![]() |
mislim da je ta akcija prosla... tj da se razgrabilo sve...
|
Koliko vidim, super ponude opće niti nema više, jedan artikl osto. :D
|
Citiraj:
Gamepad zaboravi do 800kn...:amen: Uzmi ili akcija/rabljeni G25 ili nadi negdje rabljeni DFP za 300~400 kn. |
Citiraj:
Zao mi je ako sam slucajno ljude doveo u zabludu, ali pitao sam: ili neki gamepad / ili volan cija cijena ne prelazi 800-900kn. Specificno za igranje NFS shift i slicnih igara za koje se nadam da ce doci :-) |
ja igram na logitech precision po 69 kn i vise je nego dovoljan :D
|
I ja isto, samo tak mi fale te gljive radi boljeg/preciznijeg dodavnja gasa.... :(
Barem u ovim igrama gdje više teže ka simulaciji. |
Citiraj:
A sada opet ako uzmas samo za NFS Shift koji ce igrati mjesec dana mozda bolje uzeti gamepad za 50tak kuna. |
Ja sam nedavno kupio OVAJ gamepad (prvi na ovoj listi) igrao sam NBA 2K9 i prezadovoljan sam, stvarno lijepo leži u ruci, i frend mi ga ima već 3 godine, radi bezprijekorno. Kupio sam ga u KONIKOMU za 109 kn :)
|
Citiraj:
Što fali ovome? Koristim ga već godinu i pol i nemam nikakvih zamjerki.Gljive su odlično napravljene, D pad radi savršeno... koristim ga samo za simulacije tipa rFactor i GTR2. |
Citiraj:
|
Najbolji Gamepad koji sam ikad drzao u rukama je definitvno X360 microsoftov. Pred njim se dual shockovi i sl. sranja mogu sakrit.:care:
|
Citiraj:
|
TheBEaST je u pravu - september je rujan (9. mjesec).
Nema jos puno cekanja... |
Pitanje: evo uhvatila me nostalgija za starim dobrim NFS II a koliko se sjećam to se ne da instalirati na XP redovnim putem (mislim da ide na Win 98 i ranije), pa ako netko zna kako bi se to dalo pokrenuti na XP-u feel free to share ;)
|
Citiraj:
KLIK ME :P |
Citiraj:
Sad sam na RumblePad II, cisto jer mi je trebao bezicni a bio je jedini kojeg sam si mogao priustiti a da je licio na nesto. No u svakom slucaju ove baljezgarije da za 800kn nema nicega s cime se moze igrat....idu mi na k takvi likovi. Kao kad mi oni samoprozvani audiofili krenu pricati price :) |
Uff, imaju i laguna seca stazu :D
Ta staza mi je ostala u pamćenju još iz granturisma, predobra staza, pogotovo corkscrew zavoj, sa alfom 155 šaltanje iz 6. u 2. a zujalica vrti na 16krpm ufffff :P Mislim da bih mogao i uzet igru kad izađe :) |
mene kao usera g25 zanima samo jel potvrdena upotreba kuplunga i 6 speed shiftera??a ne ko prijasnji nastavci su podrzavali mjenjac,al ne i kuplung....ono saltas praznim hodom :D,posto je najavljen ko sim jel...ocekujem da ce tako i bit :D,
|
Evo još jedan cool video sa novim Lamborgini Reventon-om na Nordschleife stazi.
http://www.youtube.com/watch?v=ogB_R0RcI0g |
Citiraj:
a ovo mi nekak izgleda ko ps3 gameplay ne znam zasto...:fiju: |
vidli mo kaj bu s toga... da nebude 100 bab a dete kilavo :D
|
Citiraj:
A sad za to kak vozi...vozi ok za igru koja nije još ni izašla :D. Nebi ni ti odvozil bez greške da igraš igru prvi put...a pogotovo stazu čiji krug ima 20-tak kilometara...a i nije ovo ko prijašnji NFS-ovi gdje nema teorije da se izvrtiš na stazi. Vidi se na filmiću kak cjelo vrijeme stražnji kraj auta zanosi...mislim da je dosad ovo oko proklizavanja bilo jedino u NFS Porsche...s moje strane za pohvalu. |
Slažem se s TheBEeaST-om, ali i dalje mislim da stražnji kraj premalo proklizuje.
Kveščn:jel su to mph i kmh? |
Km/h. Kaj, malo te iznenađuje kaj nisu divlje brzine?
Praktički na svim gameplay filmovima koje sam vidio su Km/h. Ponajvise iz razloga jer je i game konferencija bila u Njemačkoj. |
Da, očekivo sam divlje brzine.:D
Ne čini se loš ovaj nastavak. Jel postoji oštećenje auta u simulaciji? |
Citiraj:
Ima oštećenja auta (Masakriranje Nissan GTR-a video) - svinutih hauba, branika, razbijenih prednjih i stražnjih svjetla, napuknutih stakla, kod tezih sudara jakih udubljenja, itd. |
http://www.youtube.com/watch?v=4WsU4417o9U&feature=fvw
tu su prikazana ostecenja (12-a minuta) btw,dobro da su stavili na neka auta volan na drugu stranu:goood: |
a terminal damage nista? hmmm malo mi to nedostaje nadam se da ce toga biti... i ovo zamucenje ekrana kad se skrsis,mrak, ALI za multiplay bi mogao biti problem ako ce se moci iskljucit kao motion blur u nekim prijasnjim nastavcima... inace osim toga izgleda dosta tesko i mislim (nadam se) da ce bit dobra... uf
|
Citiraj:
|
Ovo je prvi NFS nakon dugo vremena kojeg sa nestrpljenjem čekam. Ingame filmići izgledaju obećavajuće.
|
Citiraj:
ja sam ga isto kupio nedavno i za to sta ga koristim je sasvim zadovoljavajuc! glupo mi je bacit novce na volan i onda se zasitim nakon mj dana.. |
ovaj NFS djeluje iznenadjujuce dobro
nakon dugo vremena se veselim jednom NFS-u :) |
Čak i ako bude nekih dobrih stvari u novom nastavku, od PC verzije i dalje očekujem smeće.
|
Citiraj:
A i iznenadio sam se kad sam vidio da ga praktički sve igre bez problema prepoznaju (barem ove koje sam ja isprobao). Mislim da je to najjeftinija solucija, i meni draža jer sam naviko na PS gamepad i ljepše mi je vidit X O kocku i trokut nego slova:D Najbitnije mi je da analog radi zbog vožnje i to, puno je preciznije. Za ništa drugo ga i ne koristim zapravo, rFactor, GTR i Devil May Cry 4 povremeno. :respekt: |
Drago mi je da ovdje na forumu jos uvijek prevladava glas razuma, krecem u kupovinu gamepada do 100kn. Heh, uvijek ce biti bisera kojima ce gamepadovi jeftiniji od 800kn biti smece...
|
Citiraj:
Ako ima simulacijski štih onda je i bitna temperatura guma / kocnica / podešen ovjes / amortizeri / tip guma / i podesevanja jacine kocnica / raspored snaga kocenja ( front / rear ) / staza / temperatura staze, okoline / brda / doline :D , nagib zavoja itd :lol2:.. :) Pa da vidiš uživanje :) EDIT: Zaboravio sam još pritisak guma, vremenski uvjeti (opcenito : sunce, oblacno , kisa ) , vremenski uvjeti staze ( suha, potopljena, lagano vlažna , itd ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Po toj se cifri može volan naći u trgovinama do 400 kn najvise
|
Citiraj:
Ajme ta vaša dovnfors generacija simera :D Citiraj:
Citiraj:
Meni se za razliku od tebe čini da če ovo bit najblesaviji NFS od svih. NFS zakoračio u SIM teritorij. LOL Ne vidiš u tom 'polovičnom ulaženju' mač s dvije oštrice? Kažeš "koliko toliko realna fizika'? Ma za koju je to uopče publiku? Znaš da je nomoguče zadovoljit baš sve a po svemu pročitanom mi se to čini da je to glavna ideja. A tim češ dobit: *Dio ljudi kojima NFS neče više bi zanimljiv/igriv jer nije 'prst na gasu'. *Dio ljudi/ simere koji to nebi takli ni vrškom metle. *i najzanimljivije , dio nekakvih "kvazi simera" kojima če spomen igranja ŠIFTA bit neka vrsta statusnog simbola u društvu i internu sprdačinu za ove prijespomenute. Zbog tog/ jer s tim 'polovičnim koračanjem' u nešto nije za nikog, NFS više neče imat imunitet od one beskrajne energije simerskog prepucavanja, filozofiranja, te međusobnog pljucanja koju je dosad imao iz jednostavnog razloga. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21. |