![]() |
Citiraj:
|
Probaj pa javi kake su temp.
|
Citiraj:
|
Ti su super... Uzmi M i fanmate2 ak mislis na OC staze itd.
|
evo mali update mojih modova na CM690. radi se o stisavanju hardova..
http://forum.pcekspert.com/showthrea...322#post984322 |
Citiraj:
@ice demon... taj fanmate2 je samo za 1 vent.... |
idu ti gore i 2 venta, FanMate je max 6w..
|
Citiraj:
Ja ga imam na 3 venta... Samo pazi na jacinu koju FM moze podnjet. |
a onda moram kemijat sa zicama ili ima neki utikac oblika Y
|
Ima Y.
|
ne znam jel vec tko pitao. 3870x2 ide bez problema nutra?
laganini ot, jel se isplati doplatiti za cors 520 hx ili ipak uzeti jeftiniji 550 vx? |
Ako ti ne treba modularni PSU, VX550W, još je i 150kn manje od HX-a.
A i vjerujem da bi X2 išao 'nutra bez problema (ista je inače duža od MBO 2-3cm) |
Citiraj:
|
U cm690 se da fino snaci s kablovima..u biti i trebaju biti duzi zbog prirode smjestaja napajanja..
|
k,thx. jos da moze netko potvrditi s tom grafom :)
|
Sigurno moze stati, jos ce biti i lufta.
|
Evo stigla SATA optika, jos psu i onda slikam.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas sam se malo odlučio igrat sa svojim 120mm ventovima i starim 4in3 modulom koji ne koristim i stavio sam xilence-e na pod ( btw. opet moram razuvjerit nekog tko je rekao da 140mm vent ne može na pod kućišta ), naprijed pred diskove i jednog na prazni 4in3 modul koji sam okrenuo naopačke ( tako da je vent unutar kućišta i puše prema freezeru ). 2 Coolermastera koja su došla s kućištem sam stavio na vrh, a bočne sam isključio. Zasad temperatura procesora ide od 25 do 27 dok radim u windowsima
|
Citiraj:
|
jel bi mi znacilo sta da stavim 80mm vent iza procesora? tj. iza maticne?
@tutix a koja je onda najmanja moguca temperature core2duo procesora? |
po meni taj vent iza je totalno nepotreban, i njegocvim stavljanjem se doprinosi samo buci..
|
Citiraj:
|
Ako ti na quad coreu sa freezerom pro imaš 25C ja sam Sveti otac papa, osim ako ti u sobi nije 5C dok to mjeriš, onda možda...
|
Ima li itko ono IR il kakvo je već čudo za mjerenje temperature koje se samo usmjeri na izvor ili neki 100% pouzdan uređaj da se zaleti jedan dan do mene ili mi ga posudi na par sati da izmjerim. U sobi mi je trenutno 25 jer sam se tek probudio, inače držim 21-22.
Ovo everest kaže, a uguru se slaže s tim. http://img262.imageshack.us/img262/8...age1yt5.th.jpg |
Mozda glupo pitanje s moje strane ali iz te slike se da zaključiti da ti Q radi na normalnim temperaturama. Ne trebaš gledati CPU polje već ovo gdje ti piše Core 0, 1 ,2 , 3, znači prema slici 43, 38, 37, 33 :D
|
Možda se varam, ali Intelove termalne specifikacije se odnose na temperaturu "cijelog" procesora, a ne pojedine jezgre. Našao sam i Intelov dokument koji sve to objašnjava
http://download.intel.com/design/pro...s/31559205.pdf Njihove termalne specifikacije i min i max temperature se odnose na tzv "case temperature" ( Tc ) tj. temperaturu izmjerenu na sredini heatspreadera i za moj Q6600 koji je 105W CPU ona iznosi 62.2 C pri 105W. Proučite malo taj PDF, možda sam i ja previdio neke stvari. |
Evo otpao rebel 9 pa sad ciljam na cm690
Cujem da je dobro i kolko ventova ide naprijed,jedan?? Dali se isplati cekat centurio 590 ili upiknut ovo??? Moze komentari?? Uz kuciste se dobiju i 3 venta ak se ne varam?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |