![]() |
Boli nas kurac, bitno da smo prosli :D
|
Sad bu se timmy&prijatelji rasplakali od jada kaj smo prošli dalje:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Od muke ce odmah naklokenisat svoje hajducke CPU-e, GPU-e i PPU-e :D |
Citiraj:
|
Pa jest, loša utakmica, od dva jadnika prošao je dalje onaj manji jadnik. Bitno da je taj jadnik Dinamo :D
Ak niš drugo, nakon drugo vremena odigrali su zanimljivu utakmicu punu preokreta i - golova :D Mandžukić jednom godišnje odigra dobru utakmicu - prošle godine Ajax, ove Sparta. Obje za ligu uefe :) Ide netko na pleso na striptiz? :D |
kad ce bit zdrijeb za skupine ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uh, mogo bi i ja već jednom naletiti na žderanje, ali sumnjam da bu to sutra... |
Citiraj:
ne kužim zašto imate percepciju mene kao protivnika dinama, nego mi se jednostavno ne sviđa taj njihov stav, mamić i sl... sad da su ispali našli bi 100 nesretnih okolnosti, inače sam član dinama od prvog dana rođenja 1987. :) |
Citiraj:
|
Upravo tako, ja volim Dinamo, zivo me boli kitarovic za Mamica i ostale.
|
DINAMO za PREDSJEDNIKA !!! :D
|
Citiraj:
|
Gledajte, ja voliim Dinamo i sve hrvatske klubove, ali nikako mi nije jasno da se jedan klub koji je u prošloj sezoni zaradio 60mil E od transfera mora veseliti ulasku u kup Uefe kao da su to natjecanje i osvojili. Ova pobjeda i ulaz u kup Uefe bi trebao biti u najmanju ruku realnost, a ne da se to čeka ko ozebli sunce.
|
Citiraj:
Nazalost ovom prolazu se moze veseliti zato jer je dinamo danas poprilicno losa momcad (eto pokazalo se da ima i losijih, ali bojim se da ih u nastavku natjecanja nece biti) pa je iz perspektive igara koje prikazuje u zadnje vrijeme ovo svojevrsno iznenadjenje. Ipak ostaje cinjanica da pobjeda nije ubiljezena vec 5 utakmica za redom. |
Dinamu je bilo bolje da ne prođe...bila bi to manja sramota od one koja sada slijedi u Ligi Uefa...nakantat će ih svi redom,igraju katastrofalno...nema uopće timske i organizirane igre,igraju napamet i na potencijalne solo prodore a onda traže nekog slučajno slobodnog igrača...Slaven bi nakantao ovakvu Spartu :beer:
Problem Dinama je uprava,bogovski tretman igrača kao da su europski prvaci,dobre plaće...auti boli glava,a to su sve dobili bez da su se prethodno igrom dokazali i zaslužili...Team building je ravan 0,igrači imaju sve što požele i hvala bogu da nemaju motivacije ginut na terenu.Transferi loši,obrana je stalan dinamov problem...i ne krpa se velikim potencijalima poput "moralesa".Niti su tražili... |
Prolazak bilo kojeg našeg kluba dalje nosi koeficijente koji koriste svima:)
A ti nitko ne spominje... |
Bilo je puno grešaka, ali ipak im treba skinuti kapu. Jučer su imali muda i i s puno slabijom momčadi nego prošle godine opet izborili ligu eufe. A i doma su još prvi. A ako malo bolje pogledate jučerašnju tekmu, rezultat je trebao biti puno bolji za Dinamo. Prvo ozljeda Butine, pa onda pogodak Sparte iz zaleđa, penal koji nije trebao biti suđen (na snimci se vidi da Vrdoljak nije namjerno igrao rukom, pokušao se okrenuti s rukom od lopte). A i ona topčina s 25 metara pod gredu. Frajer to ne bi pogodio na treningu iz dvadeset udaraca. A Dinamo je s druge strane uz tri gola zapucao 3-4 velike šanse
I prošlogodišnji Dinamo, koji je bio znatno jači i igrao bolje, u ligi uefe je bio za napucavanje, ulovili su samo dva boda. Ne vidim zakaj i ovi ne bi mogli uloviti bod ili dva. S jednim dobrim bunkerom ala Ivanković ili ala Barić... :D Stoga nikako ne razumijem teze bolje bi bilo da nisu prošli. Za naš klupski nogomet plasman u ovakve lige je veliki uspjeh, to se neće promijeniti makar sve tekme izgubili. Po toj logici bilo bi bolje i da onaj Dinamo (Croatia) nije igrao u ligi prvaka jer nisu mogli dalje, a činjenica je da je to bio jedan od najvećih dosega hrvatskog klupskog nogometa... |
Mogući protvnici...Dinamo je u 4. skupini
