![]() |
evo kak izgleda baterijahttp://www.aspire-one.net/forum/view...&sd=a&start=40
ja se jos dvoumim uzet tu bateriju.... moja preporuka ako ce itko uzimat bateriju peko ebay da ne uzima tamo od kine i japana jer ce vas skupo izac sve dađbine na to |
Citiraj:
jesi kaj kada kupovao preko ebaya ili to tako bezveze pricas o "dađbinama"? kod njih je besplatana dpostarina, dakle tih 80$ i eventualno + 22% pdv ako budu nasa carina pregledavala paket. carine nema na informaticku robu, tako da tvojih duplo vise kako navodis je krivo. znaci 80*5,5=440*1,22=cca 540kn maximalno |
Citiraj:
znam da ima carine i sl. kad se narucuje iz kine i japana. Jer sam narucivo i skoro se opeko. Nepricam bezveze o dađbinama. Nisam jos nikad narucivo iznad 300kn iz EU pa neznam. Zato pitam. Puno hvala na info |
nema carine na informaticku robu
|
-Uzeh ga i ja.... i za sada imam samo rjeci hvale, cvrst, stabilan, moj se niti negrije toliko, brzo mi dize sustav..(ali to zato sto je novi :) ), proc je zadivljujuce dobar i brz, i moram priznati da nisam tako ocekivao!!!
Sve pohvale :respekt: |
Eto i mene u klubu hehe, uzeo sam plavog (jedino je ta boja bila) u HG spotu.
A u biti najbolji dio je taj da mališa košta 2800kn, ali sam uletio baš danas kad je popust na sve u HgSpotu bio 15% tako da sam ga dobio za 2300kn :D I naravno, za nastalu razliku su pale 2 komponente za desktop; dodatni disk i prža, sasvim neplanirano :D Jedine zamjerke: baterija (bilo bi dobro da ima 6 ćelija) i to što dolazi sa predinstaliranim XP-om |
jel saznao netko kada stizu verzije sa 6 celija kod nas u hrvatsku?
|
12000 mAh Replacement Asus EEE PC 901 Laptop Battery
http://www.global-laptop-batteries.c...1-battery.html Bit ce ovoga i za AAO ... a mislim da bi 9cell baterija bila minimum koji bi ja uzimao ... jer za moje trenutne potrebe 3cell je i vise nego dovoljno .. a kad budem uzimao vecu ... to ce bit minimum 9cell |
Ima netko da je probao pokrenuti novi Football manager 2009 na Acer Aspire One ili nekom dugom netbook-u?
|
Citiraj:
Uglavnom, pokrenuti mozes, a dalje ovisi koliko ti se da zivcirati :) U shortcut nakon patha moras dodati ovo: -small_screen -windowed |
Thx, glavno da se moze pokrenuti, pa kad umirem od dosade da skratim vrijeme....Sad jos samo treba kupiti neki netbook...
|
Šta čekaš? Join the club ...
Evo danas malo testirao rad na bateriji ... (3cell) Znaci imao sam upaljen, Word Powerpoint Excell Photoshop CS2 Google Sketch up TeamSpeak MSN Live Warcraft III Firefox (1tab) Thunderbird mozilla Nod32 (sa svim skeniranjima ukljucenim) + AcerTemp, + par acerovih programa (29 procesa normalno), 51 proces ukljucen 900MB guta (PageFile 0MB) procesor cca 40-50% svi programi rade kao beba sa manjim kašnjenjem, sa CPU sam gledao rad procesora ... i na bateriji radi kao zvjer (aktivno sam radio u wordu i sketch up-u) s wirelessom ukljucenim ali nisam imao mrežu. Imam 1GB rama, i ovo pišem da pokažem da je 1GB 'DOVOLJNO' za sve aktivnosti kojem su jednom studentu, poslovnom covjeku dovoljne. Baterija bi trajala cca 1:15-1:30h |
Ne, netbook sluzi samo za mail citati.
BTW. Toshibin netbook u vemilu 3300kn. FAIL. |
kakav mail, webmail ili pop3?preko outlooka?
|
Citiraj:
Slusaj Njusskalla. |
Citiraj:
:fiju: Danas je legao i Matlab 2007b ... zbog faxa (lan mreže...), radi kao beba :goood: Nego, ako netko čuje nešto o baterijama nek slobodno baci kakav linkić :P |
a ima linkova za baterije, sto te zanima?
hxxp://www.aspireoneuser.com/ ovo mi je odlicna stranica, vidi touch screen za kupiti, joj joj :) na kraju ovih 2500 dodje 7 :D ima tu o baterijama sve na tom linku...review test itd.... ja cekam da dodju novi sa vecim baterijama pa da napokon kupim , joj mala bebaaaa :) |
jel vrtio netko mozda vmware workstation?
ako moze potvrditi netko dal radi ili ne, pokusava to saznat, al nikako da nadjem nigdje na netu, ne vjerujem da nitko nije pokusao |
Evo ja Vistu stavljam čisto iz fore, pa ako nekog zanima mogu napisat nekoliko riječi kad završim...
EDIT: lol :D Aero radi :D Nije da se palim na njega, samo kažem... |
a ako radi vista radi i vmware pobogu :)
|
Citiraj:
Heeh...ako AERO radi, znaci da je vista dala za njegovu grafiku vise od 2.5 bodova...sto je...moram priznatii suuper:D:D ma mali je zakon, al ono totalnooo :goood::goood: preeezadovoljan saam |
Dobio sam ti 2.7 overall score :) Jer Gaming Graphics mi je tolki tak da...
Al uglavnom, samo sam stavio da vidim jel radi sve... I radi, tako da sam se odmah vratio da svoj XP bez onih njihovih sranja :D |
imam jedan problem, stavio sam ovaj zadnji bios i sada mi se ventilator čuje kao kosilica, konstantno bruji baš kao mala kosilica.
dali se ikome dogodilo nešto slično? sad ću probati vratiti stari bios, da vidim jeli stvar do toga ili je nešto drugo vrisnulo...... EDIT: dakle nije do BIOSa, probao vratiti stari, ništa se ne mijenja...... ventilator i dalje prejako zuji.........reklamacija? |
Mislim da i ja idem slijedeći tjedan po svoj primjerak.
Planirao sam uzeti Msi wind U100 ali prevagnula je velika razlika od 700 kn,s obzirom na uloženo-dobiveno. Zanima me da li Acer One ima ugrađene zvučnike? |
Ima, ali su iznimno loši.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bitno je kad zavrtim neki divx da ne moram posebno nositi i neke jeftikaner zvučnike. |
Citiraj:
|
Naletio sam na ovu Toshibu http://www.links.hr/index.php?option...kl=011.500.268 pa se nekako dvoumim izmedju nje i Acera.
Molim mišljenja i preporuke. |
Citiraj:
Citiraj:
Ako se ne varam, jedino sto Toshiba ima bolje je baterija. Eventualno potrazi EEE 904HD koji je sad dosao, ali imaj na umu da se radi o Celeronu, ali sa 6 cell beterijom (opet, ako se ne varam). Provjeri i razmisli. Ja bi opet uzeo AAO. |
Gdje trenutno ima najjeftiniji aao? Bilo je prošli tjedan u optimumu za 2400 i nešto sitno, 512mb/160gb ali su ih očito imali malo jer su mi zbrisali pred nosom, jel zna netko i dali ih imaju? Mnogi mnogo znaju, nitko sve, stara latinska, Tnx.
|
Citiraj:
Citiraj:
Što se tiče EEE 904HD njega ne bi zbog celerona. Izleda da je AAO konačan izbor.Imaju i modeli sa 3G ali su preskupi. Usput,zna li se kada dolazi Dell inspirion 9 kod nas?Imam feeling da će biti osjetno skuplji od konkurencije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Razmisljam o tome, samo onda moram smisliti nesto umjesto one kul navlake jer nece stati sa 9 cellerom :-/ |
Kupio sam ga danas i mogu reći da sam zadovoljan.Neke stvari sam odmah uninstall.
Potrebno je malo privikavanja na touchpad,tipkovnica je ok.Ekran me isto ugodno iznenadio. Čak se mali i ne grije toliko na krilu koliko sam mislio. Uglavnom,hvala na vašim postovima.Oni su dosta pridonijeli odluci da si kupim ovog malca. |
pozdrav,
evo i ja planiram ovih dana uzet jedan mali one, e sad pošto sam malo pehist imam jedno malo "blesavo" pitanje, ja bi uzela bijeli, međutim negdje na 4-5 str. sam vidjela par komentara da je na bijelima glasniji ventilator, uzela bi 160 gb, 2x512 mb ajd me malo ohrabrite i recite da netko ima ovakav bijeli, a da ventilator nije glasniji od predviđenog e da, jel netko zna dal će biti negdje nekog božićnog popusta ono 15-20% puno hvala |
Ja imam bijeli, 160 GB disk i 1GB rama, i vent se upali kad je potrebno. Da je glasan, meni nije. Ak je nekome to glasno, onda je ultra osjetljiv.
P.S. Stvar je starih biosa koji nisu kontrolirali vent. Sad je to riješeno. |
dosla mi je mala bebica danas! cu uploadat slikice kasnije kada je nahranim i obucem:)
|
jeste kojim slucajem naisli na kakvu tobu koja je kompatibilna AAO? ono da ha mogu nosti faks , posao, na neki put i sl.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |