![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jel tebi pomazu kaj ti fixevi??? |
Ono gore je za full igricu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i adresu od kitservera il patcha kad izadje!!! hvala!! :chears: |
ajd ako neko ima full verziju pes 2008 nek mi se javi.
|
stvarno ovaj pes izgleda na pc-u predobro
posebno ovo kaj se sa dinamom može halat....... za razliku od playstation 2 verzije koja je samo za nijansu bolja od PES6 |
Ja nabavio full igru . SUper mi se svidja , pravo osvjezenje nakon stotine sati odigrane sestice
Jedino mi nije jasno zasto pada framerate kada se ispucavaju korneri, slobodnjaci , penali ili kada se vrti replay |
Citiraj:
zbog detaljnije publike,smanji detalje na midium i trzanja više nema... vrtim ju na 1280x1024 i midium gdje je publika pixelasta ali na svemu ostalom ne vidim nikakvu razliku u odnosu na maximalne detalje osim što su prestala bilo kakva usporavanja. |
Ja kad ukljucim v sync komande mi kasne u igri. Recimo u meniju mi uvjek ide po dva izbornika gore / dole. Da li netko ima rjesenje?
|
Neznam dal trenutno pricate za probleme u demou ili u cijeloj (nemam vremena procitati zadnjih par stranica), ali ja sa demom nemam nikakvih problema. Sve je ukljuceno, reza 1024x768, v sync, max detalji i ide 60 fps, jer je valjda lock na tome.... ..
|
Citiraj:
edit : Al istina , sad sam smanjio na mid pa nema vise usporavanja . Al publika je ocajna :D , ko da igram igru iz 80tih :D |
Citiraj:
http://rapidshare.com/files/65419719/kitserver-700d.zip staviš ga u instalacijski folder,pokreneš setup,pa kad instaliraš pokreneš settings od igre i pita te da li želiš otključati sve modove...uživaj:D |
jel ima riješenja za onaj v-sync da neide crta po sredini ekrana? kad ga uljučim igra se ubrza
zasad igram ML, za koji dan napišem mišljenje o igri (da uočim što više gluposti :D, ima igra još dosta stvari koje se mogu puno popraviti) molio bih moderatora da ako je u mogućnosti da preimenuje temu u pes 2008 |
probaj ga isključit u igri a u control panelu od grafe ga upali
|
Citiraj:
|
Citiraj:
HVALA!!! :chears: |
Ja ga imam cijelog sve je super osim sto nema bundeslige i nisu licencirana imena nekim klubovima:goood::chears::stoopid::kafa::D:respekt::dobartek::dobar::banned:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:08. |