![]() |
Citiraj:
|
Istina. Vec sam se par puta (prekasno) sjetio da sam offtopic, moja isprika.
|
Citiraj:
Ne znam gdje vidis frustracije prijatelju. :) Drago mi je što ga mozes isplatiti tako brzo. Tek sam skuzio kad sam malo pogledao ostatak konfe i to... Ali realno gledajući, koliko 965 moze naspram vise puta jeftinijeg 920? Na kojem clocku ga drzis? Nemoj se sad povlacit na godine... Meni ce trebati puno duze da ga isplatim, ako cu ga ikad i isplatit, al nema veze... |
Zadnji OT post, nakon ovog idu kartoni.
|
Citiraj:
Citiraj:
Zanimljivo kako si ti odjednom postao najglasniji taktikom kako je napad najbolja obrana.Ne kradi uloge,jer ćemo Razer,McG,ja itd. bit sudija i kadija ovdje bude li potrebe :D Jednostavnom matematikom,ako taj procesor vraćaš 550kn/dan,otplatit ćeš ga za dva tjedna,kako si i rekao.i7 920 bi bio otplaćen za 4 dana. Koliko god djetinjasti bili njihovi porivi,da se djeca hoće igrat se može probavit.Uostalom,i ja i ti i još tko da imamo para bismo uparili takvu karticu sa adekvatnim monitorom.Isto se ne može reći za tvoj procesor. Da sad nebi krenula priča kako nemam/o života i u maniri Modnog mačića da nađemo isti,imamo vremena da se bavimo tvojim procesorom-jednostavno nije tako.My point,dosta kompresije jer nisi osoba koja ju može vršit :rtfm: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sto vise citam mi se sere od ovoga!nemam neki stroj ali niti ja nemogu iskorititi s ovim cpu grafu a a tek da se vidi kako bog zapovjeda na ovom monitoru,imajte na umu da ovaj monitor sve do sada je gonio 6600gt!:DualWiel:
|
Wolverine, jos jedno pitanje.. Kad bi OC-o ovaj proc na 4 ghz, naravno sa 2x2 memorijom, jel bi graficka dolazila do max izrazaja na svakoj rezi?
|
Tebe koči veličina monitora jer na toj rezi skoro svaka današnja grafa može dati njegov maximum, a da se ni ne oznoji. Da imaš 24" i nafrljio sve detalje na max., onda bi vidio razlike između grafa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači,na kraju ipak moraš bit opskrbljen kvodovljem da bi se mogao igrat iskorištavajući puni potencijal te kartice? :p:D
Hm,nije to tako davno bilo kada je bilo propovjednika kako je E6750 dostatan da bude na 3,2GHz :D |
Tada ne tržištu nije bila GTX295!:D
|
di je nestao onaj usporedni test koliko svaki kvad izvlaci iz grafe? tamo se bas fino vidilo, cak je bila i usporedba s dualcima... sjecam se da je nakon toga NeoST vikao kako ce odustati od prodaje svoje pile jer se ipak ispostavilo da izvlaci nesto vise...
|
Možda nešto ovakvo...LINK!
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
nije taj, ali tako nesto slicno... ovaj je noviji.
@zile, Uzimas iz konteksta sad, to je usporedba core2 dualaca sa novim phenomima... Naravno da su na kraju otkrili toplu vodu: 'That said, in reality most users gutsy enough to shell out $500 US for a graphics card designed purely for gaming purposes, probably will not think twice about picking up a Core i7 processor and the required catches that go along with it. After all, there is no denying that the GeForce GTX 295 did work best with the Core i7 processors...' Ono sto je najzanimljivije je: 'What we did find interesting was that the Core i7 920 seemed more than capable enough of fully unleashing the performance of the GeForce GTX 295 graphics card, and in almost every case the much more expensive Core i7 965 Extreme Edition processor was no faster' |
Citiraj:
Prvo navode kako se dual držao u svim testovima,čak i tamo gdje se osjete 4 jezgre,a onda kreće drvlje i kamenje o phenomu. |
pa nije da je bas pwnd, al su brzi, pogle fc2, na 1680*1050, e8600 na 4GHz daje 77fps-a, a i7 920 na 2,4GHz daje 91fps...
nije da ces vidjet tu razliku, i da se isplati kupovat plocu/memoriju za core i7 samo zbog toga, al ak kupujes novi komp jbga, sto ne. Nije ni e8600 nesto posebno povoljan... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislis, a kako te perfomanse mogu otjecati na igre, jer ja i igram samo igre niti ne renderiram (il sta vec), a sve igre koriste 2 jezgre osim GTA IV, kako ce meni to utjecati na perfomanse? |
Kupovina takve kartice ili kvada zbog GTA je kenjara,jer on ne da je optimiziran za dual ili kvod,on uopće nije optimiziran.
Sa tom karticom da si ju upario sa celeronom ne bi ti igre štekale na 19" monitoru. |
Citiraj:
GTA je "optimiziran" za quada. Sve jezgre su uvijek na 85-90%. Kako SLI nije podržan, 295 GTX je beskoristan u GTA. Single GPU je sretnije riješenje. Općenito SLI i CF na 19" je skroz beskorisno. |
|
|
napokon su se maknuli od sendvich dizajna? :D
|
jos posla za proizvođače aftermarket coolera
|
Puno slabija od sendvič verzije?
|
Slabija?
|
Pa da... obična GTX295 je praktički SLI, jesu u ovu single based "nagurali" obje, ili šta?
|
Pa da, oba su čipa gore (i bridge), kako možeš vidjeti i na slikama :)
|
mozda ce se sad moci upariti 3 ovakve :evil:
|
Nikad se ne zna što nam Nvidija sprema :D
|
Citiraj:
Al ovo je puno bolje rjesenje od sendvic verzije... trebalo bi se manje grijat i tise radit... |
@Razer ajde ti upikni jednu takvu kad se pojavi a meni prosljediš drugu ultru :D
|
Da, da, dobra ideja :D
|
Citiraj:
Bojim se i pomisliti koliko će se to grijati. PCB temp će biti 70 stupnjeva idle :D |
u jee, ova dupla ce trebat svoje napajanje samo za hladjenje
ljevi GPU ce ispuhivat zrak odostraga a desni na prednjoj strani kucista :lol2: usis hladnog zraka naravno kroz bocnu stranicu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:51. |