![]() |
OMG kakav si ti to muskarac kad nemas ni busilicu :p :D
A u furniru su ti fakat usluzni. Onak za 20kn ce ti cijeli stol spojit ak si pristojan :) |
ma imao sam, tj cimer, ali trebala mu nesto doma, pa ju je odnio i nije ju vratio..znaci mogao bi ih tamo uzicat da mi to spoje, mislim to je 4 sarafa, 5 min posla..
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde napisi tu kad vec OTamo mozemo i to.
dobra je tema i sve je zanimljivo pa ce nam oci dozovliti :) |
pa ovih par stranica ovog threada su totalni OT. A Fleks si je sam kriv zato sto je odustaom od Logija i presao na HIFI:D:D
EDIT: Bravo Fleks.. |
:D :D
puklo me sto da kazem. |
Citiraj:
and fleks daj dovrši te kutije:D |
Citiraj:
Ako ti je baš i 80 Kn previše, jer moraš i lakirati, na odjelu iverica imaš gotove police već kantirane u više boja. Komad je cca 20-30 Kn. |
Sad sam zavo Furnir i Elgrad:fiju:
U elgradu objanim covjeku sta mi treba, i pitam koliko bi to otprilike kostalo i kaze meni covo ni manje ni vise nego 280 kn:wtf2:.. Pa reko jel ti to malo puno za taj komadic iverice? I kaze mi lik da, to je zato jer u biti za tak mali komad moram platiti 1/3 cijele ploce..po meni smjesno.. U furniru ista stvar sve 5, cijena 100 kn.. Samo sad nemaju tog crnog iverala 28mm, dodje za par dana..Tak da cu to rijesit u furniru.. |
pa što si mislio da će ti ić odrezat od čitave ploče tako mali komadić? ;)
uglavnom, često sam i u Furniru i u Elgradu, i nemam nekih prigovora na ni jedne.. s tim da je u Furniru strašno opao posao, prije nisi mogao uć u dvorište ni stati s autom, a sad moš kamion zapeljat unutra :) i što si zapeo na 28mm? sasvim dovoljno je i 18mm... za staviti na to kućište od 10kg.. samo što će ti se to ljuljati... ;) moraš staviti i jedan komad po dužini s donje strane između nogu... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Napravish ovako...
http://www.imagesforme.com/show.php/38502_untitled.JPG normalno noge i gornja strana i po sredini napravish dva trokuta i to drži šta hoćeš. tako sam ja radio stolice za sjedit kad pečem pečenicu.:D |
tako sam si nesto i planirao, jer nema potrebe da stavljm cijelom duzinom..
|
.---------------------
. |---------------| ovako ti je najčvršće(nije mi se dalo uploadat sliku) edit: aaaaa, kako je glup forum, ne mogu staviti 10 praznim mjesta.. :fuming: i da, možeš dobiti mali komad ako imaju škrta sa strane, no ja barem ako kupujem cijelu ploču i od nje mi nakon što je izrežu ostane recimo pola metra po dužini, ja ću taj komad uzeti sa sobom, dok ima ljudi koji to ne znaju pa ostane tamo i onda oni s tim "trguju"... |
u tome i je stvar u Elgradu, a sta ce mi ta ploca? a platim 280 kn. malo morgen
rijesit cu ja to u Furniru.. |
mozes kako je i Gabre rekao, jednostavnije je a ni moj način nije težak...:)
|
budem vidio tamo..ali kad bude gotovo stavim slike tu pa cete vidjet..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |