![]() |
Citiraj:
Razlika između sada i svih drugih prestajanja je što nisam bio onako bolestan na početku da moram baciti sve upaljače, ukloniti pepljare, baciti cigarete & stuff. Bio sam skrot flegma kaj se tog tiče, tjedan, dva nakon kaj sam prestao pušiti sam tek bacioo polupunu pepeljaru iz ladice :) i hrpetinu praznih kutija i to samo zato kaj sam čistio. Upaljači su svi na broju i još stoje u kuhinji i uopće me ne smeta :P Sretno ti bilo... |
Citiraj:
u pravilu ak se ne razbolim kak spada neću prestat, al me neš pika da prestanem... al više nego ikad a ne žeilm opet posustat:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :fuming: :smoke: :smoke: :smoke: |
Šta pušite?
Koje cigarete pušite?
Ustvari, da li uopće pušite? Ja sam prije pušio Malboro light. Sad sam presao na Walter Wolf plavi, jer stedim, a stara mi puši Walter plavi pa onda od nje uzmem cigarete :) |
Bila već slična tema, pa vidi kak je to izgledalo.
|
nisam pušio do pred godinu dana...tj.taman sam bio godinu dana bez cigarete i sad opet pušim zadnjih godinu dana...a prije toga,pušio sam nekih 5-6 godina.Uvijek je tu bio Marlboro light,neko vrijeme Lucky Strike...inače,moja draga je kriva sto opet pušim :D sad pušimo Marlboro ultra light i planiramo prestat,opet,jel
|
Ja dijelim šamare svima oko mene koji zapale, jedva čekam da ovaj novi zakon stupi na snagu pa da mogu barem jednom doć doma i ne zasmrdit si cijeli stan.
|
Citiraj:
Walter, bijeli BTW..ako se ima para, crveni marlboro..:smoke: |
15 godina imaš, a?
Daj odi rađe učit il nekaj. Citiraj:
|
ma pušim fore okolo i naokolo, jako sam lagan za sje. ;)
(haha) |
Pušim, ali ne cigarete:smoke:
http://i201.photobucket.com/albums/a...chae/joint.jpg |
Imam podugu povjest pušenja i mnogo vrsta cigareta. Uglavnom drago mi je da nisam više jedan od vas. Al sad imam novu maniju.... :zdero:
|
Citiraj:
edit: da nebi bilo njesra pošto imam već infraction,korigirat ću malo i samo reći : (hint:aski :D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
xxxx kriva tema
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ovo ili marlboro.
5-6 godina pušackog staza. Kutija do dvije na dan. zadnjih mjesec dana sam popusio mozda kutiju. smanjujem pa cu probat i prestat. cisto radi zdravlja, a malo i financija. Malo mi fali uz kavu, uz cugu zapalim. Nije mi cilj za stalno prestat, nego malo ocistit pluca pa krenut i neprelazit 2 kutije na tjedan... A stilistima koje rabe umanjenice i ''djele samare'' i imaju protupusačke afinitete, jer im hlace speglane na crtu smrde nakon sto pope casu mljeka u bircu porucujem da slobodno sjede vani ili jos bolje ne zalaze u birceve. |
marlboro lajt, a ponekad lucky strike...jer rjetko ga di ima za kupit
|
Jel ima cura na ovom forumu da vidimo šta one sve puše :D:D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
moj bad. :smoke: |
Prestao sam pušit prije pola godine. Nakon 6 god. Stare boljke su i dalje ostale (hint:aski :D)
|
Citiraj:
BTW mogla bi se organizirat neka nogometna tekma sad kad zatopli opet, neki tribute to euro08. Fleks može poslužit ko korner zastavica :D |
Citiraj:
Sad možemo ovako pratit život pušača i krenut s prvim pitanjem: Jel pobrao tko rak pluća u međuvremenu? :D |
@ za ovoga sto dijeli samare
Sta ti imas sa tim da li ce netko pusiti ili nece? To je njegova stvar... Da, ja imam 15 i vec pusim... Kutija na dan... Poceo onako fore radi, medju rajom... Brzo sam priznao staroj, nisam htio da se krijem kao neki klosar. Inace, smanje mi i apetit. A buduci da se ne krecem puno to mi dobro dodje... |
A da ovu temu pustimo da propada lagano.
Novije je uvijek bolje :D |
Citiraj:
Sta ima veze ako se malo posvadjamo. To i jest smisao zivota... Rat, rat i samo rat :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
15 godina i već kutija na dan... Bokte, budi realan. Kolko ćeš tek povlačit za 5 godina? Krepnut ćete svi od ovih crtica jednog dana. http://pce.hostili.com/images/Benzop...ol_epouhee.png |
Citiraj:
|
"d^_^b" tek sam sada skužio da imaš 15 godina,neću ti sada održavat nikakve lekcije jer kako sam gore spomenuo mene se to ne tiče ali ti mogu dat savjet da se ostaviš toga dok još možeš,dok još nisi natukao godine "iskustva" a samim time i ozbiljnu ovisnost.
govorim ti iz iskustva jer sam počeo i ranije od tebe i eto me,i dan danas pušim a volio bi da ne...čim imam par cigara u kutiji odmah postajem živčan i nervozan i napravio bi kilometre da kupim novu kutiju prestajao sam pušit 2x do sada ali to je trajalo po godinu dana i vratio bi se opet staroj navici,jednostavno nisam funkcionirao...živci,psiha... |
Citiraj:
al evo mozes mi skeljit samar kad zapalim pred tobom. fakat te molim da mi skeljis samar. Kaj odma pocnes demonstrativno se gusit, primat za vrat kad ti neko u 66ici zapali pljugu 2 metra od tebe? Ak ti smeta - napravi si balon od PVCa i kotrljaj se u njemu po svijetu. Vise ce ti nastetit C.I.O.S. nedjeljom ujutro kad spaljuje akumulatore bez filtera, nego svi pusaci ovog zagreba zajedno u 5 godina. Koj je danas vrag ljudim sa tom silom glumatanja i vristanja kako je sve stetno, kancerogeno i uzrokuje rast treceg testisa?? Digli ste mi tlak vec na zdravoj hranio danas, a sad i tu. Pa daj opustite se malo. Sta neko kad zapali odma siri rak svijetom. popijes pivu i odma si alkoholicar?? Takav je i hitler bio. Djevac do 40e, nije pusio, nije pio. A pogle churchilla. 2 case konjaka za dorucak, tri kurve i 2 kutije pljuge i 5 kubanki na dan. A pogle koja legenda je bio. A kolko znam i nadzivio je prvog :) . |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ga
@fleks: iz ovog naslucujemo da su cigarete ipak djeluju...lose :fiju:
|
Fleks, još nisi naučio da mene ne uzimaš uvijek za ozbiljno. To kaj sam rekao o šamarima sam objasnio u prijašnjem postu :D
Sve je to stvar navike, ali ako ti nitko od uže i šire familije, pa i najboljih frendova ne puši kao što je slučaj kod mene, onda ti ogromna količina dima u jednom danu ili satu i ne sjedne najbolje. Kao što sam rekao, čekam ovaj zakon dok se ne uvede, a dotad ću bježat kad mi počne smetat |
jedva cekam taj novi zakon...jedva čekam vidjet kako se zakon provodi :D bit će kao i svaki drugi...ljudi će pušit gdje god i kad god...nemamo mi još kulturu za takve zakone,to je u redu npr. u Engleskoj...ali kod nas je 50% stanovnika psihički bolesno + mentalitet,ponos i ego...+ ti naši policajci na koje pljuneš i potjeraš...samo ih upozoriš da živimo u hrvatskoj i da je sve moguće pa tako i da ostane bez posla jer je naletio na krivog...i da vidiš,prijave ni vidjet ni čut
|
Citiraj:
Tak da mi nije jasno sto kakas bezveze... A to da neko gasi zbog tebe mi isto nije jasno kolko ti ljudi moraju biti slabi karakter. Pa da mi neko pocne kenjat zbog cigarete izmedju predavanja pa naguro bi mu je da ne velim di i to zapaljenu. Sta imas nekom pametovat za to sto pusi?? Jel zabranjeno? Nije? Jel te tko drzi zaveznog za njega? ne? Pa sta onda stojis kraj njega. Potiho se makni i nemoj dizat tlak ljudima. |
Citiraj:
Da netko konzumira nikotin kroz iglu ili bocu ne bi me ni najmanje smetalo. |
Citiraj:
fleks puši ali barem napiše poduži tekst bez greške...ti ne možeš složit smislenu rečenicu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |