![]() |
De5tr0yer: koji OC kompjutera imaš na ovom chiftecu? Meni jedva bio dovoljan chiftec 420W za athlon 2500+(barton), dfi lanparty ploča, ramovi sa BH5 čipovima(3,5V), grafička Ti4200(vmoded). Sve je bilo max OC na vodi. A za A64 nije bio više dovoljan. Od tada imam OCZ powerstream 520W i mi dobro radi i sa Q6600 i 8800gtx, samo je i ovaj pri kraju, kad je sve max OC;)
Sorry za OT. |
http://www.zipzoomfly.com/jsp/Produc...tCode=10007156
Operation Supported Window Vista ovo me malo zbunjuje.... znači gore navedeni link gdi je opisana kartica podržava samo windows vistu ili??????(ta kartica) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to su valjda one finte "hardware compatible with Windows Vista TM" |
evo ja sam sad instaliro 32bitnu vistu, driveri su sjeli kak treba, samo nisam nista instalirao od igara, budem:)
a na xp-u se sve vrtilo dosad. |
Citiraj:
|
Mrzim vas
|
Eto, agonija zavrsila.
Kupio danas u hg-spotu, gdje su dosle EVGA 8800GT! |
Citiraj:
Si pital koliko su ih dobili? |
1979kn pise na stranicama
|
Citiraj:
EDIT: Ja sam čorav, piše stanje raspoloživo, uf, trčim sutra u hg-spot:lol2: |
Zvrcni ih sutra ujutro i rezerviraj ako imaju...
|
Citiraj:
Več mi dosta čekanja, jer mi doma složen novi komp a nemogu ga upalit:zdero2: |
Plati meni nazvati cu ja oko 8h!!!!! Bas me zanima jesu li i podruznice dobile sto ili samo ZG
|
Citiraj:
EDIT:EVGA izgleda odlično, najbolje do sada http://evga.com/articles/378.asp |
|
Sala naravno, samo me brine hoce li ih biti u Zadru jer ako oni moraju iz zagreba narucivati tesko cu ja do nje doci
|
Citiraj:
Zašto nebi mogao naručiti u zadar, nazovi ujutro hg-spot u zadru, pitaj dali imaju, ako ne kaži da ti pošalju iz hg-spota zagreb, nažicaj ih:goood: |
A jedino tako!!! A ne bi bilo lose ni da mi dvije srede. Pokusao sam danas igrati demo od COD4 na najvecoj rezi i frula!!!!
|
Matija ja se nadam da si bar ti uspio svoju dobiti jer od moje nista, nema ih vise u HGspotu
|
Citiraj:
Popizdil bum:zdero2: |
Sad sam zvao jednog frenda koji se bavi sa tim pa ako uspijem rijesiti dati cu ti ja kad ti je tako hitno jer je moja gts jos u kompu
|
Citiraj:
Danas možda nekaj dodje u links, ali imam osječaj da bu lik opet odgodio za neki drugi dan, ili je to rasprodano tamo u dučanu več. |
Citiraj:
|
Zvao sam links, kažu ništa danas, možda do kraja tjedna, pa ***emu mater, fakat sam lud!
Ima li tko kakvu PCI-e grafičku viška za posuditi, ko živi u zg-samobor, jer nemrem komp upalit:zdero2: Bilo kakva da je grafička, samo da radi i da je pci-e |
Tako mi je i frend rekao da nista prije kraja tjedna
|
ako netko uzme tu EVGA iz hgspota ,neka opali neki review
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:07. |