PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Problemi i iskustva s hardveraj.hr (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=108455)

Dottore 05.04.2009. 04:17

ja sam ustupio kontakt s hardveraj preko e-mail 09.01.2009. u nadi da si konačno nabavim Xigmatek hladnjake. međutim njega nema i upitam za vendettu opet nema. početak 2 mj opet javljam i vele da dolaze pri polovice 2mj dolaze. čekam i veli nema. pošaljem opet e-mail 3 dana prije mog rođendana ( 26.03 ) i izgubio sam živce pa okrenuo prema tržnici te kupio Sychte Mugen 2 simboličnih 250kn ( na dan rođendana :) )
međutim 30.03 dobio e-mail od hardveraja
"lijep pozdrav,

trenutno na lageru nemamo nijedan Xigmatek hladnjak. Dolazi nam kompletna paleta modela iz direktnog uvoza sredinom 4. mj. uključujući i model HDT-S1284 sa 4 heatpipe-ova "

za 8 dana se čeka odgovor?

i sad pitam koliko treba još čekati? uzalud 3 mjeseca načekao

pitanje je koliko proizvoda baš dostupno u hardveraju osim na stranici raspoloživih???

na žalost, u par navrata pisao sam po forumima da čekam hladnjake u par postova.. sad vidim da nisam jedini s problemima.

bozzomfeeder 05.04.2009. 04:20

Citiraj:

Autor A-V (Post 1315806)
Ne bi volio da sad ja ovdje ispadnem mulac jer sam platio unaprijed.

Nisam ni znao da postoji opcija da se plati pri dostave konfiguracije?! Do sada svako računalo koje sam do sada kupovao (otprilike 4 različita shopa tokom zadnjih 10 godina, uključujući i HG Spot) i u svakom sam morao unaprijed platiti. Gdje se to plaća konfiguracija (pogotovo ovakva) nakon sastavljanja (pri isporuci) - idem odmah tamo? Možda kad su u pitanju gotove konfiguracije koje su pre-made i kao takve se nalaze u cijeniku, ali ne i kada radiš konfiguraciju "from scratch"...

Brate, napisao sam ti sve gori... :) Imaš policu,vidiš proizvod, a taj sustav plati pa naruči je bio kod nas prije jedno 10 godina, sve firme su propale takvim sustavom poslovanja. ;)

Nybelung 05.04.2009. 05:01

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 1316048)
Ne zelim nikog branit i totalno je jadno od osobe da poteze za svojom obitelji i slicno radi posla. Brate reci mi ne mogu nabavit i dobro. Druga stvar novac unaprijed se nedaje ni za sto a pogotovo 13k kn preko web shopa. Prvo ti meni to sastavi a ja kad uplatim drugi dan najkasnije mora bit poslano i tocka.

Tako je. :chears:

I svako drugačije ponašanje je neodgovorno i sa strane trgovca i kupca..

stuc 05.04.2009. 05:25

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1316040)
isto tako da budem malo forumski sudac svatko je nevin dok se nedokaze drugacije tako da pricekajmu besthyu da kaze svoju pricu pa da onda idemo drvljem i kamenjem...

Ma lako za čekanje, probleme sa nabavkom i carinom ali brate onda mi tako reci a ne one muljaže što i lud kuži da nešto ne štima.
Ja zbilja neznam dal čovjek ima trudnu ženu i jeli uopće završila u bolnici ali vozanje kompjutera u autu, ispadanja kućišta iz istog te smrtni slučaj su zbilja nepotrebne muljaže.

Hardveraj je meni bio trgovina gdje mogu kupit nešto što drugdje nema i puca mi ..rac oću čekat mjesec dana ako će to doći no da mi navodi ovakve razloge to zbilja nema smisla.
A šta ima sad @besthy-a može reć..., ništa ! Mogo je odmah čovjeku reć, čuj trebat će mjesec dana da to skompletiram i amen, ovim "opravdanjima" se samo uvaljo do grše u govanca...

kundak 05.04.2009. 05:26

I ja san budan :goood:

Inace, ako se bestija ne pojavi brzo i smisli nesto dovoljno uvjerljivo za opravdanje shop mu je propa ...

Grofaz 05.04.2009. 06:16

Nakon što čitam iskustva ljudi smiješno mi je i spominjat moje s dotičnim, jer je maleno. Negdje prije barem pola godine.

O Hyper TX se radilo, prvo sam mu poslao mail s upitom kako kada i gdje, kada mi je objasnio i još rekao da će mi dostavit doma na kućna vrata ja reko ok može. Morao sam hitno otići i doma nije bilo nikoga da preuzme kad je došao.

Čovjek mi je ostavio hladnjak pred vratima podruma, sakriven malo da ga se ne vidi i javio mi gdje je, javio mi nek mu uplatim kad stignem. Što sam slijedeći dan i učinio. Pa neka barem u tolikoj hrpi žalbi da bude i jedna pohvala. Bez ikakve namjere da ga opravdavam.

Mene zapravo ova priča o standardnoj smrtni-slučaj isprici najviše šokirala. To je onako, hm, dosta šokantno.

Tomo 05.04.2009. 06:28

Ne, to je onako, dosta glupo i na razini djeteta u 5. razredu koji opravdava markiranje usmenog ispita jer je znao 2 tjedna ranije da ce uciteljica pitat

Uopce ne razumijem zasto se netko spusta na tu razinu da si ugled rusi zbog 13k kuna?! Ovaj post od A/V-a ga je je sigurno kostao 130k kuna. A vjerojatno je mogao rec da mu komponente nisu trenutno dostupne, te da ce mu doc kroz x-y tjedana,.. Izgubio bi jednog kupca ali sacuvao bi i ugled i ostale zadovoljne kupce koje sigurno nije lako stekao ;)

Skorn 05.04.2009. 08:21

no comment na hardveraj i princip poslovanja, ali, hm, kako ikome moze biti normalno da u webshopu tu u RH naruci nesto i ceka mjesec dana? pa u mjesec dana taman da narucim iz Grenlanda preko Burkine Faso Airlinesa ima da stigne

covjece, imas tu kolicinu para u djepu i zelis cekati mjesec dana da bi je pravilno iskoristio? ja bih isti dan pokupio sve sto je na stanju a "bas taj jedan specijalni kuler kojeg nema nigdje" ako treba cekao sa vec gotovom konfom.

žile 05.04.2009. 08:29

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1316041)
Meni je priča baš presmiješna. Umirao sam od smijeha čitajući.:roller::roller:

To je jer se nalaziš u jednoj posebnoj životnoj fazi,koju su naši stari nazivali "iz djece izrasto,u odrasle nije prispio"... :)
Bude prošlo skoro :D

tor 05.04.2009. 09:45

Vidim da su krenule svakakve priče i scenariji dostojni SF filmova.
Kao prvo, slažem se s Codiacom - prije aktiviranja nuklearnog oružja bilo bi pametno pričekati i hardveraj da se izjasni što se desilo. Iako ne vidim što može ponuditi kao odgovor, a da zadovolji razdražene mase.

Drugo, zašto pokušavate na negativan način spojiti PCE i Hardveraj? Jedina poveznica je ta da je čovjek prilikom otvaranja shopa tražio i dobio dozvolu PCE-a da otvori topic o tom web-shopu, gdje je tražio i dobio vaše komentare, izreklamirao shop itd. Sve nakon toga je samo i isključivo odgovornost hardveraja kao firme, kave veze ima ili nema njegovo poznanstvo s bilo kime iz PCE-a?
BTW; ja ga poznam samo preko mailova, Horza mislim osobno, Krešo isto tako - ali tu počinje i prestaje cijela priča. Čovjek se reklamira kod nas na forumu, pa ne odgovaramo zbog toga za njegovo poslovanja pobogu...Kao da drvite po BUG-u i tražite njihovu odgovornost kada vam neka firma koja se reklamira kod njih nešto zajebe s narudžbom. Hardveraj je pravni subjekt i kao takav odgovara za svoje poteze i poslove, sve ostalo je potpuno nepotreban bulšit.

IcyTexx 05.04.2009. 10:39

Mislim da je iz aviona vidljivo ko je tu kriv...
Jedan covjek ili masa ljudi sa istim iskustvima?
Koliko oceva ima, koliko puta umiru?

Totalno sam se razocarao covjekom.

Dizel 05.04.2009. 10:44

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1316040)

ti ocito nisi upucen u web shop poslovanje.

Jedno je nesto imati na cjeniku i kod dobavljaca 101% i to platiti unaprijed webshopu.

Drugi par opanaka je nesto imati na cjeniku, uzeti lovu kupcima i ne znati hoce li ti to uopce doci iz HongKonga ili KingKonga, get it?

Za ozbiljno poslovanje se mora imati pocetni kapital za narudzbe.

fordam 05.04.2009. 10:49

Da nije bilo reklame na PCE i reference koje je hardveraj dobio na taj nacin sumnjam da bi neko uplacivao avans.
Moje iskustvo iz srpnja prošle godine:
Avansno uplacena 4 laptopa HP 550, koja naravno nisu stigla ( carina - pa bolest - pa problem sa dobavljacima ........ ) novci vraceni tek krajem rujna. Jeftino kreditiranje za firmicu.

tor 05.04.2009. 10:56

Citiraj:

Autor fordam (Post 1316080)
Da nije bilo reklame na PCE i reference koje je hardveraj dobio na taj nacin sumnjam da bi neko uplacivao avans.
Moje iskustvo iz srpnja prošle godine:
Avansno uplacena 4 laptopa HP 550, koja naravno nisu stigla ( carina - pa bolest - pa problem sa dobavljacima ........ ) novci vraceni tek krajem rujna. Jeftino kreditiranje za firmicu.

E jbga, tom logikom onda možeš tretirati svaku firmu koja se reklamira preko google addsa na našem forumu, jer eto - i oni su na pce-u. Ako firma postoji i posluje kao pravni subjekt, sve ostalo je manje bitno.

Alfa_R 05.04.2009. 11:00

Citiraj:

Autor tor (Post 1316082)
E jbga, tom logikom onda možeš tretirati svaku firmu koja se reklamira preko google addsa na našem forumu, jer eto - i oni su na pce-u. Ako firma postoji i posluje kao pravni subjekt, sve ostalo je manje bitno.

Zvucis ko damage control.. :D

Mislim da ljudi misle i na dosta preporuka u temema od strane drugih. Npr. u hladnjacima ljudi stalno upucuju ljude na hardveraj... Malo apsurdno s obzirom da trazene modele obicno nema :)

tor 05.04.2009. 11:06

TO su preporuke od strane korisnika foruma, s time PCE kao portal i forum nemaju veze. Netko je gore napisao da Darko zna osobno admina/moderatora PCE foruma. Što s tom informacijom? Može varat ljude zbog toga? Netko koga on zna je odgovoran za njegove postupke? Kužiš što hoću reći...

Ziiky 05.04.2009. 11:08

Mislim da u zivotu nebi dao tamo nekom BLENTI, kojeg reklamira klapa sa PCE, da mi sastavi komp, a kasnije jos i da ga koristim samo tako jer on kaze da je OK. Posto zivimo na Balkanu i TUBICA je iza svakog coska, da i kupim komp na takav nacin, iste sekunde bi ga rastavio i provjerio da li sadrzaj odgovara specifikacijama, a uvjerenja sam da bi me zakinuo makar na jednom ventu. Pogotovo isplatiti 15ak tisi kesa kvazi web shopu koji nije u stanju poslovati bez tuđe love, neznam sta bih rekao ... kada sam kupovao auto, ovlastenom salonu nisam dao kes dok nisam vidio auto da me ceka iza izloga!

A takve kvazi "firme" su mi najjace, uzme pare unaprijed i onda radi sa tim parama i narucuje komponente i nema sanse da dobijes nesta unutar tjedan dana. Jer on mora kontaktirati pajdu u Americi (EDIT:Kini, kako kaze Diesel ispod :) ), da mu kupi i posalje ... hvala lijepa, al` ako placam SVOJOM lovom, hocu i artikl odmah sada, a ne na vjeresiju. Znate onu staru "Čast svakome - Veresija nikome" nije đaba ta poslovica.

Citiraj:

Autor kundak (Post 1316055)
I ja san budan :goood:
Inace, ako se bestija ne pojavi brzo i smisli nesto dovoljno uvjerljivo za opravdanje shop mu je propa ...

Pa cim ce se opravdati, da mu je i punica u međuvremenu umrla ??
Ovo je cisto krivicno djelo prijevare, treba ga bez pardona prijaviti policiji, drustvu za zastitu potrosaca, a i zelenima, jer kad oni nekom sjednu za vrat taj je naje*o.:goood:
Isprike prema kupcu tipa: vozam komp u autu cijeli dan, ipao mi je iz ruku, zena mi je na porođaju, umro mi otac; djeluju vrlo bolesni i neumjesno, vrlo degutantno ... Boze ti oprosti, bez rijeci sam.

Taj BLENTO zasluzuje dozivotni ban sa foruma, krajnje bi suludo bilo da ostane aktivan i dalje reklamira i prodaje na tržnici poslije ovoga ... bas me zanima kako ce ovo zavrsiti, pratim ga nadalje sa velikim interesom :)
Kakav car !!!:care:

Dizel 05.04.2009. 11:14

Ne kupuje se roba u Americi nego u Kini/HK-u i zato je uvijek lutrija hoce li doci ili ne i hoce li zaglaviti "gift" na carini ili ne :D

Osim ako ne uzimas na kontejnere kao MSan grupa i to dovezes svojim brodom :)

fordam 05.04.2009. 11:25

Nema nikakve logike Google Adsense povezivat sa forumom ili izvlacit bilo kakve reference.

tor 05.04.2009. 11:38

Sudeći prema svemu ovome, jedino što fali je ta druga strana medalje i priče. Onog trenutka kada se to i desi, dotični će sigurno dobiti ban s foruma jer kao što sam i napisao - ne vidim što može ponuditi kao objašnjenje, ne samo ove već i sličnih situacija kojih očigledno ima dosta.

žile 05.04.2009. 11:40

Citiraj:

Autor tor (Post 1316084)
TO su preporuke od strane korisnika foruma, s time PCE kao portal i forum nemaju veze. Netko je gore napisao da Darko zna osobno admina/moderatora PCE foruma. Što s tom informacijom? Može varat ljude zbog toga? Netko koga on zna je odgovoran za njegove postupke? Kužiš što hoću reći...

Kao što jelc misli da je svo njemačko kvalitetno,tako i netko misli da nešto što se na takav način reklamira (to sam naveo na način da su se samo dvije osobe tako reklamirale) na PCE ima blagoslov.Budimo iskreni,ovo se ne dotiče vodstva PCE,sa takvim blagonaklonim pokroviteljstvom koje se osjetilo kako i na forumu,tako i u kuloarima,Hardveraj.hr je imao izvrsnu startnu poziciju.Ipak je to shop našeg kolege s foruma,pa ćemo na dugo čekanje progledat kroz prste,pa ćemo tolerirat amortizaciju koju ADM-u,Lynx-u,Vemil-u ne bismo tolerirali niti mrtvi itd.Također,to je i bio prvi puta da se netko na taj način reklamirao tu,logično je bilo zaključiti da su neka poznanstva u pozadini.To je sve,nitko ne traži vas povrat novca radi toga.Ljudi nisu očekivali ovakav ishod obzirom na okolnosti,simple as that.

Sam si rekao,to je iskonsko u ljudima.Razjarena masa mora vidjeti sječu glava.Sad hoće li to biti u Hardveraju,na PCE ili na Markovu trgu,who cares? :D

Citiraj:

Autor tor (Post 1316114)
Ako već mogu, glasam za Markov :D

Tu se slažemo :beer: :D

tor 05.04.2009. 11:43

Ako već mogu, glasam za Markov :D
Tubić je dobio prostor na formu samo i isključivo iz razloga jer je praktički od strane članova foruma bilo veliko zanimanje za takav jedan šop, u kojem su obje strane mogle profitirati. I forumaši koji su mogli nabaviti stvari kojih nema u lokalnom konzumu, a naravni i on sa zaradom. Takvo povjerenje je trebalo opravdati, slažem se, no istu priliku bi dobio bilo koji drugi član foruma koji bi krenuo u tako nešto. Zašto ne imati "lokalnog" forumaša s takvom ponudom u svom šopu, koja je svima zanimljiva? No očigledno, to i ne ide baš tako lako kako je on mislio i evo ti posljedica...

A-V 05.04.2009. 11:44

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 1316086)
Mislim da u zivotu nebi dao tamo nekom BLENTI, kojeg reklamira klapa sa PCE, da mi sastavi komp, a kasnije jos i da ga koristim samo tako jer on kaze da je OK. Posto zivimo na Balkanu i TUBICA je iza svakog coska, da i kupim komp na takav nacin, iste sekunde bi ga rastavio i provjerio da li sadrzaj odgovara specifikacijama, a uvjerenja sam da bi me zakinuo makar na jednom ventu. Pogotovo isplatiti 15ak tisi kesa kvazi web shopu koji nije u stanju poslovati bez tuđe love, neznam sta bih rekao ...

When you put it that way... da, ispao sam papak...

I sad si baš razmišljam, ovaj komp mi i dalje treba, i sad budi pametan gdje i kako ga kupiti...

Web shop - vidimo i sami kako to funkcionira. Iako sam do sada većinu stvari kupovao u web shopovima (uključujući i plazma TV - protis) i imao samo dobra iskustva, sada više nisam siguran kako opet nekom vjerovati...

"Veliki" dućani tipa HG Spot, Vemil... - tu ni trgovca ne možeš dobiti da s tobom razgovara. Dođem tamo, spreman sam iskeširati veliku lovu, a neki dječarac-prodavač tamo me ne hebe ni 5%. A isti takvi dječarci koji su tek naučili čitati i pisati će ti vrlo vjerojatno i slagati ovakvu konfu... (bolje da ni ne pričam kakvo iskustvo imam s HG Spotom kad sam prije 6 godina tamo uzimao komp - 4 puta sam ga nosio nazad na "doradu")

EDIT: (BTW ni HG Spot ni Links nemaju više od pola navedenih komponenti)

Ili neko treće rješenje - znači neki manji dućan al da nije web shop i ne traži avansno plačanje - i sami znate kakve su tamo cijene - sigurno bi me došlo barem 20% skuplje.

Ajde dragi forumaši, recite mi što bi vi napravili da imate spreman cash i trebate ovakvu konfiguraciju, a da kao ja nikad u životu niste sklapali komp i ne želite "se učiti" na ovakvim komponentama?!

Zato mi se Hardveraj činio kao rješenje - jest da je avansno plaćanje (ali ruku na srce, danas u Hrvatskoj se gotovo sve avansno plaća - od kante za smeće u Kiki do TV-a i kompjutera - koliko se to god nama sviđalo ili ne), ali shop mi se činio stručan i hvaljen ovdje na forumu (no offense moderatori - ne obračam se direktno vama). Koliko ono stranica pohvala ima tema Hardveraj ovdje na PC-Expertu? A i sami ste rekli da smo svi mi ovdje "freakovi", pa kad meni slični "freakovi" nešto ovako hvale, prelazim u "off guard" mod...

tor 05.04.2009. 11:52

Plati nekom s foruma da ti to složi i bok.

žile 05.04.2009. 11:53

Citiraj:

Autor A-V (Post 1316116)
Ajde dragi forumaši, recite mi što bi vi napravili da imate spreman cash i trebate ovakvu konfiguraciju, a da kao ja nikad u životu niste sklapali komp i ne želite "se učiti" na ovakvim komponentama?!

Otišao u Lynx ili HGspot :D

Skorn 05.04.2009. 11:55

EDIT: žile me pretekao

@A-V : prva stvar mislim da bi se trebao osloboditi od predrasuda prema tim famoznim "velikim" trgovinama.

druga stvar to su institucije koje su opremile racunalnom opremom 2/3 kucanstava u RH. pa ako i cujes losu reklamu od zagrizenih ovdje siguran sam da ima jos bar 5 puta vise ljudi koji nikada nisu imali problema sa kupnjom konfiguracije tamo pa se nemaju ni razloga zaliti. cinjenica je da ljudi uvijek obracaju paznju kada se po nekome pljuje. pogledaj samo kako je ovaj topic brzo postao popularan :D

trece, ako u "velikim" IT trgovinama ne mozes dobiti nikoga da prica sa tobom istog trenutka ocito je to zato jer eto baš taj trenutak posuluzuju nekoga tko je dosao prije tebe, a imao ti 10kn ili 100000€ u djepu, cekati ces svoj red.

cetvrto ako i zajebu slaganje, sigurno ces biti prije podmiren i kompenziran nego od nekoga sa tri mrtva oca

Ziiky 05.04.2009. 11:57

Citiraj:

Autor A-V (Post 1316116)

A jbga, ako se vec nerazumijes u problematiku, nisi sam na svijetu. Ako imas nekog prijatelja za kojeg pouzdano znas da se razumije zovi njega i zajedno se zaletite i pokupujte sve s popisa. To mi je puno povoljnija opcija, a uz to zivis u Zg-u, dostupne su ti ama bas sve trgovine, mozes birati.
A ako nemos odabrati nikoga kvalitetnog, zatrazi pomoc na forumu, mislim da ce se kvalitetni ljudi drage volje odazvati za pomoc, eventualno kasnije benchanje uz pivu :goood: sto bi ujedno bio i dobar test stabilnosti ...

svebee 05.04.2009. 12:04

u ZG-u si, odi s frendom (ili kolegom s foruma, siguran sam da ih ima dosta pouzdanih), uzmi si 1 dan (vikend ili kad već) i obiđite par dućana, vidite ak imaju navedeno, ako nemaju skompenziraj s nečim drugim i spasi si još živaca :) nikad nisam čekao, uvijek sam našao nešto slično za približnu cijenu i bio zadovoljan.

Valg 05.04.2009. 12:05

@ A-V - sa tim kešom bi uzeo phoenoma umjesto i7. :p

Inače, neću puno baljezgati, ali ovo je moje mišljenje.
Da Tubić nije previše sraćkao, i rekao:
"Dobar dan. Nije mi stigao hardware, jer nemam na skladištu, dali možete biti strpljivi još koji dan. U slučaju da nebude nabavljivo slijedećih 5 dana, vratit ću vam novac i poslati paket poklon zbog vašeg izgubljenog vremena."

Mislim da bi svatko normalan rekao "ok, svaka čast, čovjek iskren, ne sere".

A inače, tko vuče vraga za muda, vrag dođe k njemu (pa se vi zajebavajte sa smrti vaših voljenih).

A-V 05.04.2009. 12:13

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 1316130)
A jbga, ako se vec nerazumijes u problematiku, nisi sam na svijetu. Ako imas nekog prijatelja za kojeg pouzdano znas da se razumije zovi njega i zajedno se zaletite i pokupujte sve s popisa. To mi je puno povoljnija opcija, a uz to zivis u Zg-u, dostupne su ti ama bas sve trgovine, mozes birati.

Gle, imam ja puno prijatelja, nije da sam sam na svijetu. Ali jednostavno se ne krećem u takvim krugovima gdje se ljudi u to kuže. Zapravo, moglo bi se reći da sam ja od svih s kojima se družim "najpotkovaniji" u ovakvim stvarima, i obično ljudi mene pitaju za savjete iz ovog područja.

Citiraj:

Autor tor (Post 1316123)
Plati nekom s foruma da ti to složi i bok.

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 1316130)
A ako nemos odabrati nikoga kvalitetnog, zatrazi pomoc na forumu, mislim da ce se kvalitetni ljudi drage volje odazvati za pomoc, eventualno kasnije benchanje uz pivu :goood: sto bi ujedno bio i dobar test stabilnosti ...

Eh da, i ja bi naradije da nakrcam kutije u auto i onda doma polako s nekim tko zna posao to ljepo sklopimo... nema viška ni manjka dijelova, svi bundleovi na broju, a i sitne cake zanata se stignu zadovoljiti...
To je opcija o kojoj razmišljam nakon svega ovog, al onda opet, koga ja od Vas (NHF anybody) poznajem bolje nego beštiju (a o njemu sam zapravo čuo više dobroga nego o bilo kome od Vas)?! Pa da se onda opet kao i sada ako nešto pođe po zlu jave komentari - "Joj, što si njega, one je mene isto z****..."

A-V 05.04.2009. 12:21

Citiraj:

Autor Valg (Post 1316135)
Inače, neću puno baljezgati, ali ovo je moje mišljenje.
Da Tubić nije previše sraćkao, i rekao:
"Dobar dan. Nije mi stigao hardware, jer nemam na skladištu, dali možete biti strpljivi još koji dan. U slučaju da nebude nabavljivo slijedećih 5 dana, vratit ću vam novac i poslati paket poklon zbog vašeg izgubljenog vremena."

Mislim da bi svatko normalan rekao "ok, svaka čast, čovjek iskren, ne sere"

Ma ne samo to, da sam dobio računalo u petak ja bih bio zadovoljan...uza sve moguće izgovore koje sam slušao (za koje sam vrlo brzo počeo sumnjati da su lažni - nisam baš takav mulac), uza sve vrijeme što sam čekao... Znači zaboravio bih sve negativno...

Nebi bilo ove teme, i svi zadovoljni... Ali svatko ima svoje granice, g.T. je pronašao moje, svaka mu čast, stvarno se je trudio u tome...

Valg 05.04.2009. 12:24

I bolje da nisi dobio, sad možeš uzeti AMD. ;)

Dizel 05.04.2009. 12:28

Ne trebas biti elektronicki genij da bi sastavio konfiguraciju. To je toliko pojednostavljeno da bi i sobarice znale postekati procesor, VGA i ram...

M.Vlahovic 05.04.2009. 12:28

Kako ide garancija u tom dućanu, kaj ako sad propadne čovjek, kako će proć mase ljudi koji budu trebali reklamirati stvari tamo ???

Šef gradilišta 05.04.2009. 12:30

Citiraj:

Autor A-V (Post 1316116)

I sad si baš razmišljam, ovaj komp mi i dalje treba, i sad budi pametan gdje i kako ga kupiti...

takvu konfu bi definitivno dao slozit u Linksu, bez sekunde premišljanja :-)

prvo zato sto im vjerujem kao dobavljacu, a ono jos vaznije kao servisu!

žile 05.04.2009. 12:34

Citiraj:

Autor Šef gradilišta (Post 1316166)

Vidjet ćemo kad za godinu dana A-V članu za 4870X2 daju karticu za 500kn koja daje isto bodova u 3Dmarku :D

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 1316165)
Kako ide garancija u tom dućanu, kaj ako sad propadne čovjek, kako će proć mase ljudi koji budu trebali reklamirati stvari tamo ???

Kod uvoznika.Ionako je on taj koji ti daje garanciju,trgovina nema ništa s tim osim dužnosti da to proslijedi do uvoznika.

Dizel 05.04.2009. 12:34

Citiraj:

Autor Šef gradilišta aka Bob Graditelj nadrobi... (Post 1316166)

Bobe, drz' se ti gradilista, ne preporucuj hw trgovine. Ja recimo imam svakakva iskustva s Links servisom...a bilo je toga ohoho :D

Citiraj:

Autor žile (Post 1316173)
Kod uvoznika.Ionako je on taj koji ti daje garanciju,trgovina nema ništa s tim osim dužnosti da to proslijedi do uvoznika.

Žika, mislim da on uvozi te djidjamidje direktno iz Nigdjezemske. Tako da ako on propadne... garanciju mozes znas gdje okaciti :D

A-V 05.04.2009. 12:39

Citiraj:

Autor Šef gradilišta (Post 1316166)

Da, samo što ni oni ni HG spot nemaju više od pola komponenti koje sam izabrao... Ok, ima alternativa, ali opet...

Nema veze, idemo u offtopic...

(Ako ima netko nešta pametno reći po tom pitanju - otvorio sam isto temu jučer u rubrici svašta - Tražim preporuku dobre trgovine. A može i meni na PM.)

Alfa_R 05.04.2009. 12:40

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1316174)
Žika, mislim da on uvozi te djidjamidje direktno iz Nigdjezemske. Tako da ako on propadne... garanciju mozes znas gdje okaciti :D

Malo oftopic... dali je netko aktualno linksu opalio inspektorat?
Mislim, svi navode hg spot, vemulj i inspekciju, ali zanima me kako bi se links tome odupreo... kazni i postivanju zakona, mislim...

Dizel 05.04.2009. 12:44

Citiraj:

Autor A-V (Post 1316179)
Da, samo što ni oni ni HG spot nemaju više od pola komponenti koje sam izabrao... Ok, ima alternativa, ali opet...

Nema veze, idemo u offtopic...

(Ako ima netko nešta pametno reći po tom pitanju - otvorio sam isto temu jučer u rubrici svašta - Tražim preporuku dobre trgovine. A može i meni na PM.)

Mislim da i tvoj izbor 1KW napajanja govori da bi se prvo trebao posavjetovati s nekim o komponentama koje biras...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46.