![]() |
Pa sam del. Imaš u 3dmark06 rezultati, del sam sve tri kartice GTX260/hd4890/gtx275, zadnja je bila najjačau marku al je isto bila na def, sad je malo klokana pa bum još odvrtel malo pa da vidimo, samo da cpu dobim na 3.72GHz!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:care:, aj ne laži ;) |
Citiraj:
:p sve u svoje vrijeme |
Citiraj:
Naci maximum (ili zeljene frekve) nekim softwerom, flashnut BIOS, deinstalacija softwarea :D |
Citiraj:
Nema bolje i jednostavnije rješenje! :amen: |
Citiraj:
|
E da ljudi, evo znači imam tu Gainwardicu GTX 275 GS i zanima me jel se dobije što uz nju, negdje sam čitao da se dobije serial za 3D Mark Vantage itd. Gdje bi to bilo :/
|
Nije to GS ! Možda tak izgleda al nigdje ne piše da je, bar ne na mojoj! A ja sam dobil key za VANTAGE u kutiji, i radi...hehe sad mi niko nemre reči da nemam original software!
Mali papirić dobiješ, na dnu kutije ispod svega, i gore ti piše da ga skineš na njihovoj stranici i upišeš taj key koji su ti oni poslali , i to je to! |
Citiraj:
mozda tu? :D |
Citiraj:
@Omega, ti si radi taj test sa GTX275!? Jel si lako skinul ovaj plastični dio kartice, mislim na ventilatore i kučište od njih! Bilo kakvih problema, i slično? |
svi noviji testovi tamo su moji, osim ovog zadnjeg sa fotoaparatima... to je curin :D
plastika je pricvrscena sa dva vijka na backplate-u i jos par komada na kartici, ide sve dolje bez problema. |
Znači nema straha od gubljenja gar! Del bi na nju 2x120mm na nekih 1000okr tak je nečujno a kartica bi morala biti još hladnija!
|
Citiraj:
Možda smradovi ne bundleaju 3D Čmark s GS karticama? E pa sad ću ga spiratizirat ko isus za inat. |
Velim, meni je bil papirić dole na dnu kutije, ispod onog pjenastog kalupa , :D pa pogledaj i ti !
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo poslao sam mail Gainwardu, baš me zanima hoće li se javit :)
Mislim, nije da mi treba cd key, al eto iz principa kad sam trebao dobit onda ga oćem :D Kad smradovi već neće dat neku igru poštenu. |
Evo javili su mi se, kažu da je to bilo par kupona za 3D Mark i tko je dobio dobio je :D
|
Citiraj:
|
bok.....zanima me hoce li funkcionirati ako stavim evga 275 na 790i ultra sli xfx......znam da nije tema ali zanima me koliko mora biti fsb procesora da ga maticna podrzava?????
hvala |
Nema veze FSB s tim. Ako je kartica PCI-E, a jest, ide gore, neovisno koja...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
OT: Nego da te pitam, dobar frend s faksa mi je iz Preloga, možda ga znaš? Igor Glavak:goood:! Citiraj:
|
Meni se ta Gainwardova kartica čini kao da ima savršenu predinstalaciju za Accelero Xtreme... Ima sve heatsinkove, a to često nije slučaj:
http://forums.techpowerup.com/showpo...&postcount=270 Trenutno se dvoumim da li uzeti: 1) Sapphire 4890 Toxic 2) Gainward 275 OC (+Accelero Xtreme) Toxic je brži u ArmA 2 (zbog koje i kupujem novu grafu) i navodno tih. Problem je da ga ne mogu utišati ako se ispostavi da nije tih koliko bih htio, dok na Gainwarda mogu naknadno staviti Accelero, bude li problema. Mišljenja? |
Pa uzmi onu koja je bolja za ono kaj TI trebaš, makar kaj se G275 tiče, ak si imalo čital videl buš da ti nikakvi vražji Xtream nebu trebal.
Al kolko čujem i vidim ova Toxic je pravi stoj i još kak veliš bolja je u onim igrama koje igraš, a kuler je isto tako odličan! U idlu ne vjerujem da je bučan, dok u loadu je sigurno al večinu to ne smeta pošto nakrkaju zvučnike! |
Citiraj:
hvala razer:fala: [quote=danc00;1421954]Podržava ti tvoja ploča tri takve odjedamput spojene sa SLI mostićem, tako da nemaš brige! OT: Nego da te pitam, dobar frend s faksa mi je iz Preloga, možda ga znaš? Igor Glavak:goood:! pa poznam ga iz vidjenja.....:D |
Citiraj:
Zaista svejedno, možda bi radije ubo GTX275 no i HD4890 Toxic ima odličan i tih cooler Ne kužim sad dio di kažeš da HD4890 ne možeš utišat a Gainward možeš. Na protiv na obje grafe postoji cooler kojem možeš sam regulirat brzinu vrtnje ventilatora, no tek sa Gainwardom imaš problema ako želiš mijenjat cooler zbog naljepnice koja ''onemogućuje'' skidanje coolera bez gubitka jamstva Ali ako uzimaš grafu samo zbog te igre gdje je HD4890 brži onda mislim da nemaš što razmišljati IMHO HD4890 Toxic ima vrlo tih cooler u idleu a u loadu se razina buke poveća jako malo (no tada se temp zadržavaju na cca 65°C) Ako samo malo smanjiš vent i pustiš je da se grije kao sa standardnim coolerom (cca 80-85°C) onda je ta grafa vrlo tiha u svim režimima rada. |
Citiraj:
Hvala za informaciju s naljepnicom, taj dio sam previdio. Šteta što su to napravili. Citiraj:
Inače, htio sam kupit par novih stvari za PC, pa sam se odlučio za: -grafičku Sapphire 4890 Toxic -Napajanje Enermax Modu82+ 625 W -SSD Intel 80 GB X25-M G2 "Postville" -zvučnici Creative Labs Gigaworsk T20 Series II Što od ovog ima kod nas za kupit? Ništa! :lol2: |
imaš ovu... sličan cooler
no nisam probao pa ne znam koliko je tiša/glasnija http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...iddGPi82gv7p1c |
Meni je na test došla neka hibridna HD4890, hladnjak nije referentni, nego je nešto između Atomic i Vapor-X verzije, jer kako vidim ima pipe kao Toxic, ali nije da prekriva čitavu karticu, kao Vapor-X. Danas ću ju upogoniti pa vidjeti kako radi.
|
Zanimljivo. Javi!
|
OCers clock GTX 275 Lightning to 1150 MHz on MSI MOA 2009
byGuru3d 'MSI sponsored the MOA 2009 overclocking event last week, 10 teams used MSI N275GTX Lightning graphics card and Eclipse mainboard to achieve higher 3DMark Vantage P score than current P16923 world record of the flagship GeForce GTX 285. George Pavlidis and Stelaras from Greece even achieved an outstanding P18763 score. The contestants where able to run all the N275GTX Lightning at a stable -100°C and over 1GHz - the kind of performance usually only achieved by one in ten thousand cards! As a result their core clock was a blazing 1150 MHz, the Shaders clocked at 2306 MHz and the memory at 1404 MHz, and that resulted in a Vantage P score of 18763.' http://www.pohrani.com/t/2u/Ks/48vgi...geviewphp2.jpg |
Perverzija :D S kojim procom i na kojoj frekvenciji je postignut taj stari rekord (P16923)? Isto i7 975 Extreme Edition?
|
Mene zanima koja je razlika izmedju gtx 275 i gtx 285? Je li to ista kartica samo sto 285 ima vise taktove ili kaj?
|
da,
'BTW they had their processor overclocked as well (Core i7 975) to 4863 MHz' edit: aha, mislis na stari rez, pa valjda, to nemam pojma |
Citiraj:
GTX285 - 512 bitna sabirnica sa 1GB memorije I GTX285 ima mrvicu vise taktove. |
Citiraj:
|
A ljudi kazu MSI shrott :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |