...reed_ii_13.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...02_1097232.jpg
http://img.game.co.uk/ml/3/4/3/2/343274ps_500h.jpg

Campeonato 30.04.2010. 10:58

Ljudi, ovo za skakanje s kamerom, zbilja je stvarno debilno to samo mijenjanje kamere, al uvijek mozete s tipkama t i c mijenjati nacin kamere ;)
Igrica je predobra, dosao sam do one utrke s kocijom, to sam rjesio i nisam stigao dalje igrat, budem kroz koji dan presao igricu :D
AC2 je pre, predobar... :goood:

Hamm 02.05.2010. 18:08

Imam problema sa counter attackom. Lockam protivnika, kad on napadne stisnem "attack" tj. mouse 1 i ništa. Lik me svaki put uspije udariti. :(

hammer_of_thor 02.05.2010. 18:12

Za counter netrebaš lockati protivnika, možeš mu biti i leđima okrenut (tada bude još vizualno bolji counter-attack ili counter-kill :) )

Držiš mouse 2 (kao blok) i čim on napadne ti klikneš mouse 1.

jan994 02.05.2010. 18:27

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1635022)
Imam problema sa counter attackom. Lockam protivnika, kad on napadne stisnem "attack" tj. mouse 1 i ništa. Lik me svaki put uspije udariti. :(

to ti ovisi i o oruzju kojim se branis, npr. ako imas ''hidden blades'' njih moras tocno u pravom trenutku kliknut da napravi counter, dok za onaj bodez mozes malo prije pa ti napravi counter

Hamm 02.05.2010. 19:46

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1635025)
Za counter netrebaš lockati protivnika, možeš mu biti i leđima okrenut (tada bude još vizualno bolji counter-attack ili counter-kill :) )

Držiš mouse 2 (kao blok) i čim on napadne ti klikneš mouse 1.

Skužio sam na malo teži način. :)

Citiraj:

Autor jan994 (Post 1635042)
to ti ovisi i o oruzju kojim se branis, npr. ako imas ''hidden blades'' njih moras tocno u pravom trenutku kliknut da napravi counter, dok za onaj bodez mozes malo prije pa ti napravi counter

Vulgaris mač na treningu kod ujaka. :)

perich 02.05.2010. 19:50

Aj jos jedno od mene.... trenutno sam u veneciji... dobivam info da mi je u onom gradu di sam ostavio staru puna para ona gradska blagajna... kako da se vratim tamo i pokupim to? da idem na onaj "trajekt" koji me dofurao u veneciju?

gibo 03.05.2010. 12:24

Citiraj:

Autor perich (Post 1635114)
Aj jos jedno od mene.... trenutno sam u veneciji... dobivam info da mi je u onom gradu di sam ostavio staru puna para ona gradska blagajna... kako da se vratim tamo i pokupim to? da idem na onaj "trajekt" koji me dofurao u veneciju?

Možeš ići trajektom,ali imaš u svakom gradu one stanice koje te "teleportiraju" gdje želiš ići.Samo moraš platit neku siću.Pogledaj na mapi gdje su.

Facelessone 03.05.2010. 12:31

Da, to su one fast travel stanice, označene su ti strelicama na karti.

Wolfblade 03.05.2010. 12:59

e da ima li nacina da se s mačem blokira koplje ili čekic

Hamm 03.05.2010. 13:07

Čini mi se da imam bug u igri.

Tek sam kod ujaka u vili i ubio sam onog mlađahnog lika na onoj kuli. Poslije toga ide onaj quest sa skupljanjem codexa po gradu. Nađem prva tri ali četvrti mi se ne prikazuje na mapi. Prolurkao sam apsolutno sve. Čak sam i sve figurice poskupljao i postavio na "oltare". P.S u svakom vam se nalazi 2k forinti

John Creasy 03.05.2010. 13:19

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1635627)

Tek sam kod ujaka u vili i ubio sam onog mlađahnog lika na onoj kuli. Poslije toga ide onaj quest sa skupljanjem codexa po gradu. Nađem prva tri ali četvrti mi se ne prikazuje na mapi. Prolurkao sam apsolutno sve. Čak sam i sve figurice poskupljao i postavio na "oltare". P.S u svakom vam se nalazi 2k forinti

Možda je bug ali možda i nije, jer codexi ti se prikažu na mapi kad odeš na viewpoint.. Nije mi se dalo tražit po gradu, pa sam dok sam prelazio igru, obišao sve viewpointove.. Probaj se popet na sve pa će ti se onda vjerojatno pokazati na mapi taj četvrti codex.. a ako ne, onda je bug :D

btw..ovo nije spoiler, i u igri piše za viewpointove :)

NITROS 03.05.2010. 14:07

Ljudi evo samo jedan tips, za sve one koji se muče s misijama gdje treba biti nezapažen. Skočite u vodu i iz vode ubijajte likove. Naravno ovo vrijedi za misije gdje je to moguće. U vodi vas jednostavno AI ne vidi i ne obraća pozornost, a ako idete preko krovova brzo će vas detektirati.

xGAME 03.05.2010. 14:08

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1635627)

Četvrti nije u gradu ^^

Nalazi ti se čisto na rubu mape, mislim da negdje desno od vile, prema sjeveru, i da obavezno sve viewpointove aktiviraj (to prvo napravim kad u novu mapu zakoračim :) )

Mod: hvala. Ali korisi spoiler. :)

ShebY 03.05.2010. 17:04

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1635619)
e da ima li nacina da se s mačem blokira koplje ili čekic

Čekić se dođa :D a likove s kopljem ideše grab i prerežeš krljan

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:52.