PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   MAX TV novosti (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82228)

croi1 28.03.2008. 14:24

@Filipek

Citiraj:

Meni su sve ljepo za***ali. Meni je istekel MaxADSL prošle godine u 11 mejsecu te sam ja prije isteka 2 tjedna uzel na probu MaxTV dok je još bila ona akcija na postojeću opremu i 3 mjeseca 35kn a nakon ak se odlućiš na 24 mjeseca itd itd. Meni sve to oni ljepo ispričali da nema problema i ja kad sam popunjaval zahtjev za MaxTv preko neta nigdje se nije spominjal modem za 1 kn ili zamjena ili nešto slično već si mogel odabrat modem i ona se pojavilo da se usluga može postaviti i to je bilo ok. Postavili oni to meni i ja ih zovem prije mjesec dana da se uvjerim dal mogu prekinut po isteku MaxTv ugovor MaxTv i MaxADSL i meni oni lijepo vele da nema problema da ja nakon isteka 3 mjeseca mogu odjavit kompletne t-scum ugovore sam trebam doći u T-centar to potpisat. Međutim ja sam ih ponovo nazvao prije 2 dana te oni meni tvrde sljedeće: da je bila izmjena postojećeg modem te da su mi ugovor ADSL automatski produljili na 24 mjeseca?!? Molim ljepo da mi onda objasne kak mi je mijenjan modem ako ja još uvijek imam svoj stari se555 od 2005 godine sa novim firmwareom koji se skinul prek neta jer me je instalater pital dal ima novi firmware i rekel sam da ima te je on to spojil i sve radilo te veli da nema potrebe za zamijenom modema. Ako mi produljivali ugovor pa mislim da su me o tome bar trebali obavijestiti te pitat dal ja to želim. Kakva vi iskustva imate s tim?
Kada sam ovo pročitao doživio sam J****i šok!

Staroga zvala neka ženska da uzme maxtv na 3 mjeseca za probu i on to uzeo. Dobio sam sve te gluposti ali i modem D-link tj. paket i za maxadsl. I gledam da koji K***c če mi to kad to več imam. I to još to smeče dlink (KASDA rastura) ! Nisam dobio nikakvu obavjest o produljenju maxadsl ugovora! Pa bacit ču im bombu neka su produljili još 24 mjeseca!!!:fuming:

zoky21 28.03.2008. 17:48

mislim da prije isteka probnog roka moraš vratiti opremu ukoliko ne želiš i dalje maxtv.Ukoliko ne odjaviš na vrijeme automatski se potpisuje ugovor na 2 godine....

croi1 28.03.2008. 18:50

..znam to...govorim o produljenju maxadsl ugovora...:fuming:

Damir Salan 29.03.2008. 12:54

pa ako idemo nekom logikom nemožeš imati maxtv bez maxadsl pa.....

dalje zaključi sam

raf 29.03.2008. 20:57

Citiraj:

Autor Damir Salan (Post 988092)
pa ako idemo nekom logikom nemožeš imati maxtv bez maxadsl pa.....

dalje zaključi sam

ako ćemo logički, ako već imaš maxadsl zašto produžavati ugovor za isti?

Jelc 01.04.2008. 09:35

Koliko vidim-Eurosport i Eurosport 2 su uključeni:)

tor 01.04.2008. 09:46

Citiraj:

Autor glista (Post 986803)
kada je atlanta u standby-u (kao upravo u ovom trenutku) imam 6 mbita, ak sad odem u dnevnić i upalim max spustiti će se na 2 i ako ga opet ugasim momentalno se vraća na 6. prvo sam mislio da atlanta mora bit isključena iz struje, pa sam ju iskapčao, onda sam slučajno skužio da nemora i eto, tak radi...

router je d-link 584 mislim

Ja sam ispočetka morao isključivati mrežni kabl iz modema da bih dobio punu brzinu. Sad je dovoljno da ugasim reciver. Kasda+onaj mutavi kreatel.

Crimecop 01.04.2008. 14:39

Evo od danas su pojačali osnovni programski paket s 10 novih kanala :

Eurosport
Eurosport 2
Jetix Play
Nat Geo Wild
Zone Club
SLO 1
SLO 2
RAI 1
RAI 2
TV 5 Monde

Red_Dragon 01.04.2008. 18:19

Svaka čast odlični programi. Posebice mi je drago što su na Eurosport i Eurosport 2 na engleskom jeziku, nadam se da neće niti biti nikakvih komentatora, posebice na NASN-u :)

croi1 02.04.2008. 22:55

čekaj...ako isključim receiver dobim 6mbit vezu na kompu? :stoopid:

Manolic 02.04.2008. 23:51

Citiraj:

Autor croi1 (Post 991611)
čekaj...ako isključim receiver dobim 6mbit vezu na kompu? :stoopid:

dobiš staru kurčinu i vezu koju imaš kad je uključen

Manolic 03.04.2008. 00:00

Citiraj:

Autor croi1 (Post 987514)
@Filipek

Staroga zvala neka ženska da uzme maxtv na 3 mjeseca za probu i on to uzeo. Dobio sam sve te gluposti ali i modem D-link tj. paket i za maxadsl. I gledam da koji K***c če mi to kad to več imam. I to još to smeče dlink (KASDA rastura) ! Nisam dobio nikakvu obavjest o produljenju maxadsl ugovora! Pa bacit ču im bombu neka su produljili još 24 mjeseca!!!:fuming:

ja ih totalno mislim iskoristit. već imam zyxela wlana i usb adapter i naručio maxtv probni rok. maxadsl ugovor mi je istekeo prije mjesec dana. poslali su mi sa maxtvom još jedan isti zyxel ali i usb bežični adapter, znaći sve duplo. ja ih zovem i ne spominjem da već to imam nego samo pitam jel to sve dio samoinstalacijskog paketa i to sve dobivam za 49kn (aktivacija do 1.5) ili 300 kn nakon. On mi kaže je sve je to dio samoinstalacijskog. E sada je još jedna akcija izašla http://t-com.hr/privatni/internet/ma...pogodnosti.asp
Mislim uzeti zvučnike na način da sutra produžujem ugovor na 18 mjeseci. Zvučnici su u dučanu 500 kn i više. Maxtv ću komercijalno aktivirat 30.travnja kada ću već dobiti zvučnike. Nadam se da će ovako ispast. Ako ispadne od njih ja sve skupa dobivam oko 1500 kn tržišne vrijednosti proizvoda u ova 2 mjeseca. Ok oni su to dobili po višestruko manjoj cijeni.

croi1 03.04.2008. 14:30

Jel moguče gdje vidjeti na kolko mjeseci sam još pod ugovorom?

The AC 03.04.2008. 15:27

Citiraj:

Autor Manolic (Post 991663)
ja ih totalno mislim iskoristit. već imam zyxela wlana i usb adapter i naručio maxtv probni rok. maxadsl ugovor mi je istekeo prije mjesec dana. poslali su mi sa maxtvom još jedan isti zyxel ali i usb bežični adapter, znaći sve duplo. ja ih zovem i ne spominjem da već to imam nego samo pitam jel to sve dio samoinstalacijskog paketa i to sve dobivam za 49kn (aktivacija do 1.5) ili 300 kn nakon. On mi kaže je sve je to dio samoinstalacijskog. E sada je još jedna akcija izašla http://t-com.hr/privatni/internet/ma...pogodnosti.asp
Mislim uzeti zvučnike na način da sutra produžujem ugovor na 18 mjeseci. Zvučnici su u dučanu 500 kn i više. Maxtv ću komercijalno aktivirat 30.travnja kada ću već dobiti zvučnike. Nadam se da će ovako ispast. Ako ispadne od njih ja sve skupa dobivam oko 1500 kn tržišne vrijednosti proizvoda u ova 2 mjeseca. Ok oni su to dobili po višestruko manjoj cijeni.

dobio si ti bananka na kraju. :banana:
ali u pravu si oko toga da treba iskoristiti sve pogodnosti.
zašto ne kada se već nude?

Shotif17 11.04.2008. 06:42

Citiraj:

Autor croi1 (Post 987514)
@Filipek

Pa ako aktiviraš maxtv na 24 mjeseca onda ionako ne možeš otkazati maxadsl, tako da ne vidim na koji način su oni tebi ovdje naškodili? Ti i dalje možeš iskoristiti sve pogodnosti za produljenje ugovora za maxadsl, tipa zamjena za wlan ili tipkovnica/zvučnici...

Tako da te nitko nije ničime prevario.

NortonCommander 17.04.2008. 13:57

MaxTV HD u svibnju:
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=86818
I to bez dodatnih izdataka, woohoo!!

Jelc 17.04.2008. 15:46

"postojećim i novim korisnicima MAXtv-a koji imaju tehničke uvjete za korištenje usluge"

Ovo je najzanimljiviji dio:)

Zlik 17.04.2008. 21:20

Nadam se da misle na HDMI kabl. :)

The AC 18.04.2008. 23:32

Citiraj:

Autor Zlik (Post 1004350)
Nadam se da misle na HDMI kabl. :)

misle na to dali će tvoja parica moć isporučit propusnost za HD. :D

Jelc 19.04.2008. 11:09

Ma bulšit...jedva da i ovako radi koliko-toliko...kaj bu tek bilo kad to krene?

Crimecop 19.04.2008. 14:13

Ma nema teorije da će oni moći u dogledno vrijeme većini moći pružit HD,ka šta jelc kaže i ovako jedva radi tako da se tome ne nadam uskoro.

Zlik 19.04.2008. 15:20

Jel možda neko odavde izabran za testiranje?

jurbAs 19.04.2008. 17:29

ja se nadam da cu biti medu sretnicima kojima ce to moc biti isporuceno imam samo 400m zracne linije od centrale koja nije stara ni 2mj :) tako da se nadam necemu... hehehe

Bluzer 19.04.2008. 23:33

Citiraj:

Autor Crimecop (Post 1005855)
Ma nema teorije da će oni moći u dogledno vrijeme većini moći pružit HD,ka šta jelc kaže i ovako jedva radi tako da se tome ne nadam uskoro.

Da je tako, ta usluga ne bi u tolikoj mjeri zaživjela.

Pojedinaca kojima to ne radi kako spada zbog lošeg stanja parice/ogromne udaljenosti od centrale naravno da ima, no oni su apsolutno minoran broj u odnosu na one kojima radi kako spada.

Stoga je pametnije šutjeti i ne razbacivati se raznim informacijama koje su potkovane time šta je sad 10ak ljudi napisalo da ima problema sa tim jer je maxtv uzeo jedan jako velik broj ljudi i onaj dio koji ima problema je statistički "regularna" brojka.

DoX_Chabar 20.04.2008. 00:30

Citiraj:

Autor prljavi bluzer (Post 1006375)

Pojedinaca kojima to ne radi kako spada zbog lošeg stanja parice/ogromne udaljenosti od centrale naravno da ima, no oni su apsolutno minoran broj u odnosu na one kojima radi kako spada.

Stoga je pametnije šutjeti i ne razbacivati se raznim informacijama koje su potkovane time šta je sad 10ak ljudi napisalo da ima problema sa tim jer je maxtv uzeo jedan jako velik broj ljudi i onaj dio koji ima problema je statistički "regularna" brojka.

Slazem se... Zbog par koji imaju probleme, svi misle da maxtv neradi kako treba... MaxTV je prosao sve "djecje bolesti" i sad napokon moze prijeci kako treba na HD :D

Jelc 20.04.2008. 00:37

Citiraj:

Ne bih rekao da je to "minoran broj"...zastajkivanja slike je problem koji je iskusilo dosta korisnika.
Da ne pričam kako je bilo kad su povečavali brzine...

O problemima sa snimalicom isto, pogotovo u večernjim satima.
Ili pregledavanje snimke...

Meni to baš i ne liči na uslugu koja je zrela za HD:)

Unaprijed se veselim kad samo pomislim kak bude kad počnu uvodit triple-play uslugu...

Crimecop 20.04.2008. 00:40

Citiraj:

Pa ja sam jedan od tih koji povremeno ima problema i šta bi se ja sad treba pomirit s tim da spadam u statistički "regularnu brojku" kako ti kažeš.A ti to osobno vodiš evidenciju o broju korisnika kojima savršeno radi pa tvrdiš da je zanemariv broj ovih kojima se s vremena na vrijeme zna srmzavat slika ili neki drugi problem imaju,ili se ravnaš prema nekim njihovim informacijama.Ja san reka da u dogledno vrijeme ne vjerujem da će to sredit jer od uvođenja max-tv još uvik nisu sredili osnovne probleme bar nama "manjini" ,a kako sam max-tv već sad zahtjeva bar 4 mbita koliko će tek nakon uvođenja HD zahtjevat, a za sređivanja parica će trebat vremena.Ja se nadam da sam u krivu ali uvjeren sam da sigurno još minimum godinu dana neću gledat max-tv u HD-u.

Vejita 20.04.2008. 01:22

Bas se primjeti da slika steka kada su utakmice na TV-u( Hrvatska kada igra narocito ), a snimalica je katastrofa ... ono svakih 10-20 min zvuk se zbloka pa ti pauziraj pa pusti ponovno da bi gledao.

Bluzer 20.04.2008. 01:56

Citiraj:

Autor Crimecop (Post 1006410)
Pa ja sam jedan od tih koji povremeno ima problema i šta bi se ja sad treba pomirit s tim da spadam u statistički "regularnu brojku" kako ti kažeš.A ti to osobno vodiš evidenciju o broju korisnika kojima savršeno radi pa tvrdiš da je zanemariv broj ovih kojima se s vremena na vrijeme zna srmzavat slika ili neki drugi problem imaju,ili se ravnaš prema nekim njihovim informacijama.Ja san reka da u dogledno vrijeme ne vjerujem da će to sredit jer od uvođenja max-tv još uvik nisu sredili osnovne probleme bar nama "manjini" ,a kako sam max-tv već sad zahtjeva bar 4 mbita koliko će tek nakon uvođenja HD zahtjevat, a za sređivanja parica će trebat vremena.Ja se nadam da sam u krivu ali uvjeren sam da sigurno još minimum godinu dana neću gledat max-tv u HD-u.

A tko te tjera da koristiš dalje uslugu? :)
Radi nerješivih problema se može raskinuti ugovor. Istina, to ide malo teže kod njih ali ide.

Zato se i uvelo probnih 3 mjeseca da se vidi kako će raditi. Prvo i osnovno je da oni tebi nemaju što srediti na parici, ili radi ili ne radi.

A ovaj glupi komentar da li ja vodim evidenciju o broju korisnika ti nije bio potreban, samo znam nekoliko osoba koje su na malo višoj poziciji u toj firmi, a ne prenosim spike "osobnog montera". Simple as that. :)

Problem koji zbilja imaju je da su parice preopterećene i hitno uvode optiku do zgrada gdje se stavlja box na kojeg idu postojeće bakrene parice. Rijeka je prvi grad gdje se to počelo raditi i radi se paralelno po svim gradovima. Navodno da to čak i nebi trebalo predugo potrajati.

DoX_Chabar 20.04.2008. 12:05

Prilog o MaxTVu u HDu :)
http://bugtv.bug.hr/

HD u 1080p (10mbit+zvuk) :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:53.