![]() |
Kome da dam one preostale papire i dokumente od jupitera, dutyu ili freedomu? (ako ima to ikakve veze)
I gdje naci/kupiti taj suit da se moze ici u pripyat? |
Citiraj:
|
dakle jos jednom khm pitam ako bi neko mogao poslati koji PM s info o ovim questovima ako se mogu obaviti prije pripyata i ako mogu gdje onda :D
|
pa nemoraš tam ostat, putuješ između zona kak ti paše
|
je mi netko može objasniti je li bolje uzeti +15% strength suit ili +20% armor...tj stvar je u tome da nekuzim strength suit
sto to poboljsava sve za 15% ili? unaprijed hvala na odgovoru enivej sad moram birati hocu li uzeti strength suit +15% pa kad nadjem calibration tool wound protection -20% [cini mi se kao losija opcija] ili armor +20% pa armor + 30% pizz mislim da znas o kojem je odijelu rijec :D |
@Michel
|
@svi u vezi rad -2 artefakta
|
Citiraj:
reko sam, kaciga ima najt vižen |
ajme...tek sam se sad sjetio da sam bio i onu staru kacigu [pilotsku, a ne kvazi stormtrooper] upgradeao s najtvižnom...a svejedno sam palio flashlight...enivej najtvižn i nije abs nesto...flashlight je ipak svjetlosnu godinu bolji...iako moram priznati najtvižn je bolji za rješavanje zombija i bandita a da te neskuže..
|
meni je još uvijek najača stvar prijevod....
nađem vojnika kojeg tražim i onda ga pitam; How are you found ? ili kad pitaš pilota gdje te sve može odvest; Where can you be ? za ovog je i Yoda majstor gramatike hehe |
a e...prijevod je ocito preko googler translatora :D
al nema veze...ajme ovi znanstvenici su neiscrpni bunar misija...u prvom nastavku koliko se sjecam kad si izvrsio sve njihove misije dobio si ono narancasto odjelo koje je bilo najbolje u igri...mozda je tako i u ovom :D EDIT: a bice sam ja u pravu...najlakse kako prevesti onaj file s tekstovima je Ctrl+C i Ctrl+V u google translator i voila u trenu imate gotov prijevod...zato i nema smisla nista sto govore nego iz teksta hvatas natuknice tj kljucne riječi :D evo u naletu inspiracije ovo su vam upute na engleskom za tools pronaći |
pa kaj briješ, prvo sam prešo igru na čirilici, dobiješ misiju, vidiš di je ikser na mapi i u 90 % slučajeva kad dođeš tam, nešto ubiješ... hehe
|
Pa u readme-u i piše da se ne zamjera na gramatici jer je prevedeno preko translatora.
Nego, Pizz, si prešao igru? Jel stvarno sam Pripyat zadnje područje? Jel moguće da je tako mala igra :stoopid: I da, jedno pitanje, vratio sam se na prvu mapu poriješavati zaostale questove. Trebam uništiti bloodsuckers lair sa onim otrovom no ne mogu naći drugi ključ od kutije na đipu di je taj otrov. Jedan ključ je tam u sefu u đipu koji je tam dolje ispod mosta propao, a di je drugi ključ? Čitam onaj "papir" kao tko ima ključ i di se u koloni nalazi no ne mogu naći taj drugi ključ... |
@hammer SPOILER ALERT
nego imam i ja pitanje u vezi monolith siročadi...sa svima sam pričao na yanovi i niko ih neželi, a svejedno mi piše da pričam i dalje s nekim...wtf pa s kime jos moram pricati...otisao sam cak bio i tamo u onaj prvi stalker brodić ali tamo niko nista nezna...naravno bio sam pricao u dva doba dana cisto da nebi bilo da se recimo ujutro pojavineko ko ih zeli a navecer ga nema il obrnuto e i ako bi neko mogao opaliti hint na calibration tool bilo bi ful zgodno [calibration tool a.k.a. zadnji tool sto ti treba] |
ne ne, nisam stigo dalje od pripijata,
štoviše malo sam usporio s igranjem, trebo sam napisat da sam večinu igre prešo na čirilici,,, ( pa sam reinstal sa eng fajlom i ispočetka ) al kaj, pa nije to baš tak malo područje, ima se fajn za naigrat... |
mali savjet...poslujte s freedomom...
|
sve te frakcije... to su sve neki pozeri
najači su likovi poput šultana, poštenje mu izvire iz očiju jedino mi je žao kaj nemrem izvadit duplenku unutar broda i onaj debeli čelavac na prvom katu broda mi ide na k... non stop nekaj sere |
Evo obavio sam sve questove u prvom području (Swamp), vratio se sa Gauss rifleom tamo mehaničaru na brodu, našao dokumente o tom oružju i onda mi on popravio tu pušku i sad imam u Pripyatu istraživanje nekih tajnih laboratorija.
2 dwarf: thx, našao sam i drugi ključ 2 Pizz, ima se onak... recimo za odigrati, ali ako je to sve, pa to onda nije ni 20% Clear Skya... po područjima i misijama |
je moze neko reci cega sve ima u onom labosu u pripyatu...gdje trebam nabaviti papire...
|
Zapeo na Three Comrades questu...pojma nemam gdje se nalaze Joker i Barges...
Isto ne mogu naći onog Snagita (došao do Port Cranesa, ubio bandite, uzeo PDA i prodao ga trgovcu) Jednom prije mi je trgovac ponudio info gdje je Snagit, ali sada nemam tu opciju. Pomoć! :) |
za jokera i bargesa nemam ni ja blage veze i trazim...a sto se snagita tice sumnjam da sam obavio taj quest...a ako je to onaj wuest koji mislim da je :D onda provaj uci u onu malu barakicu gdje je onaj leš [baraka iza dizalice ogromne] i tamo udji kroz vrata
|
Mislim da to nije taj quest, ti misliš na onaj sa tipom koji koristi napade bloodsuckera da bi prikrio da ljudima cucla krv...
|
Prosao danas igru i mogu reci da mi se jos najvise svida od ovih prijasnjih, samo mi se ne svida to da su samo na raspolaganju 3 teritorija, mogli su dodati barem jos 1 i NPP Chernobyl za kraj.
Od bugova jedino kaj sam uspio zamijetiti je to da dok nesto padne ili se mice po vodi fpsi drasticno padnu i nastane slideshow i neka cudna promjena vremena, npr 15:00 je sati, a vani mrak ili loadam igru prije toga je bilo lijepo suncano, a nakon loada pada kisa te je oblacno i tmurno. |
2 Garro - sto se tiće SnagIt-a:
2 veve: :( Znači ipak je... samo 3 teritorija, ogromni minus... ali OGROMNI Pa Clear Sky ima 10 komada... a ovo 3... i još ktome nit su ti teritoriji veliki u COP-u. Katastrofa... prekratko, šteta |
@hammer : kako nekuzis da su se sa clear skyjem zaje*ali...
evo ti ukratko okvirna računica kako su razmišljali programeri: nastavak-+broj misija-+-+cijena CS-+-+-+-+100-+-+-+-+-250-------->veliki zaj*b COP-+-+-+-30-+-+-+-+-+200-----| XY-+-+-+-+40-+-+-+-+-+200 |----->nije više zaj*b...sad su pare YX-+-+-+-+30-+-+-+-+-+200-----| dakle bi li ti rađe na istoj stvari zaradio 600kn ili 250kn? ugl sad ce najvjerojatnije prodati istu priču u još dva nastavka i zaraditi minimalno duplo para... a što je najbolje priča u stalkeru im je toliko dobra da cemo mi i kupiti ta sljedeca dva dijela koji su s ovim trebali činiti cjelinu kao što je clear sky... |
ne mogu naći lika koji želi primiti monolith ekipu.
treba biti u midsummeru. tip se pojavi ili nešto drugo treba napraviti? |
e pozdrav ekipa
sada se dvoumim imam para za dvije igre,jednu znam da je modern warfare 2(ofkors :D) i sada razmisljam da bude druga call of prypiat tj.prva stalker igra koja ce biti original no,nekako se dvoumim da uzmem ili ne?! da li se isplati(govorim u smislu bugova,grafikemneoptimiziranosti) |
Citiraj:
|
yep,pare za mw 2 su tu,ali kao sto kazem imam para jos za jednu igru,
a i volio bi imati bar jedan original primjerak te igre,zato pitam... znaci,da pricekam?! ako kupim sada original,hocu li ja onda moci skinuti english dodatak za tu igru kada izadje?! |
2 Blava
neznam... sad kad vidim koliko je COP kratak oduševljenje je naglo splasnulo... igra je super, ali ovo je kriminal koliko je kratka igra Clear Sky se mogao igrati i 50 sati bez beda, a ovo će biti u rangu sa ostalim modernim pucačinama, 8 sati uvrh glave i gotov si sa igrom |
jesi ju završio ?
|
aaa fuck ti mora da se salis?!
samo 8 sati igre?!cek jesi ti to igrao u svim frakcijama ili samo main quest... jbt,ako je istina,gubim sve vise volju za igrom,a toliko me zanimaju ti svi noviteti... i jel ima kakvih modova vani sa dodatnim misija,oruzjima,npc-evima etc...?! |
Citiraj:
Našao sam svu dokumentaciju o Gauss Rifleu i popravio ga, i sad u Pripyatu mi se otvorio neki tajni laboratorij, a pretpostavljam da je to negdje pred kraj... Citiraj:
A čuj, karikirano 8 sati, ali mi se tako čini. Recimo da je COP nekih 20-30% veličine (tj dužine) Clear Skya... to ti sve govori... Nisam u nijednoj frakciji, ne mogu se pridružiti ni Freedomu ni Dutyu, u Midsummeru me vođe tih frakcija uoče ne pitaju da im se pridružim... neznam zašto Modova mislim da nema vani, oni će početi dolaziti sa english releasom |
oke!
hvala na informaciji samo bi me zanimalo,kakvi novosti ima u cop?! jel dodana koje novo podrucje,oruzja,velicina mape?! |
3 su područja, Swamp, Cordon i Pripyat... to je ono najžalosnije, 3, HALO 3 yebena područja u novom nastavku koji je u prošlome ima 10, i uz to svaki od tih 10 područja, izuzev Hospitala i Yantara je veće nego bilo koje od ova 3...
Novosti, pa baš i ne, monsteri su uglavnom isti, kao i frakcije, oružja identična, jedino što sad ne trebaš pola šaržera armor piercing metaka isprazniti u nekoga da bi ga ubio, sada je dovoljno par u metaka u torzo, da padne, a ne da on još tebe ubije i odšeta iz borbe 3 kile teži nego kada je borba započela. Odlična su stvar tablete! Dakle imaš tablete koje ti povečavaju resistance na radijaciju, poison i slično, naravno na par minuta, pa onda Herkuler tablete koje popiješ i možeš nositi 20 kg više sljedečih 300sec, pa healing tablete koje liječe kroz određeno vrijeme itd... Medikitovi su isti, armori vjerovatno isto, samo što sad imaš i kacige za armore, dakle odvojeno (osim za SEVA suit i takve closed armore) Igra izgleda prelijepo, noć, vani sjeva, ti na brdu i odjednom munja u udaljenosti obasja cijelo jedno područje, prelijepo Uglavnom gameplay je manje-više nepromjenjen, istražuješ, pričaš, pucaš, obavljaš questove... |
Citiraj:
anyway hammer ti je sve rekao o igri, rade sacuvaj tu lovu i kupi neku drugu (nadolazecu) igru. |
gotov
kratko al slatko ! |
Evo i ja igram, stavil sam odma na najteže pa kak bude.
Odma par pitanja. Dal se isplati prodati "Heart of Oasis" onim znanstvenicima? Di najti one najjače alate, composite, pretražil sam prve dvije mape ali ih nisam našel. Isto tak nema za sve stvari prevoda, achivements nema prevoda a i na nekim vratima mi se pojave slova na čerilici i nemogu unutra. Pa el ima di koji noviji prevod? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nebi znao... ja ga nisam ubio. Vjerovatno nemožeš otići sada nikako do tog helikoptera gore na uzvisini... A šta si otvorio vrata a on shotgunom oplete 2 puta, pa se usro i ubio ga? :D Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19. |