![]() |
neo, daj mu 50-100 mb, mozda onda hoce, neki programi trebaju page file da bi funkcionirali ili cak instalirali ali ne puno, zileu je mozda previse trpao u page file pa je moguce da bi isti efekt dobio smanjenjem ( 50-100 )a ne potpunim iskljucenjem
|
pa šta isključuješ PF !?
|
Citiraj:
DX9 sam isforsirao danas,enthusiast,23fps u prosjeku. Ajd napredak,u DX10 nije uopće htio učitat nego se zablokirao :D |
Citiraj:
E al najviše mi se sviđa kad imaš 2 ona uzija i istodobno s dvije tipke pucaš, najdraže oružje, zasad!:goood: |
Citiraj:
Citiraj:
Igrivo mi je jedino na mainstream detaljima u 1680x1050 (a meni je native 1920x1200:hitthewal:) i tada imam prosječno 35fps, s tim da zna pasti katkad do 25. Mislim da će tako ostati... EDIT: Digao rezoluciju na 1920x1200, i sada imam prosječno 40fps, rijetko kada padne na 30-35. Svašta... |
Citiraj:
|
nabavio u paketu crysis i c. warhead, pa sam odigrao simulatno malo jedan nivo jedne, malo druge
što se optimiziranosti tiče ista stvar, nema gotovo nikakve razlike, baš kao i u grafici. s obzirom da sam igrao malo jednu malo drugu, više niti ne znam koji nivo gdje pripada tak da mi je osjećaj kao da igram jednu te istu igru, što zapravo i je......inače, meni je igra odlična, šteta za neoptimiziranost ali igra je ok |
Citiraj:
ne nudi niš preveć novo u odnosu na crysis. kolko vidim igra je dosta kratka, pa ja svaki dan odigram pol sata - najviše sat vremena da mi potraje barem tjedan dana :D mada, po meni je ovo sramotno nazvati igrom, ovo je prije nekakvi standalone dodatak. ako je ovo drugi dio Crysis trilogije - jadno je. ali naravno, kao i uvijek najbitnije je namlatiti lovu... |
Jel sam ja pod nekim placebom ili mi se čini da su facijalne teksture kod žuća ipak malo detaljnije nego u prvom dijelu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako ćemo vjerovati onome kaj piše na r_displayinfo 1 koristi oko 1GB rama u radu, dakle ne vidim u čemu bi bio problem sa 2GB na XPu pokretati, na Visti treba 3 ili 4Gb jer ona požlafa za sebe skoro gigu više od XPa...
|
Kod mene 1500Mb koristi,i 2GB sigurno nije dosta.
|
Meni vista u idileu :D trosi oko 600mb znaci ima 1,4gb za samu igru,crysis je uzimo 1gb rama,a posto je ovo "optimizirano" nebi trebalo uzimat vise...Taman za one 32bit Vista i 2gb rama :beer:
|
Citiraj:
|
probao kod susjeda na hd 4850, 2x1GB kingmax 800Mhz, e4600, ds3l p35
na gamer sa sjenama na mainstream radi od 30 do 35 fps u 1024x768 (stari 15" monitor) inzistirao je na tome monitoru da mu ostane više za bolju konfu nije baš optimizirano ali je ok |
si ti 100 % siguran da je imao tolko frejmova ?
|
Na DX9 modu moguće čak,obzirom da je rezolucija tako niska.
Svi koji ste na visti isforsajte DX9 .exe ako ne koristite enhusiast,pošto gamer ili niže svejedno nisu DX10 efekti. Na shortcutu---->properties u target iza svega dodajte -dx9. Provjereno pomaže. |
Citiraj:
P.S. Jedno noob pitanje - kako pokrećem multiplayer u Warheadu, pošto nigdje ne vidim tu opciju?? |
Pomaže garant.Na DX10 enthusiast mi se komp smrzne,učitavanju nikad kraja,tako da obično ispizdim,i puknem hard reset.Na DX9 enthusiast,mogu zaigrat čak,ali osjetno laga,čitaj <20fps.
Za primjer,DX10 enthusiast,učitavanje,dok prvi puta nisam uspio pomaknut i napravit korak Psychom,ravno 23 minute je prošlo sinoć :smoke: |
igra je meni odlicna, puno bolja od 1 djela, animacije, prica zadovoljan sam igrom :D
|
Citiraj:
|
Evo krenio igrati, i zasad se čini ok..Igram na delta a opet su mi koreanci malo glupi, mogli su to bolje malo napravit...
|
Citiraj:
Inače,i meni su ingame animacije dobro napravljene do jaja.Još samo da mi ćejf ne kvari jebeno kašljucanje stalno. :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo za one koji još uvijek neznaju kako pokrenuti u dx9 modu
Start/games/desni klik na ikonu od igre. Ili pak primjer 2 kad tu istu ikonu odvučeš na desktop i postaviš pokraj najbolje igre svih vremena. http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1222120071 |
O, pa bilo bi fino kad bi meni to radilo na taj način.... ..
|
Citiraj:
Evo kako..... I sad ti postavke u igri postavljaj kak hoćeš...ovo je bitno! |
To nemožeš birati.Gore sam napisao na napraviš shortcut i dodaš -dx9 u target na kraju.
Nemora se ifra minimizirat,fino se upiše u konzolu komanda i to samo se fino vidi :smoke: I da,kod mene piše DX9,i ako nije enthusiast,nemate DX10 efekte,a igra svejedno radi za kurac. Uostalom,probajte sami. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Melani,bez kompliciranja.Jesam ja rekao da možeš?Nisam,naravno.
Ali rekao sam da DX10 mod+enthusiast=DX10. DX10 mod+gamer,mainstream i ono treće=/=DX10. Što nas dovodi do zaključka da imate usran framerate,a nemate DX10 efekte,ali flaksate kad piše DX10 kad minimizirate igru :kafa: http://pce.hostili.com/images/Kriza9zkry_thumb.jpg Ovdje je ono što trebate napravit,plain&simple. Citiraj:
|
Citiraj:
Ali da li u dx9 modu može prikazivati iste detalje ko i u dx10 modu?? Kužiš, o tom se radi... Jest da se nemože pokrenit Warhead na dx10 na enthusiast, al to je već drugi par rukava :D |
Citiraj:
|
@žile ista stvar jel napraviš schortcut sam ili koristiš ovaj koji su oni već napravili.
samo kaj nije svima plain&simple raditi schortuct (jer nemaju svi takvu visoku razinu poznavanja windows explorera) kad ga već imaju gotovog. |
Citiraj:
Uglavnom, uspio sam pokrenit warhead onak na onaj način što je Melani postavio/la :D, i sad radi...Sve na Mainstream na nekih 30-40 fps-a |
A može li se ovo smeće igrati u multiplayeru i kako ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:40. |