Skupina 1: Milan (Ita), Sevilla (Špa), Valencia (Špa), Benfica (Por), Schalke (Nje), CSKA Moskva (Rus), Tottenham (Eng), HSV (Nje). Skupina 2: Stuttgart (Nje), Ajax (Niz), Olympiacos (Grč), Deportivo (Špa), Club Brugge (Bel), Spartak Moskva (Rus), Paris SG (Fra), Heerenveen (Niz). Skupina 3: Rosenborg (Nor), Udinese (Ita), Feyenoord (Niz), Sporting Braga (Por), Slavia Prag (Češ), Manchester City (Eng), Galatasaray (Tur), Sampdoria (Ita). Skupina 5: Saint-Etienne (Fra), Wolfsburg (Nje), Standard (Bel), Twente (Niz), NEC Nijmegen (Niz), Metalist Harkiv (Ukr), Lech (Polj), Žilina (Svk). Po meni najbolje: Milan (kad su već nepobjedivi klubovi u 1. skupini nek bude najbolji protivnik i spektakl), PSG, Slavia, Lech |
Citiraj:
Ne bi bilo loše niti opet posjetiti Amsterdam ili Prag :D |
Citiraj:
A sto se tice igre, ja nisam vidio da je Sparta slabija od Dinama. 0:0 pa 3:3 . To samo govori koliko je dinamo los,a ne koliko je Sparta losa. |
Citiraj:
1) Sparta je bila nositelj, a ne Dinamo 2) Ulazak u ligu UEFA je uspjeh Hrvatskog nogometa i ostali HRV klubovi o tome samo mogu sliniti i sanjati jer smo ipak europski nogometni patuljci sto se tice klubova 3) Hrvatski novinari potenciraju nekakvo rusenje Praga umjeto uspjeha Dinama u Pragu i to je po mom misljenju jadno 4) Dvije pusione Slaven Belupa se tretiara kao enorman uspjeh(iako nije pridonio niti s bodom koeficijentu HRV nogometa), a Dinamov ulazak u iduce kolo je "losa igra i saka jada" Volim Dinamo! |
Citiraj:
Prodano u zadnje dvije sezone: Pokrivač, Schildenfeld, Eduardo, Ćorluka, Vukojević, Čale, Modrić UKUPNO: 62,2 mil E Kupljeno u zadnje dvije sezone: Mikulić, Balaban, Mandžukić, Sammir, Vrdoljak, Ibanez, Morales, Suarez UKUPNO: 9,15 mil E Sad da se za 53,03 mil E razlike ne može napravit ekipa za LP, stvarno moraš bit idiot da povjeruješ. Sigurno BATE Borisov raspolaže s tolikim novcem pa eto drži Juventus u šaci. Volim Dinamo! |
Da ali ta CSKA Moskva je stalni sudionik Lige Prvaka,a prije 3 godine su i osvojili Kup Uefa.
U Koprivnici je Slaven igrao iznad svojih mogučnosti,ali se pokazalo neiskustvo i umor u zadnjim minutama. Realno ni Dinamo nebi imao šta tražiti protiv CSKA,i vjerojatno bi se predali kao i protiv Shaktara,dok su se ovi dečki borili odlično. Po meni veliki uspjeh je bio izbacivanje Arisa ,a da su prošli CSKA bila bi senzacija. A pokazali su i Dinamu u ligi kako se igra srčano i sa žarom. |
Hm - Totenhem , Spartak , Udinese , Dinamo Zg , Nec - i za pola sata ce objaviti tocan raspored timova u grupi da se vidi tko sa kim doma a sa kim u gostima ...
|
Htio sam reći da su dobili tešku skupinu, ali kad pogledaš ostale skupine, onda skužiš da nema lake skupine:
Skupina A: Schalke, Paris SG, Manchester City, Real Santander, Twente. Skupina B: Benfica, Olympiakos, Galatasaray, Hertha, Metalist. Skupina C: Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard Liege. Skupina D: Tottenham, Spartak Moskva, Udinese, Dinamo, NEC Nijmegen. Skupina E: Milan, Heerenveen, Braga, Portsmouth, Wolfsburg. Skupina F: HSV, Ajax, Slavia Prag, Aston Villa, Žilina. Skupina G: Valencia, Club Brugge, Rosenborg, Kopenhagen. St. Etienne. Skupina H: CSKA Moskva, Deportivo, Feyenoord, Nancy, Poznan. http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=366287 Bez obzira što je Tottenham u lošoj formi, što Spartaku ne cvjetaju ruže, tu ćemo teško do bodova, Udinese dijeli prvo mjesto u Italiji s Interom i Laziom nakon 6 kola... Nec Nijmegen je šansa, i trebat će skinut nekog od ostalih za prolaz dalje... |
Prvo Nec doma , pa u London na Totenham , pa doma Spartak , pa za kraj u Italiju protiv Udinesea ...
|
A kaj sad, valjda barem možemo izbušit onu rupetinu od Spartakovog golmana:)
|
Pa u kakvoj su formi napadači, bit če dobro ako zabiju koji gol.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Je, posebno ga zbune prizemne lopte....a bogme više voli gol-crtu nego istrčat:) Da ne pričam o tome da ni zadnji put u Maksimiru nije dobro prošao:p |
Citiraj:
|
Nadam se:)
|
Ma zgazit cemo ih ko' FAP kljunas zabu :D
|
A i Čarli je opet nekaj u bedu....makar su oni puno ozbiljnija momčad...ko bog bu si vadili usranu sezonu na nama...
|
Citiraj:
Kako jadan nebi bio u bedu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zbog prelaska u Tottenham? |
Sigurno ne zbog trebe :)
Zbog ovoga: Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50. |