![]() |
Onu dvojcu isto operem bez problema, al prvi me ponekad malo iživcira, al se i to lagano sredi.
|
Ja sada skupljam za auto, pa koji preporučate ko next step nakon Honde.
P.S. Još uvijek mi nije jasno kako puno ljudi(i maky) imaju na hondi 550ks+ a ja ni makac preko 509ks P.P.S. Jel ima kakve veze koje je ulje u motoru. |
neznam za ulje pošto uvijek stavljam Syntechic.....koji auto zavisi kolko love imaš ako uspjevaš pobjeđivat na Sport bez problema skupi za Skyline-a jer se ne isplati prelazit na Mustang-a i Supru jer još uvijek ne možeš pobijedit na Pro.
|
Sad sam kupio Lancera i auto je trnutno slabiji od Hondice, al mi je puno lakše pobijeđivati na Sport.
|
to si gadno pogriješio...spiskao si bezveze 25 000$. bar mislim da tolko dođe.
|
Auto je super. Bez problema kupim lovu na Sport. Bit će vremena za pravi auto.
|
Zakaj na Lanceru nemrem kupit ni Supercharger, no ispušnu granu, nit još neke stvari? :confused:
Najvažniji mi je Supercharger, a nemrem ni Turbo kupit. |
Zaboravite.
Lancer ima već Turbo u sebi. Jesam mulac. :rolleyes: |
Citiraj:
|
ajmo odvozite timske utrke ljudi...
na team, team main, s desne strane imate ACTIVE CHALLENGES i tam kliknete i MATCH UPS i imate gumb kod svog imena RACE ako ste na popisu...njih je bilo 6 pa smo stavili nas 6 :D for fun je utrka al pobjeda ili poraz se broji tak da dajte sve od sebe :burn: i jos sam sad jedan dvoboj prihvatio za sitnih 300$ al slabi su tipovi pa ajmo uzivajte i naravno dajte sve od sebe :D |
nažalost mene nema inaće bi već osvojili;) :D
|
I ti maky voziš.
|
evo odvozija san šta san moga najbolje
|
Ova moja dva auta me jako žicviraju.
1. - Honda, nemrem s njom ispod 9.2, dok neki idu oko 8.5 2. - Lancer s 700+ KS nejde ispod 9.1 tak da me ekipa pere na onoj utrci bez pravila ko luda. :grrr: :rambo: |
ja san odvozija uturku i nije mi pisalo jesan li dobija ili izgubija di mogu viditi
|
ja san odvozija uturku i nije mi pisalo jesan li dobija ili izgubija di mogu viditi
|
Ja sam sa Hondom najbrže odvozio 9.071. Al to ono jedan u sto. uglavnom s nitrom vozim oko 9.5.
Jel valja šta RX-8, vjerujem da bi se rotacioni motor mogao dobro nabrijati. :rolleyes: Sada imam 24k$, skupljam si za neki auto. @busy - sunce ti tvoje izgubio sam 250$, kako pobogu voziš tako brzo??? |
Kolko Busy ima vrijeme?
U čem je stvar da voze skoro sekundu brže od mene? |
dečki jel može iko od vas brže od ovoga 8.0s
|
Citiraj:
Ja jadan ne mogu ispod 9.0, i kako auto sa 470ks(Honda) može voziti 8.4s(jedan drugi tip ne busy) |
napokon sam počeo razvaljivat na Sport..skoro sm dobio Vipera na Pro za dlaku..:grrr:
|
Tek sad na Sport?
|
Citiraj:
da si tako dobar ne bi imao Lancera:rambo: :rambo: |
Al na Sport pobijeđujem s Civic bez problema, a i Vipera sam dobil s njom.
|
pa šta ti bi da uzmeš lancera..
oš protiv mene u 5000$:rambo: :rambo: :rambo: |
Uuuuuuuuuu...
ovo postaje opako, mislim da je najpravednije da to riješite na trkačoj stazi :D |
Kaj ti više Freek nisi u naem timu?????? Zakaj????? :confused:
|
Baš sam i ja sad to primjetio, znam da nas je bilo 7 i gledam ko fali, kad ono nema Supre. :confused:
|
Sad je u Redline Addicts!!!!
Izbjeglica, azilant, prebjeg....... |
Moćan tim, nema šta :D
@Freek Nemoj mislit da ćemo žalit za tobom ili da ćemo te čekati širom otvorenih ruku kada se predomisliš :cool: |
Nije mi jasno zakaj si otišao.
Bez veze. |
Što je učinjeno je učinjeno, nećemo sad više o tome :smoke:
Nego ubuduće da se zna politika PC Ekspert tima, tko svojevoljno napusti tim zbog samo njemu poznatih razloga, a ne zbog promjene auta ili sl. naići će na zatvorena vrata, tako da ni ne pomišlja na ponovni povratak. Pošto je tim u svom pubertetskom razdoblju, članovi će sa vremena na vrijeme morati dati neki simboličan prilog na račun tima, a kada stvar krene kako spada onda ćemo vršiti i isplate za pobjede i sl. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A zakaj si otišel?
|
frend me nagovorio da napravimo svoj tim...premišljao sam se dal napustim tim al eto otišao sam i sad je gotovo..sad kad ih budem mučio tamo u timu.
|
Evo konačno da sam prvi puta pobijedio na PRO class cupu :clap:
|
bravo za tebe.....jel se otvorilo neko novo natjecanje sad..jer kako bi inače došli do dragstera i formule.
|
Ništa od toga, samo mi je na račun sjelo 2250$ :cool:
Inače, F1 i još neki auto, mislim da je to onaj dragster možeš dobiti samo ako ga doslovce kupiš za 9 USD, na web stranici od Nitta. |
koje ti je najbrže vrijeme..i s kojim si bracket time-ovima pobijedio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |