![]() |
@BrusJr: Odi na kompaniju i nađi se na popisu radnika.
@Vejita: Mogao si dati otkaz i preći u drugu firmu. Bitno je da se radi 30 dana za redom. Nije bitno gdje. Ja sam tri puta mijenjao firmu (unutar iste vrste posla, construction). Btw., ima nekoliko stranica s decoderom i uvijek bar jedna radi. Ako se odgovori na pitanje unutar 5 sekundi, dobije se supershot. |
Evo stranica od dekodera:
http://reply.appspot.com/search/ i ako neradi , tj ako se nepokaže kod u FRAME SOURCE fileu kao sto je Baja napisao onda imate ovo: http://hrvatska-erepublik.forumotion...dilu--t736.htm Dobro čitati postupak da nesto ne s***ete , ja san probao i prvi put zeznio ali drugi put je upalilo. I naravno treba vam JPB ilitiga Firefox :D P.S. Ako se neko novi želi prijavit i igrat neka mi se javi na PM pa cu mu poslat pozivnicu , da negubimo bzvz 5 golda:) |
Ali problem je bio sta sam dan prije dobio otkaz u ZK Grain (ili kako se vec zove) i nisam mogao dati otkaz jer nije preslo 72h.
Edit ja sam koristio http://sermone.blogspot.com/2008/11/...ecoder-v1.html za to i koliko vidim na ovoj mojoj je to bolje poslozeno i preglednije je. |
Pa se poslodavcu posalje PM da ti da otkaz jer nemos radit jer nema materijla i dat ceti otkaz.
P.S. Ako se neko novi želi prijavit i igrat neka mi se javi na PM pa cu mu poslat pozivnicu , da negubimo bzvz 5 golda:) |
Ahhh ona bugzilla mi upravo sama zapocela posao i preskocila sva pitanja. Vracam se ja na svoju staru i pozdanu tehniku, je da moram paliti IE ali glavno da radi kako treba.
|
meni mozilla nikad nije pravila nikakve probleme...niti je ikad preskocila triviu...
P.S. Ako se neko novi želi prijavit i igrat neka mi se javi na PM pa cu mu poslat pozivnicu , da negubimo bzvz 5 golda:) |
Citiraj:
BTW čije je SL Oružje? Stalno gazda diže plaću, sada sam na 4 HRK ;) |
Ja preselio u rumunjsku ratovat i zaposlio se i mogu reci da su jako dobre place.Imam manufacturing 2.8 i placa mi 11.1 ron ( 1 gold ~ 62 ron ).Samo je problem sta je sve skupo.Npr. moving ticketi su po 29-30 ron najjeftiniji,najjeftiniji food je 2.89 ron :stoopid:.
Za skill 3+ je placa u ovoj firmi 16.5 ron,znaci zaradi se 1 gold za 4 dana:). |
Citiraj:
Citiraj:
Neznam,bio sam dosad u UK,Švedskoj i sada u Rumunjskoj.Tu je najbolja placa ali je sve skupo.Sva sreca da imam zaliha jos iz Hrvatske:D.
|
SL Oruzje je mislim GDF-ovo
A otkaz mozete dat ako vam kompanija nema ili novaca za placu ili raw materiala...bez obzira na ona 72 sata A za vidjet koliko ste plaćeni Company > See all employees |
Ajmo svi koji imaju skill manufacturing nek dodju kod mene raditi , placa odlicna :) firma se zove HS2000
|
Ako ima netko tko hoce razmjeniti giftove nek se javi ;)
Imam cca. 10ak Q1 giftova, nick je Marac_ZG |
Dali vam radi normalno stranica jer meni se vuce kao krepana macka i nakon sta sam odgovorio na sva pitanja na traviji onda me odlogirao. I ako ima neki gift da mi pošalje jer mi je wellness na 40 :(.
|
To da stranica krepava mi je i cura rekla, ali meni sve najnormalnije...
|
Jucer i danas svima smetnje , ratovat je nemoguce ....tj bolje nepokusavat
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Tražim 4-5 ljudi za razmjenu giftova. Kritičan mi wellness. Isti nick ingame.
edit: Da li isti dan kad odletim u neku drugu zemlju, odfajtam se i oporavim u bolnici mogu opet raditi? Da ne bih spušio za hard workera 5-6 dana prije kraja. |
Citiraj:
|
Vidim da je stranica dole (opet) pa da pitam nakon rata kada izgubis na koliko ti padne wellnes ili za koliko padne.
|
Citiraj:
|
Da li je vama možda eLogin u :banana:
Nemogu se logirat?!?! |
Citiraj:
BTW ak treba netko q1 wep imam po 6.5 kn . Pmajte me recite koliko i isporuka trenutna :) Nick isti |
Niti ja se nemogu ulogirat.
|
Evo nema više e:banana:
Radi OK |
Moze li mi netko poslati gift da se dignem malo(na 39.76 sam), a ja imam 4x q1 gifta ako netkome treba ili posaljem nekome tko posalje meni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je u ratu welnes samo pao. |
Jel mogu nekome donirati 4 poklona pa da mi ih on posalje kao poklon. Ako ima neka mi se javi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@Vejita Možeš meni donirat poklone pa ti vratim kao gift. Nije problem. |
Poslao sam ti i hvala. :D
|
Citiraj:
Kad ides u rat preseli se u onu regiju koja ima najveću bolnicu (q4-q5) i onda ratuj. P.S. novi ljudi koji se planirate logirat ,javite mi se na PM da vam posaljem pozivnicu da negubimo golde bezveze .hvala |
Citiraj:
I biso sam danas jedno 7 puta u borbi, Dobio sam 40 welnesa, ali sam ih potrošio u borbi. Tak da možemo reć eHrvatska do eSibira. :D |
Citiraj:
|
Neeeeeeeeeeee. ;)
Poslao sam mail da sa iste IP adrese igra i moj sin. :D Tak da uredno pomažemo jedan drugome. :) |
Hebeni BUG. Došao u Švedsku da zaratim, kad me ono nakon logina stvorilo u Danskoj :smoke:
U regiji nema TVORNICA/POSLA, nemam ticketa :( za vratit se nemam ni stranke. Sranje na kvadrat. Ima li tko kakav način? |
Citiraj:
Netko treba kupiti ticket da se možeš preselit i donirati tebi, a ti mu doniraš novac. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |