![]() |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ide ali je nedovoljan za pravo hlađenje. |
EDIT: pogriješio sam, VF900 ide na karticu, ali kako je RAK gore rekao, nije dovoljan za adekvtano hlađenje.
|
Razer ide na te rupe, ja sam gledao ali nisam isprobao. Onaj kriz iza nalijeze tocno na sve 4 rupe. ;)
|
Hm, čini se da sam pogriješio, moja isprike, moja greška.
|
Ninek a mogao si isprobat vf900 gore dok si imao grafu. Možda bi bilo dosta
|
Expressno je otisla od mene, ali sad kad dodje HR-03/R600, probamo na zippovoj, pa usporedimo temperature :) Samo se trpite jos koji dan.
|
je da kak da ne mogo je isprobat, pa vam javit, pa bi vam se ja javljo sa zalopojkama kak nekaj ne radi!ovak sve 5!
pozz Nino i thnx jos jednom :goood::care: |
Kolko sam je ja uspio iscjedit sada je na odmoru kod tebe ta grafa :D
|
nebi se kladio jucer sam ju pojeo.... crysis,cod4 pa gothic3 par sati i jos malo i vristala bi....a na kraju HD 300 opet gledo i hm...radi..hehe
|
Junior daj si kupi još rama, pa grafa ti ima više :p
Nego jučer je došlo novo napajanje pa sam se kratko igrao sa OCom. Zasad sam došao na 750/1800, bez artefakata, sve ok, cod2, čmark06 (bodovi me ne zanimaju...), danas ak stignem idemo još gore :) Ugl lijepo ide. :) |
Ma grafa je besthija :D, kvaliteta slike :care: jedino moze puritancima zasmetati mlazni motor za hladjenje. I to se da rijesiti, cekam novo Thermaltake-ovo cudo :D pa ce se onda znojiti ona ili ja :D
|
Citiraj:
|
Bilo je podosta vruče pogotovo kad je grafa bila u loadu...
A još sam probao OCat sa ATT i svaki put mi se restartao komp, ali što je najgore isto mi se dogodilo kad sam stavio novo napajanje...ATT sucks :p Taj Tagan ima na +12V 264W... a Corsair 396W |
Ja sam je natezao sa Riva tuner :D
|
ja ću svoju danas probat OCat, mislim da ću sa rivatunerom, ATT i ati tool mi restartaju komp ili BSOD bude.
super mi je grafa, samo je vent malo prebučan za mene. u 2d je ok ali u 3d previše. valjda će izać neki cooler za nju inače mi korištenje headseta ne gine :fiju: odvrtio sam čmark06, grafa stock i proc na 2.8, score je bio 9300. |
I ja sam kasnije uspio sa Riva Tunerom.
A tamo se može i brzina venta podešavat, dok ATT nema tu opciju, treba izbacit novu verziju koja podržava 2900Pro kartice. |
Citiraj:
To kaj si ti htio novo pošto-poto je drugi par kobasica:D |
Pico stara viš kaj mi piše u sigu :p :D
Kad bi počeo Taganac vrtit ful misliš da mi ne bi smetalo :D P.S. Istina imam sad stock ali nadam se ne još dugo, i niš ne čujem :( :D |
Citiraj:
Moje Taganče jedva da vrti ona dva jadnička venta...ništ se ne čuju... Ali se zato grije svinjski:) Pogotovo je po ljeti kad vani zapizdi na +40c veselo... |
Hr03 R600 došao, upravo radim testove sa štokom (ne lozom Jelc :p ) i onda se bacam na slaganje. :)
|
Citiraj:
I šljikice postaj, da vidimo to čudovište:) |
Naravno, idem sad obavit selidbu, cooler je bomba :D
|
Molim admina da zabrani bilo kakav spomen 2900pro nadalje jer me oblijeva hladan znoj zavisti.
|
Kaje njubaro, krampina ti se davi u Crysisu?:D:D:D
|
Citiraj:
Nego, koliko je okvirno ta 2900pro brza od ove male GS-ice? Duplo, triput? |
Citiraj:
Čekamo Buljića da nabaci koju rezu... |
Citiraj:
|
U 3pm******************
Nikad još nisam imao toliko problema sa stavljanjem 1 coolera... ufff I nakon svega dogodilo se ono čega sam se i bojao, smeta mi BT!!!! Nemogu stavit vent gore na HR03 jer 3 pajpe od ove kante smetaju pa puše po boku. :( Sad čekam da se komp malo zagrije pa da vidimo rezultat, ali evo sad uživam u "tišini" makar to još nije to :D E da vas sad pitam, dal da radim sad test sa temperaturama ili tek kad složim ovo kak spada? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |