![]() |
Odeš na youtube i pogledaš truth filmić.Ja sam završio glavnu priču pa onda igrao side questove.Dobro dođu cape-ovi pa te ne ganjaju okolo dok rješavaš stvari i kolješ :zdero:
|
Citiraj:
Mislio sam da je ko većina igara, da kad odradiš zadnji glavni quest, idu credits i nema nazad... |
Kad završiš idu credits al ti kažu da možeš nazad u Animus i dalje rješavaš stvari što su ti ostale.
|
Cesto mi se dogodi blue svreen dok igram,jel ima netko iskustva s time ?
|
Ja nemrem prejti onu prvu "utrku" s bratom do krova crkve. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ponovno pokrenem igru i sve ok nakon toga. |
|
|
stvarno su zasrali te kamere,deset puta moram ponavljat neki skok -.-
|
Citiraj:
|
Je, promjena kamere je potpuno nepotrebna.
BTW DLC level, Templar cache u brodogradilištu, mi je jedan od bolje dizajniranih koje sam ikad vidio:) |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Evo odradio sam prvu misiju. :D
|
Citiraj:
Nisam jučer igrao, prkupljao živce, budem se danas opet bacio na to.:D |
Citiraj:
Inače mali hint ekipi koja igra nešto što sam otkrio tek na kraju :( Kad se fajtate a ima onaj heavy armor lika u grupi, pogledajte dali ima onaj sa kopljem isto te ga disarmajte ili pokupite koplje ako ga ubijete, pa onda napravite counter na ovog heavy lika te bude instant kill! @mod neznam što spoiler gore pričam samo o mehnici igre stim se ljudi susreću odma u igri... |
Način igranja nije spoiler. Sam ti pričaj. :)
|
Citiraj:
|
mene muci kretenski problem... nikak da prokuzim kak da ovaj lik potrci... hodam napred, drzim stisnut space i ovaj samo malo protegne korak... ne kuzim u cem je fora...
|
Desni klik. :)
|
Jedinstven sistem kretanja :)
Naprijed i desni klik su lagano trčanje Naprijed, desni klik i space su šprint Naprijed, desni klik, space i shift su šprintanje sa odgurivanjem drugih (neće te srušiti ako se zaletiš u nekoga) |
Citiraj:
Al nabavi gamepad, preporodit ćeš se igrajući na gamepadu. |
a evo skuzio sam... jos da se malo priviknem na sve te silne mogucnosti kretanja, skakanja, puzanja, spajdermeniranja i slicno... inace, igra mi je mrak...
|
E, jel neko slučajem kupio CE? Gledam na google onu figuricu i odjednom mi sline cure, izgleda savršeno za stajat na stolu svakog gamerskog nerda, pogotovo jer mi je igra odlučna, 5 puta bolja od jedinice.
Vidim da imaju dva CE, white edition (Ezio u bijeloj odori) i black edition (Ezio u Altairovoj obleki, prehebeno mi zgleda). Pa ak neko ima da kaže riječ dvije o kvaliteti tih figurica, jesu onak ofrlje ofarbane ili su high-quality i slično....fkt mi dođe da kupim CE (black po mogućnosti) samo zbog te figure :D http://autaku.files.wordpress.com/20...reed_ii_10.jpg http://autaku.files.wordpress.com/20...reed_ii_13.jpg http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...02_1097232.jpg http://img.game.co.uk/ml/3/4/3/2/343274ps_500h.jpg |
Ljudi, ovo za skakanje s kamerom, zbilja je stvarno debilno to samo mijenjanje kamere, al uvijek mozete s tipkama t i c mijenjati nacin kamere ;)
Igrica je predobra, dosao sam do one utrke s kocijom, to sam rjesio i nisam stigao dalje igrat, budem kroz koji dan presao igricu :D AC2 je pre, predobar... :goood: |
Imam problema sa counter attackom. Lockam protivnika, kad on napadne stisnem "attack" tj. mouse 1 i ništa. Lik me svaki put uspije udariti. :(
|
Za counter netrebaš lockati protivnika, možeš mu biti i leđima okrenut (tada bude još vizualno bolji counter-attack ili counter-kill :) )
Držiš mouse 2 (kao blok) i čim on napadne ti klikneš mouse 1. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Aj jos jedno od mene.... trenutno sam u veneciji... dobivam info da mi je u onom gradu di sam ostavio staru puna para ona gradska blagajna... kako da se vratim tamo i pokupim to? da idem na onaj "trajekt" koji me dofurao u veneciju?
|
Citiraj:
|
Da, to su one fast travel stanice, označene su ti strelicama na karti.
|
e da ima li nacina da se s mačem blokira koplje ili čekic
|
Čini mi se da imam bug u igri.
|
Citiraj:
Možda je bug ali možda i nije, jer codexi ti se prikažu na mapi kad odeš na viewpoint.. Nije mi se dalo tražit po gradu, pa sam dok sam prelazio igru, obišao sve viewpointove.. Probaj se popet na sve pa će ti se onda vjerojatno pokazati na mapi taj četvrti codex.. a ako ne, onda je bug :D btw..ovo nije spoiler, i u igri piše za viewpointove :) |
Ljudi evo samo jedan tips, za sve one koji se muče s misijama gdje treba biti nezapažen. Skočite u vodu i iz vode ubijajte likove. Naravno ovo vrijedi za misije gdje je to moguće. U vodi vas jednostavno AI ne vidi i ne obraća pozornost, a ako idete preko krovova brzo će vas detektirati.
|
Citiraj:
Mod: hvala. Ali korisi spoiler. :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:52. |