![]() |
ljudi moji...
kako volim ovakve komentare.. dobra mi je izjava jednog našeg novinara na TV: hrvatska ima 4 milijona stanovnika i isto toliko izbornika, i svaki ima neku svoju teoriju.. činjenica je da većina ovih naših reprezentativaca ne igra već mjesecima, ili sjede na klupi, ili uđu 5 minuta u igru. isto tako nije u redu spominjat znanje Ćire Blaževića, kao da bi on nešto napravio više! On je imao nausporedivo bolje igrače, i to je to! Pa i dobro smo prošli s ovakvom ekipom, ispali su njemci, talijani, koji su daleko jači od nas, bili i bit će. A Barić je stara prdonja, kojemu je vrime za penziju a ne za nogomet.. |
donekle se slažem s tobom gabre,ali što je sa babićem i klasnićem koji su prvotimci u jakim bundesligaškim klubovima, lekom koji je standardan u svom klubu (i po statistici je najviše trčao u prošloj ligi prvaka),
da ne govorim o forama sa kranjčarom i pranićem kao premladi su !!!!! pa tko će ti trčati ak neće mladi!!!!!a pogledajte runija kaj dečko radi sa 19 godina inače da se i ja malo igram izbornika :D >> ------------Pletikosa--------------- Šimić - R. Kovač - Šimunić - Pranjić --- J. Leko - N. Kovač - Babić--- ------------Kranjčar--------------- ----------Pršo - Klasnić----------- rezerve : olić,mornar,šokota,rapajić (daš mu da igra zadnjih 30 min jer više nemre),bjelica,tudor,tomas i butina van lete: đovani roso, boris "žile" živković, tokić (mislim otto stvarno) po meni solidna repka koja vjerojatno opet nebi prošla grupu,ali bi se više trudili i ljepše igrali... |
E nemate pojma kako mi je drago sto engleska ode kuci :D .
Al portugal je stvarno super igrao. BTW: Neki sam dan gledao kako je bekem promasio penal bas kao i danas...:rolleyes: |
a koji promasaj..... sigurno je trava kriva....
idu englezi kuci a meni je najjaci Ricaaardoooo!!! :D |
Citiraj:
"žile" :D Da, ljepse igrali. To je bit. Cak i da su dobili Engleze i postali prvaci,...fluentnost tehnicke strane i ljepote sinergije napadackog veza je sramota, na nivou kvartovskog tima koji je sastavljen prije deset minuta. Svako igra za sebe, nema kolektiva. mozda je ovo za Star Trek forum ali dobro bi im dosla ASIMILACIJA u kolektiv :) Samo nekako Borg kraljicu zamoliti da ih kalibrira za "low" ciljeve, smrtnicke,plemenske, da osvoje po koje prvenstvo. Onda nek radi sa njima sto zeli. :cool: |
Nije toliki problem u Živkoviću i Rosi koji je i OK igrao već di su stavljeni d aigraju ak ih tsvaiš posebice Živkovića na njegovu poziciju koju igra u BundesLigi tam je jak al za ostalo nije.
Kranjčar OK al po meni si jedan 19. godišnji balavac koji nije još niš postigao i kojem svi govore da MORA skinut 10KG, se uvrijedit i reć da on više neće nikad igrat za repku i smao se pravit važan po Saloonu i ostalim mjestima di je faca. Ak Kranjčara sad prodaju van završit će ko i Bišćan, mućit će se da uopće dođe na klupu. |
ma kakav roso pa čovjek igra tamo u izraelu sa palestincima u klubu kojeg redovito u pretkolu lige prvaka zgazi 5:0 klub sa grenlanda,islanda ili linhenštajna :D ....nisam primjetio neku posebnu dobru igru od njega na prvenstvu (onaj penal na njemu je krump jer da ga silvestre nije "pokosio" ovaj bi vjerojatno nešto sje*o)
žile je solidan stoper, ok bek dok se drži obrane,a na svim ostalim pozicijama ne vrijedi pišljiva boba imho ma kaj imaš protiv kranjčara...vidiš da je prihvatio ideologiju i vjeru žderonja :D ne za ozbiljno ne kužim kaj je takva strka oko njegovih kila jer koliko sam ga gledao dečko i dobro i dosta trči,a osim toga i runij i ronaldo su bucmasti pa vidi kak igraju... |
Evo što Beckham treba učinit nakon dva promašena penala:D :D
|
Citiraj:
On može trčat u Hrv. ligi to nije bed mogu i ja ( mogu qurac al dobro), vidio koliko je malo pokazao na prvenstvu mladih, u tome je prolem da bi postao nostitelj igre u pravim tekmama a ne protiv Kamena nema snage. Da se razmemo on je izuzetan talent al da bi postao van serijski igrač ti talent nije dovoljan treba raditi i raditi, trenirati a razlika je onda na terenu gdje ti neki osrednji onda nemre ni prismrditi, al ak se smao pouzdaš u talent će ti jedan osrednji koji trenira kao lud će te pojest za doručak i pobjeć. Al je glavna stavr da treba onom kriminalcu mamiću i primitivcu Štimcu zabraniti bilo kakav pistup terenu i nogometu kao takvom jer samo donose sranaj i nered. |
Sad je engleska repka pocela pricati da su pokradeni.
Real navodno ne vidi buducnosti za Bekija u svom timu. Beki naj omrzenija faca trenutno u zutom tisku UK-a. Po pisanju izgleda citiram : "isluzeni star" (Beki) ce najvjerovatnije zavrsiti u US-u. |
Pustite vi Niku on je jedan od rijetkih koji jos ima lopte "iznenadenja".... a visak kilograma ce vec nekako skinuti. Dobar ce biti mali samo ako ne podlegne pritisku.Svi od njega punoi ocekuju tako da ga se gleda "duplim ocima" i svaka greska se broji dva put...
niko evo ti :beer: |
Ja i velim da Niko ima touch za loptiu i da zna poslat loptu s očima, al kile trebaju ić dole i trebausavršiti svoje lopte tad će stavrno bit svhetska kalsa trenutno je samo još nebrušeni dijamant a bez brušenja nema sjaja.
|
Ajde cugeri medju vama, mala pomoc.
Danas frenda odvezem na servis da ostavi auto odbacim ga doma i zove me za da mu kupim za neku nagradnu igru,vezano za ovo prvenstvo : STELLA ARTOIS bezalkoholne 4 boce. Buduci da ne cugam nista. Nikad cuo. Odem u 5 ducana, nema niko, svi me gledaju kao da sam lud. Konacno nadjem, STELL-u ali neke cudne boce, koje nemaju na poledjini nikakve brojeve za SMS igru, koje je frend spomenuo. Sad vas pitam, pa koja je to tocno boca za tu nagradnu igru? Koji gabariti? Kako izgleda? Ajde, ako tko ovo cita, nek mi odgovori dok sam online jer cu jos veceras prosarati po gradu pa ce valjda imati koja pumpa, ili bar onaj Roberto pored Esplanade koji radi 24h. |
Toliko o alkoholizmu i nesrecama i cuganju, vidim da su to sve obmane medija. Dva, dana i nitko ne zna za tu cugu?
Nevjerovatno, mislio sam da su svi (buduci da osobno nisam ni jedno ni drugo) nogometni fanatici barem amaterski pivopijci, ali izgleda ni to nije istina. :( |
kad koristiš riječi bezalkoholno i pivo zajedno :rolleyes:
onda još očekuješ pomoć??? :D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.iskon.hr/novac/ukratko/pa...8/0290006.html mislim da igran nije ograničena na bezalkoholno smeće :beer: |
Citiraj:
Ajde hvala, nesto sam saznao i novo, nisam znao za te detaljne datumske pojedinosti....samo gdje to kupiti?.....u nijednom ducanu to nemaju.....izgleda da moram ici u neki glomazni shopping centar samo radi ove gluposti :( |
Koja dobra tekma!!!
Najžešće mi je da su Nizizemci Dicku Advocatu kupili avionisku kartu za pobratak s naglaskom da ostane mjesec dana u Bruxellessu prije neg kaj dođe doma. Koji je to konj vuče mi na Otteka, Overmarsa koji je bio najaktivniji zamijeni c,c,c,c,c, I cijelo vrijem počen s JEDNOM špicom a na klupi drži Maakaya, Van Hooijdonka, i Kluiverta. Na bek ne stavi Zendena koji uvijek radi nered u obrani grozno. Sad se treba još ić kladit na Grčku i nadt se čudu pa sam bogat. Al svejedno ČESI će bit Europski prvaci u Finalu će dobit Portugal 4:3 |
Grci u finalu....: baad : : baad : : nono : : nono :
|
Citiraj:
|
Jaooooooooo, kako su se Grci izvukli na teški krumpir. :grrr: Žao mi je Čeha(inja).
Portugal - Nigdjezemci: gol od Manickea = majstortvo :clap: |
A bio sam sretan kad su Švabi izletili jer je momčad koja sam čeka jedan udarac i sretni gol a da igra ružno ispala.
Kaj se desi onda Grci s takvom igrom izbace Čehe kaj su igrali tak divan brzi i ofanzivni nogomet. : baad : Idem se ja kladiti na Grke a navijat ću za Portugal jer ono kaj su igrali protiv nizozemaca je bila milina za oči. |
Ajme...: nono :
|
Nemožeš virovati grci prvaci :confused:
|
Dokaz da u danasnjem nogometu samo treba igrati sa sta vise trcanja,dodavati jednostavna dodavanja evenutalno koja duga lopta,u obarani ako nemas sta ispucaj naprijed,a gol ako das das ako ne bar neces izgubiti.Nisam obozavatelj takvog nogometa ali svaka ima cast. Ali opet ako tako igra jedan grcka koja realno gledajuci i nema nogometase za neku bolju igru onda je to ok,ali da to igra Ita ili Fra onda bi to bilo smjesno....
Sve u svemu meni je prvesntvo bilo ful zanimljivo ....A vama? |
sumrak nogometa, pa kaj je to:confused: od sad pratim klizanje :fuming:
|
Citiraj:
|
Ali zasluženo su pobjedili više su to želili grci nego portugalci
|
Koliko god sam htio da Portugal dobije al Grci su zasluženo dobili jer na istu foru su zabili i česima i francuzima, portugalci su ih tu loše pokrili i to je bilo to.
Uspješno su držali portugalce van 16metra i nisu radili prekršaje u zoni udraca. Obrana je bila stabilna i disciplinirana tak smo igrali i mi protiv francuza. Jednostavno su grci uspjeli svakom protivniku razbiti njegovu igru, i iskoristiiti tu jednu svoju šansu koju su imali u nabacivanju. NItko od njih ne igra standardno u velikim klubovima već su na klupi i ulaze u zadnjih 10 minuta lkad je tekma već dobivena. Glavnina naslova ide Ottu Rehhagelu koji im je utjerao disciplinu. Čestitke |
Citiraj:
|
Kata-fucking-strofa....baš su odigrali švabski
|
Istina nije bio baš neki ljepi nogomet, ali zasluženo su pobijedili.
I ako bi mi bilo draže da su Česi prošli u finale. |
I Europsko prvenstvo je gotovo, ova tema više nije aktualna
i nema se više razloga postat, pa je smatrajmo zatvorenom. :D Vidimo se za dvije godine na svijetskom prvenstvu u Njemačkoj, kad če biti otvoren novi post na tu temu. :) :beer: :beer: |
Citiraj:
Nisam stigao u kladionicu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |