![]() |
Neka neka konacno trebaju pokazati zasto su placeni oni milljunski iznosi, nema vise taktickih pobjeda kroz box nego kroz pjesak :D
|
Citiraj:
|
Dali Lewis gubi šta radi promjene bolida???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo pochinju kvalifikacije na 2. programu. Prasicko u formi. :D
|
Nabijem ja ove iz kablovkse na kurac. Ukinuli nam HRT2 za vrijeme kvalifikacija, ostala mi samo alternativnaTV (@TV) :S
|
Bit će krvi sutra na startu:)
|
:D Kubica ima Pole position. Bas mi je drago.
|
kubicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
BMW tjera strah u kosti drugima, svaka čast kubici, ali ni massa nije daleko. Uh jedva čekam sutra :D
|
Mislio sam da ce ova sezona biti jako dosadna, ali kolko vidim BMW je iz utrke u utrku sve brzi i bolji. Mislim da bi i oni mogli ove godine nesto napraviti :D
|
Citiraj:
Odlicna voznja Kubice, samo jos da zadrzi Massu. Massa starta sa prljave strane tako da to ne bi trebao biti problem. |
a jos bi ga i Lewis trebao napadati ako mu Kimi iza leda ne bude pravio probleme ;)
|
massa ovo massa ono. daj je ste vi mozda ikad vozili f1 pa vidili kako je bez tc-a. s tc-vozi od pocetka karijere i sad odjednom bez. mozda covjeku treba duze da se prilagodi??? probaj karting pa ces vidit kako baca zanji kraj na izlasku iz krivine ili tek ako malo pijeska dirnes, a tek zamisli sta se desava kad imas iza ledja 900ks bez tc-a. koji idu i preko 350km/h.
|
Citiraj:
|
Dajte dečki, nemojte flejmat, ja najbolje vozim i gotovo. :D
Btw. bravo za Kubicu, dečko očito zna kako se treba vozit, a i za BMW. Dobro su složili bolid ove godine. :) Ste vidili kak je prasičko bil hepi za alonsa, baš mi ga je drago slušat kako pati :p |
Kako su stvari krenule, biti će jako gusto u borbi za naslov. Kubica će jako teško ispustiti 1. mjesto. Jedini tko može zeznuti stvari su mehaničari u boksu.
|
Citiraj:
pa vidim koliko pricate o tom tc i izletanju masse izgleda da ste vozili bez tc-a pa vas zato pitam. mozda je zato glupo izletanje za vas??? |
Citiraj:
@Tekla: ako se Massa jos nije prilagodio na voznju bez TC-a, nece nikad. Mnogi vozaci u slabijim timovima su se prilagodili, pa ne znam zasto bi on. Jos kad se sjetim onih najava "iduce godine cu se borit za prvenstvo"... |
ma kubica ce se na startu okrenut i krenut odmah prema box-u da ne ostane bez goriva :D
nije on taj kojeg ferrari treba pobjediti. (barem ne josh) |
Citiraj:
Citiraj:
Što se tiče TCa, Massa je luzer jer ako može Webber i sl. se naviknut a o nemože onda je sam kriv. Isto tako malo je frustriran kad gubi pa mu je to isto razlog da izleti.... :smoke: |
neka, prilagodit ce se on. a sto se tice slabijih vozaca oni imaju i slabije formule. lakse kontrolirati itd.
|
Citiraj:
|
bolidi nisu slabiji ali su zato dosta nestabilniji i teze im je voziti nego ovima sa su slozili TOP bolide,,,,
Ferrari je na prljavijoj strani staze ali oni ipak imaju najbolji start :( i to bi moglo stvoriti probleme Lewisu,,,,, za Massu i nebrinem previse taj ce se izvrtit cim vidi da mu Kubica bjezi i da ga Lewis napada,,,,, ili jos gore Kimi da prede Lewisa pa se pojavi Massi u retrovizoru :D hehe |
Citiraj:
Massa je bio prebrz ovaj vikend da bi mu Kubica s jednako goriva u rezervoaru preoteo pole position. Očito je napunio do čepa i računa na barem 0,4 prednosti po krugu u utrci. U kalkulaciju je valjda uračunao i bar jedno izvrtanje...čemu rušiti prosjek.:D Sve u svemu bit će zanimljiva borba za 3 mjesta na postolju... |
Citiraj:
Nego što se tiče Kubice mislim da će on probat napravit prednost prije boksa pa će mu nestat goriva, ima on taj peh. |
Citiraj:
|
Ne bih rekao da je Kubica prazan, obzirom koliko su bili sretni u BMW-u. Da su ciljano isli lagani, ne bi se onoliko radovali.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
PRVI??
ma o čemu vi pričate o privikavanju na vožnju bez TC-a? definitivno bi moglo bit zanimljivo, ali ja ne mogu Blažićka smislit, kakve taj greške govori za vrijeme prijenosa, nije humano.. ponekad mi se čini da uopće ne gleda u trku niti pamti tko je iza koga, pa buba napamet... |
ok sa nije kubica pokupio 2. startnu poziciju na jednoj od prijasnjih utrka,,,, i isao poslje Ferrarija i McLarena u boks??
mislim da i BMW moze dobro i brzo bez obzira na kolicinu goriva |
Mislio sam na povijest BMW od 2006. ak se tak gleda to im je prvi pole, jel me kuzis?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta je to? Ne znam o cemu se radi, a po tvom opsi mi se cini jako privlacno. :zdero: |
imas Premiere program. Oni ti pustaju F1 ali bez komentatora i vecinom Onboard snimke
|
Citiraj:
|
Koji start lol. Massa je car, hamilton bedak...
|
Citiraj:
1, 2, 3, 4, 5 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:44. |