PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   iPhone 3g ili N95 8GB pitanje je sad (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114955)

Shuky 21.11.2008. 09:23

Citiraj:

Autor Spirit (Post 1197691)
pa 512mb je dosta, nisi sad na kompu da ti trebaju gige prometa, ja nisam nikad potrosio tolko mjesecno, a imam iphne godinu dana...a doma picis preko wirelessa...

tako da...

a jailbreak...najprije napraviti backup softwarea....
koji se uvijek moze restoreati....

i sve 5...osim ako iphone ne rikne skroz....al onda ni servis nebu nis mogo...

Dragi forumasi...svatko je za nesto,netko voli crne,netko plave...;)

Ja sam za moj gayphone;)

jer nema na sebi symbian,niti windows mobile..

R2D2x2 21.11.2008. 09:23

da li je moguce koristiti garminove mape (ili bilo koje druge mape) uz GPS ili si osudjen na koristenje google maps sto uopce nije prakticno posto zahtjeva net pristup?

Shuky 21.11.2008. 11:45

Citiraj:

Autor R2D2x2 (Post 1197715)
da li je moguce koristiti garminove mape (ili bilo koje druge mape) uz GPS ili si osudjen na koristenje google maps sto uopce nije prakticno posto zahtjeva net pristup?

naravno da ne. gps navigacija nije jos napravljena za objective C odnosno gejfon, nego samo za symbian i windows mobile.a ako tko zna i ima link a da je napravljena za javu 1.5 EE neka se izjasni, jer on to podrzava,

Ali mozes kao i ja skinuti mapu cijele lijepe naše od 1.1Gb i staviti je na gejfone pa ti netreba nek kao i meni..
osim naravno za trazenje ili direkciju a to je jako sitno prometa.

IcyTexx 21.11.2008. 16:25

Citiraj:

Autor Shuky (Post 1197827)
naravno da ne. gps navigacija nije jos napravljena za objective C odnosno gejfon, nego samo za symbian i windows mobile.a ako tko zna i ima link a da je napravljena za javu 1.5 EE neka se izjasni, jer on to podrzava,

Ali mozes kao i ja skinuti mapu cijele lijepe naše od 1.1Gb i staviti je na gejfone pa ti netreba nek kao i meni..
osim naravno za trazenje ili direkciju a to je jako sitno prometa.

Kak se to skine?

Uber Gosu 21.11.2008. 16:29

Citiraj:

Autor Mar (Post 1197603)
...

sad sam sve cuo i vidio:beer:

TomG 21.11.2008. 16:55

radio sam s oba iz naslova i definitivno bi iphone.
takodjer sam bio sumnjicav prema iphoneu,donesla frendica,iznenadio se milina od uredjaja :D
kontam da cu za jedno dvije godine rijesiti nest takvo ;)lol

Visage 21.11.2008. 17:27

Citiraj:

Autor Uber Gosu (Post 1198040)
sad sam sve cuo i vidio:beer:

I ja sam jos pod šokom. Kad se sad...

oVo se zove pravo prijateljstvo!

Shuky 21.11.2008. 18:44

i ne samo to. upravo sam instalio Tigh VNc za iphone i nema vise tap-tap..nego tip po tipkovnici..

Tko god voli windoze ili symbian(osim originala SE p1)..mašio je.. BSD je zakon

spawn 22.11.2008. 02:06

Citiraj:

Autor Spirit (Post 1197691)
pa 512mb je dosta, nisi sad na kompu da ti trebaju gige prometa, ja nisam nikad potrosio tolko mjesecno, a imam iphne godinu dana...a doma picis preko wirelessa...

tako da...

a jailbreak...najprije napraviti backup softwarea....
koji se uvijek moze restoreati....

i sve 5...osim ako iphone ne rikne skroz....al onda ni servis nebu nis mogo...

ako koristis taj mob za ono za sto je napravljen (da se ne kurcis sam sebi doma na wireless nego drugima vani heheh :D:D ),vjeruj mi 512mb je pre premalo :beer:.
E-mail,surf,poneki youtube kad je dosadno,sad izlazi routanje preko google maps itd itd.. 512MB ? Za sat vremena :D :D

Bobosmrade 29.11.2008. 11:40

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 1198405)
ako koristis taj mob za ono za sto je napravljen (da se ne kurcis sam sebi doma na wireless nego drugima vani heheh :D:D ),vjeruj mi 512mb je pre premalo :beer:.
E-mail,surf,poneki youtube kad je dosadno,sad izlazi routanje preko google maps itd itd.. 512MB ? Za sat vremena :D :D

Wlan ftw!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:36.