![]() |
Citiraj:
Dragi forumasi...svatko je za nesto,netko voli crne,netko plave...;) Ja sam za moj gayphone;) jer nema na sebi symbian,niti windows mobile.. |
da li je moguce koristiti garminove mape (ili bilo koje druge mape) uz GPS ili si osudjen na koristenje google maps sto uopce nije prakticno posto zahtjeva net pristup?
|
Citiraj:
naravno da ne. gps navigacija nije jos napravljena za objective C odnosno gejfon, nego samo za symbian i windows mobile.a ako tko zna i ima link a da je napravljena za javu 1.5 EE neka se izjasni, jer on to podrzava, Ali mozes kao i ja skinuti mapu cijele lijepe naše od 1.1Gb i staviti je na gejfone pa ti netreba nek kao i meni.. osim naravno za trazenje ili direkciju a to je jako sitno prometa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
radio sam s oba iz naslova i definitivno bi iphone.
takodjer sam bio sumnjicav prema iphoneu,donesla frendica,iznenadio se milina od uredjaja :D kontam da cu za jedno dvije godine rijesiti nest takvo ;)lol |
Citiraj:
oVo se zove pravo prijateljstvo! |
i ne samo to. upravo sam instalio Tigh VNc za iphone i nema vise tap-tap..nego tip po tipkovnici..
Tko god voli windoze ili symbian(osim originala SE p1)..mašio je.. BSD je zakon |
Citiraj:
E-mail,surf,poneki youtube kad je dosadno,sad izlazi routanje preko google maps itd itd.. 512MB ? Za sat vremena :D :D |
Citiraj:
Wlan ftw! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:36. |