![]() |
Citiraj:
daj prodji druge teme i koristi search , a ne otvaraj vec 1001 put prozvakane o 8800 grafama ... |
sa tim procom nebi bila full iskoristena, ipak je to AMD sa 2x1 mb caachea
|
Citiraj:
ne guta ta grafa puno struje |
Citiraj:
Citiraj:
|
I ja isto Blade velim:wtf2:
Kakve veze ima s temom kakav ti proc imas:stoopid: Uglavnom sve bu ti savrseno radilo,no ubuduce za takve upite koristi Search da se ne spama bezz po forumu:fiju: |
Citiraj:
|
tko je jamio, jamio je http://www.cheesebuerger.de/images/m...hlich/a010.gif
|
Cijena 8800 gts
Bi li bio netko toliko dobar i objasnio mi zasto je 8800 gts sa 512mb rama jos uvijek toliko skupa cca oko 1700 kuniča? Zahvaljujem.
|
Zato jer je nabavna cjena bila visoka i prodavači je ne žele rasprodati za manje od onoga kaj su si zacrtali...
|
Ista stvar kao i sa starim 8800gts i 8800gtx, stare nabavne cijene su bile visoke i spuštati cijenu ispod te nabavne cijene bi bio čisti gubitak.
Ovako postoji nada da ih netko kupi :D |
uvale ih u konfiguracije ljudima koji neznaju
|
Slažem se sa svima, a uostalom ima ih i za puno manje od 1700kn
|
Citiraj:
trgovcu je uvijek cilj prodat i uvalit nekom... ( bar vecini njih ) |
|
Citiraj:
|
Istina - 8800GTX jos uvijek dodje preko 3000kn, a ne vrijedi vise upola toliko, a takodjer je tocno ovo sa trgovcima - jedan frend je prije kojih tjedan dana skoro kupio konfiguraciju sa Radeonom 2900XT koji ga je u toj konfiguraciji kostao sam 2500kn:stoopid:, a za tocno pola dobije 4850, koji je jedno duplo jaci. mozda ne duplo, ali poprilicno, sto je na kraju na preporuku i kupio.
|
Citiraj:
|
I dalje 500kn preskupa pošto za tu lovu idu polovne 3870x2 sa tonom garancije..
|
Citiraj:
|
Game Over
VGA nVIDIA ZOTAC 8800GTS 512 MB DDR3 PCIE16 PC CHIP PREPORUKA 1.150,00 kn e o ovome se vec da pricat ^^ |
Citiraj:
|
Mmm pohlepa na djelu. Fakat mi je drago sto postoje neke druge manje firme koje prodaju hardware preko interneta za puno manje pare. :)
|
Imam i ja pitanje...Zašto su Nvidijine grafe sa G80 chipom (tu mislim na 8800 GTS 320MB) tako jeftine??
Npr mogu se naći po 450-500kn,a po 400 se npr prodaju 1950 pro modeli,rabljene. Osobno ipak mislim da je razlika velika. npr 8800 gts (g80) se nova može naći po cijeni kao i 3850 grafa,,,pa zar nije 8800 bolja?? Malo mi je to čudno.Pa ako ima koja dobra dušica da mi to objasni. |
Citiraj:
Ne opterećuj se..evo imali smo prilike vidjeti X1950pro sa AC1 i garancijom za 300kn na prodaji,a sigurno će biti i GTS-ova po 450kn kad cijena 4850/4870 i 8800GT počne padati..i g92 corea općenito... 8800GTS 320 je tu negdje sa 3850,brža od 256mb modela,tu negdje sa 512mb modelom..imao sam priliku vidjeti obje na djelu,meni je to sve u 5% razlika u igrama... |
kolika je isplativost kupovanja hardwarea izvan hrvatske tj. putem interneta...
kolko sam vidio vani je sve dosta jeftinije i kad bi se uzimala cijela konfiguracija to bi ispalo za puno manje para...sad je pitanje kolko kosta postarina i ak ti se neka komponenta pokvari,jel moras slat natrag u tu drzavu tu komponentu s garancijom i te spike... |
Citiraj:
|
Citiraj:
kolko je 4870 brži od 8800gts?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što naravno ne znači da ćemo mi bit ti koji će dobit uvaljotku jel... :D:goood: |
nVidia je uvijek bila skuplja nego ati na npr.HD4870 je dosta bolja od 8800GTS a cijena im je tu negdje
|
Isplati li se ova NVIDIA VGA PCI-E GAINWARD,BLISS 8800 GT 1024MB, GeForce 8800 GT, 1024 MB, tv-out, Dual DVI, 8972 sa 1gb za 1300 kn
:respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Dobro, i sad grafa ili bilo šta drugo može stojat na polici 2-3 godine ? Mislim, nemoguće je da baš sve uvale, šta se događa sa takvom robom koja se jednostavno ne proda ? Dali je vraćaju dobavljaču i onda im je gubitak manji nego da su spustili cijenu ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pretpostavljam da ako ponestane dobavljaču neke komponente i ona mu zatreba radi npr reklamacije, a u nekom od njegovih dealera ima toga mogu međusobno neku kompenzaciju dogovorit tipa ja tebi 5 ramova te vrijednosti u pošiljci, a ti meni vratiš grafu ili sl stvari... |
Ja imam u dućanu (nije reklama) 8600GT Super + 1GB ddr2 za 845 kn, za gotovinu -15 posto..to je skupo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom skupo je a ne vrijedi ništa, i ti xy rami tu ne vrijede tu apsolutno ništa |
Citiraj:
|
Citiraj:
I to iz nekoliko razloga: a) grafa je spora b) 9600GSO i 8800GS se nađu za manje novaca c) to kaj ima 1GB memorije na toj kartici znači upravo koliko i montiranje keramičkih kočnica na Zastavu 750 - u prijevodu apsolutno ništa (osim bacanja para) Citiraj:
govori se o 8600GT koja ima 1GB memorije a ne o dvije stavke.... btw dosta spamare jer ću to počet rješavat po kratkom postupku |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |