![]() |
139,7 gb za sad
|
prošli mjesec preko 200gb,
ovaj mjesec oko 100gb imam malo diskova:jedan 80gb, drugi 160gb, pa imam problema sa prostorom potrošio sam dost dvda:fuming: i svojih novaca roditelji plaćaju net, a ja sve ostalo |
Citiraj:
Citiraj:
|
za koji tjedan planiram kupit novi komp
pa ću si uzet 2 diska od 500gb, pa ću neko vrijeme imat mjesta a poslje ću razmišljat šta dalje |
Citiraj:
Kod T-coma nije:kafa: |
Za peti mjesec dosad 68428.11 MB, dok je za prošli bilo ukupno 58150.23 MB. Provider je T-com, a pretplata FLAT 2Mbps.
Ne mora nužno značiti da se puno skida. Dobar dio mojeg prometa otpada na televiziju i radio putem Interneta i druge streaming sadržaje (dokumentarci, recenzije, traileri, razni klipovi). Zašto sve skidati i pohranjivati na svoj disk kad se većina sadržaja ionako može stalno pronaći na netu u nekom obliku i eventualno skinuti prema potrebi. Svoj 250GB disk doživljavam kao svojevrstan memorijski međuspremnik između mene i Interneta jer kaj mi znači skidanje ogromne količine sadržaja kojeg ne stignem pregledati (ili preslušati), a piratstvom se ne bavim. ;) |
Evo 5. mjesec pri kraju, valjda nabijem još koji GB ali to je ubiti to:
http://max-save.org/pix/mbtnpl7.png |
Ups krivo vidijo,mislio da je 64000 gb
|
Obrisao nepotrebne postove. Korisnici ne mogu sami brisati, no zato postoji edit postojećeg posta.
|
Ja sam za ovaj mjesec na oko 80GB prometa. Ispada mi to neki prosjek za "normalno" surfanje. Imam nekih 25GB downloada sto ode na cisti surf i jos toliko sta ode na download sitnica.
|
|
Ukupan potrošeni promet: 175,233 GB
Biti će oko 180 gb do nedjelje. |
35gb ovaj mjesec... no i kad sam dobio flat, nisam prelazio više od 150gb mjesečno.. nije mi stvarno jasno što imaš skidati po Tb prometa mejsečno?
daj me cimni na PM molim te brandon. |
38,49gb do danas
bilo bi vise da me ne jebe net. :( |
Skinuo oko 35 Giga i dosao racun doma, boli glava!:nono: Max Adsl user!:hitthewal:
|
Citiraj:
:lol2: di to spremis? daj popuni profil tj "moj komp" isus bog :D 1tb 5 mjeseci zaredom :hitthewal: |
370GB prometa ovaj mjesec...
|
Razočarao sam se... Trebao je terabajt pasti. Al ovo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo odkada mi je došao ADSL, bez trenutnog mjeseca: http://max-save.org/pix/pzddtiu.png |
Malo ovaj mjesec: 66.31GB
|
95 GB ovaj misec. Ujedno i moj rekord:smoke:
|
Citiraj:
|
Kako ja na 8 dobivam 840 kb/s max a ti 920 .
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
bok svima. novi sam na forumu :D
ovaj mjesec samo 100 giga, jer nisam imao volje bas nesto. prosli 180... |
Citiraj:
|
ovaj mjesec 400 gb, 4mb veza, na zamunda.net(privatni), nema boljeg od privatnih torenta
|
Citiraj:
a realno mi treba oko 4 sata ovaj mjesec predviđam oko 1 TB (uzimaju se 3 RS accounta) :Machineg: |
meni treba 45-50 max da ispraznim RS acc. (ovisi koliko mi dopuste da skinem - obicno je to oko 27000, a rekord mi je 32k i nesto sitno i za to mi je trebalo manje od 50 minuta)
skidam na faxu i lokalna mreza je ogranicavajuci faktor (100Mbit) |
i meni je obično 27000MB +- 1000 MB
rekord mi je oko 30200MB :) ali sada je rapid stavio promet s 25 na 50 GB (njihovih 50 000 000 000 byte-a tj 47683MB), to bi trebalo ići do 50000MB barem :D btw ovih 4 sata je za 50GB prometa, inaće je bilo oko 2 sata (IDM mora rebuild-ati fileove) |
ovaj mjesec u 3 dana i 10 sati 26 giga i idalje raste :p
|
Zalaufao sam se... Makar, još je slabo. Jako slabo. Samo jednu noć je skidalo. |
100 gb . Solidno :(
|
Mjesečno oko 180-200 GB, bilo bi i više da se skida baš svaki dan
|
zadnja 3 dana skidam neke tutoriale,evo za sad 30gb (u ta 3 dana)
|
Za 5.mjesec sam zrušio svoj rekord sa 135gb,a za ovaj mjesec-ova 4 dana
|
2 privitaka
za cijeli 5 mjesec sam skinuo manje nego za ova 4 dana 6-og mjeseca :))
|
Ova tema je sama po sebi dovoljno glupa, pa rasprave o tome kome je tata uzeo koju brzinu i tko i kako plaća net su i više nego suvišne. Za sad sam SAMO obrisao višak, slijedeći put neću biti toliko darežljiv.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |