![]() |
Citiraj:
|
Ja sam upravo produžio ugovor online putem (to im je očito nekaj novo) za disk, zna tko kak ide ta procedura? Trebao bi pismeno dobit o prihvaćenom zahtjevu? Kako ću platiti ovu kunu, na sljedećem računu?
|
Nije to ništa novo, online možeš produžiti odavno.
Ja sam isto produžio online prije tjedan dana, još ni traga ni glasa HDD-u. |
Citiraj:
|
ja jos uvijek cekam disk, u nedjelju preko neta narucio, tj produzio ugovor, dobio i mail kao da su zaprimili zahtjev bla bla, ali jos uvijek nist od diska, dok ovi u ZG dobiju odma sutradan ... a sutra imam pismeni pa sam manje vise cijeli dan u gradu, a od pon pocinje IV semestar pa sam opet u gradu, sto znaci da cu najvjerojatnije dobiti disk pitaj boga kada, a nema doma nikog jer stari radi...
|
Ste dobili poštom obavijest da je zahtjev prihvaćen? To bi se isto kao trebalo dobit :/
|
Došla poruka na mob prije pol sata da će paket biti isporučen i sa time i tracking number te link na intereuropa.hr
|
ja sam bio otiso u t-centar i produzio ugovor za njega i doslo mi za 2 dana (pon popodne produzio, doslo sri ujutro)
e samo da pitam, hard je crko, jel ja hard nosim u t-com ili negdi drugo? |
Citiraj:
|
U 4. mjesecu mi izlazi ugovor, ako ga produžujem da li dobivam neke pogodnosti/poklone?!?!
|
lijep pozdrav
adsl usluga je naručena 12.3.2009 i danas 21.3.2009 je sve to stiglo.sve sam prikopčao i net radi kako treba upao samo u onu "pogodnost" da imam 2 mjeseca flat. moje je pitanje od kojeg datuma do kojeg ja imam tu pogodnost? zvao sam službu i javio se dečko kojemu je trebalo 10 minuta da mi odg.na to pitanje.ustavri na kraju mi je rekao:"nisam siguran,pričekajte do pon.pa nazovite ponovo" nadam se da ima vas koji znate odg.na moje pitanje |
imash flat do kraja ovog mjeseca + josh jedan mjesec.
da si se prvi put spojio poslije 25.-og onda bi imao do kraja ovog mjeseca + josh dva mjeseca. |
Ja mislim da ti vrijedi za ovaj mjesec ( dakle jos 10 dana ) i cijeli sljedeci. Jer oni ne racunaju od datuma kad si dobio net/kad je potpisano, vec od 1. u mjesecu...
|
Mogu ti reći kako je bilo samnom, isto tako dobio oko 20-tog u mjesecu i prvi dan čekao, slijedeći dan više nisam mogao i spojim se i mislio sam da sam izgubio jedan mjesec flata, kad ono imao sam i naredni i mjesec iza tako da je bilo dva i pol mjeseca flat ! Ti ćeš najbolje vidjeti 1.5. oko podne na korisničkim stranicama dali još piše ADSL Promo,ako piše imat ćeš i peti mjesec flat, zato do tad deri...
|
hvala na brzim odgovorima.ovako.
da li mi netko sa sigurnošću može reć da li mu piše Flat promo ili tako nešto kad uđe u t-com user korisničke stranice??jer meni piše adsl start paket |
Znaci da ti nije ukljucen jos flat..javi se SZK i pitaj ih da ti prebace na Flat promo.
|
SZK ti nemoze to napraviti
|
jel zna mozda netko dal ce biti kakvih konkretnih poklona za NOVE korisnike,ne 2 mjeseca flata nego nesto opipljivo.. :D
|
Citiraj:
|
Yamaha za 600kn i dvije godine ugovora s vraagom :)
Yamaha HTR-6130 http://www.t-com.hr/privatni/interne...sti-yamaha.asp |
Da, da, nema više hardova :)
|
vidio sam anketu na t-portalu,sto bi htjeli novi korisnici za poklon,navedeno je gps,ps2,hd,fotic...tak da vjerujem da ce stavit nesto uskoro..
|
bit ce brzo puna trznica yamaha :D
|
A ta Yamaha je zapravo šta?
AV prijamnik... ? Prvi put čujem za to |
nije av prijemnik, nego pojačalo sa radiom (tunerom), tzv. receiver.
|
Navedena Yamaha je AV receiver.
|
Primamljivo. :)
|
Slažem se :)
Eh, sad mi je žao što sam uzeo disk :fuming: |
Citiraj:
Sorri na njubizmu :D ali za koji q to služi? |
A meni žao što mi ne ističe ugovor!
Pojačalo mi je EXTRA! A imam i šta na njih spojiti. A ako bi mi se činilo previše od onog šta trebam, imam idealan poglon za tetka. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači žali Bože. Uređaj koji obični, TVom nezaluđeni smrtnik može jedino bacit sa balkona. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna tko koliko treba t-comu da obradi papire i da isporuce naruceno nakon produljenja ugovora?
EDIT: Evo, treba t-comu tjedan i pol da isporuci paket. Meni stigla yamaha. |
Citiraj:
|
Ja imam Yamahu sad vec 3 tjedna. Spojena je samo na racunalo i za sad tjera samo Sennheiser HD555. Kako pise na stranici tako su meni potvrdili i u SZK. Placas 600kn ako produzis ugovor na 2 godine. Imas na netu web formular kojim mozes lagano produzit dosadasnji ugovor, samo odaberes da hoces Yamahu uz produzenje. Stigne ti paket unutar tjedan dana od kako obrade papire. Naplate ti preko racuna za ADSL, meni jos to nije stiglo.
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/i474608_new1.jpg čuo sam jednoga u Zg i ima snage, za te pare mislim da nemreš fulat, samo moraš nabaviti zvučnike naravno :) |
pitanje produzio sam ugovor i uzeo onaj hdd kad je bio a imam staru kazdu koja mi se blesa u zadnje vrijeme strasno bit ce da ce riknut brzo sad dali ce oni meni zamjeniti modem besplatko ako mi vrisne ili cu ja morati iz svoga đepa platiti novi modem jel ako da da znam krenut sparat pare
|
Voodoo, nazovi SZK i pitaj ih. Ak te odbiju, nabavi neki thomson, d-link ili siemens za 150 do 200kn i miran si. Iako se kasda blesira, to ne znaci da ce riknut. Blesiranje je njoj normalna stvar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |