![]() |
dobro je da je engine stari, bar neće biti zahtjevna igra :)
|
Uspio sam re registirat na stranici njihovoj. Šalju li oni te tokene nekim random redom ili se treba negdje prijaviti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda se napokon opamete, jer mi je WWII dosadio u FPS-ovima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja se danas regao i odmah dobio potvrdu registracije....
|
Sinoc 2x nista nije doslo , maloprije cim sam se regao stigao mail.... e sad treba cekat tu betu no koliko mi se cini prije cemo docekat full nego betu ^^
|
Ja isto odmah dobio mail za potvrdu.
|
ja sam za sec odma dobio potvrdu
|
Jel se treba regati tamo pod New Recruits >Register<
http://pce.hostili.com/images/regijza_thumb.jpg Ili negdje drugdje, ne vidim nigdje da se se sign-upa za COD 5 :/ |
Nadam se da igra nece bit sranje, posto je radi drugi team...
|
tko pravi cod5?
ako je netko drugi, onda će sigurno bit drukčija u najmanju ruku... još nisam vidio igru čiji je nastavak radila druga firma, a da je bolja od originala.. |
Citiraj:
|
COD WW PC BETA
|
Citiraj:
|
Kukate za betom a full izlazi za 3 tjedna. :D
|
ja sam dobil token al nemam xbox 360 na kojem bi igro
|
Citiraj:
Pa kupi xbox, priča se da je dobra igra, sigurno ce ti se isplatit :lol2: |
I ja sam dobio token za x360. Cuo sam da su neki dobili i za PC. Regali se za PC betu ovdje:
http://www.firsttofight.callofduty.com/enter_code A ovo pise na kraju maila kojeg sam ja dobio: * The PC Beta is coming up next! Stay close to CallofDuty.com and check your email for details soon to come! |
reggan...
|
Izgleda da ce svi regani dobiti keyeve za PC betu:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a kako cu ga dobiti?
mejl, pm? |
Namotat će ga oko cigle i bacit ti kroz prozor dnevne sobe FFS
Pa kak bi drugo dobio ak ne mailom koji si im ostavio i još morao potvrđivati? |
ovo
kad sam vidio ne da mi se igra ogadila nego ono ako ce biti ovakvih kerefeka u igri majko moja usrali su COD!!! OMG |
to je samo jedan "dodatak" igri koji ti uopče ne moraš iskoristiti ;) ... čini mi se da su to probali ubaciti za one koji visiju po zombi serverima ;)
|
da sad sam skonto defintivno No1 za kupnju kod mene :) ma igra ce bit okey nadam se... ima na GT jedan cijela epka 30min o COD5 tko hoce nek pogleda dosta dobro pokazuje sto ce biti u igri i sto se od nje moze ocekivat.
|
luđački to ubijanje zombija...
samo kaj je to tamo 3rd lice? cod je FPS!! |
loool ja to neću igrat bogami....jednu od najboljih ratnih igara će pretvorit u sranje ako budu zombiji,jebemu krenilo je s realnom radnjom od prvog djela,a završit će sranjem.Nemam komentara više.
|
Citiraj:
veri najs:goood: Citiraj:
http://www.mahalo.com/Call_of_Duty_W...ar_Zombie_Mode |
Hehe, zombie mod odlično izgleda. Pomak naspram COD4 je ogroma. Me like it!
|
@jurbAs ajd daj link za 30min. Nisam nigdje nasao tako velik filmic.
|
a dobro je već sam se uplašio lol,nisam čito ništa nego samo pogledo video :D
|
evo link za video 28min ali ima i drugih igara dosta dobro GT TV
|
Pih.... dobio token za betu ali za hebeni Xbox360.... ima tko za posuditi Xbox360:D
|
Malo me muči kaj to toliko čakamo a to će biti MP beta za PC.
Pitanje je koliko će servera biti dostupno kod nas u Europi za igranje jer vidim da je preko 400000 ljudi regano na COD HQ...........:smoke: |
Ma bit ce servera... nego bi rade da nisam nis dobio nego za Xbox360 activation code.... :nono:
|
Citiraj:
|
baš pogledo trailer i brijem da će igru zeznut do kraja.
ako je zombi mod opcija to je ok da nije nametnut da moraš ja volim cod 2 i njemu fale vozila... tak da izgleda ko cod 4 engine i ima vozila što je super ali ako neće biti slićan codu 2 onda će igra biti banana.... nadam se da ta firma zna šta radi... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |