![]() |
Ma meni nekaj nije jasno sa Dinamom:confused:
Gledam ja neko veče neke snimke sa starog Eura...pa gledam Jurčevića... I nikak mi nije jasno da tip koji je bio agresivac u igri i znao ići na nož ima "curice" u momčadi. Koji ko da imaju zabranu priči protivničkom igraču kad prima loptu bliže od pet metara:D :D :D Ma kakve curice, kaj ja pričam-kad sam u srednjoj igral jedamput rukomet protiv komada bio sam plav tri tjedna poslje:) |
Ma kakve curice, kaj ja pričam-kad sam u srednjoj igral jedamput rukomet protiv komada bio sam plav tri tjedna poslje:) [/B][/QUOTE]
istina ja imo isti slučaj, kad krene neznaš za što bih uhvatio da zaustaviš još ako koja zgodna naleti- |
On bi izgleda najviše volio da igramo sa sedam defanzivaca, jednim veznim i dva napadača:D [/B][/QUOTE]
Ko da si mene pitao...on bi najradije imao:osam Tudora ,mozda jednog rapajica(ako igramo protiv Malte) i dva napadaca |
Sutra se hajduk penje na 8 bodova razlike nad dinamon pozdrav:beer: :D
|
Citiraj:
Ak si mislio da se Dinamo približuje na 2 boda to je sigurno, ali ovak ne. |
Citiraj:
|
vga killer ma ti si profesionalac za kompjutere a ne za nogomet;) :D
|
Citiraj:
|
aj dobro onda zaboravimo ono šta san napisa gore;) :p
|
Citiraj:
Joj Freek, kaj se ti molim te javljaš. |
Citiraj:
|
:rambo: : DualWiel : Machineg : sniper : : bonker2 : bonker2 : evil : : quake : : quake2 : : baad : : boxers : : wtf : : flyingey : suicide
|
Citiraj:
|
ooo neće ovo dobro zvaršiti ;) , ali zato se hajduk penje na samo 8 bodova razlike:D :burn:
|
A vi još u školu idete?!
:beer: |
Citiraj:
|
Mlade nade. :D
|
Hehe sitno broje :D
|
a šta i tribali reć za mene:o :o
|
zakon hajduk je dobija 2:0 odlično
|
Citiraj:
|
a neznan ja ali glavno da smo dobili:D
|
osijek nije imao 6 standardnih igraca tako da je rezultat realan
|
Citiraj:
|
5:0 :fuming:
|
Citiraj:
|
da se malo maknemo sa hrv. lige...
baš gledam atletiko-real....e ovaj real nebi u seriji A bio iznad 4-5 mjesta na tablici pa oni samo padaju :D |
Ma real igra na bljeskove. A i klub je smjesan,prodaju makalelea a on im je bio trecina momcadi,covjek pretrci koliko njih pet ne pretrce u dvije utakmice i oduzme brdo lopti,jos kada bi imao i malo tehnike...Ne mozes jednoj momcadi oduzeti makalelea i ako imas i igri brdo igraca orijentiranih na napad koji ne znaju oduzeti loptu ako ga ne pogodi u nogu. Ronaldo,Raul,Beckham,Zidane,Figo pola momcadi a nitko ni ne zna sta je obrana a i obrana je otkad nema hiera smjesna...
Skup zvijezda gdje nitko ne smoje biti na klupi jer je previse placen za sjedenje...sve u svemu nije bas ni treneru lako! BTW Ej puta,ne bih niti najbolji trener poslozio,Miklja.... |
gol od solarija zakon!! onaj od helguere je napravljen nakon raulova faula na vratarom.... taman ga je pogurnu da nemre napraviti dodatni korak unatrag da ulovi loptu...pošto je u petercu=faul nad vratarom
kad se netko približi zidanu ovaj padne i bude faul....smješno da netko ne pomisli da pljujem po zidanu...čovjek je igračina,al u ovoj tekmi je glumio pipa inzagija > svaki drugi kontakt pad : nono : a makelele im fali jako,čelzi igra 50% bolje s njim u momčadi ireal se jako zeznu što ga je pustio al više njima treba jedan pravi obrambeni,a sa parama koje oni imaju i ako prodaju figa ili bekema za njihov stil igre nema boljeg od lucia iz leverkuzena...dam se kladiti da če ga pokušati kupiti... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:20. |