![]() |
Citiraj:
Znači kontaktirat ih (Items missing from the order), reći im koji točno predmet nije došao (#SKU) i čekat. Traje dugo ali to je jedini način. |
jel to ugašena stranica zbog nove godine ili samo meni neradi?
|
Citiraj:
Ja sam naručio i platio jedan item da bi nakon 25 dana čekanja oni se udostojili mi javiti da taj item nije na lageru i da si odaberem neki drugi.Ja odaberem drugi međutim nemaju ni toga, i onda mi ženska iz njihovog customer service-a predloži da lovu što sam uplatio ostavim si kao kredit kod njih kada bi eventualno ponovno nešto naručivao.Nisam se složio sa tim i zatražio sam refund.Refund je odobren i nakon četiri dana lova mi sjela na visu.Od tada zaobilazim DX. |
Meni dvije stvari iz velikog paketa vec mjesec dana na pending, ostalo je shipped. Poslao sam im mail sta je stim stvarima, oce uskoro poslat ili da narucim nesta drugo umjesto toga i ne odgovaraju.
Meni zanima jel odgovaraju na mail od paypala (na taj mi stize kad je poslan) ili na mail od racuna na DE-u. Problem je što je račun od frenda kojemo su hakirali mail i više ne moze uci u njega da ga provjeri. |
Imam isti slučaj. Kupio sam hebeni stalak za HTC Desire i još ga nisu poslali. Poslao sam im dva invoica preko onog kontak obrasca i ne odgovaraju. Jel im treba baš mail poslati?
|
Ja sam pito isto za jedan item jer stoji pending i dobio sam ispriku da zbog godišnjih imaju nedostatak stvari i da se malo strpim ili da naprave povrat novca.
Reko nek to nabave i pošalju :) |
Meni isto već preko mjesec dana stoji par stvari na pending i sami su mi poslali mali bez da sam ih pita išta, kao gužva, godišnji, sve će to da bude i tako...A neki torx i privjesak koje sam naručia prije tjedan dana su već poslali.
|
Problem je sto je DealExtreme samo posrednik, oni nemaju iteme na lageru. Ponekad sam ceko i do 3 tjedna da neku stvar posalju dok bi nesto poslali cak i isti dan, sve vam ovisi od kojeg ste prodavaca kupili i jel on ima taj item kod sebe..
|
Platio Dealextremu neki termometar jos 18.1. i pozalih se jucer da nije jos stiglo. Za pola saya dobih obavijest o refundu. Z sada jos nije vidljivo na Paypalu, hoce li uopce biti ili vracaju direktno na karticu ?
|
Dobit ces direktno na karticu za 2-3 dana. Isto sam u petak dobio refund jer sam narucio item 28.1. i jos ga nisu poslali pa sam napravio cancelation :)
|
Imao sličan problem sa jednom stranicom koja radi slično na DX. Nakon 35 dana poslao mail da nije došlo, pa mala razmjena mailova da bi stvar završila tako da sam otišao na PayPal i otvorio dispute (42 ili 43 dana nakon transakcije) i stvar je bila rješena u roku 24h. Ne zaboravite činjenicu da ako otvorite dispute na PayPalu u roku od 45 dana od dana transakcije u slučaju njesre PayPal vam garantira pare a dalje oni rješavaju sa sellerom.
Najsmješnije od svega je bila činjenica da je slijedeći dan nakon refunda (preko PayPala) proizvod došao pa sam kontaktirao sellera da pošalje invoice na PayPal i platio ljudima pošteno... |
kod njih sam uzeo 2 stvari i nakon par dana vidim da su mi jednu poslali, a drugu jos nemaju. za narudzbu pise "split". danas vidim da za srudu stvar pise packing. nekuzim kak im se isplati slati 2 paketa, proslo je max 3 dana, ne bi se bunio da su cekali... valjda imaju neku svoju racunicu.
|
Citiraj:
|
zasad mi najveca narudzba bila $30 i nije bilo problema... jel zna tko do koje cifre mogu naruciti, a da nebu problema na granici?
edit: tek sad vidim na stranici prije da pise do 160kn .... jel moze netko potvrditi to? :D |
Citiraj:
|
Ako sam dobro skontal taj dealextreme je isti vrag ko i proti$ kod nas ? Nema svu robu kod sebe, a ono što ima ima u malim količinama.
Čeka se item od proizvodaca da dode k njemu da on pošalje? Zbog sveg ovog i je jeftin ? |
Citiraj:
A to što nema uvijek svih stvari je organiziranost najvjerojatnije u pitanju. |
|
Meni je sad došla pošiljka nakon 42 dana od narudžbe. Iskreno, već sam pomislio da neće nikad doći, da ju je netko putem maznuo. Ali ipak je došla, samo treba čekati.
Iako, mislim da ću ubuduće uzimati s EMS slanjem. Istina da treba dodatno platiti, ali bar brže dođe i pratim pošiljku kako putuje. Tako sam pošiljku prije naručio i došla je u roku od dva tjedna. Nisam baš strpljiva osoba za dugo čekanje :) |
Ovo je stvarno koma...:wtf2:
Citiraj:
|
meni je prije par dana dosla stvar narucena u 11.mj., valjda bude i tebi uskoro.
|
Ovisi o stanju i dobavljivosti.
Ne razumijem zašto toliko čekate. Meni je jedan punjač sa deal-a bio isto na pendingu pun klinac, poslo upit zašto se toliko čeka i odma pitaju jel očeš povrat ili nekaj drugo kupit. Problem je što su svi 7 dana na godišnjem, a zamisli koliko je naruđbi u tom periodu napravljeno oko božića ;) |
Meni prije 2 dana doslo na mail da sam dobio povrat novca sa DX-a ali jos nista nije sjelo, niti mogu narucit sa te kartice u tom iznosu. Da li moram nesta napravit da dobijem taj povrat ili im samo treba malo vremena?
|
Sacekaj par dana i sjest ce na racun
|
Citiraj:
|
jel netko narucivo kaj u zadnje vrijeme?
narucio sam neku stvar 17.02. i jos mi nije stigla |
Malo u zadnje vrijeme im treba sto se tice isporuke,ja sam narucio nesto pocetkom drugog mjeseca i tek mi je neki dan doslo.
|
Ja sam prije 10 dana naručio 3 noža i stigli mi jučer :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Imam 2 narudžbe sa sredine 2. mjeseca! Uskoro cu uci u PP kritican period 40-45 dana pa sam sav na iglama :D |
Što se dealextreme-a tiče ne moraš se bojat.
Meni su nakon 2 mjeseca vratili pare bez ikakvog pitanja kad mi je došo neispravan punjač ;) |
Budući da si mislim uzet neke stvari za iphone,zanima me koliko mogu uzet u jednoj pošiljci(dolara) a da mi ne opale carinu.
|
Po dvjestoti put u istoj temi. 160 kn, 30$, 21€, 19 funti, 2500 jena, 170 kruna
:flyingey: |
do 160 kn
|
Nema sanse da ikada vise od njih narucim ista, spori su do bola, prvo im treba 2 tjedna da ti nes posalju jer cekaju robu od dobavljaca, a onda jos moras cekati ohoho da dodje.
Cekam od 9.2, a frend od 1.2 neke stvari. Vjerovatno ce nam na prvi april doci :D |
svi kukaju kako su spori, a nitko ne bi platio poštarinu, ako vam se žuri, platis postarinu, i dođe za čas...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nisam mislio konkretno na DX, nego ebay i ostalo. Ali eto slucajno se tu naslo :)
|
Citiraj:
Imam već dosta naruđbi sa DX-a i sve su došle vrlo brzo. Citiraj:
Stvar je u tome što 99% stvari sa DX-a prolazi bez ikakvog otvaranja na našoj carini. Neznam što svi kokodakaju o tom carinjenju kao da je to neznam kolika svota. Pa na tih ~160-200 kn carina i PDV su mizerni a svi kokodakaju koda će propast za tih 15ak kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |