![]() |
ja koristim avast i zadovoljan sam kako radi,
aviru sam imao prije,al mi se nije sviđala, neznam zašto.... |
nakon skoro godinu dana Norton Internet Security 2008 (budala ja kupio license za 2 godine i 2 PC-a),koji je inace sranje zivo,usporava sistem,i nemres ga deinstalirat,cak i kad upotrijebis Norton Removal Tool,uvijek ostane u Device manager-u,pod Network,onaj Symantec network security miniport,koji se BTW neda deinstalirat(ako netko zna kako bio bih zahvalan)
nadam se da je to sve kaj je od njega ostalo trenutno imam Bullguard Test verzija koja uskoro istice,pa bih prije nego dam lovu za licese,htio cut dali ima netko iskustva s Bullguardom? ili bolje da kupim neki drugi, Eset smart security 4? |
A zasto bi uopce išta kupovao? Jel ne citas zadnjih par stranica da svi hvale besplatnu Aviru?
|
NOD ESET antivirus je za mene najbolji, nije kompliciran sto mi je najvaznije a i ne treba mu puno vremena za skeniranje sistema
|
Imam jedan stariji laptop sa win xp i stavio sam AVG free. Rad na računalu je postao osjetno usporen te bih htio staviti neki drugi antivirus koji troši manje resursa. Koji staviti u ovom slučaju a da je besplatna verzija ?
|
Security essentials od MS-a imam i ja na jednom starijem laptopu,radi ok i ne troši puno resursa.
|
pridružujem se mse preporukama
|
Pokušat ću onda sa Security essentials...zahvaljujem na preporuci !
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |