![]() |
A jer taj bios koji ispravlja grešku za ventilator offical ili ga je netko napravio i jer može link?
|
Citiraj:
Citiraj:
Na MvkTech imas 2 verzije biosa, V2 je sredjena verzija, ali prolistaj malo po forumu da budes siguran. |
Citiraj:
|
Nema ih više u hg-u. :( Tamo su bile (i ostale) najjftinije. Ne znam mogu li se naručiti. Na telefone se nitko ne javlja (gužva?), a na mejl nabava@hg... već danima mi nitko ne odgovara.
|
Imaš u ve-milu na akciji sa Zthermom 1550kn
|
Ma, znate, odlučio sam se definitivno za Sapphire Radeon HD3870. U HG-u je malo više od 1.400,00 dok je u svim ostalim dućanima preko 1.700,00. Govorim o cijenama za kartice. Netko mi je davno bio spomenuo da određene komponente nabavljaju i prodaju jeftinije jer su to vraćene i prepravljene komponente od strane proizvođača. Naravno, dobro se sjećam da sam tada takvu tvrdnju u potpunosti odbacio sa riječima: "ma, sve su to gluposti". Uspoređujući cijene, ta mi se misao sama vratila. Što vi mislite koliko je tu istine? Imat li nekih saznanja?
|
frend mi je kupio hd2900 u hgsrotu, nova, lijepo zapakirana u najlon, i neki dan je gledam i na svim vijcima od hladnjaka se pozna da su skidani, i to onako seljacki skidani...
pa sad sta misliti... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Opet velim, velika razlika u cijeni je posebno sumnjiva ako uzmem u obzir da HG ne posluje kao "diskont24". |
Neznam šta reć na to...ali samo bih primjetio da je Links bezobraznoo! opalio sebi marže...mislim cijene ne da nisu u skladu s drugim trgovinama,već im je kompletna ergela ATI kartica 10-20% skuplja nego za ostale trgovine na Nabavi... :stoopid: :fiju: Pa nek si misle ono...pa nisu ni oni bogomdani,i lako ih je zaobići,što ću u svom slučaju svakako i napraviti... :) :goood:
|
Adm je dobio nove modele 3850/3870 Gigabyte (sa zalmanom) i dvije nove 8800GTS grafe
http://www.adm.hr/products_new.php |
Ok...al ja ne vidim Gigabyte da oni uopće imaju u ponudi... :stoopid:
|
Citiraj:
|
Jedno pitanje el bolji taj zalman ili Ztherm od Powercolora?
|
Citiraj:
|
Recimo da je ZeroTherm malo glomazniji od VF900. Čini se veći u promjeru i finovi imaju nešto veću površinu. Finovi su malo rjeđe raspoređeni nego na Zalmanu pa se ne nakuplja tak prašina.
EDIT: Zapravo nisu rjeđi, nego se ne spajaju na sredini kao kod Zalmana. Evo konkretnih podataka: Zalman VF900: - Dimensions : 96(L) X 96(W) X 30(H)mm - Weight : 185g ZeroTherm GX820/GX815: - Dimensions: 116 X 100 X 32 mm - Weight: 188 g (Without Components) ZeroTherm: http://www.zerotherm.net/eng/product/GX820.asp |
Stef nije na njima VF900 vec VF700..
Znaci definitivno je bolji Ztherm jer je cak bolji od VF900 |
Samo ti ni Gigabyte ni PowerColor ne kontroliraju ventove na njima + Gigabyte ima čudne sheme sa memorijom. Na 3850 stavljaju 1.4Ghz DDR3, a na 3870 1.8ghz DDR3
|
Hmm pa stavit cu da se vrti stalno na xx%
El bi isla ta sa Zthermom do 900Mhz? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5234 |
Citiraj:
A što se tiče PCB-a ja bi najradje uzeo Club3d+S1 ali nebi to znao napravit:nono: i nigdje nema za kupit S1 Edit: Da li PowerColor grafa sa referntnim coolerom ima i referentni PCB? |
ostavi stock cooler i povecaj mu vrtnju na bar iznad 40%
temp u loadu ne prelazi 80C nakelji ga na 60% i mos slobodno OCat sa temp ispod 80C |
Već kad se govori o gigabyteovim karticama u sapphire threadu, kakvi su ovi modeli od PEAKa?
|
Citiraj:
Referntni ili ovaj Ztherm |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:42. |