PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Kvalifikacije za SP 2010 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=118373)

Jelc 01.04.2009. 23:13

Bemti...mislil sam da bu Ćiru herc strefil dok je trčkaral okolo večeras...:D

thedream 01.04.2009. 23:18

Pogled na crno meče će ga umirit.:D Kad se zavali i ožeže automatika do kuće.

Čudo je taj ćiro, makar je BiH uvijek imala extra talente,samo im je trebao šef a sad su i to našli,šteta da ih prije 6-7g nije preuzeo,dok je ipak malo mlađi bio.

Jelc 03.06.2009. 09:30

Još malo i tekma sa ukrajincima (06.06.2009), a pol repke je ozljeđeno:(

Mihael 04.06.2009. 10:25

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1353728)
Još malo i tekma sa ukrajincima (06.06.2009), a pol repke je ozljeđeno:(

Jel zna netko kolika će biti cijena ulaznica na dan utakmice za istok?
Hvala

Jelc 04.06.2009. 10:28

Citiraj:

Autor Mihael (Post 1354518)
Hvala

Prodano:)
Vele da je ostalo još samo 1600 za zapad...

http://www.net.hr/sport/page/2009/06/04/0045006.html

thedream 04.06.2009. 10:41

Mislim da se ne trebamo pribojavati ukrajinaca,ali respekt treba biti. Sve u svemu,od najboljeg obrambenog bundesligaša Šimunića,preko topnika nizozemske lige Pranjića,ako će i Crunchie igrati i odigrati svoju rolu,tu je Modrić,on nije ozlijeđen koliko čitam,u napadu Petrol ili Mario,i to je to. Biti će to dobro,prognoziram 2-0 za nas.:chears:

Izgubiti ne smijemo,neriješeno nam ne znači apsolutno ništa,znači samo 3 boda igraju,lako reći,ali mislim da ćemo dobiti.

Roberto 04.06.2009. 10:41

Citiraj:

Autor Mihael (Post 1354518)
Hvala

Već je prije bilo rečeno da na dan utakmice neće biti ulaznica.
http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=vijesti&id=877

Ja jučer ugrabio dvije za istok, sad ima samo zapada :)

Što se tekme tiče, po meni je Bilić trebao krenuti s Petrićem kao srednjim napadačem, i Olićem i Mandžukićem kao krilnim napadačima.
A kad ono, čitam u novinama - dva defanzivna vezna od početka, Modrić lijevo na krilu :D
A sve zato što Pranjić mora igrati. Može ali u vezi, Pranjić nije bek.

BTW, Pranjić potpisao za Bayern:
http://www.net.hr/sport/page/2009/06...06.html?pos=n2

bozzomfeeder 06.06.2009. 02:54

Citiraj:

Autor thedream (Post 1354525)
Mislim da se ne trebamo pribojavati ukrajinaca,ali respekt treba biti. Sve u svemu,od najboljeg obrambenog bundesligaša Šimunića,preko topnika nizozemske lige Pranjića,ako će i Crunchie igrati i odigrati svoju rolu,tu je Modrić,on nije ozlijeđen koliko čitam,u napadu Petrol ili Mario,i to je to. Biti će to dobro,prognoziram 2-0 za nas.:chears:

Izgubiti ne smijemo,neriješeno nam ne znači apsolutno ništa,znači samo 3 boda igraju,lako reći,ali mislim da ćemo dobiti.

Ma kakav Mario bogteneubio? Kakav je to igrač? :roller:

thedream 06.06.2009. 10:54

Citiraj:

Autor bozzomfeeder (Post 1355531)
Ma kakav Mario bogteneubio? Kakav je to igrač? :roller:

Ako se ne varam uz Kalinića,Zeca,Sharbinija i Jajala - najbolji u Hrvatskoj. Nisam neki fan njegov,ali mislim da bi upravo takav jedan mladac mogao i trebao bljesnuti u ovako presudnim tekmama,jedan gol je dosta. Nek dobije 20 minuta,izađe na travnjak i strpa im ga.

wireless_os 06.06.2009. 22:36

Eto ga na...prstom u govno....sranje,sta drugo reci. One dvije stative cu sanjat garant nocas....moram se napit ko blesav pa necu nista sanjat!:no2drug::lol2:

Baja 001 06.06.2009. 22:48

Kako nas je pokralo, sramota. A imalo smo i nesreće sa vratima ukrajne :smoke:

Dizel 06.06.2009. 22:52

Daj ne pizdite, Jurić, Mile Kitić, Leko i Srna+Olić Ludnica/Fontana katastrofa danas...izgleda je opet netko bio zmija, a netko žaba-žaba :)

http://www.youtube.com/watch?v=g601rxumsmg

Zmaj000 06.06.2009. 22:59

Sve mi mirisi da repka bude kodkuce za SP :S cccccccc

Dizel 06.06.2009. 23:01

Vise me jebe sto opet nisam dobio jackpot na lotu i opet cu Vladi RH spakovat 30+kn u dzep da se spase od recesije :(

Roberto 06.06.2009. 23:04

Bez obzira na dvije stative, ovaj poraz ide Biliću na dušu.

Ne znam kaj Jurić uopće radi u repki, Vukojević je trebao igrati odpočetka.

Rakitić već 10 mjeseci nije odigrao dobru utakmicu, nije trebao igrati ni danas. Bez obzira na Petrićev gol i stativu, većinu utakmice nam je on bio igrač manje. Mandžo je trebao igrati od početka, izbacio je Modrića u for za gol i kasnije za stativu.

Nismo izgubili šanse, ali bit će jako teško do kraja, pogotovo zato što će u našoj skupini skidat bodove drugoplasiranome jer imamo jednu ekipu više u skupini...

@Dizel, mani se lota, to je namještaljka za punjenje proračuna...

Dizel 06.06.2009. 23:06

Jurić je u cvijetu mladosti, tek je prešao 30, hehe...da mi je znati kud tog lika trpaju kad ga reklamiraju u repki...kad se samo svojevremeno sjetim Krpana i Koznikua :D

dravskimost 08.06.2009. 10:28

Tesko cemo do Afrike....

Roberto 08.06.2009. 13:04

treba nam remont. Promijeniti neke igrače i način igre, svi nas čitaju nakon Eura '08.

Srna mora na beka, na toj je poziciji među najboljima u Europi.
Pranjić pak suprotno, treba igrati u vezi, a ne na beku. Na bek može Čale, a Pranjić bi po meni bio joker s klupe za vezni red.
Jurić van iz repke, zadnjeg veznog treba igrati Vukojević. Modrić Kranjčar i Rakitić (kad se ovome zadnjem da igrat) bi trebali igrati u vezi, s time da se Rakitića može zamijeniti Pokrivačem u defanzivnoj varijanti, a u napadačkoj trećim napadačem.
U napadu bi trebao biti Eduardo (ako napokon bude spreman) i Olić ili Mandžukić. Petrić mi nikako nije sjeo u repki, u subotu je bez obzira na gol bio među lošijima, veći dio tekme je statirao. Klasnićevo vrijeme je po meni prošlo što se repke tiče.
A za golmana bi mogli vratiti Butinu, u formi je i u najboljim golmanskim godinama.

sick_boy 08.06.2009. 13:41

Što se golmana tiče, mislim da je Runje daleko najkvalitetniji trenutno. Samo da više Bilić Pletikosu prestane zvat', ide mi na živce kad počne forsirati neke ljude (ovdje spada i Petrić). Podsjeća me na tatu Kranjčara (premda je ovaj postigao cilj - sin mu je napokon počeo igrati, od tog silnog forsiranja).

Anyway, mislim da ću iduće svjetsko gledati opušteno. Samo da bude prijenosa u HD-u (da nisam džabe kupio telku s MPEG4). ;)

Roberto 08.06.2009. 13:46

Runje je klasični kiks golman, oba gola idu dijelom i na njegovu krivicu. Kod prvog gola se Šimunić sagnuo, očekujući (što je potpuno normalno) da će golman pokupiti loptu u petercu ili ju izbiti. Takvu oštru loptu igrač ne izbija jer bi si ju lako mogao pospremiti u mrežu. I kod drugog gola se mogao pomaknuti s gol crte, golman mora biti car u svom petercu.

thedream 08.06.2009. 13:47

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1356895)
treba nam remont. Promijeniti neke igrače i način igre, svi nas čitaju nakon Eura '08.

Srna mora na beka, na toj je poziciji među najboljima u Europi.
Pranjić pak suprotno, treba igrati u vezi, a ne na beku. Na bek može Čale, a Pranjić bi po meni bio joker s klupe za vezni red.
Jurić van iz repke, zadnjeg veznog treba igrati Vukojević. Modrić Kranjčar i Rakitić (kad se ovome zadnjem da igrat) bi trebali igrati u vezi, s time da se Rakitića može zamijeniti Pokrivačem u defanzivnoj varijanti, a u napadačkoj trećim napadačem.
U napadu bi trebao biti Eduardo (ako napokon bude spreman) i Olić ili Mandžukić. Petrić mi nikako nije sjeo u repki, u subotu je bez obzira na gol bio među lošijima, veći dio tekme je statirao. Klasnićevo vrijeme je po meni prošlo što se repke tiče.
A za golmana bi mogli vratiti Butinu, u formi je i u najboljim golmanskim godinama.

Ne znam odakle da počnem,a da ti ne popljujem cijeli post,pa krenimo redom sa pljuvanjem.:D

Ćale,hm.Kratko i jasno,who are you? Time je sve rečeno,Pranjić je top5 igrač nizozemske lige,ako to nije referenca za prvih 11 repke,onda je to žalosno. A momak je vrhunski,samo je malo shorty,jbg. Ali je prodoran,treba mu dati više slobode i prostora,kao jarniju nekada.

Modrić-Kranjčar i Rakitić ne idu skupa ni na plejki,jer ti trebaju tri lopte onda. To su hakleri,i dva su dovoljna,Modrić i Niko,Raketa neka je zamjena za Niku. A ne za nekog trećeg. Ionako crunchie teško preko 70min može ozbiljno odigrati:D.Šalim se,ali raketa je naš as. S klupe.

U napadu bi morali ići Olić i Manđo od početka,čudan su tandem,netipični,i stvarali bi dosta konfuzije svakoj obrani,ola pritiskom,a manđo egzekucijom od bilo kud i igrom glavom. Međutim ne mogu se složiti sa tobom apsolutno oko Petrića,taj momak je jebeni virtouz,od Basela,Dortmunda,HSV-a..jesi ti vidio šta taj radi? Kakav je gol dao na Wembleyu i direktno nas strpao na čelo ljestvice..nemoj bez pokrića valjati,to je čovjek koji zabija glavom,ramenom, koljenom,prsima,škaricama,biciklima i ne znam čime...on je naš as u napadu i killer.Petrić ne statira,pazi..statira li Prosinečki? pa zvekne golčinu jamajki iz kornera skoro. Nemoj valjati gluposti kakvo statiranje,Petr-ol je tip top duo..ako ne to onda manđo i ola.

Klasnić je zamjena za manđu i mora igrati.10min - 10,ali mora igrati. Još uvijek je klasa.Gol turskoj je dao nadu koju smo sami mi jadnici mogli unaprijed spiskati,a zovu se penali.Imali smo pet puta bolje pucače od turaka i tu utakmicu smo mi morali proći bez obzira na šok - 1:1 turske. Predali smo se unaprijed i to je gola činjenica. Eduarda sumnjam da ćemo ikad više vidjeti u top izdanju,tu sam jako jako jako skeptičan,jednom kad se tijelo načme..ovako mlado,pa on ide jbte sa noža pod drugi nož,tu nema kruha. Biti će on ok,ali još jedna ozljeda i može se slikat.

Runje je ok na golu,makar bi se ja držao Stipe,on je naš broj 1. Butina mi ne bi bio ni na klupi. Skender je jači golman od Butine,nhf. Pa ne igra.

Jelc 08.06.2009. 13:58

Dobro je neko komentiral da bi bolje igral Niko Kovač u odjelu i cipelama nego ovaj Jurić....

pinkskin 08.06.2009. 14:02

Kad god Runje branio mi primili 2 komada, Izrael, BIH i sad Ukrajina.

Roberto 08.06.2009. 14:13

@thedream, izvaljao si toliko gluposti koliko ja nemam pljuvačke pa ću samo pljunut ono najvažnije :D

Čale - da si pogledao koju tekmu Trabzona ove sezone, vidio bi da je dečko, ako ništa drugo, barem zaslužio 90 min u kontinuitetu da pokaže što zna.

Modrić, Rakitić i Kranjčar idu skupa, naravno kad su svi u formi, što Rakitić sad nije kako sam i napisao. Sjeti se da su isto govorili i za Bobana Asanovića i Prosinečkog, a svi znamo kako je to ispalo. Crunchie itekako može trčati, vidjeli smo to na Euru.

Pranjić? Ok, može, ali samo u vezi. On nije bek. Molim te probaj ti to Biliću objasnit jer on ne kuži. Kao bek je bio tek mrvicu iznad prosjeka u Dinamu i zato je otišao za male pare. Gore je procvjetao tek kad su ga stavili u vezni red.

Držat Klasnića da ulazi kao rezerva je po meni bez veze, ima mlađih i željnih dokazivanja. Onaj gol Turskoj bio je puka sreća i greška turskog golmana.

Za Eduarda ćemo vidjet što će biti, ali Petrića nikako u repki ne bih forsirao, čovjek ni izbliza za repku ne igra tako dobro kao za klub. Ništa ja ne valjam, brojke govore sve o njemu u repki, Engelska je iznimka, a ne pravilo. Forsiralo ga se dosta, a u globalu je za repku dao malo. Bez obzira na sve njegove kvalitete, ako ne grize jednako u repki i ako mu do nje nije tolko stalo onda ga ne treba ni forsirati. I u subotu nakon stative gleda loptu kako prolazi umjesto da se zaleti na nju i zakuca ju.

Runje je kiks golman. Točka. Dvije najvažnije tekme koje je branio je debelo kiksao (Izrael i Ukrajina). Kiksao je i protiv BiH. I on i Plete mogu Butini čistit kopačke. Skender? Daj molim te...

sick_boy 08.06.2009. 14:43

Sorry, ali Butini je mjesto u HNL-u i nigdje dalje. Lako je biti dobar kad je najveći strah koji možeš imati onaj od Kalinića ili braće Sharbini.

Galinović bi, po meni, bio bolji izbor. Runje je dobar, ali ne dobiva dovoljno šansi u repki (za razliku od Petrića, koji ih je dobio i previše). I nije kriv niti za jedan od onih golova - sorry, ali cijela obrana je statirala u oba slučaja.

Klasnić je isto dobio i potrošio previše šansi, a i nije to više onaj killer. Ako nam se Eduardo ne vrati u formu, naj. smo, jer od Šukera nismo imali takvog realizatora sa nosom za gol.

generic 08.06.2009. 14:50

Citiraj:

Autor sick_boy (Post 1356971)
I nije kriv niti za jedan od onih golova - sorry, ali cijela obrana je statirala u oba slučaja.

Lopta mu pada na 5 metara i nije kriv? Kriv je jednako kao i obrana.

Roberto 08.06.2009. 14:50

Citiraj:

Autor sick_boy (Post 1356971)
Sorry, ali Butini je mjesto u HNL-u i nigdje dalje. Lako je biti dobar kad je najveći strah koji možeš imati onaj od Kalinića ili braće Sharbini.

Galinović bi, po meni, bio bolji izbor. Runje je dobar, ali ne dobiva dovoljno šansi u repki (za razliku od Petrića, koji ih je dobio i previše). I nije kriv niti za jedan od onih golova - sorry, ali cijela obrana je statirala u oba slučaja.

Butina je i prije u repki bio sasvim solidan, nije sklon kiksevima.

Kriv je Runje zan subotnje golove, zajedno s obranom. Zapravo nije kriva obrana nego Modrić koji je Ševčenka pratio do šesnaesterca i onda stao i pustio ga da neometano utrči. Drugi dio krivice je Runjin. Golman MORA biti car u svom petercu, to mu je uostalom i dozvoljeno. Morao je kod prvog gola istrčat i boksat. A i kod drugog je slična priča, samo što je tada bio prekid pa je krivica i na obrani.

thedream 08.06.2009. 14:51

Malo ti znaš.E moj ćale je bio najgluplji igrač valjda od polovaneca u Dinamu,i predmet sprdnje i podsmijeha pri svakom kontaktu,ni sam ne znam kako su ga prodali Turcima, a ti jedan Trabzon uspoređuješ sa tekmama protiv psva,ajaxa, feyenoorda ili az-a. Daj molim te. Turska liga su 3 kluba,ostalo je škart. U nizozemskoj je to ipak 4,5 klubova.

Gol Turskoj slučajan,hmm. Mislim da si time rekao sve što znaš o sportu općenito,i koliko do njega držiš. Gol - slučajan. Ok - slučajno ga ti onda zabij, dovedi se u situaciju za gol,prebaci glavom golmana u takvoj tekmi,i zabij. Slučajno.

Hahaha,Boban Asanović i Prosinečki,ma da,pa tu su negdje sa ova tri čombeka mala. Ne znam samo tko je tko,Rakitić jednako žuti,ili Kranjčar jednako žuti. Ma daj me nemoj zahebavat. :)

Onda je tko,Modrić - Boban. A vidio sam ga u subotu prvo poluvrijeme,bio je miš miševa. Ništa.

Buger 08.06.2009. 14:58

teško smo se plasirali i 98' pa bili treći, ja vjerujem u uspjeh

Roberto 08.06.2009. 15:04

@the dream, nemam se namjeru prepucavat, ali te molim da ne iskrivlajvaš moje riječi. Ako ne skužiš od prve pročitaj s razumijevanjem još jednom.

Usporedba Čale i Polovanca ti je genijalna, svaka čast. Napisao sam neka daju Čali šansu pa ćemo vidjet tko je bio u pravu.

Jesi ti uopće gledao tekmu s Turskom? Klasnićevom golu prethodila je greška turskog golmana, ono kaj je zabio je jednostavno morao zabiti. Nije se on sam doveo u šansu za gol. nisam nigdje napisao da je gol bio slučajan nego sretan - da vratar Turske nije katastrifalno pogriješio ne bi bilo gola.

I što se tiče Kranjčara, Rakitić i Modrića, opet te molim da pročitaš s razumijevanjem. Da ti pomognem, napisao sam usporedbu s Bobanom, Asanovićem i Prosinečkim na temu mogu li zajedno, a ne jesu li jednako kvalitetni. Nisu jednako dobri, kao što ni repka nije jednako dobra kao tada, ali o tome nisam ni pisao.

Dosta od mene, prepustit ću raspravu nogometnim stručnjacima.

generic 08.06.2009. 15:05

Citiraj:

Autor Buger (Post 1356984)
teško smo se plasirali i 98' pa bili treći, ja vjerujem u uspjeh

Ja prognoziram sve pobjede. I na Wembleyju.

Inače bih momčad postavio ovako:

Olić - Dudu
Pranjić Kranjčar Modrić Srna
Crazy Joe Kovač Križanac Čarli
Pletikosa

Defenzivnija varijanta bi bila s Eduardom kao jedinom špicom i Kranjčarom iza (kao protiv Njemačke) i Vukojevićem još u sredini.

Jurić, Leko i Klasnić, hvala lijepa na doprinosu, doviđenja. Ima mlađih za ta mjesta.

sick_boy 08.06.2009. 15:43

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1356978)
Butina je i prije u repki bio sasvim solidan, nije sklon kiksevima.

Kriv je Runje zan subotnje golove, zajedno s obranom. Zapravo nije kriva obrana nego Modrić koji je Ševčenka pratio do šesnaesterca i onda stao i pustio ga da neometano utrči. Drugi dio krivice je Runjin. Golman MORA biti car u svom petercu, to mu je uostalom i dozvoljeno. Morao je kod prvog gola istrčat i boksat. A i kod drugog je slična priča, samo što je tada bio prekid pa je krivica i na obrani.

Ajd, za prvi gol još je i nekako mogao reagirati, ali za drugi nema šanse da je kriv. Tkogod da je trebao čuvat onog pedera (nisam prost - čovjek se jednostavno preziva gay :D) - pogriješio je.

No, nema veze. Ionako nećemo na svjetsko (prognoziram da ćemo posijati bodove već u Minsku).

Dizel 08.06.2009. 18:38

Citiraj:

Autor thedream (Post 1356980)
Malo ti znaš.E moj ćale je bio najgluplji igrač valjda od polovaneca u Dinamu,i predmet sprdnje i podsmijeha pri svakom kontaktu,ni sam ne znam kako su ga prodali Turcima, a ti jedan Trabzon uspoređuješ sa tekmama protiv psva,ajaxa, feyenoorda ili az-a. Daj molim te. Turska liga su 3 kluba,ostalo je škart. U nizozemskoj je to ipak 4,5 klubova.

Za tvoju informaciju, bojsi su isprdavali i Marka Viduku...po necijoj bolesnoj ideji...i ode nam ormar za razbijanje obrane u Skotsku :( Takvog igraca Dinamo vise nece nikada imati.

Lihto 08.06.2009. 19:17

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1357122)
Za tvoju informaciju, bojsi su isprdavali i Marka Viduku...po necijoj bolesnoj ideji...i ode nam ormar za razbijanje obrane u Skotsku :( Takvog igraca Dinamo vise nece nikada imati.

navodno se vraća u dinamo :D

thedream 08.06.2009. 19:28

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1357122)

Ma pazi,pijanec:D - tako su i sprdali Prosinečkog jer je igrao za Zvezdu i vikali mu da je srbin,mislim. Nije to uopće poanta da je netko nekome vikao šta i kako da igra. Poanta je razlika u klasi,i ne možeš mi Čalu pretpostaviti jednom Pranjiću, to nema stvarno ni na PES-u,i tamo ima više zvijezdica. A japanci valjda znaju.:D

Potjerali su Kranjčara pa je najbolji igrač daleko bio u 1.HNL i sad nositelj igre Pompeya,nije uopće bitan nečiji fikus-intelli mozak. Samo se stvarno o kvaliteti radi a izjave gol - slučajan, petrić ne valja, butinu na gol, mislim ne znam od koga bi mogle doći osim od 12 godišnjeg sjever-fanboya.

U Hrvatskoj ima bar 2 golmana jača od butine,mislim na repku,a to su Pletikosa i Galinović,ako ste se već na Runju nabrusili. I za klasu su jači od Butine. On je vrlo dobar,ne i odličan golman.

Pročitao sam gore,mislim smiješno - da je Runje trebao izletiti na gol onaj, mislim,ne znam uopće zašto ga pravdam,ali na tako brzu loptu da odleti,i recimo promaši,ne izboksa dobro,onda je kriv. Golman je postupio dobro a kriv je isključivo šaptač-Šimuniću,koji se ne zna tko je. Da se sagne. Jer da je đo skočio otišla bi lopta bar u korner,ako ne i bila u našem posjedu već u kontri.

Viknuo je netko mirko pazi metak,i šta sad. Shit happens.:chears:

Mislim da je Bilić promašio sa Jurićem i R.Kovačem, to je za zahvalu i otpusni list.

Sad,da neće više imati,dizel,imati će. Mali Modrić je bio klasa,pa je nastupao nakon Viduke,šta mu je falilo,ništa. Svakih 5g se stvori ciklus novog ekstra kvaliteta i nastupiti će veoma skoro,pa Dinamo bar u prvih 11 ima 4,5 super igrača.

Guls 09.06.2009. 16:33

Citiraj:

Autor generic (Post 1356992)
Ja prognoziram sve pobjede. I na Wembleyju.

Inače bih momčad postavio ovako:

Olić - Dudu
Pranjić Kranjčar Modrić Srna
Crazy Joe Kovač Križanac Čarli
Pletikosa

OK ako ćeš tako igrati protiv Andore i sličnih, ali daj pogledaj tu rupu između ofenzivno nastrojenog veznog reda i obrane... mislim da bi nam u toj formaciji Ukrajinci zalijepili 3-4 gola bez pardona.

Bez defenzivnog veznog Hrvatska je u banani teškoj, čak da se mene pita postavio i dvojicu destruktivaca iza leđa Kranjčara, Modrić desno, Srna lijevo i jedan od napadača...

Modrić-Kranjčar-Rakitić mogu skupa, ali to je rizik primanja gola jer obrana je ionako zakurac, a bez defenzivnih slobodno možemo ići doma.

---------Petrić(Dudu)------Olić--------------
----Modrić-------Kranjčar-----------Srna----
----------------Vukojević-------------------
----Joe------Kovač---Križanac------Ćorluka--
----------------Pletikosa--------------------

thuNdeR 09.06.2009. 17:02

Hrvatska-zemlja sa 4 milijuna izbornika...

generic 12.06.2009. 22:50

Citiraj:

Autor Guls (Post 1357819)
OK ako ćeš tako igrati protiv Andore i sličnih, ali daj pogledaj tu rupu između ofenzivno nastrojenog veznog reda i obrane... mislim da bi nam u toj formaciji Ukrajinci zalijepili 3-4 gola bez pardona.

Bez defenzivnog veznog Hrvatska je u banani teškoj, čak da se mene pita postavio i dvojicu destruktivaca iza leđa Kranjčara, Modrić desno, Srna lijevo i jedan od napadača...

Modrić-Kranjčar-Rakitić mogu skupa, ali to je rizik primanja gola jer obrana je ionako zakurac, a bez defenzivnih slobodno možemo ići doma.

---------Petrić(Dudu)------Olić--------------
----Modrić-------Kranjčar-----------Srna----
----------------Vukojević-------------------
----Joe------Kovač---Križanac------Ćorluka--
----------------Pletikosa--------------------

Istina, moja ofenzivna postava je za slabije protivnike.
Može proći i za srednje jake momčadi, ali uz odgovarajuće zalaganje veznih.

Ali...Pročitaj dio mog posta taman ispod ovog dijela koji si quotao.
Vrlo slična tvojoj. Razlika je što kod mene ima jedan čovjak više u veznom redu i jedan napadač manje.

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 1357848)
Hrvatska-zemlja sa 4 milijuna izbornika...

Baš volim ovakve konstruktivne postove :dobar:

Lihto 12.08.2009. 23:48

Izgleda da svi slave kad se nitko nije javio :D...Konačno da smo se ukrcali na zadnji vlak za JAR :D...odlično su igrali,jedino oni kiksovi(poklonjene lopte) u prvom poluvremenu ali sva sreća pa bijelorusi nisu uspjeli realizirat...Dudu je ostao Dudu...ajme skoro svaka akcija,on i Modrić se fine lopte plasirali...Mogli smo i više zabit,ali rezultat je i više nego odličan :)

Vejita 13.08.2009. 00:15

Runje je imao jedno pucanje po goolu i primio ga i nije nista bolji ili gori od grijaca klupe Pletikose. Ima u HNLu toliko golmana ali uporno gura tu staru gardu koja nikada ne brani osim kada igra repka. Obrana mi izgleda kao od Dinama :D ali barem nam napad funkcionira dobro i jos malo vise srece za realizacije i bilo bi super.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26.