![]() |
Makar ne vjerujem da ću igri dati novu šansu nek mi netko molim vas kaže kak (ili šta napraviti) sa onim beštijama (recimo prva prava misija) kad se ušuljam u Gentek, consume-aš onoš zapovjednika da bi mogao ući unutra, pa nađem onu žensku u kavezu, koja u animaciji skoči a ostavi meni 6-7 onih brzih velikih beštija.
Preslab sam da bi se borio sa njima, pokušavam skok+mouse1 (kao neka japanska stolica :D ) al i to je preslabo |
Dobiješ tu gamad, moraš ih navuc do military baze, tam ces se z njima unutra fajtat, skaci i mouse 1, kad ti se pojavi prilika consumaj cudoviste, to ce ti malo potrajati ali je point da ih izbjegavas.
Zatim bu ih jos doslo:D, al onda ces dobit objective da razbijes tankove pa kad svi eksplodiraju, cudovista ce krepat:) |
Moraš bježat od njih do one vojničke baze i onda se unutra boriš s njima
|
Ja stalno mislio da je Gentek ta Military base, pa sam ostajao unutra i tam se pokušavao sa njima :D
Prešao sam tu misiju i onu sljedeču sa Karen i tenkom i crvenom zonom, prekinuo... |
1920x1080 na lcd-u od 42", letenje kroz grad je gušt, potrošio sam valjda nakon prve misije nekih 4h samo na letenje okolo koliko je zarazno. :D
Zabavno je, ali pomalo zatupljujuće. |
Prejaka igra, prešao je u rekordnom roku :D
Ide u moj top 10, možda je zatupljujuća pomalo, ali osjećaj moći je brutalan :) |
evo da se i ja pohvalim da sam počeo igrat:)
dojmovi... jedna od najbolji igara koje sam zaigrao na pc-u u zadnjih mjesec dana :D |
Prošo igru, dobiva 9 od 10 iz razloga što je priča mogla biti razrađenija
zadnji boss pain in the ass, ali ni blizu kao onaj dio di branite tenk s plinom od 2 leader huntera, btw Blade mutation ftw |
prvi efekt na igricu: WOOOOOOOOOOW, kak zakon...
A kad ono, to samo pocetak kad se razvaljuju oni vojnici i tenkovi i tak... Ajmo prva misija, kul... skakanje je predobro, al padnes sa zgrade od 200 m i nist, eh bome si jak "covjek" il sto god... Dovucem ona cudovista u military base, ubijem prvog, pa jos dvojicu, i onda me uvijek ubiju... Ma dosadilo mi odmah... Eh... Mozd kad se malo smirim nastavim igrat... Btw, posto igram i gta IV uz ovo, ajmo rec, dosta je slicna okolina, pogotovo ona kosa ulica u sredistu grada gdje se vrte reklame, tu ima pravi Panasonic, ideas for life, a ne panoramic ko u gta EDIT: Citiraj:
Al opet, jako, jako je slicno... Samo u central parku fale jezerca... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tu sma se prvih par puta namučio ko tenkre, al onda sam skuzio caku - mrkni prvi tenk u blizini i rokaj po njima, kad ga uniste odmah sjedni u drugi. Nemas nikakvih problema dalje, a jedino s tenkom mozes lagano unistit one nakaze sto vire iz zemlje i bacaju aute po tom spremniku. Uglavnom, dobra igra :D |
čekam je već prek 2 godine a pređem je u manje od dva dana:lol2:
Sve po svemu igra mi je prebrutala,samo šteta kaj priča nije dulja:D |
Citiraj:
bilo je vec spomena o tome, trebas one tankove razvalit.. |
Uspjeo sam uništiti zgradu(HIVE) koja izbacuje one monstere i prešao u drugu misiju i opet moram nešto napraviti glede zgrade(HIVE) probao uništiti ali izbaci (mision failed) i moram nanovo ali neznam šta treba dalje napraviti tj. s tom zgradom uništio sam one tankove što izbacuju monstere.
Obišao sve u krug i uništio dosta helikoptera ali nemogu dalje i stalno napadaju monsteri pa molim pomoć/savjet kako dalje. Hvala.:chears: |
evo ga upravo pirje po ure preso kompletno,,,,,onak igrica mi je odlica samo sto je pre pre kratka,,,,a i kolko vidim moguce je da ce bit jos nastavaka
ocjena 7/10:chears: |
Citiraj:
ja imam isto otprilike 4 sata skakanja po gradu kolko je zarazno.uopće nisam ni obavljal misije |
Citiraj:
Meni igra uopče nije ništ posebno, nevjerujem da ću ju preči, ali možda čak neću ni uninstalirati Sad sam na onom dijelu di branim onog doktora (tj, zid od laboratorija) dok one živine napadaju. |
Igra je kewl :goood: ... samo fali MP componenta i lagano naganjanje s letenjem u multiju :care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li neki način da se promijeni refresh rate u igri? Pošto imam CRT 60Hz je nedopustivo.
|
OK, i hvala na pomoći idem ubijati gamad:D i skupljati žute:D.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kako preći onu misiju kad trebam uzeti APC pa s time spasiti oni ex-curu? Dođem tamo i ovi mi mutanti svaki put raz*ebu vozilo :D
|
Citiraj:
|
Ma prošo to, samo srondo onu zgradu. Sad sam zaokupljen pronalaženjem nečega drugog za ruke (oštrice imam), može hint? :D
|
Rukavice? :D
|
nemogu nikak problem riješit sa zvukom,win 7 RC1 je gore i probao sam mjenjat sa 16 na 24 kroz sve i nikak,jel ima još neko riješenje?
|
Kakav je to uopče problem sa zvukom? Šta u igri nema zvuka ili nešto drugo?
Prvi put kad sam pokrenuo igru izbacio mi je error sa Dx-om nešto, neki file (nisam instalirao DX koji je došao sa igrom) i normalno uđe u igru a nema zvuka. Izašao, insalirao točno taj Dx od igre i zvuk proradio |
Audio se čuje ful prigušeno :wtf2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:09. |