![]() |
Citiraj:
a koliko imagesux suxa to nije ni blizu onome sto si sve gore nabrojio :kafa: mislim da bi tu bio EOD... |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: evo ovo jedva pisem, jer sam tolko zapljuvo da sam dehidriro. Idem popit vode. |
Citiraj:
ImageShack je dobar koliko i krepana životinja. Uvjek je spor, pun reklama, nema puno opcija, nerijetko obrišu/zamjene sliku.... Uglavnom ImageShack je dno dna :smoke: :suicide: |
Priznajem da je dozlaboga spor što se uploada tiče, ali pozivanje slike preko (direktnog) linka meni je uvijek radilo brzo i nikad mi nisu obrisali / zamijenili sliku ili napravili neku spačku...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nikakve slike nisu brisane, sve su kod mene/na starom serveru/na novom serveru...
Rekli su da će prebacit stranicu na drugi server, al vidim da niš od toga... Tak da baj baj ovim kretenima. Ocito su imali sve placene reviewe. |
Jucer sam naletio na "Bandwidth limit exceeded", to mi je dovoljno da ga vise nikad ne otvorim :)
|
Citiraj:
|
Znam kako ti je, samo sam ja imao obrnutu situaciju, htio sam prebaciti podatke na hrhosting... nakon vise od 7 dana zezancije sa njima, zatrazio sam povrat novca, nakon mjesec dana zvanja na mob, tel, pisanja ticketa, mail rekli su mi da su mi uplatili nazad pare... no ja do dan danas nisam ni kune vidio da su mi uplatili.
Najbolje ti je da napravis full backup na hrhosting, skines to na svoj komp, otpakiras i uploadas ono sta ti treba, ili ako ti host moze srediti da uploadas u tar.gz ili zip pa da oni otpakuju taj file. |
|
Ma imas ti zivaca, ja bi im rodbinu oderao sam tak..
A pokusaj rijesiti nesta.. |
Ovo obožavam kad ti kažu da će ti se javiti mailom, to je prvi znak da su te totalno od***ali, tako da seli negdje drugdje :)
|
Citiraj:
|
A da se prestanes navlaciti sa tim hostevima i uzmes dedicated i miran si....ovak bus sam zivce i novce potrosio....OT: sto se tice rvatckih hostinga, hrhosting su katastrofa...evo sada sam vec 7mj na cro-hostu i nije bilo nikakvih problema...samo jedan downtime do sada...i to su mi poslali mail da ce biti jer su mjenjali hardove, tako nesto...
|
Citiraj:
A i da uvedem gumbić donacija ili neki poseban paket na godinu dana koji bi uključivao 10 puta više opcija uređivanja slika itd. sumnjam da bi itko trenutno donirao/kupio si paket. |
Nemoj se žderati, onima koji nisu zadovoljni neka šetaju. Oni koji misle da bi pametnije i bolje besplatno složili neka naprave onda nešto. Jedno su konstruktivni prijedlozi a jedno kad netko pljuje jer ne zna kud bi. Naše nikad nije dobro, ono vani je uvijek bolje. :smoke:
OT: Meni je MediaTemple kao host skroz ok :) |
I meni djeluje OK... Nekako je dosta brz. Cijena je, ajmo reć više-manje ok... 100 kn mjesečno.
|
mudro sutim, gledam, znao si, znao sam... :D
slusaj prijatelju, probaj se dogovoriti sa nekim iz fiuhosta za hosting....ako ništa, bar probaj. inače, site5 od amerikanera i eurovps od europejaca... znas da je sve to lutrija sa amerikancima. sretno |
Dvoumim se između
|
sve ista gamad...
provjeri :goood: |
nedostaju neke slike (pola njih) u mojoj galeriji (pretpostavljam i kod drugih)
te će se slike vratiti naknadno? |
Da, trebao sam čekat da se resetira bandwith kako bi mogao skinuti sve slike do kraja.
EDIT: Sve slike koje su linkane na img.w3dizajn.net su gore... Samo da sredim nešt, pa će se moć gledat. |
Bluehost je poznat tako da mos od njih uzeti ali sve je to shared hosting i mislim da imaju lock na 3% proc usaga (i ovaj drugi takoder)...
|
Možda dođemo jednog dana i na dedicated...
Sad je sve više-manje oke, još imam 3ZIPa za uppat i sve slike su gore (ostali još nisu otpakirani). Server se malo ubrzao, al nisu ga još premjestili. Kad je single slika (viewer ili outside link), otvara brzo, al kad je nakupina malih u galeriji, ide malo sporije... Riješit će se, nije problem. EDIT: Možda mi upadne jedan povoljan dogovor za dobar hosting, vidjet ćemo. |
Eto, otkazan je GlobAt, sutra će valjda biti dobar redirection za novi server... Napominjem da su svi podaci gore...
img.w3dizajn.net domena radi! Još samo čekamo da proradi pce.hostili.com. EDIT: Sad radi i pce.hostili.com!!! |
Prijavljen je problem.
http://www.max-save.org/pix/ftfgm9y.jpg galerije koje su mi bile pune sada su prazne i fali podosta fotki. Ice će riješiti problem danas (ako stigne). Lp |
Da, samo da spomenem da su slike up (sve), samo se trenutno ne prikazuju u vašim galerijama... Navečer ću to srediti.
EDIT: Vraćen je stari backup SQL databasea, sad ćemo ga popunit sa novim i sve OK... Hamm, slike su ti se vratile, vjerujem. |
Super, meni su sve slike u galeriji kao prije.:fala: Valjda neće propast server opet jer će mi se svi smijat ako vide da koristim Imageshack.:D
|
Citiraj:
Slažem dogovore sa vlasnikom oko custom paketa... EDIT: Ak nekom fali koja slika, samo nek mi javi! Ime. Obećao sam vam davno da nećete izgubiti niti jedne slike, a to obećanje namjeravam održati. Samo se ispričavam ako koja fali, jer ih ima ono, 3.8K komada... (sa thumbovima). Zato javite... |
Sve su na okupu. Hvala i lp.
|
pa nije baš da je nemoguće onih 200 gb, ljudi stalno uploadaju.......
btw. važno da sve ponovno radi :) |
Citiraj:
http://pce.hostili.com/images/Bandwidthu6mw.png Još ima par GB mojeg nekog prometa i to je to... Uskoro će bit i izvještaji o posjećenosti, prometu... Bez brige, sad sam se osigurao sa preko 500GB... |
Ice, plz stavi sliku, jer kad sam otvorio ovu stranicu trazilo me da se logiram u tvoj Cpanel.
|
Citiraj:
U novoj verziji je također dodan izbor albuma gdje ćete uploadati svoje slike! Copy gumb ćemo svakako riješiti, redirekciju najvjerojatnije isto. |
Pozdrav, htio sam samo napomenuti da imamo nov otvoren servis... Mjesto gdje ćete puno lakše naći obavijesti o radu i nadogradnjama PCEIH-a. Ostavite tu i tamo koji komentar. :)
http://info.hostili.com/ |
Ok je....ali charset:/.
|
Pa kak tebi izgleda?
http://pce.hostili.com/images/Charset78dj_thumb.png EDIT: Sad sam skužio o čemu pričaš. To je zato da možemo imat CRO znakove! Trenutno je charset "blahblah" doslovce, al to je trik da dobijemo HR znakove. |
Evo možete vidjeti da se intenzivno radi na Hostili-u koliko nam vrijeme dozvoljava. :D
Danas sam ubacio tabove za brže biranje između img upload, url upload i uskoro ćete imati video i multiuploader. Imamo još puno stvari u planu tako da pomalo korak po korak idemo dalje.. Živili! :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |