PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Hardveraj proradio! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106261)

White 11.05.2008. 19:25

imam jedno pitanje...
ako naručujem npr. dvije komponente i jedna od njih nije trenutno dostupna i nece bit recimo tjedan dana a druga je dostupna da li ovu dostupnu odmah šaljete ili se čeka dok i ona druga ne bude dostupna? U poštarini je stvar, jel... da nebi slučajno dva puta plačao 40kn :)

:chears:

dulox 11.05.2008. 19:54

koliko sam vidio cm 690 i cm 590 imaju istu cijenu......zar ne bi ovaj cm 590 trebao biti malo jeftiniji u odnosu na 690.....ili sam ja to nesto pogresno.....

daytripper 11.05.2008. 21:37

Pitanje ? Uplaceno prosli tjedan, roba stigla u petak?

Kad ce isporuka???? nema nekih informacija...:stoopid:

maX 11.05.2008. 21:37

dal su dostupne ove dvije stvari?

DFI MBO Lan Party DK P35-T2RS S.775 ATX
Arctic Cooling Accelero S1 rev.2 VGA hladnjak Arctic Cooling Accelero S1 rev.2 VGA hladnjak

ako nije dostupno da ne narucujem bezveze jer mi je DFI-ca prilicno hitna, cooler i nije previse
btw jedan prijedlog, bilo bi lijepo da je na iznose vece od 1000kn recimo (kao sto ima links) dostava besplatna :beer:

Bullet1 11.05.2008. 21:43

Citiraj:

Autor maX (Post 1026342)
btw jedan prijedlog, bilo bi lijepo da je na iznose vece od 1000kn recimo (kao sto ima links) dostava besplatna :beer:

u Linksa je preko 2000kn dostava besplatna a Beshya vec ima to samo je u njega 1500kn prag ;)

Citiraj:

Narudžbe do 1500 kn dostavljaju se na trošak kupca, a sve narudžbe iznad 1500 kn dostavljaju se na trošak Hardveraja.

žile 11.05.2008. 21:45

Citiraj:

Autor maX (Post 1026342)
dal su dostupne ove dvije stvari?

DFI MBO Lan Party DK P35-T2RS S.775 ATX
Arctic Cooling Accelero S1 rev.2 VGA hladnjak Arctic Cooling Accelero S1 rev.2 VGA hladnjak

ako nije dostupno da ne narucujem bezveze jer mi je DFI-ca prilicno hitna, cooler i nije previse

Mmm,DFI,njam!
Pripremaš se ti pripremaš :D
Čestitke na 4000. postu :chears:

maX 11.05.2008. 21:49

Citiraj:

Autor Bullet1 (Post 1026354)
u Linksa je preko 2000kn dostava besplatna a Beshya vec ima to samo je u njega 1500kn prag ;)

fuck, nisam vidio :D
nije valjda da su linksovci digli prag? najprije je bilo preko 500kn, pa onda preko 1000kn, a sad je preko 2000kn?! wtf :D

@žile - a cuj, moram :fiju: :D

Bullet1 11.05.2008. 21:50

Citiraj:

Autor maX (Post 1026369)
nije valjda da su linksovci digli prag? najprije je bilo preko 500kn, pa onda preko 1000kn, a sad je preko 2000kn?!

Citiraj:

Za narudžbe preko 2000,00 kn dostava je besplatna na području Zagreba i cijele Hrvatske.
:p

maX 11.05.2008. 21:52

gamad :smoke:
ma gledao sam ovu DFI-cu u HGspotu i tamo je 809kn, a i imaju poslovnicu u Varazdinu pa nebi morao placat dostavu, ali je neraspoloziva i nepoznato je vrijeme dolaska :smoke:

Dawar 12.05.2008. 22:54

Vidim da si stavio Pavillione u ponudu, pa me zanima dal se može uzet produženje jamstva?
A drugo mogao bi krenut sa uvozom Xbox360ica :) Pošto su vani cijene doosta manje nego kod nas u Sophosu :)

Beshtya 13.05.2008. 12:32

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1027304)
Vidim da si stavio Pavillione u ponudu, pa me zanima dal se može uzet produženje jamstva?
A drugo mogao bi krenut sa uvozom Xbox360ica :) Pošto su vani cijene doosta manje nego kod nas u Sophosu :)

misliš na produljenje jamstva na svom Pavilionu koji već imaš ili na produljenje ovih modela koje imam u ponudi? postoji inače varijanta produljenja jamstva za ove u ponudi-cijene su iste ili niže nego od HP-a...što se tiče Xbox-a nažalost tu ne mogu ništa jer Sophos radi distribuciju a to im direktno nažalost omogućuje i da deru cijene (kad su jedini :(...klasična hrvatska priča ;)

Dizel 13.05.2008. 12:59

Bestijaneru, hoce bit moguce nabavit onu bocnu pleksi za Centuriona 5 sto smo dogovarali? Da se ne nadam bezveze...

Dawar 13.05.2008. 13:11

Mislim na produljenje jamstva na pavilione u tvojoj ponudi, i gdje je servis?
A što se tiče xboxa, koliko znam Microsoft nema službenog uvoznika u HR, i službeno HR nije na popisu zemalja za Xbox live. Tako da teško da Sophos ima neko ekskluzivno pravo

Gilbert5 13.05.2008. 13:32

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 1026155)
Jel budu uskoro došli ti S1? Narucio sam prije 10-ak dana...

Vidim da 0 odgovora, pa da se ponovim.

Malo mi je glupo ovo, ako stoji u ponudi - onda treba pisati je li raspoloživo, i ako nije - kada dolazi.

A ne da naručim, a da dođe za mjesec dana. Mislim ok bi i to bilo, ali barem da kupac dobije neki info.

pipe 13.05.2008. 13:33

Jel itko ista dobio iz Hardveraja? Jesi li poceo slat ili jos cekas robu?

Najbolje je da se stave neki indikatori, tj. lampice za stanje na skladistu ili bilo sto slicno.

Majo 13.05.2008. 13:40

Ja sam dobil grafu iz hardveraja,8800gts 512:beer:
Zapravo nisam ju dobil neg sam ju kupil:D

White 13.05.2008. 14:26

Citiraj:

Autor pipe
Najbolje je da se stave neki indikatori, tj. lampice za stanje na skladistu ili bilo sto slicno.

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 1023825)
kako sam već spomenuo-od vikenda (najkasnije pon) će svi artikli odmah imati i informaciju o dostupnosti-ionako 80% robe sad dolazi kroz par dana :) ali raspoloživost će biti vidljiva ;)

Malo kasni s time ali ce očito biti nešto slično ;)

I da ja sad ponovim svoje pitanje...
Nemam baš iskustva sa tim onlajn kupovanjem :(

Citiraj:

Autor White
imam jedno pitanje...
ako naručujem npr. dvije komponente i jedna od njih nije trenutno dostupna i nece bit recimo tjedan dana a druga je dostupna da li ovu dostupnu odmah šaljete ili se čeka dok i ona druga ne bude dostupna? U poštarini je stvar, jel... da nebi slučajno dva puta plačao 40kn :)

NJUNJO_HR 13.05.2008. 15:06

hardveraj infa svoj forum i pogledajte pod podforum
informacije

Fleks 13.05.2008. 18:20

Citiraj:

Autor pipe (Post 1027686)

ja sam isto uzeo neki dan grafu kod njega...

Bestija - brz, jeftin, efikasan i chick magnet :D:D

daytripper 13.05.2008. 18:48

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1027954)
ja sam isto uzeo neki dan grafu kod njega...

Bestija - brz, jeftin, efikasan i chick magnet :D:D

Fleksinjo =/ http://img.w3dizajn.net/images/ebook...magnetnole.jpg :roller:

Beshtya 14.05.2008. 01:19

Citiraj:

Autor Vin EuroDizel (Post 1027657)
Bestijaneru, hoce bit moguce nabavit onu bocnu pleksi za Centuriona 5 sto smo dogovarali? Da se ne nadam bezveze...

sorry nisam tu na forumu toliko više često-ovaj luđak iz Njemačke mi je konačno poslao cijenu ali ne za stranicu nego za cijeli kejs :( tako da sutra javim cijenu za stranicu...

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 1027685)

Malo mi je glupo ovo, ako stoji u ponudi - onda treba pisati je li raspoloživo, i ako nije - kada dolazi.

A ne da naručim, a da dođe za mjesec dana. Mislim ok bi i to bilo, ali barem da kupac dobije neki info.

nisam ni vidio pitanje, sorry. Kako sam već i tu i na hardveraj forumu spomenuo kamion sa robom je trebao biti prošli tjedan u ZG i onda carinjenje 1-2 dana ali nije stigao kako je trebao (klasična izmotavanja sa ovim-onim a ustvari kad rade kamionske zbirne pošiljke iz Europe skupljaju robu po pola Europe jer im je tako jeftinije)-ja ću stvarno dati sve od sebe da isporuke budu ovaj tjedan-zato sam svakom (nadam se svakome) i napisao u mailu sa ponudom da se može platiti prije same isporuke-sad kad prođu ovi ''porođajni'' problemi dalje će ići normalnije isporuke...eto sorry još jednom.

za prikaz raspoloživosti na webu sam već spomenuo da će biti vidljiv čim prva roba stigne-svi proizvodi će imati informaciju o dobavljivosti..

Citiraj:

Autor White (Post 1026219)
imam jedno pitanje...

u principu idem uvijek na dogovor da se uzme nešto u tom rangu cijene i karakteristika i da se šalje zajedno-ili kupac pričeka (nažalost na domaću robu ne mogu utjecati-na svoju iz uvoza sad kad stigne i kad će normalno početi redovito dolaziti mogu)...

Citiraj:

Autor dulox (Post 1026249)
koliko sam vidio cm 690 i cm 590 imaju istu cijenu......zar ne bi ovaj cm 590 trebao biti malo jeftiniji u odnosu na 690.....ili sam ja to nesto pogresno.....

CM 690 sa prozirnom stranicom (kakav je na šopu) i CM 590 imaju i inače istu cijenu otprilike...možda si mislio na CM 690 ali bez prozirne stranice pa te zbunilo?

Citiraj:

Autor pipe (Post 1027686)

isporučeno je do sad dosta robe ali iz domaće nabave-kako sam i rekao nažalost sam dobio krivi info od špeditera i sva roba iz mog uvoza (75% asortimana) zato i kasni duže od planiranog-samim time još nisam ni uključivao raspoloživost još na artiklima...

Opaki 15.05.2008. 00:53

ej sorry nisam vidio jel to neko pito već prije, zakaj vas nema u www.nabava.net

maX 15.05.2008. 00:56

bit ce, bit ce... polako ;)

IcyTexx 15.05.2008. 01:55

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 1027685)

Bit će modul dobavljivosti artikla.

EDIT:
Sad vidim da je Besthya vec odgovorio - bacilo me na prijasnju stranu.

timmy 15.05.2008. 20:59

http://www.gadgets.co.uk/item/USBRK/...-Keyboard.html

oće bit tak šta ili ona mala tastatura, tanka ili tak nest
http://www.sizlopedia.com/2007/07/04...your-computer/

Beshtya 16.05.2008. 13:16

Molba oko postova

molim cijenjene forumaše da nadalje sve upite vezano uz www.hardveraj.hr webshop (cijene,proizvodi itd.) proslijeđuju na moj PM ili na info@hardveraj.hr. Samo iz razloga što je sam shop sad postao komercijalan i ima svoj forum, pa nema potrebe da se ovdje ispituje ili dogovara bilo što vezano uz prodaju. Ipak PCE za reklamiranje ima marketing odjel i reklamne bannere koje naplaćuje i od kojih živi (jes da smo si mi dobri ali red je red). Eto čisto da ne dolazi do lockanja tema i sl...naravno nadam se da nitko neće zamjeriti :)

daytripper 19.05.2008. 17:08

Moram spomenuti... kad ce roba..?

Edit: ok, jos se ceka na carini. Ovi "nasi" oficers ima da zviznu od glupiranja.

Munjara 19.05.2008. 19:21

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 1030478)
molim cijenjene forumaše da nadalje sve upite vezano uz www.hardveraj.hr webshop (cijene,proizvodi itd.) proslijeđuju na moj PM ili na info@hardveraj.hr. Samo iz razloga što je sam shop sad postao komercijalan i ima svoj forum, pa nema potrebe da se ovdje ispituje ili dogovara bilo što vezano uz prodaju. Ipak PCE za reklamiranje ima marketing odjel i reklamne bannere koje naplaćuje i od kojih živi (jes da smo si mi dobri ali red je red). Eto čisto da ne dolazi do lockanja tema i sl...naravno nadam se da nitko neće zamjeriti :)

fer, posteno, korektno :respekt:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38.