PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   PCEkspert Img Hosting - samo za PCEkspertovce (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=102853)

Bullet1 29.05.2008. 21:08

Citiraj:

Autor RisingPower (Post 1041977)
Ako smijem primjetit, 'rvacki serveri su njesra na kvadrat puta broj svih atoma u poznatom svemiru.

neznam sta fali hostiliu , a jos manje max-saveu :smoke:
a koliko imagesux suxa to nije ni blizu onome sto si sve gore nabrojio :kafa:

mislim da bi tu bio EOD...

RisingPower 29.05.2008. 21:10

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1041978)
Dude, like, jesi ti normalan? Imageshack sucks bigtime. Napisano na engleskom da ljudi u google searchu vide ovo...

Slobodno ti pljuj po Imageshacku dok ne potrošiš svu slinu i dehidriraš, ali slike koje sam uploadao su uvijek ,ali baš uvijek, dostupne već nekoliko godina.:goood:

De5tr0yer 29.05.2008. 21:16

Citiraj:

Autor RisingPower (Post 1041992)
Slobodno ti pljuj po Imageshacku dok ne potrošiš svu slinu i dehidriraš, ali slike koje sam uploadao su uvijek ,ali baš uvijek, dostupne već nekoliko godina.:goood:

Da, taman onak ujutro se probudim umijem i operem zube, stisnem link na sliku i odem doruckovati, vratim se i pola slike mi je otvoreno. I to samo ako imam srece. Inace refresham i odem se otusirat. Kad se vratim onda je eventualno loadana slka. Al najcesce nije. Jos jednom stisnem refresh. Odem do kuhinje i skuham rucak koji potom ohladim u sudoperu sa hladnom vodom. Ukoliko je veliki lonac, ponovim hladenje nakon sto promijenim vodu. Zatim izvadim na tanjur i onda se najedem. Dodem do svog desnog monitora kad ono vidi neka slika, risajzana, kliknem na nju i ono gle velka je. Al nesto mi je zrnata...

EDIT: evo ovo jedva pisem, jer sam tolko zapljuvo da sam dehidriro. Idem popit vode.

Baja 001 29.05.2008. 21:32

Citiraj:

Autor RisingPower (Post 1041992)

Rising sigurno se šliš :stoopid:

ImageShack je dobar koliko i krepana životinja. Uvjek je spor, pun reklama, nema puno opcija, nerijetko obrišu/zamjene sliku.... Uglavnom ImageShack je dno dna :smoke: :suicide:

RisingPower 29.05.2008. 21:42

Priznajem da je dozlaboga spor što se uploada tiče, ali pozivanje slike preko (direktnog) linka meni je uvijek radilo brzo i nikad mi nisu obrisali / zamijenili sliku ili napravili neku spačku...

pipe 29.05.2008. 21:42

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1042000)
Da, taman onak ujutro se probudim umijem i operem zube, stisnem link na sliku i odem doruckovati, vratim se i pola slike mi je otvoreno. I to samo ako imam srece. Inace refresham i odem se otusirat. Kad se vratim onda je eventualno loadana slka. Al najcesce nije. Jos jednom stisnem refresh. Odem do kuhinje i skuham rucak koji potom ohladim u sudoperu sa hladnom vodom. Ukoliko je veliki lonac, ponovim hladenje nakon sto promijenim vodu. Zatim izvadim na tanjur i onda se najedem. Dodem do svog desnog monitora kad ono vidi neka slika, risajzana, kliknem na nju i ono gle velka je. Al nesto mi je zrnata...

EDIT: evo ovo jedva pisem, jer sam tolko zapljuvo da sam dehidriro. Idem popit vode.

lol. Kada jos kliknes na resize, ono 2 popup reklame.

Mr.Ex.President 29.05.2008. 21:44

Citiraj:

Autor RisingPower (Post 1041961)
Niš, odoh ja na dobar stari Imageshack. Izgubio sam svaku nadu da će PCe img hosting proraditi do kraja milenija.:D

Da si reka photobucket, pa aj. Al ovako:D

IcyTexx 29.05.2008. 21:45

Nikakve slike nisu brisane, sve su kod mene/na starom serveru/na novom serveru...
Rekli su da će prebacit stranicu na drugi server, al vidim da niš od toga... Tak da baj baj ovim kretenima. Ocito su imali sve placene reviewe.

^SuperUnknown^ 29.05.2008. 21:56

Jucer sam naletio na "Bandwidth limit exceeded", to mi je dovoljno da ga vise nikad ne otvorim :)

IcyTexx 29.05.2008. 21:58

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1042050)
Jucer sam naletio na "Bandwidth limit exceeded", to mi je dovoljno da ga vise nikad ne otvorim :)

img.w3dizajn.net linkovi ne rade... Sad si me podsjetio da ih moram premjestit. pce.hostili.com radi. Al, eto o tome razgovaram... Da postoji bilo kakva podrška u HRhostinga, odavno bi prebacio.

MadBoY 29.05.2008. 22:08

Znam kako ti je, samo sam ja imao obrnutu situaciju, htio sam prebaciti podatke na hrhosting... nakon vise od 7 dana zezancije sa njima, zatrazio sam povrat novca, nakon mjesec dana zvanja na mob, tel, pisanja ticketa, mail rekli su mi da su mi uplatili nazad pare... no ja do dan danas nisam ni kune vidio da su mi uplatili.

Najbolje ti je da napravis full backup na hrhosting, skines to na svoj komp, otpakiras i uploadas ono sta ti treba, ili ako ti host moze srediti da uploadas u tar.gz ili zip pa da oni otpakuju taj file.

IcyTexx 29.05.2008. 22:16

Crash009 29.05.2008. 22:19

Ma imas ti zivaca, ja bi im rodbinu oderao sam tak..

A pokusaj rijesiti nesta..

DoX_Chabar 29.05.2008. 22:45

Ovo obožavam kad ti kažu da će ti se javiti mailom, to je prvi znak da su te totalno od***ali, tako da seli negdje drugdje :)

IcyTexx 29.05.2008. 22:49

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 1042110)
Ovo obožavam kad ti kažu da će ti se javiti mailom, to je prvi znak da su te totalno od***ali, tako da seli negdje drugdje :)

Dosta ljudi mi preporučuje bluehost... Čitao sam i reviewe i dosta je dobar po njima... Ima ko još kakav prijedlog... Samo da nisu oni naši po 10000 kn godišnje.

tech 29.05.2008. 22:59

A da se prestanes navlaciti sa tim hostevima i uzmes dedicated i miran si....ovak bus sam zivce i novce potrosio....OT: sto se tice rvatckih hostinga, hrhosting su katastrofa...evo sada sam vec 7mj na cro-hostu i nije bilo nikakvih problema...samo jedan downtime do sada...i to su mi poslali mail da ce biti jer su mjenjali hardove, tako nesto...

IcyTexx 29.05.2008. 23:05

Citiraj:

Autor tech (Post 1042123)
A da se prestanes navlaciti sa tim hostevima i uzmes dedicated i miran si....ovak bus sam zivce i novce potrosio....OT: sto se tice rvatckih hostinga, hrhosting su katastrofa...evo sada sam vec 7mj na cro-hostu i nije bilo nikakvih problema...samo jedan downtime do sada...i to su mi poslali mail da ce biti jer su mjenjali hardove, tako nesto...

Zato kaj bi me koštalo i preko 100 dolara mjesečno?
A i da uvedem gumbić donacija ili neki poseban paket na godinu dana koji bi uključivao 10 puta više opcija uređivanja slika itd. sumnjam da bi itko trenutno donirao/kupio si paket.

Odojak 29.05.2008. 23:50

Nemoj se žderati, onima koji nisu zadovoljni neka šetaju. Oni koji misle da bi pametnije i bolje besplatno složili neka naprave onda nešto. Jedno su konstruktivni prijedlozi a jedno kad netko pljuje jer ne zna kud bi. Naše nikad nije dobro, ono vani je uvijek bolje. :smoke:

OT:

Meni je MediaTemple kao host skroz ok :)

IcyTexx 30.05.2008. 00:12

I meni djeluje OK... Nekako je dosta brz. Cijena je, ajmo reć više-manje ok... 100 kn mjesečno.

borisko 30.05.2008. 00:53

mudro sutim, gledam, znao si, znao sam... :D

slusaj prijatelju, probaj se dogovoriti sa nekim iz fiuhosta za hosting....ako ništa, bar probaj.

inače, site5 od amerikanera i eurovps od europejaca...
znas da je sve to lutrija sa amerikancima.

sretno

IcyTexx 30.05.2008. 02:13

Dvoumim se između
  • IXWebHosting
  • Bluehost
U razgovoru sa njihovim supportom, oba podržavaju hostanje ovakve stranice... IXWebHosting mi djeluje jako brz...

borisko 31.05.2008. 16:39

sve ista gamad...

provjeri :goood:

jollyb 01.06.2008. 09:54

nedostaju neke slike (pola njih) u mojoj galeriji (pretpostavljam i kod drugih)
te će se slike vratiti naknadno?

IcyTexx 01.06.2008. 11:29

Da, trebao sam čekat da se resetira bandwith kako bi mogao skinuti sve slike do kraja.

EDIT:
Sve slike koje su linkane na img.w3dizajn.net su gore...
Samo da sredim nešt, pa će se moć gledat.

AiM 01.06.2008. 18:05

Bluehost je poznat tako da mos od njih uzeti ali sve je to shared hosting i mislim da imaju lock na 3% proc usaga (i ovaj drugi takoder)...

IcyTexx 01.06.2008. 19:34

Možda dođemo jednog dana i na dedicated...
Sad je sve više-manje oke, još imam 3ZIPa za uppat i sve slike su gore (ostali još nisu otpakirani).
Server se malo ubrzao, al nisu ga još premjestili. Kad je single slika (viewer ili outside link), otvara brzo, al kad je nakupina malih u galeriji, ide malo sporije... Riješit će se, nije problem.

EDIT:
Možda mi upadne jedan povoljan dogovor za dobar hosting, vidjet ćemo.

IcyTexx 01.06.2008. 23:32

Eto, otkazan je GlobAt, sutra će valjda biti dobar redirection za novi server... Napominjem da su svi podaci gore...

img.w3dizajn.net domena radi! Još samo čekamo da proradi pce.hostili.com.
EDIT:
Sad radi i pce.hostili.com!!!

Hamm 02.06.2008. 12:01

Prijavljen je problem.

http://www.max-save.org/pix/ftfgm9y.jpg

galerije koje su mi bile pune sada su prazne i fali podosta fotki.

Ice će riješiti problem danas (ako stigne).

Lp

IcyTexx 02.06.2008. 17:53

Da, samo da spomenem da su slike up (sve), samo se trenutno ne prikazuju u vašim galerijama... Navečer ću to srediti.

EDIT:
Vraćen je stari backup SQL databasea, sad ćemo ga popunit sa novim i sve OK... Hamm, slike su ti se vratile, vjerujem.

RisingPower 02.06.2008. 21:01

Super, meni su sve slike u galeriji kao prije.:fala: Valjda neće propast server opet jer će mi se svi smijat ako vide da koristim Imageshack.:D

IcyTexx 02.06.2008. 21:19

Citiraj:

Autor RisingPower (Post 1045202)
Super, meni su sve slike u galeriji kao prije.:fala: Valjda neće propast server opet jer će mi se svi smijat ako vide da koristim Imageshack.:D

Neće propast!
Slažem dogovore sa vlasnikom oko custom paketa...

EDIT:
Ak nekom fali koja slika, samo nek mi javi! Ime.
Obećao sam vam davno da nećete izgubiti niti jedne slike, a to obećanje namjeravam održati. Samo se ispričavam ako koja fali, jer ih ima ono, 3.8K komada... (sa thumbovima). Zato javite...

Hamm 03.06.2008. 06:43

Sve su na okupu. Hvala i lp.

Z-man 03.06.2008. 09:00

pa nije baš da je nemoguće onih 200 gb, ljudi stalno uploadaju.......
btw. važno da sve ponovno radi :)

IcyTexx 03.06.2008. 12:29

Citiraj:

Autor Z-man (Post 1045498)
pa nije baš da je nemoguće onih 200 gb, ljudi stalno uploadaju.......
btw. važno da sve ponovno radi :)

220GB Bandwidtha...

http://pce.hostili.com/images/Bandwidthu6mw.png

Još ima par GB mojeg nekog prometa i to je to...
Uskoro će bit i izvještaji o posjećenosti, prometu...

Bez brige, sad sam se osigurao sa preko 500GB...

MadBoY 03.06.2008. 14:35

Ice, plz stavi sliku, jer kad sam otvorio ovu stranicu trazilo me da se logiram u tvoj Cpanel.

IcyTexx 03.06.2008. 16:45

Citiraj:

Autor jollyb (Post 1030511)
img hosting je prva liga. dečki, samo tako nastavite.

prijedlozi:
- copy gumb
- redirekcija nakon logina na Site index (ili na galeriju, makar to bi se moglo postaviti kao izbor u opcijama)
- kod pregledavanja javne galerije, staviti index stranica, link next i ispod slika (ovako moram opet skrolat na početak stranice)

Riješeni su ovi linkovi na stranice, sada postoje i ispod galerija!

U novoj verziji je također dodan izbor albuma gdje ćete uploadati svoje slike!

Copy gumb ćemo svakako riješiti, redirekciju najvjerojatnije isto.

IcyTexx 04.06.2008. 01:28

Pozdrav, htio sam samo napomenuti da imamo nov otvoren servis... Mjesto gdje ćete puno lakše naći obavijesti o radu i nadogradnjama PCEIH-a. Ostavite tu i tamo koji komentar. :)

http://info.hostili.com/

tech 04.06.2008. 18:52

Ok je....ali charset:/.

IcyTexx 04.06.2008. 19:13

Pa kak tebi izgleda?

http://pce.hostili.com/images/Charset78dj_thumb.png

EDIT:
Sad sam skužio o čemu pričaš. To je zato da možemo imat CRO znakove! Trenutno je charset "blahblah" doslovce, al to je trik da dobijemo HR znakove.

dink0 05.06.2008. 23:54

Evo možete vidjeti da se intenzivno radi na Hostili-u koliko nam vrijeme dozvoljava. :D

Danas sam ubacio tabove za brže biranje između img upload, url upload i uskoro ćete imati video i multiuploader.

Imamo još puno stvari u planu tako da pomalo korak po korak idemo dalje..

Živili! :chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20.