![]() |
|
|
|
|
Fleks, ajd malo za promjenu gledaj svoja posla.
|
da se vratimo ontopic, jel zvao tko i provjerio jel ima u sloveniji ?
od danas ujutro piše "zaloga: Pokliči" |
Pričekajte misec-dva da se kartica "slegne" na tržištu, pa je onda kupite za manje od 8800 GTS.
Ali tada će možda izać nova generacija nvidia GPUa pa opet problem :) |
Opet sam propustio neko pljuvanje i vrijeđanje..:D:D:hitthewal:
|
da i ja sam propustil bilo je puno:spam::D al dosta OT
Ma terminatore uvijek izlaze nove kartice i to covjek s ogranicenim budžetom jednostavno nemoze pratit jednostavno mozes upiknut karticu i nadat se da ce sto duze ostat dobra jel se tehnologija unaprjeđuje doslovno iz sata u sat i kao sto sam reko tesko je to pratit ak oces ostat u "trendu":D |
|
TRI-SLi test 9800GTX
http://www.tweaktown.com/articles/13...ted/index.html U neku ruku rame u rame s Quad setup-om 9800GX2. Trebalo još drivere zglancat da bi to radilo kako spada, iako ni sada nisi loš posao napravili kaj se toga tiče. |
Citiraj:
Užas! 3-Way SLI kao i kod 8800GTX/Ultra setupa je totalno neisplativ treća kartica dodaje 3 frame-a lol u crysisu je boost 12% QSLI da i ne spominjem :nono: |
Ma, to su sve fetiši koje su prosječnom (i ikakvom) korisniku su nepotrebne. SLi, Quad i ini načini spajanja više grafa, po meni neće nikad biti korisni dok barem ne ispune +80-90% dodatnih performansi na početnih 100% (u SLi-u).
|
sra*e
Ma sve ovo je sranje, to su fakat ciste glupost, zasto tolko novce ne uloze uz to da naprave bezicni prijenos struje da nemoroam imat 15 metara kablova oko kompa (malo off topic :lol2:) !!!!!
Jest da se ne protivim svemu ovomu, dok god cjena 8800gt i 3870 pada, meni a i mnogima drugima pase :chears: |
Al ak se ne varam(il sam se ipak prevaril)vuče struje idle-load kao i 8800gts 640-320mb?kaj ne?
Uglavnom neloša grafa,opet jeftinija neg 8800gtx dok je došla... |
|
Citiraj:
Šta sam vam govoria ? Evo je vec za 2000 kuna! http://www.nabava.net/trazilica.php?q=9800+GTX&x=0&y=0 :kafa: |
Imho potpuno neisplativa kartca 8800gts vec ima za skoro 1500kn a ima veci tex filrate no samo za 25mhz manji gpu clock,za 14 manji šejdr,i za 120 manji mem klok tak da zbog tih 5% upitnih jaci performansi nije uopce isplatljiva
|
Citiraj:
Pa da dođe i manje od 1700kn, opet nije isplativa :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
9800GT bude svima predmet želje, a 9900 modeli budu (tijekom ljeta) zamijenili sadašnje 9800 primjerke. |
ma sve je to sranje ako neda bar 100% bolje performanse od kartice koju imas u kompu nije isplativo kupovat 9800GTX je koliko bolja od 8800GT cca 30-etak% ako ne i manje za tih par FPS.ova se ne isplati promjenit grafa...
a o ekonomskoj racunici necu pricat to sto nvidia puca nove modele svaka 4mj to je bolesno zato su kartice takav shit mislim ni jedna nije nekaj posebno dobra ovo je cisto deranje koze ljudima.... |
Svima, tj. većini je jasno da se to radi samo radi para i ničeg više. Zna se od dana lansiranja, dal je određena kartica dobra kupnja ili je zayeb. Samo kaj to niko (pogotovo kupci "novih" kartica) ne želi čuti. Pa na kraju ispada da se svi tješe, jer nemaju tu i tu "novu" komponentu. Veselju nikad kraja.:)
|
9800 serije ce biti 5-10% jace od 8800 serija jedino ce bit proizvedene u 55nm procesu kao 9800gt al opet nije vrijedno niti citanja o tome
Bas me zanima kaj ce revolucionarno donijeti 9900serije... |
9800GTX ili čekati GT200/RV770
Evo ovak! Imam novce i kupujem komp..sad neznam jel da si kupim 9800GTX ili da čekam ovu novu generaciju..samo da kažem ostatak konfe je Gigabyte P35-DS4, Intel E8400, RAM 2*2GB Kingmax mars DDR800(uzimam po 2GB jer ću kasnije još 2*2 da bude 8 ako će trebati), Samsung 750GB, kućište Antec 900 i napajanje Corsair HX620..za napajanje i kućište ne komentirajte jer to se kupuje u gotovo..samo mi odgovorite na pitanje za grafu.
|
A mislim praktički je tek predstavljen GeForce 9 , do sljedeće generacije bi (ako je sudit po prošlom putu ) trebala najmanje godina. Tako da uzmi 9800 GTX po meni.
|
Ako ti ne trebaju modularni kablovi - pogledaj 650TX. :D . . . morao sam. ;)
A prema neprovjerenim testovima, (koje si mogao pročitati na ovoj temi) nova generacija ATI-jevki s GDDR5 memom ce opako rasturati sve sadašnje kartice. Te "4800" kartice bi trebale izaći u 6 mjesecu (link) te bih ja na tvom mjestu pričakao tu 4870 s GDDR5 memom. :) |
Ma i ja bi čekao..al mi je bed ko zna kolko ću čekati..a za napajanje da želim modularno hehe..:D
|
Uzmi 9800gtx ili cak 9800gx2 ak stvarno imas para
I ne isplati se cekat 2-3mj jel ko zna mozda ce imat problema s karticama i nece ih jos lansirat Kupi svoju sad nebu 4800 bile tolko jace Zivi bili pa vidjeli |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:08. |